25 Nisan 2018 Çarşamba

Ülkede Yine Ne Gerizekalılıklar Döndü Be Hacı O_o

He canım yaşasın din tacirleri heyo yobazı sermaye edinmiş Atatürk'ün izinden sapıp ülkeyi karanlığa götüren yavşak ahlaksızlar. Oley oley oley.... Size söylüyorum eğer ki birileri piyasadan silinmemişse ve hala işiyle iştigal edebiliyorsa ne olduğunu iddia ettiğine bakmayın. Ne olduğu bellidir. Ve hayır halk dönüştürüldü ve uzlaşma için bunlar şart diye bir şey yok. Dönüştürülen bir halk yok. İktidarın fakirleştirip maddi yardım adı altında rüşvet dağıttığı ruhu ucuz kitleler var. Yarın komünizm getirdik de aynı parayı dağıt orak çekiç aşığı olurlar. Bunu herkes biliyor ama siyasal islamın ekmeğini yemeye hevesi olmayan yok maalesef. Durum bu.



Evet, maaşlı ucuz bir şerefsiz olduğunu açıkça söyleyecek kadar dangalak maşalara güvenen o karanlık mallık.


Yalnız korku seviyeleri ile kendilerine acındırmaya kasıyor gibiler. Galoş diyosun hmm... Bir top çevirmek ancak bu kadar saçma olabilirdi. Saçmalamakta ustalık döneminiz gerçekten.


Eski çeteyi toplamaya kasmacalar :) Bu arada Abdullah Gül aday yapılmayacak muhtemelen. Salakça bir politik deneme yapılıyor diye tahminliyorum. ABD modellerini burada uygulamaya kasıyorlar. Ya Coni'nin aptallığı başka türlü bizim çomarınki başka türlü. Nabyonuz? Tayyip Erdoğan eleştirileceğine Abdullah Gül eleştirisi ile vakit kaybediliyor. Şu an tarihi mallıklara şahit oluyoruz. Gerçekten akıl tutlması o bu değil bu bildiğin kuru sulu uyuşturucunun tepsilerle dağıtıldığı manyakça bir parti veriliyor sanki. 80 milyon da davetli.


Atatürk'ün altı okuna dil uzatan ahlakını başına çalabilirsin. Türkün tarihe gömüp unutacaklarından olmayı siz seçtiniz.
:)
Bahçeli nasıl ki tabandan yedi tekmeyi bunlar da yiyecek. Keriz yerine koymanın da bir haddi hududu var bunlar had hudut bilmeyen şuursuzlar.



Yani buna yorum yapmak bile iq düşürür... Aha bak düştü bile 5-10 puan :/

Yine kaosla tehdit etmiş efenim. Eli kolu bacağı kaptırdığımız tiplere bak. Utanıyorum çok.

Asdhkfjgl... Tinerci olmadan çıkar mıyız bu süreçten?


Amatör fetvalarım bile var yalaması,


Yalıyorum yalıyorum neden olmuyor ağlaması,


Uzunca bir süre bu Ufuk Uras'ı baş tacı ettiydi solcusu liboşu. Hadi çomar umutsuz vaka ya siz nesiniz? Hala benzer dangozlukları siz de kovalıyorsunuz? Çomardan da çomar bunlar . Pespayeler.


Benim o büyük akıl! İbnelikten başka şeylerden anlayabilseydin sen de olabilirdin O_o


Bunun yiyecek bir dilim ekmek bulabilmesi dahi insanlık ayıbı bence.



Yatırım tavsiyesi değildir ammaaa Bankada döviz hesabınız varsa derhal çekip yastık altınna atın. Devletin belirlediği sabit kura geçecek. Mevduatlarınız erirken serbest piyasada döviz coşar. Sonra delirip dövizi de yasaklar ama bunların alternatifi bir dünyada o sıralarda Apo ile hücre arkadaşı olabilir. Kendi evrenini kendinin seçmen işte ondan bu kadar mühim. Bakınız ülke ekonomik anlamda bitmiş vaziyette. Çok değerli ve global anlamda fırstalrla dolu bir 15 yılı başımıza musallat edilmiş en berbat yönetimle üretmeden borçlanarak geçirdik. Eğer tuzağa düşmeseydik net söylüyorum iyi bir ekonomimiz olacaktı ve AB'ye de kabul edilmiş olacaktık. Bir sürü fırsatı kaçırdığımız gibi borç batağına saplandık.
Faiz merakı dini sebeplerden değil kredi ile ekonomi döndürme sevdası. Kamu banklaraı krediden battı özeli de batırdı artık bize kredi verdirtmeyin bu bizim iliğimizi kemiğimizi sömürdü bitirdi diye yabancı kredi kuruluşlarına yalvaran bankalar var belli ki. Kredi kartını kredi kartıyla kapatan onu da kredi kartıyla kapatan cahil bir miras düşmanı ile geldik bugüne. Tefeci faiziyle devleti borçlandırdı o borçları da biz ödeyeceğiz. Bugünden sonrası bununla devam etmeyecek zaten. Tek derdi şu seçimi de atlatmak bunun için dur yeterince batırdın daha da batmamalıyız diyen kendi adamlarını dahi vatan haini olarak ilan etmekten kaçınmıyor. Yarın MB faiz oranlarını açıklarken eğer ki çamura batmamışlarsa şunu düşünsün, bu zaten gidici yeter artık vatanı düşüneyim çünkü bu belalar hepimizin başına kalacak. Eli hala temiz olanlar zaten ilk terk edenler olacak. Sonra umudu kalmayanlar kendini kurtarmanın derdine düşecek. Yalnız kalacaksın ve yargılanacaksın. Hepsi yargılanacak. Diğerleri artık vatandan elimizde kalanları kurtarmaya bakın. 2 ayda çırpınırken daha nelerimizi hiç eder muamma. Ekonominin ahvali ile alakalı güzel bir özet https://www.youtube.com/watch?v=UCC6bzTgwhA&feature=share

Bonus, Foto geçen seneden. 1 yıl sonra değişen hiçbir şey yok. Hala aynı iblis tiyatrosu sahnede.





Bedelini can, mal, psikolojik yıpranma ve zamanla ödedik ama dünyaları versek alamayacağımız bilgilere sahibiz artık. Ülkede kimler şerefsiz kimler gerizekalı ve bunlar nasıl kullanılıyor. Bu bilgiyi iyi kullanırsak zor bir yoldan geçtikten sonra varecağımız yer kesinlikle çok aydınlık olacak.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)