19 Nisan 2018 Perşembe

HALKIMIZ EN ADİL BİÇİMDE CEZALANDIRILIYOR

Rezillikte sınır tanımıyorlar. Sahipleri aynı el zaten ya nolacağdı?


https://eksisozluk.com/19-nisan-2018-yusuf-ziya-kavakcinin-yazisi--5625613?focusto=76146115

Aha bak bunların da sahibi belli, Kılıştar'dır, Selo'dur bilmem nelerin de sahipleri farksız. Bakınız çok "enteresandır" mesela Abdullah Gül'ün de sahibi aynı. Şu son dönem çok parlatılan Saadet Partisi var ya hah o da yedek siyasal islam kuklası mesela. Ne kadar ilginç değil mi bize hiç seçenek bırakmamaları filan. Neden böyle oldu? Çünkü milyonlarca gerizekalıya böyle olur.



Ya biri de demiş ki CHP partili cumhurbaşkanına karşı olduğu için bık bıkmış. Kardeşim gelen herif karı her neyse ben bu çalıntı oylarla kurulan sistemi zaten tasfiye edeceğim yok sayacağım eski parlamenter sisteme ve bağımsız cumhurbaşkanına döneceğim demiyor mu? Demiyorsa BSG'sin zaten. Meral diyordu bunları ama ondan da çıkmıyor bu ara bu laflar.

Halkımız gerek klasik boykot çağrılarına gerek oy bölüp Tayyip'e oy ikram etmek çabalarına itibar etmeye devam ederek, gözümle görsem de bokun içinde boğulsam da mallıktan zinhar vazgeçemem demeye devam ediyor. Bugüne kadar yaşanan süreç bana çok adil geliyor arkadaşlar. Yani bu halk vefasızlık ve beyinsizliğin bedelini henüz ödememiş, bunların biraz daha odun ateşiyle kaynatılan kazanda durması gerekiyor. Ha kurunun yanında yaş yaşın yanında kuru hesapları da pek bana göre değil. Malum insan türünde yaş kuru yok malzeme belli, çamur.

Gerizekalı solcu modelinin tipik örneği. Ben bunlara çomarlardan daha çok şaşırıyorum. Çomar dediğin primat çeşidi gayet organik doğal bir hayvan. Bunlar genetiğiyle oynanmış süs köpeği gibi bişi la? La kadını bir gün bile takip etmediğin gibi başlığına yazdığın konuşmayı da okumamışsın bile ve ezberden kompozisyon yazıyorsun yine çiçekli böcekli. Kodumunun malları ya.

Dangalak solcu liboş tayfa tipik bir akçomar gibi AKP hizmetine devam ederek Ekmel'e oy verdiniz gidin Meral'e de verin diye güya dalga geçiyor. Yahu aday gösteren mal Kılıştar'ı eleştir de oy veren halk ne kaybetti? Ya Tayyo ya Ekmel? Yani Ekmel'e oy vermek zarar hanesine bir şey yazmıyor zarar bir diğer çomar ki sizlerle aynı cinsten bir çomar kendisi, Kılıştaroğlu'nuın partisinden kimseye danışmadan Bahçeli ile bunu aday göstermesi ki aday gösterin emri de zaten AKP'nin emirleri aldığı yerden. HDP'nin de emirleri aldığı yerden. Bu komplo teorisi filan değil. Komplo teorileri grift şeylerdir bakınız bu düz, dümdüz mantık.

Ciddi ciddi sanki önlerindeki konsolda duran bir butona basıyorlar ve herkes her zaman olduğundan daha çok mala bağlıyor. Çip filan mı taktılar götünüze acaba?

Eninde sonunda tam da planladıkları gibi kendi milletimden ve ülkemden tiksinmemi sağlayacaklar gibi ama ben bir dağ keçisiyim tabi. Fakat şöyle çocuklarınızın Fatiha suresini Arap gibi okuyamadığı için falakaya yatırıldığını filan düşünüyorum. Öyle çok canım acımıyor. İnş o benim saykoluğumdur yoksa gerçekten baya beter şeyleri hak ettiğinizi düşünüyorum ya. Çocuğun suçu ne derseniz valla malzemeyi siz koymuşsunuz patates ekersen patates çıkar yeani?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)