15 Nisan 2018 Pazar

ÖRGÜTLÜ ŞEREFSİZLİKLERE DEVAM BUYURUN BM

https://sputniknews.com/world/201804141063568838-unsc-syria-russia-west-attack/

Bu BM de bizim meclis gibi. Gayet gerekli ve haklı olarak olay nedir anlaşılmadan, delillendirilmeden saldırmayın kuduz köpek gibi konulu soruşturma önergesi veriliyor cevap red. Çin Rusya ile hareket etmiş. Şimdi analiz-i derun vatandaşlar deyorlar ki Çin ekonomisi ABD'ye bağımlı daha da şaapamazlar. ABD başladı kotalara bu bir. Çin'in elinde pek çok koz var ki bu arada inanılmaz ama Çinli politikacıları da ele geçirmiş bu yavşaklar rüşvetler olaylar gırla neyseah. Hatta Çin'in birileriyle ittifaka girmesi halinde dünya düzenini değiştirme gücü var. Tabi olay topla tüfekle sınırlı değil ekonomik düzenin değişmesiyle bir gecede faqir kalır o Dolarları da sobada ısınmak için kullanırsınız eyyy Batı! Doğal olarak milyonlarca insan ölecek filan ama ben malum insanlık konusunda pek duygusal bir tip değilim yani ben okey'im abiler oradan yürüyün siz :) Bu arada şu dakikalarda 20 İranlı subayın İsrail'in Halep'teki İran kontrolündeki üsse yaptığı hava saldırısında öldüğü 50 askerin de yaralandığı haberleri dolaşıyor. Yani siz oradan yürüyün koçum. O İsrail'i dümdüz edin, o Britanya adasını denize gömün. Kodumunun ABD'sinin eski karayla tüm bağını koparın izole edin onları dünyadan. Kanada da dahil. Hatta Orayı da Komle silin Güney Amerikalılar çıksın yukarı. Bunlar ideal dünya vermez bize hatta belki de uzun vadede her şey daha beter olur ama yıllarca nasıl koduk ama şerefsizlere diye dostluk kardeşlik havası idare ederiz. Sonra yine başka savaşlar bilmem ne ama biz gittikten sonra Nuh Tufanı amk.... Bu arada Twitter'da 20 İranlı etiketine tıklaynca hata veriyor ama 20 Iranian çalışıyor mesela. Sansür ve dezenformasyon inanılmaz boyutlara ulaşacak öyle böyle değil. Zaten Twitter inanılmaz lokalleştirmiş algoritmaları. Seni sürekli kapalı bir çevreye yönlendirip önüne istediği şeyleri koymaya çalışıyor.Zaten BM'nin reddi haberi de Türkçe haber kaynaklarında yok gördüğüm kadarıyla.


Yea bebeğim ırkçısın dediler iktidarı vermediler sana di mi? Kusura bakma global sermaye samimiyetle milliyetçi takılanları hiç sevmez, demokrasi ayağına gaz almak maksadıyla öyle süs bebeği olarak kullanır en fazla, baktı başına bela olacak gibi direkt infaz.


Robert Fisk kendi kendine Duma'ya gitmiş, sağda solda bir gariplik yok hayat sıradan, doktorla da konuştum sığınağa rüzgar kum atınca oksijensiz kalmışlar hastaneye gelmişler, biri bu gaz saldırısı olabilir mi böyle bir şey diye panikleyince doktorlar da prosedürü uygulamış ama kimyasal saldırı izine rastlamadık demiş bilmem ne. Neyin peşindesiniz?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)