9 Nisan 2018 Pazartesi

KİMYASAL SİLAH YALANI: İBLİSLER KAN İSTİYOR YİNE

Utanmazlar yine bütün yüzsüzlükleriyle iş başında.

Bütün dünyanın gözleri üstlerindeyken kimyasal silah kullanacak kadar mal olduklarına ancak mallarınızı ikna edersiniz ama artık malların bile gözü açılıyor yavaş lavaş(epey yavaş tabi). Bu taktikleri yeni nesile yediremeyecekler ve diktatörlük yayılacak iyice ama bu kalas kafaların diktatörlükleri de tutmayacak.
Açıkçası insan hayatı hiç umrumda değil. Varlıkları zarar yoklukları kar bu dünyaya. Fakat savaş çıktı mı doğanın da ebesini züküyorlar. Sadece kendi türünüz diye o çok baş tacı yaptığınız ama aslen boktan bile kıymetsiz insan türü değil doğal dokudaki canlı cansız her şey mahvoluyor. Kuşlar ölüyor lan zükmüşüm insanını. Ahh ah nerede o eski oklarla kılıçlarla yapılan savaşlar. Mertlik bir yana doğa dostu idi o savaşlar. Adabınla savaşıyorsun sağ kalırsan kahraman olmazsa yine dönüyorsun doğaya. Küçük çocuklar masum insanlar ölüyor diyorlar. Valla bu dünya masumlara göre bir yer değil açıkçası. Sayıları da pek az. Zaten çok yanlış gelmiş onlar maalesef.





Ben Putin'iin yerinde olsam öyle çölde maymunlarla filan uğraşmam kafadan sallarım füzeleri tek kalemde(hatta geç bile kaldı) bütün ABD üslerine bir de Kudüs merkeze çatır çatır boşalt o bölgeye ayrılmış cephaneliği, füzelerden kaç tanesini düşürecekler illa hedeflere düşecek birileri. Evet biraz bombe gibi bişi atalım stratejisi ve asıl gönlümden geçen koordinatı yazmadım ama siz biliyorsunuz meseleyi :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)