18 Nisan 2018 Çarşamba

OCU BUCU DEĞİLLER BİLDİĞİN DÜZ VATAN HAİNİ BUNLAR: ERKEN SEÇİM HAZİRAN 2018

Hala Bahçeli üzerinden al bak ülkücüler böyle işte siyaseti kasan solcu mallar görüyorum. La ülkücülerin çoğunluğu yeni parti kurdu seçime sokmamaya kasıyorlar? Bunlar ülkücü solcu liboş hatta islamcı filan değil. Bunların kartvizitinde yazan tek bir şey var o da vatan haini. Diğer sözde kartvizitleri farklı kesimleri etkileme görevindeki rol dağılımları. Bu kafalardan çıkmayıp minicik beyinlerinizdeki o minik hayat görüşlerinize hapsolup onları yücelttikçe ve her şeyi o şablon görüşlere göre değerlendirdikçe kullanışlı aptallar olup kendi bacağınıza sıkmaya devam edeceksiniz.

Kürtler HDP'ye Türkler MHP'ye oy veriyorsa AKP ve CHP'ye oy verenler Çerkes, Arnavut, Roman, Arap filan mı hep diye düşünemeyecek kadar bölücülük oyununa kendini kaptıranlar var işte hep :/ Kimin ne bok olduğu belli olmayan bir ülkede yaşıyoruz tek bildiğimiz ülkemiz insanlığın iq ortalamasını büyük ölçüde düşürecek kadar aptal insanlarla dolu. Ben de bu gerçeği son 15 yılda anladım. Hayır sadece AKP çomarlarından bahsetmiyorum.

İyi Parti oy patlaması yapsın (!) diye seçime katılmalarını engellemeye çalışır bir görünüm sergiliyorlar herhalde? O kadar seçim yasası değişikliğinden belliydi ekonomi hepten patlamadan bir deneme yapacakları. Bakınız bu bir denemedir. Her türlü tezgahı hazırladık du bakali ne olacak denemesi. Mümkün değil seçimle gitmezler yine iptaller olmadı savaş çıktı çıkacak bahanesiyle Ohal benzeri ertelemeler o bu. Bu seçimi de yerlerse artık balta moduna geçelim bir zahmet.

İyi Parti teorik olarak seçime girebiliyor ama teknik olarak seçime sokmama hakları var ve bunu kullanacaklar zira seçime giren partilerin tespiti kısa zaman içerisinde yapılacak ve tespit için bakıldığı tarihten geriye saydıklarında zaman dolmamış olacak velhasıl giremeyecekler çünkü seçime sokulmayacaklar. Aksinin hesabını yapmasın kimse. Artık bunların oyalama taktiklerine kanmayın bir zahmet. Bakınız MHP davaları için oyaladılar onca vakit kaybı yaşandı yeni parti kurulması gecikti. İşte bunlar hep stratejik hatalar. Karşınızdakinin ahlaksızlık ve şerefsizlikteki sınırsızlığını gözeterek yapın planlarınızı.

SONUÇ VE ÖNERİ: Meral'ciğime de yazdım imza ile adaylık yaş, noter onaylı isteyecekler hem madden hem süre bakımından zor, çat diye açıklama yapması yersiz ve düşüncezidi bence. Ben kazanacağım dese yeterdi. İyi Parti'yi süre sebebiyle kesinlikle seçime almazlar Saadet Partisi DYP ile girmek de zor geçen sefer LDP'yi almadılar muhtemelen teşkilat sayısı vs. mi bir şeyler uyduruyorlar. Zaman yok bunları elemine etmeye üstelik karar mercii YSK kime biatçı malum. En garantisi CHP'den ödünç vekilllerle mecliste grup kurmak. 4 vekil var ellerinde sadece 16 vekil lazım. Centilmenlikle de olur CHP hepten mala bağladı diyen 16 vekille de olur. Başka garanti bir yöntem göremiyorum maalesef. Ha bu bizi kötü gösterir diyebilir iki taraf da ama size oy verecek olanlar o kadar da mal değil diye ümitt ediyorum. Ülkenin tekrar birleşebileceğine dair bir umut olur hatta.

Her şeye rağmen, KORKUNUN ECELE FAYDASI YOK İRADEMİZİ ÇALAMAZSINIZ YARGILANACAKSINIZ!



BONUSLAR:

Bu sefer alamayacaktı o oyu ama Tayyo Ağbileri sağolsun.



Daha hala "Yetmez Ama Evet pişmanlığı"nı yaşamayı reddeden kesimin vicdanına güvenmeniz ne denli mantık zeminine oturmamış iyimser bir yaklaşım varın hesaplayın...

 Bunların kafası ben kendi hayatıma bakarım vatanımdan bana ne sonra aaa vatansız kaldık. Gerçi fırsat yakalarlarsa ondan da gocunmayıp düşmanının ülkesinde besleme gibi de yaşıyorlar. Ve sanıyorlar ki onlardan farksızlar, onların gözünde onların eşitiler. Ezcümle bağımsızlık ve özgürlük için her türlü savaşı vermeye hazır onurlu insanların sırtındaki kamburdan başka bir şey değiller.

Talimat almamış, İyi Parti katılacak mı bilmiyormuş geyikleri dönüp duruyor. Ya bu aktrol benzeri halkı aptal.yerine koyarak onları iyice aptallaştırmanın faydası yok zararı var görüldüğü üzere böyle böyle günden güne aptallaşıyorlar. YSK'nın ne mal olduğu ortada ama bilmiyorum demesinin gerekçesini henüz gerekli mercilerden belge ve bilgi talep etmedik şeklinde açıkladı, talimat gelmedi demesinin sebebi de meclis henüz oylamadı bize talimat gelmedi demesi. Leşliğe alışmak ve onu benimsemek iyi bir şey değil.


Elbette keriz avı mevsimi açıldı yine. Neticesi doprudan Tayyo'ya yarayacak Emma Goldman sözleri ile boykot talepleri mi istersin zayırf aday desteği mi ne istersen var. Buyrun Tayyo neden kazanıp duruyor. Bu kadar malı bir arada yakalamış herhangi bir dolandırıcının yapamayacağı bir şey değil. Bakınız yoldan çıksam şu an BM'nin daimi başkanıydım O_o



24 Haziran'da yapılacak olan üniversite giriş sınavları ertelendi. Kendi işleri görülsün de gençlerin geleceğinden planından programından kime ne, girsinler strese.



Yeni KHK ile 3bin kişi TSK'dan ihraç ediliyormuş. Düşmanın emrine girmeyin, yapın edin dediklerini yapmayın yapmanız gerekenleri yapın filan dedikti hep ama işte...


Haberleri içeriden aldıysa demek :) He canım müneccim boku yemiş süfer dahi halkların kurtarıcısı SSÖ. Tipini s...nin.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)