23 Nisan 2018 Pazartesi

KOALİSYONA HAZIR MISIN TÜRKİYE :)

Fırdöndügillerde bugün :/ Aile ve sosyal politikalar bişisi diyorlar ama bildiğin Atatürk ve Cumhuriyet düşmanı Atatürk'ün armağan ettiği Cumhuriyet'in bir bayramını kutlamış efenim. AA filan da Atatürk'ün çocuklarla arşiv görüntülerini yayınlarmış. Daha da ne dönekliklerle dolu internet. Bir kere yüzsüz olan hep yüzsüz kalır.

Her seçimden önce bu manyaklığı sırf manyak oldukları için yapıyorlar diye tahminliyorum zira aşırı amaçsız bir tercih.


İsmail Kahraman tam deli feminazilerin önüne atılacak tip. Parça pinçik ederler iki dakkada. Gerçi ben kendime ayırmak isterim ama fazla bencilce olur herhalde.



Seni çakma başçavuşun da kurtaramayacak. Bunlar Türk ordusu değil bunlar kaçak sarayın kapıkulları. Elimizde bir Türk ordusu olsa bugün bu hallere düşmezdik elbet. Seni kurtarmaya kimse de gelmeyecek zaten hepsi kendi derdine düşecek.

Yalnız olmaz ya Bahçeli bu işin sonunda ben sana seni yargılatacağım dedimdi hadi eyvallah deyip ceketini alıp giderse şaka maka efso olur.


Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı vekiller ve il başkanları ile devam etsin yola o da olacak. İnsanlar Meral'in kara kaşına kara gözüne vuruldu da CHP'den vazgeçiyor sananlar var hala.


Hala Abdullah Gül adını sayıklayanlara, bu zat geberemeyengillerden bir başka baş belası. Halkın mallığını rahatça kullana kullana iyice yayıp yüzsüzlükte çığır açtılar. Tam bir maşa ve asla Tayyip'in oyunu bölecek bir figür değil. Zaten Fetö"cü bellenmiş bir tip, Tayyip yerine buna oy vermezler. Kime ve neye hizmet ettiği belli olanı ısrarla maça sokmaya çalışanlar ya hain ya kerizdir ki ülkemiz bunlarla dolu maalesef. Diyorlar ki hazı rkopmuş kavgadan dönüşten ne başına iş alsın? Onu İngiltere'de aldığı vatan haini ajanlığa giriş dersinde öğretmişlerdir. Bir kere içerdeysen biz çıkabilirsin demeden çıkamazsın. Mafya kuralları. Ha çok da ısrarcıysanız gidin imza toplayın fişlenin otuzuncu tur muhalif keriz avı kasmayın. Temiz iş.

Yani buna yorum yapmak bile iq düşürür... Aha bak düştü bile 5-10 puan :/



Biz olmadan siz bir hiçsiniz HDP kafası da şahane kafa. La siz tek başınıza nesiniz ki acaba? HDP ana muhalefetsiz ne yapacak oylarını? Turşusunu kurar Tayyip de işine geldigi bir vakit o turşuları bile bombalar.

Meral Akşener'in bir an önce transfer ettiği vekillerden CB adaylığı için imzaları alması lazım. Bunların ne nane oldukları meçhul. Oyalama en birincil taktik zira halktan imza toplamak çok zor ve zaman isteyen bir hadise. Vekil seçilme tekinliği şartı var, bunların kontrolü var, bunların sıralamasıydı, YSK onayıydı oydu buydu 100bin kişi. Noter şartı kaldırılacak düzenlemesi de henüz yapılmadı diye biliyorum. CHP, baraj sorunu olan muhaliflerle seçim ittifakı yapmaktan başka bir işin yok senin. İyi Parti'yi kendi haline bırakacaksın, CB adayın kimseyle sorunu olmaya, eli temiz, sicili temiz ama iddiasız biri olacak. Bu bir geçiş hükümeti, bu bir Türkiye Cumhuriyeti'ni kurtarma operasyonu. Ama olur mu siz başka işlerde görevlisiniz siz tabi.



Buyrun domokrasi şenliklerine;




Hilafet istiyorum oy verme videosu neden hortladı veya iyi ki hortladı diyenler var. Hedef Saadet Partisi'ne oy verenler tabi ki. Düz bildiğin klasik şeriatçı AKP'ye oy filan vermiyor 17-25'ten beri. Ya boş geciyor ya Saadet. Ha bu insanları kendi çomarları gibi sanıyorlar ama gayet de bilgilendirilen yönlendirilen tipler. Cuma'ya yalandan gidip kaçmıyor sohbetler bilmem ne. Umutsuz AKP denemelerinden yani.





CHP barajdan kurtarmak için SP, HDP ve diğerlerini de ittifak çatısında toplarsa bu seçimi iptal etmek için gerekirse kendi kaçak sarayını havaya uçurur na buraya yazıyorum. CHP mallık yahut hainlik yapmazsa AKP'yi YSK da satacak zira hainlikten yargılanmak istemeyecekler. Geçen referandumda o korkudan imza bile atmadılar. Sanki imza çok da şey. Neyse koalisyon manyaklığına hazır mıyız Türkiye? Hem de her anlamda batmışken. Valla ben hazırım şahsen.

Bu delileri özleyecek misiniz? Ben zinhar özlemem,
Peki bu beceriksiz yalakaları? Asla.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)