16 Nisan 2018 Pazartesi

AVAMPERVERLİK DE BİLİMMANYAKLIK DA PSİKOLOJİK RAHATSIZLIKLARDIR(DELİLİK)




Hukuk bir nedir bilmiyor yasama ne iş yapar haberi yok. Bunlar siyasetin paf takımı. Hukuktan, ekonomiden, tarihten, güvenlik stratejilerinden, psikoloji ve sosyolojiden anlamayanı meclisten içeri sokmayacaksın. Bunlardan anlayan bilimin önemini zaten anlar. Maymun ezberciliği ile çözebildiğiniz trigonometri soruları filan bu konuyla alakasız. 




Yine avamperverlik kasıp elit bunlar diye ağlamışlar. 15 senedir avamlar ağzınıza sıçıyor daha da boka doymadınız herhalde.

BONUS:






Solcumsu liboş görünümlü tayfa hala geçmişini biliyoruz faşist bu kadın diyor car car ha tamam o zaman Tayyo otursun sarayında çünkü onun bugünü şahane. Aktroll, layikçi kesimin takımlarını tutmayın hazretin işaret ettiği bunları tutun tabi diye hönkürmüş. Bu layikçi takımı saçmalığı bir yana iradeniz özgür filan değil onların değil bizim dizaynımıza uyacaksınız dayatması kovalıyor bilmem ne. Bunlara beyinsiz hain deyince da olur mu beni alemlerin rabbi ideolojilerin efendisi superman olarak sizi kurtarmaya yolladı havaları hepsinde. Belanızı bulmadan geberemeyeceksiniz önden diyeyim de haberimiz yoktu uyarmadınızdı demeyin. Kaynağım da Allah değil bildiğin alelade mantık.

Olan biten nasılsa bir mezhep meselesi değil aynı şekilde bir ideoloji meselesi de değil. Konunun hele bilimle hiç alakası yok. Yağmacı şerefsizler ülkemize musallat oldu ve bize karşı kullandıkları silahlar da hainlerimiz ve aptallarımız. İnsanların aptallığından daha güçlü ve kolayca bulunabilecek bol  bir silah yoktur.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)