22 Nisan 2018 Pazar

FAHİŞENİN NAMUS DERSİ VERMEYE KASTIĞI ŞU KARANLIK GÜNLER

Bir şeyi kırk kez söyleyince oluyormuş ya la :)



Ona da çalışmışlardır ama yapacak bir şey olmadığını görmüşlerdir :)



Ahlaksızlıkmış efenim agshdfjgklhjşklş... Bazı dangalak solcu liboşlar da ilkesizlik demiş. Ben senin gerizekalı beyninin güya tapındığı ilkelerini zükeyim mal kardeş.



Yalamazsa ölecek sanma hastalığına tutulmuş 2 iblis.


İşte üç kuruşluk beyniyle strateji kasabileceğini sananlar. YSK listeyi açıkladıktan sonra o liste istenirse 15 dakikada bir bile değişebilir sanıyor. Sıkıntı beyinsizlerin beyinsizliklerinin farkında olması ama bunu ısrarla reddetmesi. Yıllarca kendinle yaşayıp eğer ki bunu bir mağarada tek başına yapmıyorsan beyinsiz olduğunu fark etmemen mümkün mü?


Bu Fetö'cüler Abdullah Gül'ü maça nereden sokacağız diye kasarken kurdeşen döktüler. Size yağmurlu havada su yok, insan olun az bi.

BONUS:

Montaj olsun olmasın eğer sen bu kişiyi vatandaşlıktan attıysan ve senin terör örgütü dediğine kimse terör örgütü demiyorsa yani seni sallamıyorsa bu kişi vize uygulanmayan başka bir ülkenin pasaportu ile(İsviçre) gelir elini kolunu sallaya sallaya gezer sen de öyle bakarsın. İşte bunlar heb mallık :/


Sana da İran ajanı filan diyorlar bazen şans veriyorum bu ihtimale Akılları varsa PKK'dan kurtulur vatana sahip çıkarlar bizimle.



Elbette kendi özelliklerinden bahsediyor,



Siyasi onursuzluktan bahsedene bak sen hele hele. Menfaat için ortalık malı olup kucaktan kucağa gezip sonra türban takıp namus dersi vermeye kalkışan yavşaklar sizi. CHP onunla bunla yatağa giriyor diyenler bakalım kimlerle yatağa girmiş; FETÖ'nün metresliği, Yahudi onur nişanı ile muta nikahı, halaylarla PKK karşılayıp tek gecelik ilişki, Obama, Putin, Trump kucaktan kucağa. YARGILANACAKSINIZ!

Bunlar da o çok güvendikleri yalakalar ve çomarlardan diğer manzaralar.

Vatan = Tayyip hı hı. Ne için öldüler görüyoruz.


Allah/Din = Tayyip. Beyinsiz sürüsü ahlaksızlar.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)