26 Eylül 2018 Çarşamba

NEDEN KÜRESELLEŞMEMELİ


Bazı gerizekalı liboşlara ona buna küreselleşmeyi sınırlar kalkacak, insanlığa özgürlük medeniyet gelecek diye iteliyorlar ama yapmak istedikleri pazar alanlarını genişletmek, devlet regülasyonlarından kurtulmak ve vahşi kapitalizm ve köleleşmeyi yaymak. Bunu mal soylarına anlatamıyoruz. Devlet berbat vs. anladık hayalperest kardeş de sen bu işler tamamen sermayenin yönetiminde olduğunda hangi hakkını nasıl arayacaksın? Zaten gerizekalı bir kuklası olmuşsun bunların, tokat atsa ne güzel kan geldi suratıma diyecek kıvama gelmişsin çoktan.

Bu didişmede Trump devletçi gibi görünüyor. Küresel sermayenin ABD devlet yapısı ile bir alakası yok, o sadece zaman zaman tamamen kontrol ettikleri bazen ellerinden kayan büyük bir kukla. Zaten şu an Dolar'ın finansal baskınlığına saldırıyorlar, yeni dünya düzeni zırvalıkları kovalıyorlar.Sadece ABD'de etkin değiller malum, pek bir coğrafyaya virüs gibi yayıldılar zaten çoktan. Bu bizim de onaylayacağımız harika bir şey gibi görünse de işin aslı daha beter kucaklara düşmek aslında ki biz o kucaklara çoktan düşenlerdeniz mesela. Bakınız bu dünyada kirli ticaret yapanlardan daha rezil yaratıklar yok. Her pisliğin altından bu manyaklar çıkar. lluminiati bilmem ne geyikleriyle sulandırıyorlar ama bildiğin karteller bunlar. Uzunca süredir işlevseller. Devlet devreden çıkınca olanları bu vahşi kapitalist islam tüccarları gösterdi. Bunlar dağlı olduğundan popolarıyla dağları devire devire yapıyorlar ama olay tam olarak bu. Dünyayı bekleyen şey bu. Hala küresel sermaye= ABD kafası. Küresel sermaye dünyayı işgal etti ve şu an eski oyuncakları ABD 'ye karşı savaş halinde. Yani ebemize daha global global hallenmek için varını yoğunu ortaya koyuyor. Bunu daha nasıl anlatsak acaba bilemedim(Biz derken tabi royal we yoksa ben tek).

Velhasıl duymak istediğiniz şeyleri söyleyenlere, görmek istediğiniz şeylerin maketini gösterenlere kanmazsanız bir zahmet insanlar da bok yoluna ölmez ve mal gibi sömürülmez diyeceğim, diyeceğim ama malum sizlerden bir bok olmaz :/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)