1 Eylül 2018 Cumartesi

BAK KARDEŞİM ALAYINIZ MAL OLDUĞUNUZ İÇİN SİZİ KULLANIYORLAR OLAY BU ANLAYIN ARTIK!



Birisi şu görüntüyü paylaşmış twitter'da ben de klasik şu yorumumu yaptım yine.


Tabi hemen bir dogmacı düşük yaşam formu damladı,


Tebliğ şart oldu yine :/,

El cevap: Ya yürü git Nazım'ın hayatıymış bilmem neymiş. Kafalıyorlar sizi abuk sabuk hikayelerle biri dinci yobaz oluyor öteki solcu yobaz alayınız dogmacı cahil kafası basmayan kuklalaştırılmış tiplersiniz. Ha Türkçüyüm diye geçinen mallar da kendini bir şey sanmasın orda da piyasa belli.

Stalin'in ebesini siktiği hayatların hikayesi ne ya da bu dallamaların gaz verip süründürdüğü sağcı solcu gençlerin hikayeleri? Gerizekalı olmayın aklınızı kullanın önce ülkene sahip çık ki köleleşme sahip çıkma da küçümsemekle, yüceltmekle olacak iş değil kullanıyorlar alayınızı.

Bunlar istediği hikayeyle malları mala bağlıyorlar. Al bak sünni alevi kavgası. İkisi de Türk bin yıllık bedevi Arap iktidar kavgasının kavgasını sürdürüyorlar güya. Ağıt yakıyor ya, daha yanı başında insan ölüyor hala Hasan diyor Hüseyin diyor Osman diyor. SANA NE? SEN TÜRKSÜN!

Güya dünyaya sosyal adalet getireceklermiş sik sok sosyalizm adı altında her türlü sürgün, işkence, asimlasyon ortalığın ebesini sikiyolar öteki zaten vahşi kapitalist yalan dolan bile atmıyor bilmem ne yaptıkları sadece güç savaşı sen de ama Nazım'ın hayatı çok şeydi amk malları.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)