8 Eylül 2018 Cumartesi

İKTİDAR DOĞRU YOLU BULDU/DOĞRU YOLA GETİRİLDİ SANANLARA

Selahattin Demirtaş'a 4 yıl, Sırrı Süreyya Önder' e 3 yıl terör örgütü propagandasından hapis cezası verilmiş. Halihazırda başka suçlardan da yargılanıyorlar da bunlar artık delilleri sabit suçlardı ve uzun süredir neden cezası kesilmedi malum. Şimdi bir kısım artık mal mı doğrudan hain mi bilemediğimiz tipler ağlaşıyor internette. PKK terör örgütü, bunlar Apo heykeli dikeceğim demiş, terör örgütü liderliğinden vatan haini olmuş ve hapiste yatan birinin mesajını kafaya göre halka okumuş. E bunlar terör propagandası? AKP'ye güvenip sere sere hainlik yapmayaydınız.

Bakınız hala keriz avında avaneler geziniyor ortalarda. 



İttihat ve Terakki Cemiyet'ini böyle terör örgütü gibi kısaltarak söyleyip Ziya Gökalp'i de sözde soykırımın tasarlayanı diye yaftalamaya çalışınca her şey açıklığa kavuşuyor biz de haaa demek öyleymiş diyoruz. Bunları ciddiye alanlara verilen ilkokul diplomasına bile edem. Bunun dediğine kanıp sonra gider Abdülhamit, Diriliş, Kurtlar Vadisi izleyip gaza gelenlerle dalga geçersiniz. La alayınız aynı mal, cahil, çomar, aymaz, saftirik, gerizekalının başkanı tiplersiniz işte?! Hadi onların çoğu eğitim de alamıyor ya siz? Daha beter durumdasınız beter.

Al bu niye ötebiliyor hala?



Hayır senin ayrıcalığın nereden onu da anlayamadık tabi. PKK terör örgütü değildir filan daha neler neler dedin. Ha 1000Ali ile samimi pozlar meclis açılışında, şen kahkalar bilmem ne. Kıdemlisim herhalde bir yerlerde? Arkan mı sağlam senin olayın ne? https://www.sabah.com.tr/gundem/2015/07/01/pervin-buldandan-skandal-pkk-aciklamasi

Ben bir vatandaş olarak buradan Kürtlere sesleniyorum. Bunlar sizi ucuz asker ve ucuz iş gücü sermayesi olarak görüp sizi ona buna pazarlayanların avukatları. Hatta bu işi bizzat yapanlar da var. Feodal sistemden kurtulamadınız. Gelin hep beraber tüm sömürgenlere hayır diyelim.


Neden cahilleştirmek ciddi bir mesele bunlar için ve bunu nasıl yapıyyorlar en net özeti.



Üşenmeyin okuyun ne çeşit ruh hastası bunlar görün. Hala halifelik masalı hala. Sanmayın ki bu troll'lük mevzusu işte bunları zerk ediyorlar kafalara.

Yani bu cephede değişen bir şey yok. İşgal, talan, dönüştürme devam ediyor ta ki olmaz öyle şey diyebilecek tek bir insan bile kalmayıncaya kadar.

Vay efendim milli günler okullarda anılacakmış, ÖSYM başkanlığına Türkçü atanmış, Cumhuriyet gazetesi yine kuruluş ilkelerine bağlı yayın yapacakmış, Türki Cumhuriyetlere ziyaretler onlar bunlar şovlar bitmek bilmiyor... 




Liboşları, solcuları, kürtçüleri kandırdılar. Onlara da mevki makam verdiler, politikayı onların istedikleri çizgilere çektiler. İşleri bitince naptılar gördük. Sıra en son bize geldi ama yemeyiz artık o kadar da mal olamaz benim milletim dedim ama yediriyorlar gibi :/

Unutuyorsun Türküyem, kandırılıyorsun Türküyem. Unutma, kanma artık.


11 Eylül 2018 eklemesi: Sen cumhuriyetin kuruluş ilkelerine dönülüyor sanırsın onlar okulları haremlik selamlık yapar.


Ülkemizi açıkça leş bir Orta Doğu diktatörlüğü yapmaya çalışıyorlar daha hala dinimiz öyleydi böyleydi yiyorsunuz bu palavraları. Atatürk'ün insan yerine koyup herkese eşit vatandaşlık vermesini boklayıp köleleştiriyorlar sizi ulan maloğlu mallar. Anlayın artık.

Özet geçiyorum: Piyonlarla(liboş, solcu, dinci) veziri devirdiler(TSK) tabi fil de gitti bu durumda(Yargı) şimdi sırada kaleleri indirmek var(Atatürkçü kesim). Oyun devam ediyor ve görüldüğü üzere biz kanırtılıyoruz. Erdoğan'ın ne düşündüğünün bir önemi yok zaten. İşgal tamamlanıyor, olan bu. 

Bazı devşirme zihniyetler belki samimiyetle belki etki altında kalıp dış güç diye bir şey yok ekonominin gerçeği bu diyebilir lakin ekonomi bir savaş alanıdır. Vahşi kapitalistleri ülkemizin surlarından içeri alan da bu iktidar ve öncülleridir. Ve biz talan ediliyoruz bu yüzden.

20 Eylül 2018 eklemesi: Yeni milli eğitim bakanı çok süfer goygoyu ile vedalaşabildiniz mi bari? Ha bu arada ABV Bahçeli. Onu da ihmal etmeyelim bedduaalrımzda ltfn tşkr.



Kendileri nasıl yetiştirildiyse aynısını yapmaya çalışıyorlar fakat internet çağında aptallardan başka kimi kandırabilecekler bakalım.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)