10 Ocak 2018 Çarşamba

REALİTEYİ KABUL 101: HALKIMIZ DAVAR

https://eksisozluk.com/entry/73410478

Evet kırmızı ışıkta duran, market alışverişini kendi yapan cumhurbaşkanı ile enayi diye dalga geçen halka inmek lazım tabi. Niyetler o değil be bebişim. Bunlara oy veren kitle öyle hak hukuk adalet filan istemiyor. Davar gibi yaşasın ütebildiği kadar para ütsün yarınları düşünmeden oksijen tüketsin istiyor. Tercih edilen yaşam stili davarlık olunca sonları da davarlara yakışan şekilde oluyor haliyle(gerçek davar hayvanlarını tenzih ederim sizler bunların yanında birer meleksiniz.)

BONUS:




Şöyle samimi böyle sağlıklı hem zaten de sünnet üstelik geleneksel oh mis filan diyerek bolca kasılmış ama bu çıktının tek bir sonucu var -> "Halkımız köylülükle vedalaşamıyor".

BİR DİĞER BONUS:



Halka inip onların anlayacağı dilden konuşmuyorsun diyorlar inince de yok kalburüstü ama ergen bilmem ne. Açıkça söylüyorum gerizekalı ahlaksızların ne düşündüğünü düşünüp önemseyerek ve buna göre tavır belirleyerek varılacak tek nokta ahlaksız bir gerizekalı gibi davranmak olur ancak. O yüzden bu şerefsizlerin ne düşündüğünün gerçek anlamda hiçbir önemi olamaz.

Bakın sizin ne olduğunuzu söyleyen söylemiş zamanında. Çok inandığınızı söylediğiniz ama aslında hiç okumadığınız Kuran ne diyor: "Biz o emaneti göklere, yere ve dağlara arz ettik, onlar, onu yüklenmeye yanaşmadılar, ondan korktular da onu insan yüklendi. O gerçekten çok zalim ve çok cahildir. AHZAB 72

innâ
: muhakkak biz
aradna
: sunduk, teklif ettik
el emânete
: emanet
alâ es semâvâti
: göklere
ve el ardı
: ve yer
ve el cibâli
: ve dağlar
fe
: artık
ebeyne
: çekindiler
en yahmilne-hâ
: onun yüklenmek
ve
: ve
eşfakne
: korktular
min-hâ
: ondan
ve hamele-ha
: ve onu yüklendi
el insânu
: insan
inne-hu
: çünkü o
kâne
: oldu, idi
zalûmen
: çok zalim
cehûlen
: çok cahil
http://www.kuranmeali.org/33/ahzab_suresi/72.ayet/kurani_kerim_mealleri.aspx

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)