3 Ocak 2018 Çarşamba

HAKAN ATİLLA DAVASINDA KARAR: SUÇLU

Tarihe not düşmek maksaduyla davayı şu başlıkta takip ettim  -> ÖT BÜLBÜL ÖT  https://mariadebonne.blogspot.com.tr/2017/11/ot-bulbul-ot.html

Bugün jüri bir karar verdi. Tabi ki temyiz yolu açık lakin netice şu şekil.


Hangi suçlarmış onlar denirse,

http://www.bbc.com/turkce/haberler-dunya-42551364

Yanisi domino taşları devrilmeye başladı. Halk Bankası'na ceza gelecek mi diye bir olasılık yok geldi say sen onu. Daha da devamı var elbette 1 numaraya kadar yolu var. Tabi pazarlıklarına bağlı, masaya götümüzü mü koyarlar neremizi koyarlar artık, kaldı mı koyacak bir şey o da ayrı. Şu da var sen cezayı kes biz öderiz kapansın bu tatsızlık demiş de olabilir. Ah canım sana yazılı yeminli beraat mi verecek mal gibi rüşveti önden veriyorsun hep. Bu mevzuyu istedikleri kadar uzatırlar :/




İnsanlara sülük gibi yapışıp onların kanını canını emen sistemden beslen senelerce ondan sonra ah vah.



Siz ne çeşit dangalaklarsınız acaba? Senin ülkeni bu tip risklere sokan aç görmemiş iş bilmez mallara dönüp hönküreceksin. Bu kozları bunlara veren bu şerefsiz vatan hainleri. Bu ülkeyi batıranlar bunlar. Düşmanın işi düşmanlık, öyle uydurmayla gelmiyor sana kapı gibi delillerle geliyor. Ne diyecek? He canım afiyet olsun yediğiniz rüşvetler bak ne güzel dolandırmışsınız uluslararası hukuku, söz verdiğiniz hiçbir şeyi tutmayıp tüm anlaşmaların ebesini bellemişsiniz mi diyecekler? Böyle yoz bir iktidarı ülkenin tepesine taşıtıp sonra da hesap ödetecekler elbet. O iktidarı oraya taşıyan ve orada tutan herkes böyle bir düşmanlığı hak etmiştir. Daha çok bela var bulacağımız. Teşekkürler ezik haysiyet yoksunu cahil aptal çomarlar. Siz böyle olduğunuz sürece daha çok zükerler bizi. Bize de kaçıyor ama biz toplarız öyle veya böyle oysa siz bin kere dünyaya gelseniz de sizden bir bok olmaz. 


Ağızlarınızdan salyalar akarak Atatürk'ün kurucusu olduğu cumhuriyeti yıkacağız naraları atarken bize mi güveniyordunuz acaba? Buyrun yıkın buyrun buyrun. Altında siz de kalırsınız dedikti hala salya hala hönkürme. Dur daha çok hönküreceksiniz bu daha başlangıç.


Tabi ki bize seslenmiyorlar kendi beslemelerine sesleniyorlar ama bebeğim sen satılık ucuz tiplerle iş tutan onlarla aynı kumaştan bir tipsin, ne borcundan bahsediyorsun? Artık satın alamadığın o ucuzlar herkesten önce koşarak gelir sana ilk taşı atan olur. Ama öyle bir iki günah keçisiyle bitecek bir iş değil bu, kimse de kimseyi kandıramaz bu saatten sonra. Herkesin foyası çıktı ortaya.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)