20 Ocak 2018 Cumartesi

İTİNAYLA ABD ÜSSÜ YARATILMASI İŞLERİNDE TAŞERONLUK YAPILIR



Şia köpeği dedikleri, IŞİD teröristlerini beş yıldızlı otellerde ağırlarken sınırdan içeri almadıkları Türkmenler gelmiş yine akıllarına. He canım Recep İvedilikle Kuzey Suriye'nin de Irak gibi ABD üssüne çevrilmesine katkı sağlayın. İkiyüzlü çıkarcı gerizekalı kahpeler! He canım yurtta sulh cihanda sulh diyen Atatürk sizin gibi askerleri bacağından ağaca asıp hıyar gibi sallandırarak tekmelemezdi!

Yine gaza gelenler var maalesef ki maalesef. Türkün yurdunun uzun vadeli çıkarlarını gözetecek vizyon yerine gösterişli destansı laflarla gözümüze perde inmesine izin verdiğimiz sürece biz bu içinde bulunduğumuz bataklıktan çıkamayacağız. Asker bizim askerimiz ordu bizim ordumuz ama onlara yöne veren kimler? Yayınlanan bildiriye bakıyorsun Şia köpeği dedikleri, IŞİD teröristlerini beş yıldızlı otellerde ağırlarken sınırdan içeri almadıkları Türkmenler gelmiş yine akıllarına. He canım Recep İvedilikle Kuzey Suriye'nin de Irak gibi ABD üssüne çevrilmesine katkı sağlayın. Bu duygusal tepkiler strateji dehası atalarımızı düşününce bize ne kadar yakışıyor acaba? Afrin ABD'nin kontrol ettiği bölgede değil bu bir. Afrin'in stratejik olarak yakın olduğu yer kimsenin orada istemediği IŞİD'in ılımlı versiyonu Özgür Suiye Ordusu namlı cihatçı yobaz görünümlü ama siyasi çıkar amacıyla kurulup kullanılıp atılmış terörist grup. Yakında iki milyon Suriyeli gelebilir diyerek oradan tahliye edecekleri bu guruba kordior açmaya çalışıyorlar. Hem oy devşirmek hem de Türk Milletini azınlık yapma planının bir parçası bu da. Bu buradaki maşa siyasi talancıların gözünü bürüyen çıkar. Dönün bakın ABD çıkarlarına. Özal da Irak'ta Saddam'ın yıkılması propagandalarıyla ABD'ye üs hediye etmedi mi? Bizim milli çıkarımız Irak ve Suriye'nin toprak bütünlüğünün korunması ve ABD'nin ve İsrail'in Kürt maşasıyla bir başka üs kurmasını engellemek olmalıyken ne yapıyoruz? Tuzla koşuyoruz tuz! Beğenelim beğenmeyelim ama ülkemizi geleceği için kimlerle siyasi ortaklık yapmamız gerektiği ortadayken sanki dünya ile savaşır gibi görünüp hala Yahudinin, İngilizin çıkarlarına hizmet edenlere böyle destek attığınız sürece daha çok vatan evladı ölür boş yere. Atatürk Yemen türküsünü dinlerken düşmanlarımızla bir olup arkamızdan vuranları hatırlayarak boş yere öldü yavrularımız bundan sonra başkası için değil sadece kendimiz için savaşacağız demiştir. Şu an kendimiz için değil kendimizin bataklığa sürüklenmesi için savaşıyoruz. Bir tek askerimiz bile ölürse yedi sülalerinden çıksın!

Deniyor ki olan olmuş napalım veriyor morali gazı işte. Hiçbir şey yapamıyorsanız bari benim gibi şerh koyun bari. Moral vereceğiz derken daha fazla insanın gözünü kör etmesinden sakınmış olursunuz kendinizi böylelikle belki de? Askerimiz oraya gidiyorsa ve başka da çaresi olmadığı onlara dayatılmışsa elbette durun insanlık dünya barışı demeyecek var gücüyle savaşacak lakin bu aymazlık hali biz böyle gaz verici şablon ezberlerle devam ettiğimiz sürece ne zaman son bulur ve hatta son bulur mu acaba?

Dşyorlar ki karada ÖSO kullanılıyormuş. Ne yazık bunları da matah şeylermiş gibi söyleyen dilleri işitiyoruz. İşte size kendi subjetif adil yargılamam. Öncelikle ülkemizin askeri, siyasi ve ekonomik gücünü ve dahi itibarını aldıkları emirlerle neredeyse bitirmiş bir iktidar var elimizde. Bu iktidar en baştan beri ülkemizin aleyhine politiklar gütmüş ve bizi içinde bulunduğumuz bataklığa sürüklemiş. Şimdi de size ait olmayan topraklarda halihazırda sizin çıkarınıza uygun stratejilerle müdahele yapanlarla birlik içine girmeyip ÖSO gibi zaten çoktan bitirilmiş bir terörist gruba güvenerek emperyalist taklidi yapıyor ki bu yola onları iten de yine emperyalistler zaten. Tüm bunlarda hizmet etikleri amacın da bizim milletimizin istikbali ile alakalı olmadığı bir şahsın istikbalinden ibaret olduğu bilinen bir gerçek. Hava sahasına girerseniz indiririz şeklinde ültimotom almışsınız zaten. Ve bu yaptıklarınızla isterlerse doğrudan sizin ülkenize saldırma kozunu vermişsiniz. Şimdi bu operasyonu cilalamak, övmek, destek vermek ne derece adil acaba? Buyrun buyrun askerimizi ve ülkemizi içinden çıkamayacağı bir duruma sokun çünkü yaşasın Türklük demek ne kadar mantıklı? Benim vicdanım tüm bunları görmezden gelip şu an yanlarında olmadığım uzaktan izlediğim askerlerimize hadi koçum diyerek rahatlamıyor açıkçası. Bana sorarsanız bilhassa kara harekatını gündeme gelirirlerse askerin de yapacağı pek çok tercihinin olduğu unutulmamalı. Asker kimsenin tapulu malı yahut saraylara biat eden bir piyon değil asla. Her şeyden önce tüm askerlerimiz birer Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı. Çaresiz değiliz asla ve çaresizliği de bize kabullendiremeyecekler! İşte benim adalet terazim bunları söylüyor. Başkalarınınkini bilemem bazen de bilmek dahi istemiyorum açıkçası çünkü herkesin kaldırabileceği şeyler sınırlı malum.

Son bir iddia da efenim Rusya ok vermiş ABD karışmıyormuş kulis yapılmış bilmem ne. Kendi yolunu kendi çizmek yerine düşmanlarının yönlendirmelerine kanan ve onların verdiklere sözlere itibar edenlerin sonları hiçbir zaman hayırlı olmaz. Sonumuz hayır ola.



Başımızda hala sınırın öteki tarafına geçer kendimize bomba atarız konuşmalarını yapan ve yakalanan cani ruhlu dangalaklar olduğu için operasyonla alakalı bunu düşünmek algı operasyonu yahut terörist sevicilik filan değil. Bildiğin düz herhangi biri bunu düşünür ve hatırlatır da. Çünkü asıl sorunu tepende tuttuğun sürece burnun boktan çıkmayacak. Ve tüm bunları da hak ediyor olacaksın.

Sanki alınan talimatla ABD ile birlikte gazı verip Suriye devletine karşı ayaklandırmıyormuşuz gibi çek! Ha oturdukları yerde kedi sevip kahve içerken kendilerini Kürtlerin kurtarıcısı sanan şerefsizlere de gelsin... Alın bakın bir halkı nasıl da değersiz, ucuz ve kolayca harcanılabilinir piyon edip ateşlere atıyorsunuz elin şerefsiz emperyallerinin cebi dolsun diye!




Ooo dahi şehzademiz TÜRGEV sancağından gelip operasyonu yakından takip ediyorsa no problem be canım!



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)