20 Ocak 2018 Cumartesi

CHP'YE SON UYARILAR YAPILIYOR

Hakarete de uğrasa iftira da atılsa insanlar ısrarla sesini duyurmaya çalışıyor. Ben de imzaladım.

https://www.change.org/p/cumhuriyet-halk-partisi-canan-kaftancio%C4%9Flu-g%C3%B6revinden-alinsin?recruiter=38662428&utm_source=share_petition&utm_medium=copylink&utm_campaign=share_petition&utm_term=psf_combo_share_message.undefined

Gerekçemi de ekledim. Buyrun,

Bir yandan  devletimize düşman emperyaller eliyle devlete çöreklenen yobaz görünümlü vahşi kapitalistler bir yandan yine aynı ellerin sağladığı finansmanla bizim kurumlarımızı yağmalayan Cumhuriyet Gazetesi'ni , CHP'yi ele geçiren diğer solcu görünümlü vahşi kapitalist ve güce aç ezik varoluşlar. Kendileri  bin sene yaşasa iki eliyle bir şeyi doğrultamayacak tipler elin emperyalinin sağladığı imkanlarla hainlik kovalayıp mevki makam ile avunuyorlar üstüne de Atatürk'ün izinden gidenlere tek bir mecra bırakmamak için soluksuz şerefsizlik kovalıyorlar.

CHP'yi MHP'nin yanına baraj altına yollamanın vakti geldi herhalde. Bunlar defolup gidene kadar zinhar oy yok.

Daha hala utanmaz hainler yok CHP Atatürk'ü aşıp onu yok saymalıymış artık, yok tarihle barışıp Ermeni soykırımını tanımalıymış çünkü bunlar hep modernlikmiş bilmem ne atıp tutuyor. Nerede hangi vefasızlığı, hangi dangozluğu, hangi mallığı ve hangi vatan hainliğini yapacaksanız yapın ama bunu yapacağınız yer CHP değil. Yaptığınız da bariz bir biçimde CHP'yi baraj altına itip orada yok etmeye çalışmak. Bu partinin satılık olmayan delegesi, üyesi, oy vereni gidip de İstanbul İl teşkilatı önünde protesto yapmıyorsa bu gerçeği kabullenmiştir. 

Bu proje siyasetçi  kendisine sağlanan enformasyonla ülkemizdeki klişe solcu tiplemesini çözmüş bir tip. Ve fakat ne solcu ne Atatürkçü o da apayrı bir gerçeklik. Ortalığı ayağa kaldıracağım ondan korktular diyor. Hah zaten biz de bu ucuz iç savaş senaryolarının bu mallar eliyle düşmanlarımız tarafından şekillenmesine karşıyız zaten. Sokağa dökülecekmiş. Yollar önden malları tıpkı Mavi Marmara gibi sonra artık nasıl yalanlar nasıl sıyırtır işin içinden izleriz. Sokağa dökülüp mal gibi dayak yemek ve hiçbir şeyi değiştirememek değil uygun yol yordam. Yol yordam belli. Ve evet ordumuza yapılan kumpası Zaman Gazatesi’ne verdi mülakatla alkışlayan bu kadının yaptıklarından CHP'nin haberi de gayet var?. Daha da kandırıldık filan da demiyorlar hala. Demek kandırılma da yok. Beceriksiz olduklarını düşünmüyorlar, istedikleri siyaset tam olarak bu?

Bursa da düşmüş haberiniz var mı? Maksadınız bu muydu zaten? Destek veriyor il başkanınız söylediği bir sürü rezil şeyin yanı sıra ordumuza yapılan kumpası Zaman Gazete'sine verdiği demeçle alkışlarla karşılayan, Ermeni soykırımı vardır devlet seri katildir, teröristler için ağıt yakarım kime ne diyen İstanbul il başkanınıza. Sadece onlar değil elbet, il ve ilçe teşkilatlarınız da tamamen çığırından çıkıp emperyal politikalara hizmet eder olmuş. Bunların tuttukları troll'ler de her yerde yaptığımız eleştirilere karşılık olarak bize hakaret edip bizi Aktroll olmakla itham ediyor. Bunlara sesleniyorum buradan da, AKP gibi Atatürk Cumhuriyeti'ni talan etmek ve onu yıkmakla görevlendirilmiş maşalarsınız. İstenilmediğiniz yere musallat olup git diyenlere hakaret etmeniz, iftira atmanız da AKP tipi davranış. Oradan da iplerinizin ucunun birleştiği belli oluyor. KİMLERL NEYİN PAZARLIĞINI YAPIYORSUNUZ EY GAFLET, DELALET V HATTA HIYANET İÇİNDE YÜZEN AYMAZLAR! Tarihe lanetle gömüleceksiniz. Bütün bunları izleyen ve bunlardan olmayan kaç tane Atatürk'ün izinde CHP'li kalmışsa o kurultayı bunların başına yıkmazsanız bilin ki bu ülkeyi yıkmaya su taşıyan basiretsiz hainler olarak sizler de tarihe lanetle gömüleceksiniz.

Antimilitaristiz yalanıyla karşındaki zaten korkak olan aptalları pasifize et civcive dönüştür ama dağa tepeye yola bomba döşeyeni gencecik insanları öğretmenleri pusuya düşürenleri bağrına bas onlara ağıt yak, ikiyüzlü ilkesiz siyasetin bir oyuncağı olarak katıksız Atatürk ve Türk düşmanı olduğunu açıkça belli ederken Atatürk yoldaşım benim be de(Sen kimsin Atatürk senin yoldaşın olacak!) ondan sonra utanmadan sıkılmadan insan içine çık, servet ve güç peşinde kendi cehennemine koş. Hadi bakalım koş Canan koş. 


AKP gibi Atatürk Cumhuriyeti'ni talan etmek ve onu yıkmakla görevlendirilmiş maşalarsınız. İstenilmediğiniz yere musallat olup git diyenlere hakaret etmeniz, iftira atmanız da AKP tipi davranış. Oradan da iplerinizin ucunun birleştiği belli oluyor. Tekrar ediyorum, böyle giderseniz  TARİHE LANETLE GÖMÜLECEKSİNİZ!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)