14 Temmuz 2017 Cuma

TÜKENMEZ NEO LİBERAL ERGEN KAFASI

Bir türlü bitmiyorlar. Bu ülkede sadece FETÖ beyin yıkamadı. Her tip beyin yıkama takır takır işledi bu ülkede. Meyillere, sosyoekonomik sınıflara, entelektüel kapasitelere göre her çeşit mala özel ürün vardır vahşi kapitalizmde. 

Buyurunuz, ergenlikte bol bol neo liberal fikir bombardımanına maruz kalıp o kafaya kendini kitleyen zamanının Radikal okuru tiplemeye bir örnek.



Hı hı siz hala yavşakların sizlere bir bir ezberlettiği o ulusalcı, o Atatürkçü/Kemalist, o Türk o zaman tu kaka vs. ezberlerinizi tekrarlamaktan alıkoyamayın kendinizi.

Bu vatanı bizim atalarımız kurdu ve daha dün kurmadı asırlar boyunca defalarca kurdu, bu vatana sadece biz sahip çıktık layığı ile ve tüm bu süreçte sizler kaymakları bir bir yerken vefa sorumluluğunuzu bile yerine getirmekten kaçındınız. Şu ülkeyi hep beraber daha yaşanabilinir, daha aydınlık bir yer haline getirebilcekken hadsizliklerinizden hadsizlik beğenemediniz.

Bir Türk vatansız yaşayamaz, bir Türk onun bunun kulu köpeği beslemesi olamaz. Bu yurt bu yüzden yurt edinildi ve düşmanla iş birliği edip köy basıp yakan, soyu sopu belirsiz Osmanlı bakiyesi cahilin çomarın beynini yıkayan, insanımıza zulüm eden hainler haricinde herkese kapı açık bırakıldı. O kapıyı kapatmasını da bilirdik eğer ki sizler kadar insanlığımızdan çıkabilecek genişlikte onursuz yüzsüzler olsaydık.

O genişlik bizde yok diye, kafanıza bir şeyleri kakmıyoruz diye bilmiyoruz, unuttuk, önemsemedik ve bu konuda hiçbir şey yapmayacağız sanmayın. Yapılacaklar listesi uzun, yaptırmayın!

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)