27 Temmuz 2017 Perşembe

HAARP DEĞİL CANIM GÖRMEMİŞ GERİZEKALI BOMBASI ATTILAR ONDAN


Küresel ısınma ile ilgili hiçbir çalışma yapma aksine yol yapayım alternatif toplu taşımayı boş vereyim alsınlar krediyi, alsınlar arabayı, alsınlar benzini gazını ver ezik ve şuursuz insanlara gelsin gemicikler gelsin paracıklar küçük dünyana hapsol(bak daha diğer detaylara girmiyorum en sevdiğin konudan açıyorum bahsi sadece). Uzmanlar yıllarca uyarsın, Türkiye küresel ısınmadan dolayı yarı tropik iklim kuşağına giriyor diye. Yani çok yağış alacaksın ve bunun toprak tarafından emilmemesi hadi en kötü belki düzgün alt yapı ile doğru yönlendirilmemesi belli ki felakete yol açacak tabi sen o yine hapsolduğun küçük beyninle bunu doğru şekilde anlamlandırmak ve gerekli tedbirleri almak yerine ağaç soykırımı yap dök betonu çünkü gemicikler çok tatliş. ABV ya. Kafanıza gemicik yağar inş.

Aşağıdaki görüntüler çok acı. Bu kadar insan nerede oturacak ne yiyecekler vs. gibi savunmalar yaptıklarında da ayrı delirtiyorlar. Nüfus planlamasını soyumuzu kurutacaklar yalanı ile çürütmeye çalışıp aslında tüketim manyağı koyun sürüleri ve halkın değil kendilerinin çıkarlarını koruyacak bodyguard yetiştirme sevdaları açıkça ortada. Lakin bunu yiyen keriz çok. Neden bu insanlar rant merkezlerindeki ağaçsız mezarlık görünümlü hapishanelerde tepeleme yaşamak zorunda? Sen ülkedeki farklı noktalara sosyal ve ekonomik cazibe merkezleri yatırımı yapıp nüfusu farklı noktalara dağıtmıyorsun? Sen önden arazi kapatıp yasaları oyuncak edip komisyonla rant sağlayacağın kupon arazi kovalıyorsun açıkça? Ülkenin doğal kaynaklarını tahtta oturmak için peşkeş çekiyorsun önüne gelene? Tahtını yapan işgalciler bakalım bahtını nasıl yapacak. Ha tüm bunları yesek de yemesek de bize emanet doğa bitiyor gözümüzün önünde. Ve biz hiçbir şey yapmıyoruz. Bizim de ABV.



Bakınız bu da AKP yalayacağım derken helak olup gidebilir her an. Bunlara istediğin kadar küresel ısınmaya rağmen haksız hukuksuz rant peşinde yapılan doğa katliamlarını anlat bunlar Allah yapımı doğayı değil AKP ve yandaşlarının cebini düşünür ısrarla onların avukatı olur cansiparane. Ben haşa şirkçi bir insan değilim ama bunun kafasına vinç düşebilir helak sistemine göre(adalet tavsiyesi değil olasılık hesaplamasıdır).



Dur bitmedi çakışlarım, aşağıdaki de o kadar doğru bir tespit ki. Ağaoğlu Ataşehir'de Maslak'ta orada buradaki evlerin çoğunu çomarlara değil çoğu şimdi senin benim gibi söylenen tiplere sattı. İkiyüzlülük her kesimde var ama suyunu çıkaranlar belli tabi.


Ve daha bitmedi, kimse de orada suyu çıkarmaya çalışanların neredeyse kafalarının gözlerinin yarılacağı ile ilgilenmiyor anca kendi totonu kolla ha bu arada mümkün olduğunca kamera ile çek. Bence server'a çok acaip helaklar yükleniyor olabilir, bak sadece tahmin ediyorum ısmarlama değil ama Tengiricilikte böyle opsiyonlar var mesela. Misler gibi lanetliyorsun geniş geniş. Tengricilik 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)