18 Temmuz 2017 Salı

TEMEL KAVRAMLARDAN BİLE BİHABER OLUP NEREDE BENİM TAHTIM ULEN DİYE BAĞIRAN KAFA


Bu vaka "demokrasi şenlikleri" gününde gerçekleşti. Şu mantığı bile kavramaktan ışık yıllarca uzaktalar. Kardeşim daha düne kadar hayatımda mahkeme kapısı görmedim demekle övünen bir milletin vardı şimdiyse soruşturmaya tabi olmak, gözaltına alınmak, Silivri'ye girmek o kadar sıradan ki neyle caydıracaksın sen bu insanları? Zaten yandaşın dahil herkes yargının bittiği, adaletin filan kalmadığı konusunda hemfikir. Kim sallayacak seni ya la? Sadece 50 milyona hitap ettiğine göre gaz odası filan kurduruyorsun herhalde(!) ama o bile sıradanlaşır ve fakat sen asla standart olamayacak, normalize edilmeyeceksin. Bunu yapmaya çalıştığın her hamle seni daha da dışlıyor insan topluluğundan. Evet insanlık tarih boyunca ahmaktı ve kolayca rezil amaçlar için sürü psikolojisine sokulabiliyordu ama çağ iletişim çağı. O sürüleri alır afedersin egzoz boruna tıkalarlar kahramanca! Ve hayır senin yalnızlığın değerli bir yalnızlık olmayacak, olması gerektiği gibi bir yalnızlık tam da hak edildiği şekliyle olacak.

Bu arada görüldüğü üzere erkekler kusura bakmasınlar ama kadın cesareti başka bir şey. Ha bu bana göre cesaret örneği değil gayet normal bir yazı idi, tamamen de yasal ki şahsen ben de Yardırangül'üm zaten ama ülkede her özelliğin kriterleri yerlerde sürünüyor malum. En olmadı Amazon kafasına geleceğiz artık öyle yapacağız ne yapacaksak.

Buyrunuz 657 mevzusu,



Neyin hangi amaçla yasalaştırıldığından haberleri var mı ki acaba? Birileri şunu yap bunu yap diye sufle veriyor e sufleyle de nereye kadar? Kendi çukurlarını kazıyorlar her gün aşırı istekli bir şekilde. Hani devletin neredeyse tüm kurumlarını, varlıklarını ipotek edip fona devrettiler ya. Memurları yolla öyle alırız demişler bunlara. Oysa dertleri işçi maliyeti değil. Bildiğin iktidara göre memur seçebilme özelliği ile devleti daha da ele geçirebilmek. Gerçi ele geçirilecek ne kaldı derseniz ona bir cevabım yok tabi O_o Ve hayır seni sonsuza dek görevli tutmayı düşünmüyorlar, sen sadece sıçrama tahtası bir tipsin ve seni seçtikleri için de çoktan pişman oldular zaten çünkü günden güne kendi dahil kimseye faydası olmayan hatta sürekli zarar veren  meczup hallerin artarak devam ediyor.


Taraflara bakıyorum, 10 milyon oy almış bunlarla birlikte + x milyon da adalet yürüyüşüne destek almış biri ki kitlesi çomar değil, diğer tarafa bakıyorum devletin tüm imkanları elinin altında görünüyor ama kaç tane memur, kolluk gücü vs gerçekten ondan yana kendi de bilmiyor(tahminim çok çok çok azı) hele ki adalet yürüyüşünü yapan profili ve 15 Temmuz kutlaması mı anması mı nesi olduğunu anlayamadığımız bir şeyler yapan profili görev esnasından yakından gören kolluk kuvvetlerinin kafasında bir şeyler netleşmiştir, zaten her imkan elindeyken aldığı inanılmaz batı desteğine rağmen şaibeli oya dahi başvurmak eldeki gücü kullanmaktan fersah fersah uzak kafayı gösteriyor, bir kısım şerefsiz onunla birlikte düşmemek ve onu rahatça kullanıyor olmaktan dolayı destekler gözüküyor ama bir saat içinde satacak tıynette tipler bunlar, yani elinde net olarak kala kala 3-5 milyon saf katışıksız cahil, kötü, aptal çomar var. Bunlar da rüzgar döndü mü dakkasına satar tipler ekseri. Bilemiyorum Altan, asıl senin sokağa çıkabiliyor olman sayılı günlerle sınırlı gibi gibi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)