25 Temmuz 2017 Salı

EZİKLERİN DÜNYASINDA DEĞİŞMEYEN MODALAR: MAÇOLUK, KIROLUK, ŞUURSUZLUK...

MAÇOLUK:


Alişan röportaj vermiş, mevzu yakında evleneceği kadın. Kadını gömmüş diyorlar da kadınla birlikte kendilerini gömüyorlar sebep de çomar onayı alıp lüks geçim elde etme sevdası. Konuyla ilgili havalı seksi çekici kadınla evlenmek istemiyordum zaten demiş(mesaj: istesem evlenirim ama maçoluk damarım var(erkek olduğunu ispatlama gereği duyan ve bunu öküze bağlamakla özdeşleştiren ezik modelim yani ondan cazibesiz sönük bir kadınla evleniyorum). Ayrıca Tayyip'e söz verdim çocuk yapacam zamanı geldi(damızlık buldum leş kodlarımı aktaracağım ha bu arada i love you Tayyip yalaması eksik kalmasın). Aşağıda da çok güncel ve moda bir çomar savunmasına örnek var. Dürüstçe söylemiş yalan mı söylesin. Kardeşim, öküz olduğunu dürüstçe söylemen öküz olduğun gerçeğini değiştirmiyor. Yerilen şey de öküzlüğün. Zaten öküz olduğunuzu itiraf etmeseniz de öküzlük paçalarınızdan aktığı için biz o gerçeği biliyoruz, o yüzden itirafçı indirimi de yok size :/

Görüntünün olası içeriği: yazı




KIROLUK:

   Ekşi Şeyler'de şöyle bir yazı paylaşılmış https://seyler.eksisozluk.com/cocuklar-duymasindaki-halukun-aslinda-hic-degismedigini-anlatan-carpici-bir-yazi-2?utm_source=facebook&utm_medium=post&utm_term=post Özetle zamanında bu Haluk yaptığı kıroluklar yüzünden zor durumda kalıyor ve görece daha aydın olan çevresi de öğreten adam gibi bunu hizaya sokuyordu vs. Ama şimdiki versiyonu öyle mi? Höt höt diyor herkes sus pus sanki verecek cevapları yokmuş gibi. Yani yeni versiyon işte böyle biat edersiniz aydınımsılar mesajı dolu bir versiyonmuş. İki versiyonu da izlemedim ama toplumdaki tepkileri az çok biliyorum.

  Zamanında da Haluk üzerinden medeniyete uyumlanamayan primat eleştirisi toplumda karşılık bulamamış aksine primata hayranlık geliştirmişlerdi. Bana kalırsa Recep İvedik de aslında bu tip bir eleştirinin objesi karakter olarak yaratıldı ama onun neticesi de primatı öven ona hayranlık duyan kitleler oldu ve dümen madem bu satıyor biz de o yoldan gidelime kırıldı. Ha kitleler neden primat hayranı? Çünkü kendileri de öyle ve değişmek için gayret göstermektense onaylanıp sevilmek istiyorlar. Gerçekse şöyle, evlatları olsalar onları sevmeyecek aklı başında, zamanının gerisinde kalmayıp evrim geçiren milyonları zinhar ikna edemez ancak körler sağırlar olarak birbirlerini ağırlarlar.



ŞUURSUZLUK:
Bunun milyonlarca örneği ile her gün hatta her dakika karşılaşıyoruz artık. İnsanı iyi bir survivor yapan ki buna da Türkçe ne diyelim bilemiyorum hayatta kalıcı mı? Neyse yani insanın hayatta kalma sanatında iyi olmasının en önemli sebebi uyumlanma yeteneği. Yani bir nevi omurgasızlık Dünyanın her ikliminde ve çeşitli şeylerle beslenebiliyorlar. Oysa mesela panda gibi olsa ve soyu tükenmekte olsa daha hayırlı olacak ama kısmet :/ Velhasıl bunlar nasıl böyle her geçen gün daha da leşleşen bir ülkede yaşayabiliyorlar dersen işte beyle. Getir sosyalizm ona da uyumlanır ya da İsviçre'ye de daya Ortadoğulu mülteciyi ve popülasyonda azınlık kalsın yerlisi üç gün sonra bir bakmışsın yerlisi de alıyor 4. karıyı. Bunların bize gelişi bu. Lanet olsun öyle gelişe. 
Neyse şuursuz insanların kolayca ikna edilebildikleri milyonlarca mevzudan bir diğeri de aşık atmalarının imkansız olduğu kişilerle yarışabilecekleri. Hazin son garantili aptallık da diyebiliriz buna :/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)