2 Temmuz 2017 Pazar

Çürümenin Nişanesi Sivas Katliamı

Türkiye'de bugün her ne yaşanıyorsa Sivas katliamının failleri, faillerinin benzeşleri ve tüm bu çirkinliğin avukatları vasıtasıyla oldu her şey. Çürüme sadece yobaz kesimin marifeti değil elbet zaten bu saf kötülükten ibaret cahillerin tek başına yapabilecekleri hiçbir şey yok ama çürümeyi virüs gibi yaymaya çalışanlar için en elverişli kesim bunlar. Çoklar, ahlaksızlar, karaktersizler.

Bunu yapan, destekleyen buna mazeret uyduran şerefsizlerle ahlak üzerine konuşmak kuantum fiziği hakkında konuşmaya çaılşmaktan farksız. Kötülükleri ve cehaletleri birbiriyle yarışıyor.

Olan bitenin dramatize edilmesine de lüzum yok. Olayın kendisi yeterince dramatik değilmiş gibi süslü püslü ağıtlar da canımı sıkıyor. Belli kesimlerin trajedileri sahiplenmesi de. Orada yaşanan şey tamamen insanlık suçudur. Tüm zamanlarda ve tüm insanların boynuna asılacak haklı bir yaftadır.

Daha yeni kadının birine açık giyiniyorsun fahişe milleti azdırma diyen kendini bilmez şerefsiz köşeye sıkışınca cahilim ben diye ağlandı. Sen cahil değil kötüsün. Kötülüğün ne olduğunu bilmeyen canlının mental işlevleri sorgulanır elbet lakin senin o kapsamda olmadığın aleni. Senin beynin belli ki planlı ve sistematik kötülüğe adanmış leş bir beyin. Ve kötü olma mazeretin bizi ilgilendirmiyor. Bize kötülük yapamazsın. Güya bu şerefsizlerin olmayan haklarını savunacaklar diye  tüm iyilere kötülük yapıp üstüne kendini melek sananların da kökü kurur umarım.

Kötülüğün kaynağını üstün güçlerde onda bunda aramayacaksın. Kaynak bizzat kendinsin. İraden yoksa yardım istersin. Yardım istemeyip keyfime göre takılır bedel de ödemem diyorsan sıkıntı var. Zaten bedel senin sen olman. Sen herkesten önce kendine bela olmuşsun ama başkalarına da bela olamazsın. Oldurduğumuz için bizim de kökümüz kurur umarım. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)