24 Temmuz 2017 Pazartesi

NASIL KUDUZ OLUYORSUNUZ

   Belediye Özgür Kudüs yürüyüşü tertip etmiş yürüyüşün sonunda barkovizyon gösterimi ve konser varmış. Bunlar hepten oyuncak belledi koyunlarını. Çağrıya kulak verecek olan kitlenin dünyadan haberi olmadığı gibi umrunda da değil dünya. Şimdi bilinçlendirme ve duyar adı altında kimlerden hefret etmeleri gerektiği bilgisi verilecek ve kin ve nefretle doldurmaya çalışacaklar o atıl beyinleri(beyin derken şeklen). 

   Geçen yol üstü bir yerde simit kemirip insanları izledim. Çeşit çeşit tip. Açık kapalı cahil okumuş sağcı solcu kimsenin kimseyle alakası yok. Hepsi kendi hayatının derdinde ve zaten çoktan bezmiş bir halleri var. Sokağın ortasında arkadaşlar lütfen birbirinizle kavga eder misiniz çok lazım da desen deli derler ama uygun bir düzenek kurup doğru koşulları suni bir şekilde pompalar ve tüm vahşi güdülerini gazlarsan o sokaktakiler birbirlerini öldürür bile. 

   İnsanları zorla birbirlerine düşürüyorlar. Zaten insan dediğimiz vahşi yaratık melek olmaktan çok uzak ama yani bu kadar şerefsizlik de biraz fazla. Durduk yere sürekli sorun yaratmak, sürekli kaşımak, sürekli kanla beslenmek. Bunlar nasıl yaratıklar amk?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)