6 Temmuz 2017 Perşembe

Milyonlarca Seyircili Komedi Dram

Biri de ben BİMER'e şikayet ettim siz de edin kaldırsınlar diyor. Canım sen bunu Buckingham'a, Kudüs'e, Washington'a filan şikayet edeceksin. Dünyanın en saçma tiyatrosunu gerçekmiş gibi izliyor milyonlar.



Güldürmeyen aşırı komik haller.

Aman elleşmeyeyim diyorum da tabi ki dil bu söylemeden duramıyor O_o Yahu kardeşim İstanbul'dan Ankara'ya yürünür, hani ülkenin başkenti orası yönetimi de güya orada filan ya. İstanbul'daki padişaha şikayet dilekçesi vermeye mi yürünüyor noluyor? Aman kalkışma demesinler filan demiş olabilir Kılışdar tabi. Yahu olabilir mi öyle bir şey ya ne kalkışması diye beyanat verirdin be canım O_o Kimse kusura bakmasın da bak 69 yaşında adam kan ter içinde yürüyor destanları filan gerçekten ileri derecede anlamsız. Hamsterlar da tekerlekte dönüp duruyor madalya mı takacağız? Sen ülkenin çukura yuvarlanışında ana muhalefet olarak faydadan çok zarar ver ondan sonra bak yürüdüm ama. Eee? Senin görevin CHP'yi pasifize edip bir yandan da kapattırmak. İmkansız bir görevi yerine getiriyorsun tebrikler. Ha bunun farkında mısın ondan bile emin değilim çünkü kifayetsizliğin sınırsız.


Hep diyorum BBC, CNN veriyorsa gazı yine bir numaralar dönüyordur aleni. Geçen gördü m Kemal Derviş Tansu Çiller kırması proje Selin mülakat veriyor BBC'ye heyecanlı heyecanlı yalandan yürüyor bilmem ne. Diyorlar ki ama çok güzel konuşuyor. Ha ağzı laf yapmayan ve senin duymak istediklerini söylemeyenle dolandıracaklardı seni. Evet. Her zamanki gibi aşırı dahisiniz yine. Hep :( Sen hiçbir şeye karar vermiyorsun ey halkım. Onlar anlaşıyor, onlar karar veriyor, onlar sahneye koyuyor tüm bu oyunları. Ve fakat prodüksiyon aşırı kalitesiz. Çünkü seyirci boktan ne uğraşsınlar amk.







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)