24 Temmuz 2017 Pazartesi

MİNİK BEYİNLERİ İLE MİNİK BEYİNLERİ YIKAMAYA KASAN MİNİK BEYİNLİLER

İnsanları aptal yerine koymaya devam edip mantıkla ve onun en önemli silahı bilimle ikna etmek yerine beyin yıkamaya çalıştıkları sürece hepimiz gitgide aptallaşacağız. Daha komplike, daha uzman aptallar olacağız. Çünkü aptallık insan gibi sürü hayvanlarında çok bulaşıcı bir şey :/ Ve hiçbir amaç bir beceriksizin ikna için tercih ettiği kötü yöntemi aklayamaz. Özellikle götürüsü getirisinden bu kadar çok olunca.

Bugün karşılaştığım örneklerden birisi, Facebook'ta(neyse ki bilimsel değil bu kınaması için) paylaşılan ve açık bir vegan propagandası olan çiğ sebze ve meyve yiyerek oksijenimizi besinden de alabileceğimize dair bir twit. O öyle olmuyor ve sen insanları aptallaştırır ve cahil bırakırsam hayvan yemezler oh süper olur diyen bir gerizekalısın canım.Yok hayır bunu uyduran öyle bunu paylaşan daha da beter bir konumda olan aptal. Çünkü bir aptal tarafından aptallaştırılmış ve cahilleştirilmiş. Düşün seviyeyi O_o

Mesela Netflix. Gay ve farklı ırklardan insan sergisi dizilerinden baydığım bir kurum oluyor kendileri. Beyin yıkama makinesi gibi çalışıyorlar. Dizilerinin girişine ibare koymalılar. Önerim "Bu bir kamu spotudur, herkesin gay ve tüm ırkların da harika olduğunu kabul edin yoksa hepinizi öldüreceğiz."

Yani canlarım bunların şu elimde görmüş olduğunuz Kuran kafasından çok da farkı yok. Her şeyin mantık dahilinde tartışıldığı bir ortama özenme nerdeyse hiçbir kesimde yok. Hatta misyonunun bu olduğunu iddia edende hiç yok zaten ahlak satanlar genelde en ahlaksızlar malum. Benim gibi düşüneceksin kafası bazen baskıyla bazen de manipülasyonla işini görür. Bu açık bir şekilde insanların beynine tecavüzdür ve diğer türlü tecavüzlerden çok daha beterdir. Sürekli bir algı operasyonu ile özgür iradenizi kullanmanızı bloke edip yerine kendi değerlerini itelemeye çalışıyorlar. Buyrun kodlayın kafamı kafanıza göre diyen bir şuursuz kitle olunca tabi  o çapsız beyinler de kapanın elinde kalıyor.

Ama her şey misler gibi olacak diyen kafaya da şunu diyeyim. Canım lobotomi de çözüyor pek çok problemi ama elinde bir gariban robot kalıyor sonra :/

Kavga edelim, savaşalım ama özgür iradeleri olan, kendi beyniyle düşünebilen toplumlardan vazgeçmeyelim. İnsan olmak berbat bir şey olabilir ama robot olmaktan yeğdir. Aksini düşünenin de tanrıları, ideolojileri, dinleri, fanatiği oldukları her şeyleri belalarını versin(veriyor da).    

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)