25 Temmuz 2017 Salı

FLASH BELLEK KOMEDYASI(TIMARHANE GÜNLÜĞÜ'nde bugün)

   Efenim TSK'daki yasadışı, ahlakdışı, vatan hainliği dahilindeki yapılanma ile ilgili detaylı bir istihbarat varmış da bunun flash bellek'teki hali Tuncay Özkan tarafından İlker Başbuğ'a 2007'de verilmiş ama bu konuda işlem yapılmadığı gibi Tuncay Özkan da hapse atılmış olaydan sonra. Tuncay Özkan bunu gündeme getirip savcılığa suç duyurusu yapınca İlker Başbuğ da lütfedip açıklama yapmış. Açıklama da şu O_o ben o vakitler kara komutanıydım(eee sonra neydin?) istihbarat hava ile ilgiliydi ben de onu Akın'a yolladımdı kapatmış mevzuyu sonra da hain çıktı filan... İlker'cim sen yine gidiyorsun okkanın altına ama hak etmedin de diyemeyeceğim. Ha bu olayı Kemalistlere itelerken de kullanacaklar seni. Çünkü sen öyle kifayetsiz birisin ki değil ordu sana gezdirmen  için köpek emanet edilmez.

   TSK'nın görevini NATO'nun ayakçısı olmak efenime söyliyim Katar emiri bodyguard'lığı ve hatta selefi görünümlü kan tüccarlarının tetikçiliği gibi şeyler sananlar elbette yanılıyorlar. TSK her şeyden önce devletin ve onun temeli Anayasa'nın koruyucusudur. Çünkü bu tank egzozuna tişörtü sıkıştırıp onu alt edeceğini sanan madde bağımlısı benzeri hayal aleminde kaybolmuşlara bvırakılmayacak kadar ciddi bir iştir. İlker Başbuğ'un yaptığını işte bizim memlekette işler böyle yürüyor yav tezi ile açıklamak saflıktan başka bir şey değil. Ülkeyi öyle bir ele geçirmişler ki elinde yetki, otorite yahut sermaye(hepsi güç ve etki alanı demek) olup da vatan haini olmaktan yırtan yahut kaçan kalmamış :/   

   Bu aralar pek moda her kesim ama işte o bizdendi yedirmeyelim şimdi beceriksiz olsa da filan bir kafalarda. Enver süper turancıydı tımam mı filan diyorlar mesela. Her ne kadar Sarıkamış yaygın olarak anlatıldığı şekliyle gerçekleşmemiş olsa da ve evet Enver Paşa iyi eğitimli bir subay olsa da kardeşim o kadar insanın ölümüne sebep olup bir naneyi de düzeltemeyen adamı da bağrınıza basmayıverin yavşak gibi. Bu Türk kafası değil. Türk kafası beceremeyeceği göreve talip olanı apar topar iktidardan indiren toyların kafası çünkü bunun vatan hainliğinden bir farkı yok o kafaya göre. O kafalar Türk devletlerini kuruyor yahut kurtarıyor. Senin hibritlikten folloş olmuş ve hiçbir mantıklı dayanağı olmayan safi duygu seli hayalperest kafaların değil.  

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)