20 Temmuz 2017 Perşembe

AZ BİLE Sİ.İ..R..R

Bu kadar mal ve karaktersiz bir milletin aslında gayet de hak ettiği sürecin bir başka özeti. Arada kaynayan masumlar ve bu karaktersiz millet için canın veren, acı çeken atalar hariç kimseye üzülmüyorum.

Alıntı Ekşi Sözlük
Başlık: RTE Ve FETÖ'NÜN BARIŞMASI
Yazar:  

bir iki adım geri çekilip resmin tamamına baktığımızda olmaması için hiç bir sakınca olmadığını göreceğiz.

daha tayyip erdoğan ibb başkanı olmadan önce gazeteciler yazarlar fethullah gülen grubunun başını çektiği irtica tehlikesinin altını üstünü çizdiler.

daha akp kurulmadan önce rejime kafa tutmaya başlayan irticacılar yüzünden 28 şubat süreci yaşandı.

akp iktidarının ilk yıllarında "tehlikenin farkında mısınız" uyarıları yapıldı.

akp iktidarı maskeyi çıkarıp gerçek yüzünü göstermeye başladığı zaman bu ülkede milyonlarca insanın katıldığı cumhuriyet mitingleri düzenlendi.

ülkenin ordusu derdest edildi. kumpas dediğimiz zaman baştaki "ergenekonun savcısı benim" dedi. bir diğeri "türkiye bağırsaklarını temizliyor" diyerek türk subayına bok benzetmesi yaptı. tarihte bir ilk olarak türk silahlı kuvvetlerinin genel kurmay başkanı "silahlı terör örgütü" üyeliğinden hapse atıldı.

ardından ordunun içi boşaltılıp yüzlerce kahraman türk subayı ihraç edildikten sonra, fetöcüler yaptı, aldatıldık deyip geçtiler.

ardından bu içi boşaltılmış ordunun içinde birkaç kamikaze 81 şehirlik ülkenin 2 şehrinde 3-5 tank 1-2 uçak 100-200 dünyadan habersiz rütbesiz askerle kalkışma numarası yaptı. tutuklanan 168 general ancak bir avuç askeri darbeye ikna etmiş nasılsa.

ülkenin askeri okulları kapatıldı.

ve şimdi siz akıntıya kapılmış, oturduğunuz yerden bakıyor ve fetö ile bunlar kanlı bıçaklı sanıyorsunuz öyle mi? 50 yıldır devletin ve milletin içine sinsice sızmış ve bekleyen bu örgütün durup dururken hükumetle aralarının açıldığına, 50 yıllık emeklerini bir tarafa bırakarak kalkışma yaptığına ve bir anda tüm hücrelerden temizlendiğine inanıyorsunuz öyle mi? ve bu konuda uyarılarını yapan adama vakti zamanında uyaran uğur mumcu'ya dendiği gibi "kaynak nerde kaynak" diyorsunuz öyle mi? bir alkışı hakediyorsunuz.

şu anda ülke tam da fethullahçı terör örgütünün istediği şeklide yürüyor.
en büyük korkuları olan askeri okullar kapandı.
meclis devre dışı, ülke khk ile yönetiliyor.
olağanüstü hal ilan edilmiş durumda.
olağanüstü hal ilan edilmiş bir ülkede sanki çok normalmiş gibi rejim değişikliği referandumu yapılıyor.
muhalifler terörle suçlanarak hapse atılıyor.
camiler siyaset yeri olmuş,
fetönün tüm okullarını normal devlet okuluna değil de kimsenin gitmediği imam hatip okullarına çevirdiler.

e fethullah daha ne yapsın? 

büyük orta doğu projesi adım adım yürüyor. 
yarın başka bir düşman yaratırlar af çıkarıp fetö ile barışırlar. halkımız zaten yufka yürek, "aman daha fazla mağdur olmasın insanlar. yeter bu kadar kavga..." dün analar ağlamasın, gençler ölmesin diye çözüm süreci soktular gırtlağımıza kadar. elleri kanayana kadar alkışlayanlar belli, sonra kafalarına göre kaldırdılar rafa. kimse sana sordu mu ki fetöyü affederken sorsun. sana mı soracaklardı.

fetö yavaş yavaş suyu ısıtmaya başladı bile laik atatürkçüleri hedef göstererek. ortak düşmanları da var artık. irticacı, dinci, yobaz çomarların en büyük derdi laiklik ve atatürkçülük var artık gündemde. çok değil maksimum 4 sene veriyorum çiçeklerle havalimanına karşılamaya gidecekleri güne."

https://eksisozluk.com/entry/69628064

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)