10 Aralık 2020 Perşembe

HİTLER BOKLAMAK İÇİN ADAMIN GÖNÜL İLİŞKİLERİNE KADAR DÜŞMEK

https://eksisozluk.com/entry/116632430?fbclid=IwAR0wLV6jZWykC9qzLrn-I53maX6IND8h-3rIuU4o5yT1HKtejtiNDsDHVpg 

Günün en beğenilenlerine giren girdi atmasyonlarla dolu. Nasıl da bayılıyorlar gerçekleri değil de kafadan uydurma hikayeleri dinlemeye. Eva Braun'u sadece Hitler'in şöförü ve hizmetçisi tanıyormuş asdfgh la Eva Braun'un kız kardeşi üst düzey bir Nazi Subayı ile bile evlendi. Hitler'in bütün yakın çevresi Eva Braun'u tanıyordu, Alplerdeki evde pek çok üst düzey konuk ağırlıyordu, yemekli toplantılarda Eva Braun da vardı fakat Eva Braun Nazi Partisi'ne üye bile değildi. Bir de ne demiş "braun, führerbunker'a vardığında, sevgilisine şunu söyledi: "tek başına ölmene izin vereceğimi düşünüyor musun?"" ha hepiniz ordaydınız da bunu dediğini duydunuz sanki amk tamamen hikaye olduğu sırf şuradan belli. Bir de ısrarla Dingiliz uydurması Eva Yahudiydi de ondan bilmem ne sürekli bunu tekrarlıyorlar Hitler de Yahudiydi demişlerdi zamanında. Nu arada Aşkenazi dediğin de sanırsın Orta Doğlu bir ırk. Değiller. Nasıl ki Sırplar müslüman olunca Boşnak diyorsak ırki olarak Orta Doğu ile hiçbir alakaları yok yanisi Eva Braun'ın ırkında zaten bir sorun yok sorun. Akça Pakça olmayan ırklarda ve Musevilikte Eva Braun her iki konuda da sorunlu bir tip olmuyor Nazi bakış açısına göre. Avrupadaki akça pakça yahudilerin hiçbiri Orta Doğu kökenli değil bu zaten göz var izan varla anlaşılıyor ve bunların bir kısmı da üstelik büyük kısmı da Hazar Türk devletinden bakiye tipler. Bu devlet iktidarda, üst kademe yönetimde ve orduda Yahudi Türklerin olduğu bir devlet ama aynı zamanda sekülerler. Tebaasında şamanlar da var müslümanlar da hristiyanlar da. Avrupa'daki yahudilerin hepsi Türktür diyemeyiz ama bir kısmının Türk olduğu kesin. Sadece Hazarlar'da değil pek çok Türk toplumunda Yahudi Türkler vardı hala da vardır. Türkün keyfine karşıama ister Tengrici olur ister Yahudi ister ateist ister müslüman. Türk eşittir kafaya göre takılmaca.

Ne manyak manyak tipler teallam. Eva Braun fotoğrafı stüdyosunda asistanken bu arada jimnastikçi bir tip görüntüleri vardır manyak manyak hoplar zıplar malum neysecime Hitler öyle çok da yükselmemişken henüz Hitler'e aşık oluyor artık ne bulduysa onda. Bu arada Hitler'in mazisinde üvey yeğeni ile yaşadığı bir aşk iddiası var bu kadın da tıp okuyan(sonra bırakmış) tombilik entel dantel aşırı kendine güveni olan açık görüşlü o zaman göre değişik bir kadın, bu kadını Hitler kendi elleriyle evlendirmiş filan ama aralarında ne var muğlak çünkü tıp eğitimi alırken Hitler'in yanında kalmaya gitmiş bir süre birlikte yaşamışlar ama olay tamamen okurken akraba yanında yaşama mevzusu görünürde neysecime bu kadın nedense intihar etmiş bir noktada bana kalırsa deli olduğundan çünkü kadın pek normal bir tip değil, Hitler'in öldürmesi o bu değil kimse böyle bir şey iddia etmiyor. Hitler de epey dram konusu yapmış bunu kendine. Eva Braun'la gönül eğlendirip onu pas geçecekken Eva intihar girişiminde bulunmuş gidersen ölürüm ayağı çekmiş hem de iki kere bu da intihar mevzusunda hassas olduğundan Eva'dan vazgeçememiş yanisi itaatkar filan diye değil ağlaklığından kalmış Hitler'in yanında. Olaylar bu minvallerde neyse ne bu aptal saptal özel hayat ilişkilerinden büyük büyük manalar çıkarmak da Dingiliz tipi mallıklardandır, alıcısı da çok olur bu hikayelerin çünkü alem mal zaten.

Konuyla alakasız ama bir not:


Sürekli malum kişiyle kıyaslıyorsunuz da aradaki en büyük fark Hitler gerçekten Almanya için ölüp biten bir psikopat, yaptıklarını Almanya'nın çıkarı için yaptığından yüzde yüz emin diğeri ise aldığı talimatlar doğrultusunda Hitler'in yöntemlerini taklit eden ama aslında Hitler'den ve tarihten de bihaber satılık bir hain üstelik de çapsızın önde gideni bayrak sallayanı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)