17 Temmuz 2021 Cumartesi

DÜNYANIN ÇÖPLÜĞÜNE DÖNEN TÜRKİYE

 Malum İngiltere çöplerini bize yolluyormuş daha kim bilir kimler neler yolluyor ha bir de insan çöplüğü olmamız var o da ayrı bir çevre felaketi.

recep tayyip erdoğan - #125779431 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Zaten bu ülkede bir avuç deliden başka dinimizi yaşayamıyoruz diye kafayı kıran yok o ayaklara yatanların alayı ikiyüzlü şerefsizler. Elindekiler para için ruhunu satacak tıynette tipler onlara aktarılan kaynak kesildikçe bana ne ben oynamıyorum diyeceklerini biliyor o yüzden IŞİD ve Taliban takviyesi yapıyor hızla.

doğma büyüme izmirli 9 yaşındaki suriyeliyi kovmak - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu dangalaklar neyi kime dayatıyor amk burası ABD değil doğumla vatandaşlık hakkı kazanılsın. Üstelik ABD sokaktan geçeni ülkesine almadığı için o hakkın kazanılması da böyle rastgele olmuyor. ABD maşalığının geldiği son nokta vatandaşa ABD yasaları dayatmak oldu ama ABD kuklalığından emekli olan yoktur onu da bi öğreneydiniz hayrınıza olacaktı.



türk bayrağını doğru yere çöpe koyduk - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kodumunun çöl maymunlarından işittiğimiz laflara bak sen.

17 temmuz 2021 esad'ın vatana dönün çağrısı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Muhtemelen eğitimli ve varlıklı vatandaşlarını geri çağırıyor o yüzden bizdeki ıskartalar üstlerine alınmıyor bu çağrıları

17 temmuz 2021 ankara-niğde otobanı afgan istilası - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Afganlar ülkelerine geri dönebilir de bakalım siz nereye kaçabileceksiniz AKP ve onun yalakları.

solcuların mhplilerden daha mülteci karşıtı olması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

MHP, FETÖ ve AKP projelerinin öncülü zaten böyle böyle pişirdiler bu kurbağaları. Ülkedeki solcu desen bir kısmı ajan kalanı saftiriğin önde gideni bayrak sallayanı figüranlar ülkedeki gidişata hiçbir zaman yön veremediler bu kafalarla da veremezler ancak işte sendika kuruldu ülkede onun da başına ülkücü ağalar geçti şimdi de sarı sendikalar. AKP'nin dönüp dönüp solcudan destek istemesi de bundan herifler o kadar mal ki iki lafa gaza gelip kanıyorlar yetmez ama evet diyecek kadar ileriye de gidiyorlar AKP'nin kendi çomarında cehalete ve mallığa rağmen böyle bir kandırılma yok. Halkımızın demokrasi ile imtihanı çok güzel gidiyor iq ortalaması 65, şerefsizlik seviyesi 1. sınıf, karakter seviyesi karakter nüvesine rastlayamama... Böyle devam edin ben severim zaten kaos çünkim hayat ziyadesiyle sıkıcı. De hayde az daha saçmalayın kopacak kıyamet.

Tayyip'i neden senelerdir başımıza bela ettiklerinin itirafı gibi. E sen sınırına yaklaşan kaçakların botlarını içinde çoluk çocuk olduğuna bakmadan delik deşik edip batırıyorsun neyse ki Tayyip'iniz var tabi.



İşte senelerce bu yalaklardan insanlık dersi almamız beklendi tıynetine zıçtığımın yavşak karaktersiz kuklaları.

türkiye'nin savaşsız işgal edilmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yıllardır bu uyarıları yapanlara vatan haini diye çemkirttiler çomarlarını bu işten en çok zararı görecek olan da o çomarlar olacak fakat öyle bir tıynetleri var ki hamamböceği gibiler o koşullarda bile güle oynaya yaşar bunlar.

sayın cumhurbaşkanım bu sizin eseriniz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Afgan tarafından takip edilip ormana sürüklenip tecavüz girişiminde bulunulup başı taşla ezilen ve hala komada olan kızın babası lütfedip Tayyip'e sitem etmiş. 15 yıldır oy vermişsin e senin de eserin. Hala acılı baba oy verdi diye gaddarca eleştirilmemeli goygoyu çeviriyorlar. İlişikteki girdiyi yazan arkadaş gerçekte kimin gaddar kimin çıkarcı kimin bencil olduğunu bir güzel anlatmış. Bu yine evladına sahip çıkmışı bir de 10 tane de şehit veririm sarayın ülkeye zarar veren saçma sapan çıkar planlarına diyeni var anamın üstünde yakalasam anamda kusur bulurum diyeni var, var da var. İşte bunlara gösterdiğin her merhamet bir masumun canını yakıyor gün be gün demek melekçilik oynayıp ya merhamet a dostlar çekenler de merhamete layık değil.


Maymunların gönlünü eyleyecez diye maymundan beter hale düştük. Sizi şöyle jakobenizmin "şefkatli" kollarına alalım. Bir daha maymunluk yapmadan önce bin kere düşüneceksiniz yine bebeyim :/

tunceli ovacık'ta ayı saldırısına uğrayan çinli - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ayıları sınırlara yığalım madem TSK yatıyor medet ya ayı halkı!

Sessiz istila devam ediyor: Van sınırından kaçak yollarla Türkiye'ye giren binlerce Afgan yine görüntülendi! - Gündem - AYKIRI haber sitesi

İsmini vermekten bile çekiniyor ondan sonra suçlu asker değil ama sınırda görev yapmaya devam edip maaşları ek ödenekleri lüpletiyorsun bir güzel bu mu senin sınrı koruma görevini yerine getirmen? He yavrim askerlerimiz mökemmel de işte kader kısfmet hep bunlarsa demek :/

20 temmuz 2021 afganların geceyarısı yürüyüşü - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Haberde güvenlik görevlilerinden kaçan Afganlar filan yazmış da biz görüntülerde hiçbir kaçma kovalama görmüyoruz öyle kendi mahallelerinde gibi yürüyüp geliyorlar bir de tırlar karşılıyor alıp batıya yayıyorlar gayet organize bir şekilde?

türk milleti'nin istilaya vermesi gereken tepki - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Şu an millet olmayan paraları ile kredi çekip tatil yapıp virüs üretim merkezi olmakla meşgul yani bunlardan bir şey bekleyen de ne bileyim. Atatürk nasıl bir mucize yaratmış her geçen gün daha da bir anlıyoruz üstelik o vakitler daha beter bir halk vardı karşısında.

türkiye'nin taliban'ın inancıyla ters bir yanı yok - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bay Şahsım demiş efenim. Bunlar Talibancı da olur satanist de sen paradan haber ver. Şahsiyetini sevdiminin Gürcüsü.

göçmenleri gönderemeyecekler - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Küreselci liboş yetiştirmesi sen de gideceksin onlar da bitecek tüm bu maymunluklar bir güzel kafamızı dinleyeceğiz.

19 temmuz 2021 süleyman soylu tweeti - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Twitter

Böyle halka böyle İçişleri Bakanı. Bir de yine zavallı kadın ve çocuklar ağlaklığı kovalamış la gelenlerin alayı 18-30 yaş arası potansiyel Taliban mensubu erkek. Ama bu halkla alenen gözlerine baka baka dalga geçmeyecekler de ne yapacaklar müstahak.

ingiltere'nin 430 göçmeni almak istememesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bak yalaka yavşağa bak onların da almak istememesi normal ama gerçekte olan şey bize itelemeye kasmaları ikiyüzlülük kovalayıp ülkemizin içine etmekte bayrak sallamaları zaten konu edilen de mesele edilen de tam olarak bu ve bunu da it gibi biliyorsunuz. Daha hala bu yaltak utanmazlar mazeret uydurmaya kasıyor ulan sizin ruhunuz köpek kodumunun yavşakları.

ingiltere'nin 430 göçmeni almak istememesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Paralı yavşaklarına Türkiye'deki sınırdan kaçak girenleri güzelletenlerde son durum. Ulan Dingiltere komple adanızı batırmak lazım ve diğer yavşak Almanya sıranın sana da gelmesi şart. Eskaza uzaylılar tarafından Dünya valisi olarak atanırsam filan çok büyük zıçtınız..

keçi otlayan ege'deki 18 ada için savaş mı yapalım - #125879135 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

2023 gerçekten şenlikli geçecek. Dingilizler şimdi yenildik ama yüzyıl sonra döneceğiz dediydi gel dingilizim malım davarım halkımızın mallığına kanacaksın yine ama Karaman'ın koyunu elbet çıkar bir oyunu gelin de oynayalım siz de rahatlayın biz de bir yüzyıl daha kaşınırsınız sonra

ay-yıldızlı tabutları taşımakla millet olunur - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İçişleri Bakanı olup ölüm vaadetmek de ne bileyim üstelik sen nalaka la?

süleyman soylu'nun bayram müjdesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ashhd içine doğmuş başlarına gelecekler :) Uzun yürüyüşlere hazır olun idman yapın aferin.

Erdoğan: Kabil Havaalanı’nın İşletimini Ele Almayı Düşünüyoruz - Tamga Türk (tamgaturk.com)

Bunun peşine takılıp Afganistan'da ölecek olan asker de ne bileyim.

tsk'nın göçmen istilasını seyretmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

FETÖ istilasını da seyretmişlerdi. Şaşılacak değil ama kanıksanacak da değil.

20 temmuz 2021 afganların geceyarısı yürüyüşü - #125912341 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu halkın götünü IŞİD, ÖSO, Taliban vs. doğrayacak güzel kardeşim bu artık kaçınılmaz oldu o vakit de Instagram'da foto paylaşmaya kasarlar yine kocişimle kelle kestirmece keyfi diye. Çünkü bunlar su katılmamış gerizekalı sürüsü.

suriyeli çocukların kediyi torpil ile patlatması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunlara sağlam bir mukadderat yaşatacağız el mecbur yapacak bişi yok :/ Bunlar bir de bizim çocuklarımızla iç içe yaşayacak okulda orada burada. Kötülük bulaşıcıdır maalesef.

mülteci karşıtları insan olmayı denesin - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ekmeğini yavşaklık propagandasından çıkartanlarda bugün. Hala mülteci diyorlar la sığınmacı bile değiller göz göre göre kayıtsız kuyutsuz kaçak giriş yapıyorlar ABV senin de umarım cehennemin dibine kaçsa bulunacaklar listesine alınırsın.

mülteci güzellemesi yapan satılmış akademisyenler - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Mamalarının hakkını vermeye çalışan şaklabanlar. Akademik kariyerlerini bu şerefsizliğe borçlu olmaktan da utanan sıkılan yok. Bunları insan yerine koyanın ben amk.

murat bardakçı - #125877940 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kırım Tatarı bunlar pek sever Osmanlı yaltaklanması ve Türk düşmanlığını bakınız bir kısım Kırım Tatarı. Elbet bu tiplerle alakasız Kırım Tatarı vatandaşlarımız da var fakat geçmişten günümüze tarih boyunca bunları özel olarak yetiştirir salarlar üstümüze. Kumaşlarında bi bişi varsa demek. O Gazneliler bunlar değil evladım ama onların da zaten ABV. Verdi de.

nevşin mengü - #125879674 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Besleme yavşaklardan. Sürekli saçma sapan propaganda yapar. Ayıdan post liboştan dost olmaz ama bunu da vatansever sanan hıyarlar var maalesef.

medyascope'un yabancı fonlardan aldığı para - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Güya bağımsız gazetecilerin hür iradeleriyle yaptıkları yayınlar yersen. Bir tarafta a haber TRT bir tarafta bunlar tabi öldürüler Uğur Mumcu gibi gazetecileri halk bunların maymunu olsun diye ama halkın da kumaşı maymunluk maalesef.

21 temmuz 2021 taliban açıklaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir Taliban'la aynı yatağa girmediğimiz kalmıştı tişikkirler AKP.

21 temmuz 2021 hümanistlere cadı avı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Israrla hümanizm bir nedir öğrenemediler gitti. Buna cadı avı diyorsanız bir de gerçek cadı avını görün. Göreceksiniz de.

hümanizm - #125843244 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sadece kulaktan dolma bilgilerden haberdar oldukları için bu sözcüğü de saçma sapan kullanıyorlar. Merakla ilişkileri şu kimleymiş bu nerdeymiş o ne almış böyle böyle şeyler gerçek bilgiyi merak etmeden yaşayabilmeleri inanılmaz. Bazen tomografilerini çekmek istiyorum çünkü gerçekten beyinleri var mı şüpheli.

immanuel tolstoyevski'nin medyascope yorumu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Liboş kumaşı böyle bir şey. Yavaşklık, yüzsüzlük, ikiyüzlülük, utanmazlık, arlanmazlık ve tüm bu vasıfsız ucuz karaktere rağmen kendini bir halt sanma. Resmen bir çeşit pskiyatrik bozukluk.

21 temmuz 2021 rte'nin bayram mesajında uyuması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşte böyle bir canlı yayında canlı canlı görmek istediklerimizin girişi gibi tamamına erer inş.

mustafa şen'in türkleri tc'den kovması - #125966505 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İyice kendilerini şaşırdılar. Barbar Türk özellikerimiz güncelleniyor haberleri yok.

mustafa şen'in türkleri tc'den kovması - #125968371 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Daha hala adamın çapsızlığına bağlamaya çalışıyorlar la bunlar Türk ve Türkiye Cumhuriyeti düşmanı işte, iç savaşla dış savaşla tamamen değişim düşlüyorlar. Taliban bile geçmişi unutsunlar AKP ile işbirliği yaparız diyor geçmiş dediği Atatürk ve modern Türkiye Cumhuriyeti. Yalnız olacak olan iç savaş değil iç zikertme, zikilecekler tam listesi de hazır devam edin leşliklerinizi kusmaya.

140journos - #125968962 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi canım gerizekalı seni. Bunlar üç beş muhaliflik kovalar o da çıkarına hizmet edecek şekilde sen de aa bunlar bişi herhalde dersin alttan alta propaganda dayar sonra tıpkı tarih tekerrür ve Ali Babacan propagandaları gibi. La bu halkın büyük bir kısmı gerizekalı ve korkak olabilir biz zeki ve cesur Türkler azınlık olabiliriz ama unutmayın bizim bir avucumuz bile sizin icabınıza döne döne bakar bu tarihte de böyle olmuştur daima da böyle olacaktır kodumunun beyinsiz şerefsizleri sizi.

hem solcu hem de göçmen karşıtı olmak - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Göçmen başka şey mülteci başka sığınmacı başka kaçak giriş yapan başka. Buldunuz cahil gerizekalı halkı algı kasmak için zıçın bütün kavramların içine aferin.

22 temmuz 2021 iletişim başkanlığı açıklaması - #125980833 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bebeyim her şey sırayla, önce piyonlar sonra filler sonra da şahsımlar onlar bunlar işte. Eldeki imkanlar bu şekil, alayınızı birbirinize yedirtiyoruz anca. Halk mal herkes satılık napak?

ulusalcı - #125999173 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hala oç karın şerefsizlikler vatanseverleri sorumlu tutuyor her leşlikten. Bu ülkede böyle eğitimli ve inatçı bir kesim olmasa ülke çoktan parçalanmıştı ve şeriat adı altında kukla Arapçılar da arta kalan toprakları yönetiyorlardı daha hala faşizm cart curt ötüyorlar la o faşizm olmasa bu maymunlara dötünüzü çoktan kaptırmıştınız hıyar ağaları sizi. An itibariyle de dötünüzü kaptırmaktasınız ama bu sefer sizin dötlerinizi de kurtarmak yok alayınızı çamaşır gibi dizeceğiz ipe.

mülteciler olmasa fabrikalarda çalışacak işçi yok - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu kaçak işçileri çalıştıran da buna göz yuman da vatan haini elbet.

fbi ajanlarıyla uçuş yapan parti lideri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Alenen göstere göstere yaptılar ne yaptılarsa ama halk mal ve korkak olunca elden ne gelir.

24 temmuz 2021 sahilde afgan kavgası - #126081587 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşte kimlik yok diye işlem yapmayan saray polisi sıkıntı zaten sınırdan kaçak giriş yapanı sınırdışı etmek bir nedir haberiniz yokmuş gibi takılın bakalım zamanı gelince biz de bütün kanunları unutuvereceğiz birden.

arapların subhuman olması - #126080452 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Zamanında dedikleri bin yıl önce filan onları da Mısırlılardan Asurlardan filan araklamışlardır bunlardan bir nane olacağı yok ha belki de öyleydiler ama tersine evrim geçirdiler bilinmez ama haggaten bunlarda zerre ışık yok. 2021'de hala yamyam gibi yaşayan ve bunu gayet normal bir şeymiş gibi kabullenen tiplerde ne gibi bir ışık olabilir?

demokratikleşme için kemalizm'i aşmak gerek - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Fonlu hainler daha hala Atatürk ve Türk düşmanlığı pompalamaya kasıyor. La fırsatçı satılık vahşi maymunlara cehennemin ortasında yaşıyoruz yavşak ne anlatıyorsun sen daha hala?

suriyeliyi linç eden türk vatandaşları - #126073248 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Madem barbarız bize bulaşmadan önce 1 değil 10 kere düşünüceksiniz yine de bulaşmaya karar verirseniz de neticelerine katlanacaksınız zira ortada bir sürpriz bir aaa ben bilmiyordum sizin böyle olduğunuzu durumu yok demektir.

,türkiye'ye kaçan afgan ailelerin çığlığı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Afgan aileler: "Çocuklarımız eğitim alsın diye Türkiye'ye kaçtık" - YouTube

Kodumunun Dingilizinin kastığı malca propagandaya bak sen. Bunları hala ciddi ciddi yiyen varsa da ailesinden güvendiği birini kendine vasi atasın zira zerre nöron yok beyninde.

pendik'te fidye cinayeti işleyen pakistanlı çete - #126117039 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ondan sonra asosyal bilmem ne diyorlar la sokağa mı çıkılır bu ülkede?

pendik'te fidye cinayeti işleyen pakistanlı çete - #126118079 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir de yaşına başına medeni haline bakmadan kadın kaçırıyorlarmış harika haberler bunlar heb O_o

Kemal Kılıçdaroğlu on Twitter: "Yeni göçmen dalgalarını misafir etmemiz için Avrupa’nın “İkinci Rüşvet Paketi” hazırlığı içinde olduğunu duyuyoruz. Bir daha asla! https://t.co/CFEJOBGJR9" / Twitter

Gerizekalıya anlatır gibi dane dane anlatmış ama artık gerizekalıların zekileşmesi mucizesini bekleyecek zerre süre kalmadı. Bittik ulan hala mal sürüsünü iknaya kasıyorlar?!

Siz Kimlerdensiniz? - YouTube

Fonlananlardan. Zaten liboşluktan can verecekler neredeyse. Yalan yanlış bir çok bilgiyi özentisizlikten itelemeleri de cabası. ABD'den buraya propaganda kasıyor, oturuyor yerinde yöresinde nezih nezih biz Türk kadınları burada sokağa çıkmadan önce bin kere düşünüyoruz üstelik bu daha başlangıç. İstediğiniz kadar propaganda kasın kaç tane keriz avlıyorsunuz görüyoruz, boşa nefes tüketimi boşa fonlama. Bunlara değil bunların yolu belli zaten ben bunlara para harcayanlara sesleniyorum işte bunlar heb israf :/ Bir de bilimsel bişi anlatıyorlar tımam mı diye destek atmaya gelmiş troller. Tabi bilim böyle bir şey zaten, gündem ülkeye kaçak giriş oldu muydu bilim koşa koşa gelir ve bunlar heb ilkellik yabmayın böle şeyler diye nasihat verir çünkü bilimin işi bu tip siyasi propagandalardır. Canını yidiminin keriz avcıları sizi. Birisi de e adamalar mevzu gündem bu olunca ekmeğine bakmış ne var canım salaklar hep olacak onlara göre mi şekil alacağız diyor. ya evet bazı salaklar da olur öyle ya bişi yok ki adamlar ekmeğine bakıyor ne var böyle iblisliklerde deyip bilimin çatır çatır siyasi propagandaya alet edilmesine olur verir, hayatın akışı bu şekil ama insanlık hayatın her akışına olur vereydi hala mağarada taşla birbirimizin kafasını eziyorduk şimdi en azından nükleer bomba yapacak kadar özenliyiz. Sen salakları önemsemeyelim derken bunların hedef kitlesi bizzat o salaklar amaç da o kerizleri silkelemek. Her zeki insan illa ki bilime ilgi duyar ama bilime ilgi duyan herkes yeterince zeki olmuyor maalesef. Bu popüler bilim kanalı gençleri bilime heveslendirse de ve sıklıkla hatalı bilgi ve yanlış yorumlarla saçmalasa da aslında bilimi aptala indirip o aptalların da hazır bilgiyi löp alırken sanki bu bilgilere kendi emekleri ile ulaşmışçasına kendilerini bir şey sanmaya başlamasına sebep oluyor. Ondan sonra iki haneli iq"lara burada laf anlatmaya ikinin iki ile çarpılınca dört ettiğini öğretmeye çalışıyoruz. Ezcümle günün sonunda insanlığın asıl meselesi salaklar zaten yani görmezden gelinecek bir kitle değiller. Birisi de yahu Evrim Ağacı yapmaz öyle şey yanlışlıkla denk gelmiştir diyor trollse çok komik ciddiyse pek vahim öncelikle birilerine kefil olmadan önce bilinmesi gereken bir şey var ki bu dünyada bir insana kefil olmaktan daha ahmakça pek az şey var. Zamanlama da yanlışlıkla değil gayet programlı ve kasten bunu aptala yatanlar herkes biliyor.

Ezcümle propaganda videosuna cevaben; İnsanların 18 ya da 21 yaşında reşit olması insanın sinir sisteminin kurulumunun bu yaşlar arasında tamamlanmasından yani gayet bilimsel bir temeli var. Ülkeye kaçak girişlerden rahatsız olmanın ırkçılıkla, iç grup övücülüğü ile ve başkacana zatturu zutturu ile bir alakası yok. Mantıken de hukuken de sosyolojik ve ekonomik açıdan da olması gereken şey karşıt olmak. Bu insanlar da göçmen, mülteci vs. değil çoğunluğu kaçak giriş yapan tipler.

türkiye rusya'yı parçalayıp turan'ı kurmak istiyor - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asdfgh la Türkiye Cumhuriyeti'ni yıktılar yıkacaklar daha hala AKP gazlamak için ileri sürdükleri fikirlere bak sen. Hepsi bayılıyor AKP'ye neden acaba?

bu cumhuriyet yüz yıl önce göçmenlerle kuruldu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Osmanlı toprağında A şehri savaşta elden gidince B şehrine gidenleri sanki uzaydan gelmişler gibi lanse ederek bir ülkenin yıkımına taş taşıyan bir başka satılık it.

mültecilerle gelecek kurmak zorundayız - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sınırdan kaçak giriş yapan primatlarla sıfır temas hayatına aldığı fonları lüpleterek devam etmeye kasan bir zavallı daha. Afişe edin kendinizi böyle aferin devran döndüğünde ne bu ülkede ne de başkasında sizin rahat bir yaşam sürmenize izin verenin de.

26 temmuz 2021 kurz'un türkiye mülteci açıklaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bizi alemin kerizi ilan eden cahil kerizleyenlerde bugün. Afganistan Türkiye'nin komşusu he mi? Arada bir dünya haritasına bakın amk.

talibanı ötekileştirip terörist ilan etmek olmaz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Dün IŞİD güzelleyenler bugün de Taliban güzelliyorlar. La bunlar kıtır kıtır kafa kesen, kadınlara çocuklara ganimet gözüyle bakıp çatır çatır tecavüz eden vahşi yaratıklar ve soyları da dahil yeryüzünden sonsuza dek silinmeliler siz ne anlatıyorsunuz kodumunun vatan haini şerefsizleri? İç savaş mı istiyorsunuz? En tatlişinden alacaksınız full paket. O kaçarım sananlar da dünyanın Türkler için çok küçük bir yer olduğunu asla unutmasın hiçbir fare deliği sizi bizden kurtaramaz.

afganlar kardeşimizdir - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunların anaları da önüne gelenle halvet oluyor anlaşılan tevbe tevbe...

türk diye bir ırk yok - #126145863 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Binlerce yıldır zorla ebelerine atlattırdıkları için süzme Türk düşmanı olmuşlar hala yok Türk yok yok bilmem ne tamam ulan anonim olarak ebenize atlarız sorun yok.

25 temmuz 2021 kemal kılıçdaroğlu paylaşımı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu adamdan başka bu leş durumumuzla alakalı açıklama yapan yok ondan sonra oy filan istiyorlar gerçekten ilginç vakalar bu politikacılar.

24 temmuz 2021 nizip'te ölümle sonuçlanan kavga - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İçişleri Bakanı'nın Keltoş Cumhurbaşkanı'nın Uzun olduğu ülkede gündüz vakti bir kişiye toplu halde saldırıp canavarca hislerle onu öldürmek gayet sıradan. Türk halkı şerefsizlere su taşıyanlar ayrı oturup izleyenler ayrı bunları ve daha fazlasını çoktan hak etti maalesef :/ Eğer ki bu saatten sonra birileri çıkıp da bu iblislere hak ettiği cezayı verirse sanmayın ki milleti için yapıyor anlayın ki meseleyi şahsileştirmiştir o kadar. Atatürk de muhtemelen bu şekilde yol aldı çünkü bu millet insan gibi bir insanın tırnağını bile hak etmiyor.

recep tayyip erdoğan - #126141006 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asdfghj hala hiçbir şeyden haberi yok tatavası yapıyorlar la herif meraklı melahat tv programlarını bile arayıp fırça atıyor, kararını beğenmediği mahkemeleri arayıp hakimlere fırça atıyor bunlar hala efenim etrafı duvarla örülmüş kulağına ne fısıldanıyorsa ona inanıyor diyor. Ekonomiden de politikadan da her halttan da haberi var iki tane muhalif gazete okusa öğrenir zaten ki onları da yakından takip ediyor sırf garezlenmek için ha darbe tiyatrosunu gerçekten eniştesinden öğrenmiştir çünkü evet keklenip duruyor o da zeka yetmezliği ve cehaletten lakin ülkenin içinde bulunduğu çukurun gayet farkında o yüzden parayı saçan herkese koşuyor ve bu ülkenin bugününü ve geleceğini batan geminin malları gibi satıyor en olmadı iç dış bir savaş çıkartır yine yırtarım diyor.

bolu belediyesi'nin yabancılara vergi zammı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşte bize böyle çözümlerle gelen insanlar lazım. Otobüse bindirip gönderelim gitsinler çağrısını da yinelemiş <3

bolu belediyesi'nin yabancılara vergi zammı - #126155092 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

La Nietzsche'nin insan yerine bile koymaydığı tipler onun lafıyla keriz avına çıkmış asdfgh... He yavrim insanlıktan çıkmayalım gerekirse domalalım çünkim insaniyet felam bunlar özellikle sizin de çok möhimsediğiniz şeyler.. Kodumunun beş para etmez dolandırıcıları.

bolu belediyesi'nin yabancılara vergi zammı - #126155111 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kürdolara da çok ekmek çıktı arada. Beslemeyin la bunları kodumunun foncuları bu saatten sonra anca ortalık eğlencesi olur bu dangalakların alayı, hep boşa israf bunlara harcanan paralar he valla.

nevşin mengü - #126139996 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ya çıkıp açık açık desinler ki fonlandığımızdan yapıyoruz bu rezillikleri en azından süzme gerizekalı değiller ucuz dolandırıcılar bari deriz böyle nayır nolamaz ben çok melekçim bir insanım tımam mı diye şırpınırken çok acınası görünüyorlar la. Acımıyoruz tabi de. Ne acıyacam be alayı evlat olsalar sevilmezler bırak evladı ördek olsalar sevilmezler.

kaççak tabi napçak kaççak - #126156980 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ben de bunları bişi sanmış olmanıza hayret ediyorum liboş ya la nasıl oluyor da bir şey sanıyorsunuz gerçi siz Sivas katliamını unutup Saadet Partili dedeyi bile bişi sanabiliyorsunuz bak bakalım orada ne işi varmış o dedenin o vakit ve ne yapmış. Bu kadar gerizekalı olmak zorunda mısınız la dünyaya gelirken kağıt mı imzalattılar zinhar beynimi kullanmayacağım diye sizin olayınız ne amk?

suriyesizler kardeşimizdir bir yere gitmeyecekler - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Türkçe konuşamadıkları gibi kayda değer söyleyecekleri bir şey de yok ama sözde Arapçılık kovalamayı iş edinip o bahaneyle gazeteciyim bişiy bişiyim diye bi ünvanlar bişiler kullanıyorlar. Yemin ederim evimin paspasını yaptırmam size öyle kifayetsiz tiplersiniz. Bu ülkede alacağınız nefes sayısı hızla geriye sayıyor du bakali kaç kalmış.

26 temmuz 2021 can dündar tweet'i - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ben de diyordum nerede kaldı bu fonlananların şahı baş yalak liboş.

Aykırı on Twitter: "Suriyeliler, İstanbul Florya'da plajları doldurdu. Bir grup Suriyelinin "Allahu Ekber" sloganları atarak eğlendiği görüldü. https://t.co/iPPo0SiBmL" / Twitter

Florya plajını işgal edip tekbir getiren bir grup vahşi maymun. Yemin ederim belgesellik ülkeyiz. Her çeşit belgesel için açıkhava seti olduk.

ortadoğu'yu bir cümle ile tanımla - #126166159 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hala batı diyorlar kadın taşlıyor lan bunlar sübyancılık gırla karpuz keser gibi kafa kesiyorlar vahşi maymunlar işte kimse kimseyi zorla vahşi maymun yapamaz ama vahşi maymunların maymunluklarını bir güzel kullanabilir. Batıymış primatlar işte bunlara zorla medeniyet dayasan ilk fırsatta koşa koşa yine vahşi maymun olurlar bakınız Türkiye'de kalmış Osmanlı artığı uzantıları.

https://eksisozluk.com/tanju-ozcan-chpnin-politikalari-ile-zittir--6987243

La zaten CHP'nin iki ile bişeyi doğrultmasını bekleyende kabahat.

27 temmuz 2021 ekrem imamoğlu mülteci severliği - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Buyrunuz yavşak laz müteahhitten icraat.

nevşin mengü - #126181210 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yaw bunlar AKP'li yamyamlar tarafından sosyal medyada pay edildiydi kendi aralarında diye hatırlıyorum da mevzu şöyle döndüydü, Nevşin Mengü'yü ben isterim Berna Laçin'i ben alırım ganimet niyetine cariye yaparım konuşup duruyordu beyinsiz Arapçılar. Bence Nevşin Hanım beğenmemiş o Arapçıları sahte ve soft gelmiş ona demek kendisini Taliban'a vermek lazım cariye olarak. Hiç cinsiyetçi filan demeyin kadınlığıyla bık bık da değil bu Taliban erkek cariye de alıyor bu konuda inanılmaz bir cinsiyet eşitçilikleri var gerçi biraz genç erkeklere düşkünler ama yoklukta giderleri olur muhakkak :) Gerçekten dua edin benim karakterimde biri bu ülkede iktidara gelmesin bak gerçekten ateistseniz de bir müsait tanrı arayın bulun dua edin.

28 temmuz 2021 tanju özcan'a soruşturma açılması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sınırı korumakla yükümlü olanlar sınırı yol geçen hanı yapmış bir tane bile soruşturma yok neyi soruşturuyorsun kodumunun hainleri neyi ha?

düğünde takılan takılara vergi getirilmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülkenin düştüğü zavallı haller bitmek bilmiyor.

28 temmuz 2021 süleyman soylu'nun mülteci yorumu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

La kel la keeellll...

mültecilere kapıları açmak insanlık vazifesidir - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asjfk Emine.

28 temmuz 2021 mansur yavaş mülteci yorumu - #126228819 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir belediyenin işi sığınmacı beslemek mi yahu ne anlatıyor bunlar?

28 temmuz 2021 mansur yavaş mülteci yorumu - #126231768 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Aynen. Ülkücü geçmişi var yetmez ama evetçi geçmişi var yine de yoklukta bağrımıza basalım dedik ama üzgünüm sen de çoktan tarih oldun Mansur. Umutlarımız Tanju başgana adanmıştır gün itibariyle.

28 temmuz 2021 tunç soyer mülteci yorumu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Alayı yavşak. A-la-yı.

28 temmuz 2021 tunç soyer mülteci yorumu - #126225231 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İnsanları alternatifsiz bırakmak için bütün köprülerin başını tuttular. Siyasi partilere bakınız Atatürk ve Türkiye Cumhuriyeti ile Türklere düşman AKP iktidarda, onun koltuk değneği NATO'cu ABD projesi MHP, muhalifler bölücü HDP liboşluk itelenen CHP ve NATO'culuktan ödün veremeyen İYİ Parti bugün ne deseler de çıktıkları delik belli geçmişteki muazzam aptallıkları da ortada. Bir insan aptal doğmuşsa aptal ölür, bu tip insanların en önemli özelliği yaptıkları hataları kavrayamamaları ancak ve ancak kafalarına balyoz gibi vurunca o hata şöyle bir uyanırlar ama bir sonraki balyozun gelişini görmeyi yine ıskalarlar. Ortam bu şekil ve demokratik bir çözüm gak guk oyalıyorlar insanları. Bu işin demokrasi dahilinde bir çözümünün olması im-kan-sız karşımıza koydukları seçeneklerin alayı Atatürk ile taban tabana zıt kafalar ve karakterler. Hepsi Türkiye Cumhuriyeti'nin yıkımına su taşıyor. Bunlara kanan düşük zekalılar da bir nane anlatamazsın çünkü bunların bir kısmı din üzerinden kendini değerli sanıyor bir kosmı ideoloji bir kısmı da bir maymunun bile alabileceği eğitim üzerinden. Netekim karşımızda kenar mahalle dolandırıcıları yok bunlar küresel dolandırıcılık çetesi.

Tanju ÖZCAN on Twitter: "Şefersiz fetöcü sen değil feriştahın gelse birinize eyvallahım yok. Fetöye söyle sizin gibi hain değilim. Vatan severim. Çağrını hükümet duydu. Ne yapar bilmiyorum ama sizin gibi inine saklanan hain değilim. Bedel ödeyeceksem de ülkemde öderim." / Twitter

Vatan haini yavşak ikiyüzlü satılık ucuz şerefsizlerin arasında güneş gibi parladı adam üstelik tek başına.

bir pakistanlının londra belediye başkanı olması - #126223677 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu şerefsizlere tane tane anlatsan da boşa anlatıyorsun güzel kardeşim çünkü bunlara kanan aşırı düşük zekalılar olmakla birlikte bu propaganda metinlerini yazanlar her nanenin farkında tek dertleri keriz avlayıp ekmeğine bakmak çünkü dolandırıcılar tam olarak bunu yapar bunların mesleği bu. Bunlara kanan kerizlere de bir şey anlatamazsın çünkü onların da bir kısmı kendilerini din üzerinden değerli sanıyor bir kısmı ideoloji üzerinden değerli sanıyor bir kısmı da bir maymunun bile alabileceği eğitimler üzerinden değerli sanıyor. Yani anlaşılacağı üzere alayı ezik mal ve karşımızda kenar mahalle dolandırıcıları yok bunlar küresel dolandırıcılık çetesi.

Av. Görkem Gökçe on Twitter: "“Suriyeliler Ülkelerine Geri Gönderilmeli mi” sorusuna “Evet” diyenlerin oranı AKP: %83 CHP: %92 İYİ Parti: %94 MHP: %88 HDP: %75 Genel: %86 Türkiye’de bu kadar uzlaşılan bir konu yok. Kaynak: (Bilgi Üniversitesi, Türkiye’de Kutuplaşmanın Boyutları Araştırması, 2017) https://t.co/UpOwNZnZNz" / Twitter

Yeri geldi mi domokrosiydi halk bizi seçtiydi yardırıp duruyorlar şimdi halkın her kesimi artık o kadar da gerizekalı değiliz da deyip ülkemizde sığınmacı istemiyoruz diyor ama sallayan yok hepsi Arapçı faşist kesildi başımıza.

6.5 milyon afgan'ın türkiye'ye doğru yola çıkması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tarihe en gerizekalı halk olarak geçmeyi garantiledik tebrikler Türküyem.

türkiye istikametindeki afganların görüntüleri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Liboşlara dedik din ticcarlarına yanaşmayın üç güne satarlar sizl bkz. İran sallamadılar aldılar ağızlarının payını ama hala hainlik ve yanaşmalık kovalıyor kodumunun devşirmeleri. Şimdi de diyoruz ki bu senaryo çok belli Afganistan'a Pakistan üzerinden soktular Taliban'ı Suriye ve diğer Orta Doğu ülkelerine de iç savaşlar öncesi böyle itelediler teröristleri ve bunlar aslında iç savaş değil dış savaşlardı Türkiye için planları da bu ama yok Avrupa'nın dibinde olmaz öyle şey bilmem ne keriz avına devam ediyorlar. Biz Türkler bu gibi durumlarda hem dışardan gelen hem içerdeki iblisi asar geçeriz barbarız filan ya sonra ağlarsınız yine bir 100 yıl seçim sizin keyif sizin.

tanju özcan'ın nagehan alçı'ya verdiği ayar - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

https://twitter.com/tanjuozcanchp/status/1420465059785019404?s=2

Adam çok güzel coştu ya bunlarla diplomatik dille konuşmak filan yalan dolan işler, bunlara bir diyeceğin olursa anlayacakları ve hak ettikleri dili kullanacaksın. Muhalif olmak zaten mırım kırım kem küm gak guk bi iş değil o normalde iktidarın yapacağı iş fakat Türkiye'de ayakların baş olması gibi her şey tepetaklak oldu.

sığınmacı tarafından izinsiz videosu çekilen kadın - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

AKP hepimizi godoş da yaptı sonunda.

bizden iyi göç yönetimi varsa adımı değiştireceğim - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Senin adın çoktan değişti Süslü Sülü.



Buyrunuz güya kardeşimiz olan bir Paki'nin ülkemizde yaşanan yangınlara tepkisi. Allah azap vermiş bize tövbe edecekmişiz. Olayı yine göte memeye bağlanmış maymunun kafasında belli. Başımıza gelen felaketlerin kaynağı bizzat halkın gerizekalılığı ve ahlaksızlığı bebeğim sen o küçük beynini hayali arkadaşın tanrının sözde kudreti ile özdeşleştirip boş beleş aptalca yargı dağıtma istersen çünkü yemin ederim ülkemdeki malların soyunu kuruttuktan sonra tüm dünyaya yayılıp işlemlerime devam etmek istiyorum. Cengiz Han o kadar haklıydı ki.

Serkan Tanyildizi on Twitter: "#SonDakika İstanbul Esenyurt'da kavga eden sığınmacılar kılıçlarla birbirine girdi. Kılıçla mı geldiniz, geldiğiniz gibi kılıç mı aldınız, sığınmaya mı geldiniz yoksa savaşmaya mı? Bu ne böyle... https://t.co/Rf3HQ9YiQ8" / Twitter

Ülkede yeterince maymun yokmuş gibi maymunların pirlerini ithal etmek de en bileyim.

30 temmuz 2021 sedat peker tweet'leri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gündem Afgan istilası iken hop PKK kartı arada da otellik arazi açma hani Türkiye'de 12 tane PKK'lı kaldıydı kel şimdi hop tüm Türkiye'de peşi sıra organize yangın yok efendim patlayıcı bulduk o bu? Sırf kendi çıkarları için ülkede ot bırakmayacaklar ve hala izliyoruz manda gibi pes.

Akşener'den Bolu Belediye Bakanı Özcan'a: İdarecilerin yaptığı hatalar neticesinde gelmiş o insanlara düşmanlık etmek yanlıştır | Independent Türkçe (indyturk.com)

"göç dünyanın bir gerçeği. bu gerçeğin bilincinde olarak asya'dan avrupa'ya, afrika'dan avrupa'ya, ortadoğu'dan avrupa'ya bir göç dalgası yıllardır var, bundan sonra da olacak. hele bu iklim değişikliğinden sonra daha da fazla olacak............ göçmenlere yani türkiye'deki sığınmacılara düşmanlık yapmak yanlış. o insanlar buraya şu veya bu şekilde geldiler. uzun uzun tartışabiliriz ama zamanı değil, ciğerler yanıyor." Mera Akşener. Şaşırtmıyor NATO yalağı ABD projesi bir partinin uzantısılar ne de olsa :/ Buna oy verenin de verecek olanın da ben dahil amk.

iş yok değil maaş beğenmiyorlar diyen suriyeli - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Alamancı terörü bitmeden bunlar da başladı. Bakınız biz sizi göndermeyeceğiz siz yalvaracaksınız bizi bi salın da yolumuza gidelim diye.

afgan göçmenin 5 yaşındaki çocuğa saldırması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Çocuklarınızı gözünüzün önünden ayırmayın. Başlık saldırı ama edilen iddia tecavüz ve AKP yalakalığından gavur yapsa sevinirsiniz gibi deliliğin ve ahlaksızlığın çok ötesinde yorumlar var. Bu vahşi maymunlarda pedofili sıradan üstelik önemi yok ama çocuğunuzu korumanız gerekliliği açısından bilgi olarak çocuğun cinsiyetine de bakmıyorlar. Kesinlikle çocuklarınızı tek başına bakkala bile yollamayın. Aslında çocukların bireysel gelişiminde kendine güven çok önemli ve ona zaman zaman tek başına altından kalkabileceği sorumluluk ve sosyal iletişim olanağı sağlamak lazım ama bu ülkede artık bunlar lüks oldu canımızı kurtarmak birincil öncelik yani mağara dönemine hoşgeldiniz. Tişikkirler AKP ve en az onun kadar ahlaksız olan seçmenleri.

bağcılar'da kaçak afgan dehşeti - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu da bir başka vaka. Çocuklar kolay hedef böyle sapıklar için maalesef

yunanistan'ın yeni sınır güvenliği - #126657441 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

DW Türkçe'de bulamazsın çünkü üç kuruşa kiralanmış propaganda timleri gazeteciyiz diye geziyor.

taliban'ın cezaevindeki suçluları salıvermesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Herkes anlaşmış ABD ile bi biz anlaşamadık gitti.

9 ağustos 2021 suriyeli canlı bomba yakalanması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kel demez tabi Suriyeli o bu diye zira ABD hizmetlisi bunlar. O patlamış bu tecavüze uğramış şu çöpten ekmek toplamış umursamaz ekmeklerine bakar geçerler. Böyle bir tıynetsizliği iktidar yapan tıynetsizleri de tekraren anmadan geçemeyeceğim soyunuz sopunuz kurusun açlıktan beton yiyin gün yüzü görmeden can çekişerek geberin.

Serkan Tanyildizi on Twitter: "Hani Taliban'dan kaçıyordu bu Afganlar? Afgan sığınmacılar Kadıköy Moda'da Taliban bayrağı açarak coşuyor... https://t.co/qIz8t2KE8z" / Twitter

Güya Taliban'dan kaçan ama Taliban bayrağı açan Afganlar sen daha manda gibi izle Türkiyem. Kim giriyor kim çıkıyor belli sanki de gariban edebiyatı ile memleketi yıkıyor kodumunun vatan hainleri.

çanakkale'de güpegündüz eve giren afgan - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Dur daha neler olacak.

ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı (eksisozluk.com)

Kendi vahşi maymunlarımız yetmedi daha da vahşilerini milyarlarca dolar ödeyip ithal ettik aferin bize.

hakaret eden afgan'ın özür dilemesi - #126700431 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yaldır yaldır konuşmuş konuşmayı kendi yayınlamış hala montaj ve çarpıtma diye savunma yapıyor? İçerdeki vahşi maymunlar yetmedi ithalleri de Türk halkına moron muamelesi yapmaya devam ediyor. Halk moron da o kadar da değil kodumunun primatları.

suriyeli mültecinin chp'ye karşı mücadele çağrısı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yüz verdiler bunlar da dakka bir halıya sıçmaya başladı hemen zaten getirilme amaçları da bu.

antalya'da özel plajda afganistan bayrağı açılması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir tarafta Taliban bayrağı bir tarafta Afganistan bayrağı bilmem ne, bunlar ABD imalatı sözde iç savaşlarını kaldıkları yerden Türkiye'de devam edecekse demek? An itibariyle dünyanın en gerizekalı toplumuyuz ve tarihe geçtik bile çoktan muhtemelen tarihte de en gerizekalı halk olarak anılacağız.

fotokapana yakalanan ne idüğü belirsiz canlı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşte kafamızı kestirmeye düşündükleri yaratıklar. Bakalım günün sonunda kimin kafası kesilecek neye niyet neye kısmet olacak.

ankara'da suriyeli mülteci dehşeti - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gençlerimiz şimdiden vatan hainleri için kurban gitmeye başladı hadi bakalım.

ablalarını infaz eden afgan sığınmacı kardeşler - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Afgan romansı satmaya çalışanlara buyrunuz Afgan yaşam biçimi. Ne olmuş kadın normal düz insan gibi yaşamak istemiş aman ne büyük suç. Elbet ülkemizde bilhassa Kürtlerde benzer vakalar yaşanıyor neden bu vakalardan kurtulmak yerine bu vakaları katlayalım o da vahşi primat severler tarafından açıklansın ya da parası neyse verelim sussun kodumunun ucuz şerefsizleri.

hintli sığınmacıdan türk kızları videosu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asdfgh ABV dünyada ne kadar evrimi 10bin yıl geriden takip eden vahşi maymun varsa koleksiyon gibi topluyorlar amk. Bebeğim vatan hainlerim ve onların tasmalarını tutanlar bu çerin çöpün sayısı önemli değil gerekirse sizi onların önüne atarız elimiz bile pislenmez çünkü it's not quantity it's quality.

binali yıldırım'ın mülteci bekçiliği tweeti - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

AB'nin bekçi köpeğiyiz diyor ahırıyız ve de tabi.

afgan ve suriyelileri doğu illerine yerleştirmek - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi ondan sonra patlat bi Taliban kaçkınlarının bölgede dehşet saçması ve PKK'nın onlarla mücadelesi tiyatrosu sonra hop bak kan dökerek topraklara sahip çıktılar hadi buralar komple Kürdistan olsun geyiği. Bu kaçıncı tiyatro insanlar hala yiyorlar neden çünkü her seferinde yiyen gerizekalılar ya da yemese de korkalıktan aptala yatan cibiliyetsizlerle dolu dünya.

11 ağustos 2021 rte'nin taliban liderini tanıması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

IŞİD'i de tanıdıydı. İblis iblisi şerefsizlikte bulur derler.

12 ağustos 2021 yunanistan göç bakanı açıklamaları - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

AB sığınmacı krizini aşamıyor biz aşabiliyoruz valla bravo bize amk.

12 ağustos 2021 hulusi akar'ın mülteci açıklaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Palaska Hulusi dediyse bu iş tamam!

12 ağustos 2021 selçuk bayraktar demagojisi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ama drone yaptı goygoyu ile tepemize çıkarılmaya çalışılan bir başka damat ve milli güvenlik sorunu. AKP'ye silah üretiyor düşün Türkiye.

ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı (eksisozluk.com)

Çocuklarınız için evden eğitimi bir düşünün bence, çocuk bir vahşi maymun yavrusu ile didişir sonra bir bakmışınız sürü halinde ellerinde balta kılıç sizi doğruyorlar.

beylikdüzünde bir gencin kafasını taşla ezen afgan - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu maymun vahşilerin tez vakitte gönderilmeleri olmadı itlafları şart. Zıçarım o fındık kadar beyinlerinizle insanlık dersi vermenize de rant peşinde çevirdiğiniz ümmet goygoyunuza da kodumunun beyinsiz sürüsü, sizin yüzünüzden gencecik çocuklarımız daha fazla ölmeyecek şerefsiz gerizekalı satılık mallar sizi.

türkiye'ye nasıl göç ederim - #126841130 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Küreselci yalağı sözde gazeteciden müjde.

kafası kesilmiş halde bulunan pakistanlı genç - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Birbirlerinin kafasını kesmeye başladılar sıra bize de gelir tabi. Bakınız dünya tarihinin değil galaksi tarihinin en gerizekalı halkıyız. Gruplar şu şekil iblisler, iblis yancıları ve onları manda gibi izleyenler. AKP'ye oy verenlerin evlerine ateş düşsün açlıktan taş kemirsinler soyları kurusun demiş miydim? Dedimse de tekrardan zarar gelmez ya tutarsa?

thy'nin kanada'ya götürdüğü meslek sahibi afganlar - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ya bu kadar da it olmak eşşek olmak orta malı olmak da ne bileyim çüş ki ne çüş. Ayakları baş yapan domokrasinin de ABV.

medyablok görüntüledi: Metro Turizm Afgan göçmenleri böyle taşıyor

Ne idüğü belirsiz tiplerin ülkeye yasa dışı yollardan girmelerine göz yumuluyor, Metro Turizm onlara servis çekiyor, olan biteni görüntüleyenleri jandarma engelliyor işte bu hikayede görüntüyü çekenler hariç herkes vatan haini ama sadece görüntüyü çekene vatan haini muamelesi yapılıyor. Bu ülke böyle mal yığınlar olan biteni manda gibi izlerken yıkılacak gidecek. Tekrar söylüyorum Türkiye Cumhuriyeti vatandaşları olarak an itibariyle galaksinin en gerizekalı canlılarıyız.

beylikdüzünde bir gencin kafasını taşla ezen afgan - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu maymun vahşilerin tez vakitte gönderilmeleri olmadı itlafları şart. Zıçarım o fındık kadar beyinlerinizle insanlık dersi vermenize de rant peşinde çevirdiğiniz ümmet goygoyunuza da kodumunun beyinsiz sürüsü, sizin yüzünüzden gencecik çocuklarımız daha fazla ölmeyecek şerefsiz gerizekalı satılık mallar sizi.

'Göç bakanlığı' kurulması gündemde - Diken

Baya baya iş edindiler kendilerine bak hele neyse tecrübe kazansınlar çöllere sürülürken donanımlı olurlar.

Jake Hanrahan on Twitter: "Taliban fighter dancing about in a government office like a kid having taken over yet another area. https://t.co/T88ZXFoiTY" / Twitter

Afgan hükümet konağını ele geçirdiği için sevinen Taliban şebeği. Tayyib'in mevkidaş olarak kabul ettiği yeni müttefiği. Pek yakışmışlar bence.

halkın %92'sinin sığınmacıların gitmesini istemesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gerizekalı bir halkı kim sallar hele ki onlardan daha gerizekalı yöneticiler hiç sallamaz.

şırnak'ta halkın üstüne ambulans süren suriyeli - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Şırnaklıların derdi de hiç bitmiyor ısrarla orada yaşayanları azimlerinden dolayı kutluyor kendilerine bol sabır diliyorum.

deva partililer olarak 1 afgan sahipleniyoruz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Aşılarını yaptırırsınız artık.

duvaR on Twitter: "Bütün Suriyelilere, mültecilere ve göçmenlere seçimlere katılma hakkı, hatta yurttaşlık hakkı verilmelidir. Çünkü iktidara karşı ancak bu haklara sahip olanlar muhalefet edebilir. 🖋METİN YEĞİN yazdı https://t.co/BuC7NqyLPc" / Twitter

Bunlar da küreselci kapitalist tiyatrosunda solculuk rolü oynayan yeteneksiz maşa dolandırıcılar ama kafalıyorlar bir sürü malı çünkü memlekette maldan bol bişi yok.

türkiye'yi tehdit eden suriyeli - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir savaş nasıl çıkartılır 101 izliyoruz. Kafamıza bombalar yağsa da bir rahatlasa bu mal halk başka türlü ayıkmayacak ama o zaman da çok geç olmuş olacak tabi. Ha bir de buna rağmen pireli it gibi yatmaya devam ederse bu halk halimiz iyice bir mis olur tabi.

teyitorg - #126862737 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

AKP'den farkları yok. Bunların alayı satılık şerefsiz, aynı sahibin attığı kemikle beslenen, kendilerini zeki sanmak gibi über bir gaflet içinde olan mal vatan hainleri.

alman vekilin türkiye ve mülteciler itirafı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Parası neyse verdiği köpekleri tüm Türk halkı sanan Dallaman.

15 ağustos 2021 kabil savaşının başlaması - #126928946 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

TSK kuduz itle mücadelede öne atılmış durumda. Valla kusura bakmayın ülkeyi belaya sokmak subayların görevi değil olması gereken tam aksi hele vatani hizmet hiç değil.

ayşegül a.'nın bitkisel hayata girmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sözün bittiği yer.

Şahsen hiç endişeleniyorum. Türkiye Cumhuriyeti'nin askeri olmak yerine saray iti olunca başa bir şeyler gelecek elbet. Müstehak kotasından bir vaka daha.

15 ağustos 2021 abd dışişleri bakanı açıklaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Şimdi bunları söyleyen ABD Rusya Afganistan'ı işgal ettiğinde Pakistan üzerinden göç geyiği ile bir sürü terörist soktu Afganistan'a ve bunlar onlarla savaşanların ve Rus askerlerin kafalarını kesiyordu sonra yavaş yavaş besleyip büyütüp savaş açtılar bunlara ne kadar da Suriye ve IŞİD hikayesi di mi? Şimdi bu göç geyiği sırası bize de geldi. Sınırdan kontrolsüz ve silahlı ve uyuşturucu kaçakçılığında yaparak giriyorlar. Evet bizi silahları ve ceplerinde paraları olan profesyonel terörist vahşi maymunların kucağına atma hevesinde AKP. Gerekirse bütün ülke yok olur ama siz de acılar içinde geberirsiniz buna çanak tutan her kim varsa. Cihangir fahişesinden saray ikametli dolandırıcısına kadar hepinz biteceksiniz öyle veya böyle.

joe biden - #126934572 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Anlamazsınız siz gerizekalılar. Herif küreselcinin tillahı bilmem kaç yıllık küreselci tiyatrosu tekrar ve tekrar oynuyor bu da bildiğin bu işlerin görevlisi yani düz dümdüz iblis. Uyarınca yok siz faşistsiniz yok ırkçısınız yok bilmem ne bıklıyorsunuz sonra kodumunun primat kadar beyni olmayan malları.

S.YY.H ❂ on Twitter: "Arkanıza yaslanın ve bu adamın diplomatik zekasına güvenin https://t.co/wspaf40XNM" / Twitter

Görüldüğü üzere suratında en ufak bir utanma belirtisi yok.

vatan partisi'nin taliban'ı övüp kutlaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ruh hastası manyak tarikattan inciler. Aferin hayata böyle takım tutar gibi bakın ondan sonra aa kellem nereye gitti?

taliban'ın işgalini lokum dağıtarak kutlayan türk - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Türk değildir o, olsa olsa terlikleri götüne sokulasıca Osmanlı artığı soyu sopu belirsiz vicdansız ruh hastası vahşi hayvan.

afganistan - #126933485 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hı hı ABD ayağında terlikle savaşan çöl farelerine yenilecek bir ülke emin olun. Taliban'ı yaratan ABD onu mayın tarlası gibi oraya eken ABD. Şimdi Ruslar Çinliler düşünsün Türkleri de bırakırız bekçi köpeği yalandan hadi bakalım diyen de ABD. Siz ne aptal insanlarsınız ya, yok gerillaymış yok başa çıkamamış yok imparatorluklar devrilmiş aptal saptal çıkarımlar bilmem ne. Yeni İpek Yolu savaşları o bu dünyadan haberiniz yok mal mal yaşıyor ve bu cehaletinize ve aptallığınıza rağmen her şeyi bildiğinizi sanıyorsunuz :/

taliban'ın 15 yaşından büyük kızları istemesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

15 yine yüksekmiş genelde yaşa pek takılmıyorlar malum peygamber sünneti filan ya. 1400 yıl önceki vahşi çöl maymunu kafasıyla cennet hayali kuran her kim varsa ben onların tanrısını seveyim.

16 ağustos 2021 tk707 kabil istanbul uçuşu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Amma heyecan yaptınız la çoluk çocuğu ganimet gibi topluyor kodumunun vahşi maymunları bu devlette görev yapan her kim varsa ABD uşaklığı ile buna su taşıyor düşseler ne patlasalar ne hepsi müstehak. İşim yok da AKP memuruna takacam kafayı?!

16 ağustos 2021 pakistanlı izdihamı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Türkiye Cumhuriyeti fiili olarak bitmiştir bundan sonrası Kuvayı Milliye. Teşekkürler vatan hainlerinden oylarıyla desteğini esirgemeyen milyonlarca gerizekalı cahil şerefsiz vatan haini.

batılı minnoş gazetecinin tatlış taliban sorusu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Buyrunuz Nevşin Mengü tipi propaganda kuklası liboş kafası bu işte soruya bak kadınlara seçme hakkı verecek misiniz kodumunun vahşi maymunu da götüyle gülüyor haliyle. Ama onlar savaştan kaçıyor dediği tipler de bunlardan farksız hatta bizzat kendileri zaten.

talibanın covid-19 aşısını yasaklaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Müjde, aşı karşıtlarının idealindeki hükümet bulundu. Buyrun sizi Taliban yönetimine alalım cahil sürüsü sizi.

japonya'daki inanılmaz covid önlemleri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülkelerine maymun alırken özen gösteriyorlar herkesin ülkesi seninki gibi yol geçen hanı mı? Mal mı herkes senin gibi?

Devrimciler ÖLMEZ on Twitter: "Gözlerim doldu: Röportaja giren 11 yaşındaki yavrucak öyle bir konuştu ki, "lanet olsun" dedirtti! Biontech /Uçağa /Amerika #MülteciKampıOlmayacağız #Kabil #Afganistan https://t.co/f538IvNV4M" / Twitter

Bütün bu yavşak vatan hainlerini topla bu kızdaki zeka ve vicdan çıkmaz. ABV sizin ülke yönetmenizin de size oy verenlerin de.


Buyrunuz küreselci vahşi kapitalistlerin gerçek özgürlük ve domokrasi anlayışı. Bunların peşine takılıp kuyruk olan gerizekalı liboşların da kafasına edem. Ordaki kanın o küçücük kız çocuklarının çığlıklarında sizin de verilecek hesabınız var. Hatta en büyük hesap sizde çünkü dosdoğru şekilde bu iblislerin köpekliğini yapıyorsunuz. Hiiiç iyi niyetliyim ama bıkbıkı ile de gelmesinler. O kadar uyarılıyorlar daha hala gerizekalı olduğunu kabullenmeyen eziklikten çıkamayanın niyeti de iyi filan değildir. Doğrudan satılık çakallar zaten ayrı hikaye.

16 ağustos 2021 merkel afganistan açıklaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Artık yorum yapmaya gerek var mı?

16 ağustos 2021 muhalefetin çaresizliği - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Alayı NATO köpeği küreselci iti ya nolacağdı. Ha bir de Çin köpeği var Uygur Türkleri cihatçı terörist deyip Çin savunur sonra Taliban güzeller ülke ruh hastası aptal cahil vatan haini kaynıyor.

16 agustos 2021 devlet bahceli açıklamaları - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Orada kalan askerin kafasına edeyim. Çıkar üniformayı İran üzerinden gel Türkiye'ye hatta girişte Afganım de taksiyle alıp bırakırlar gideceğin yere.

BPT on Twitter: "Taliban'dan kaçmaya çalışanlar uçaklara akın ediyor. https://t.co/wH8RKPkANe" / Twitter

Gerçek İslam'dan kaçan yığınlar. Hiiç gerçek İslam Taliban değil demesin kimse, hikayelerin çoğu kadim hikayelerden aparma gerisi ilkel Arap adetleri. İslam Taliban işte.

afganistan cumhurbaşkanı'nın paraları alıp kaçması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ayakkabı kutuları da doludur şimdi onun. O arkasına ABD'ye alır kaçar ama bizimki arkasına Allah'ına alsa ı-ıh kaçamaz.

https://www.tamgaturk.com/yazi/afgan-anayasasi-nasil-iflas-etti-17238.html

Böl yönet klişesini her yerde kullanıyorlar işe de ayrıyor. Neden bizim Anyasa'mıza da kıllar? Sanki dertleri özgürlük moderenlik bilme ne. Maksat ayrıştır birbirine düşür işgal et bu kadar basit bir numara ama kodumunun kendini aydın sanan malları bile bize meleklik öğretmeye kasıyor. Gerizekalı iblis sürüleri sizi.

ankara'nın güvenliği kabil'den başlar diyen akp'li - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunları hala böyle gebeş gebeş konuşturan halkın da ben...

16 ağustos 2021 joe biden açıklamaları - #126996754 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hala bu iblise hak veren mallar var he yavrum ABD Afganistan'a domokrasi götürmek için gitti ama Afganlar istemedi bilmem ne amk. Ha bizi bağlayan bişi yok biz girmedik ve de asla girmemeliydik de onun bunun itliğini yapmanın lüzumu yok ama ben Afganistan'da ölecem diye inat eden TC vatandaşı da varsa ister üniformalı ister üniformasız buyrusun gitsin ne bok yerse yesin umrum olmaz.

taliban'ın şirin gösterilmeye çalışılması - #127048049 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu propagandaları yiyenin de kafasını koparsınlar bir zahmet aşırı doğal bir ölüm olur böylesi.

iniş takımlarında insan varken kalkışa geçen uçak - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Uçakları bisiklet sanan bir gerizekalının melekçilik oynayışı. Hızını almış kalkıyor zaten duramaz, dursa da ölecek her türlü neyin kafasını yaşıyorsunuz artık kodumunun kendini melek sanan cahil malları.

iniş takımlarında insan varken kalkışa geçen uçak - #127048576 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ba ba en korkunç terörist bile böyle ölmemeliymiş sen o teröristler tarafından kafası kesilen insanlara ya da tecavüz edilen çocuklara de bunu hele bi. Başkalarının çektiği acıları affedecek yetkinlikte sanmayın artık kendinizi, sen kimsin lan tanrı mısın ki tanrı olsan ne yazar, ne boksun vicdansız köpek bir de kendini iyi biri sik sok sanıyor. Sen kendini bir bok sanan eziklikten gözü dönmüş savunma mekanizması olarak kibire saplanmış aptal bir iblissin olduğun şey bu.


İbnesinden feministine her çeşit liboş foncu deyince bık bık. La senin neren feminist olabilir? Kodumunun maymun sürüsü kadına davar muamelesi yapıyor gerizekalı dolandırıcı sürüsü ahlaksız soysuzlar sizi.,



Herkesin Türkiye ile dalga geçtiği gerçeği :/


Dinlemezler efenim çünkü aptal ve iblis olma konusunda son derece inatçılar, tıpkı bir sülük gibi tıpkı insanlığın sırtında bir kambur gibi işte bunlar hep.


Afganları bize iteleyip sonra kendi vatandaşına Türkiye'ye gitmeyin tehlikeli uyarısı yayınlamak. Peki biz nerede durcez şimdi?


Namus ahlak izan filan ne anlar vatan haini ucuz itler üç kuruşa vatanı satıyorlar bakalım ebelerine atlanınca yine ne kandırıldım palavraları sıkacaklar.


Hemen yalanlamaya kasacaklar ama insan vahşi hayvanların elinde oyuncak olursa bu kötülüğe doyumsuz yaratıklar her boku yer. Topunun üstüne dökeceksin benzini yakacaksın hava kirliliği bilmem ne sallamayacaksın. Bakınız bu da bir çeşit kötülük gibi görünüyor ama son derece mantıklı. Hatta apaşırı mantıklı ve insanlığa toplam faydası göz önüne alındığında bir iyilik hareketi bile denebilir. Olur da elinize böyle bir fırsat geçer de üşenir yahut aman cehenneme giderim olmadı beceremem derseniz Call Suna. Derhal görev addederim kendime.


Göreceksiniz siz sevinci derisi yüzülesiciler.


Biri çıkar 10 Afgan almayı düşünüyoruz der beri ki çıkar 25 Afgan yakalamayı düşünüyoruz der evet hepimizi salak yerine koyuyorlar ve koydukları kadar da varız. Bu ülkenin gerçekten bir Afganistan, Irak, Suriye hatta Kamboçya deneyimi yaşaması şart.


AB'nin kapısının önündeki çöp kutusu olmak valla bravo AKP daha ne seviyelere ineceğiz bakalım. Ama bu halka bu bela gayet adil.


Dingiliz oç'leri. O kodumunun adasını batırmayanın da.


İnş bütün dünyayı esir kampına çevirir başka türlü ıslah olmayacak bu insanlık.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)