7 Temmuz 2021 Çarşamba

APTALA YATMA SANATI


 Bülent ŞIK on Twitter: "Cumhurbaşkanı için Okluk koyuna yapılan yazlık sarayda yapay bir kumsal oluşturulmuş. Bu bir çevre kırımıdır, suçtur. Şu soruya yanıt bulmak gerekiyor: #yazlıksaray'ın kumları nereden ç-alındı? https://t.co/FuQPhL4a5L" / Twitter

Yıllar önce bir arkadaşın Mecidiyeköy'de oturmakta olduğu evin sahibi evin kapısında durmuş bana kedi besliyorum dediniz köpek besliyorsunuz dediydi bir sinirle. Biz de arkadaşla birbirimize baktık ne diyor la bu diye. Meğer kendisini Arabistan çölünden yanlışlıkla İstanbul'a gelmiş gibi gösteren kıyafetiyle karşımızda durmuş İran kedisinin köpek olduğunu iddia ediyormuş ve anlaşılacağı üzere kendisi şafi olduğundan evinde kesinlikle köpek istemiyormuş. Adama tane tane bunun bir kedi olduğunu ve kesinlikle köpek olmadığını anlatmıştık. Önce bir tatmin olmadı sonra tam da inanmadı gibi oldu ama peki dedi gitti. Şimdi bizler orta sınıfın apartman çocuğu insanları olarak böylesine cahil, aptal ve obsesif insanlarla çok teması olmamış tiplerdik o vakit genciz yani anlayacağınız ve bunların nadir doğa olayları olduğunu filan sanmış olabiliriz lakin Türkiye halkı bize bunun aslında doğal yaşama alanımız olduğunu ispat etti sağolsun. Şu an bu tiplerden oy aldığı için şahsımını bunlara beğendirip kendine yasadışı yollardan saray inşa ettirenlerin elinde maymun olduysak sebebi de bu doğal yaşam alanının acı gerçekleri ile yüzleşmemizdendir. Evet, cahil aptal takıntılı ve daha da hatta psikopat ve cani ruhlu vicdansızlarla sınanıyoruz. İşin komik yanı bunlar bizi bu duruma soktukları için maalesef kendilerini çok zeki filan sanıyor.

Varoşta yaşarken bunlarla sıklıkla karşılaştım mesela ondan daha zeki ve kültürlü olduğunu fark edip sana bilenen bu ezikler sürekli seni bir şeyler konusunda kandırmaya çalışıyor yani özel bir çıkarı olmasa dahi senin yüzüne baka baka bir yalanını bir aptala yatma halini itelemeye kasıyor. Eğer bunu yapabilirse bak sen çok okudun da ne oldu kandırdım seni sen aptalsın ben zekiyim hıh işte tatmini yaşayacak. Malum bunların pek hoşuna giden tip de çok okuyanları görüyoruz hepsi sürünüyor deyip eziklik şov yaptıydı bunlar da bu tip eziklik şovlarının müptelası tipler olarak alkışladılardı hemen.

Hep derim; zeka insanın pençesidir, keskin dişidir yani doğada diğer hayvanlar gibi geliştirdiği bir silahıdır o yüzden ezikliğe kapılıp zekaya meydan okuyanlar bilsin ki sizle muhatap olmak zorunda kalıp çok da vakit kaybetmek istemeyenlerin de bir he he deme sınırı olabilir hatta sabrı taştıysa bir planı dahi olabilir zira aptala yatmak da aptalların keşfettiği değil zekilerden görüp taklit ettikleri bir şey çünkü aptal bir insanın özgün bir fikir ya da yöntem bulması gerçekten nadir görülen tesadüfi bir doğa olayı.

Şimdi bugün o sarayı yasadışı bir şekilde yaptırdın yetmedi yine ekolojik dengeyi bozan yasadışı bir şekilde kum çaldın getirdin oraya daha da yetmedi çalınan kumlarla alakalı görevini yapıp zabıt tutan görevliyi cumhurbaşkanına hakaretten görevinden alıp ekmeğiyle oynayıp ceza ile ıslah etmeye kalkıştın. Bunlardan haberim yok deme olduğu kesin de olmasa bile hepsinin altında imzan var zaten. Sarayı yaptıran sen avukata vekaleti veren sen. Yahu bir gün de demiyor musun acaba beni kimse uyarmıyor hatta aksine gazı verip duruyor acaba bunlar aptala yatıp beni kullanıyor bir yandan da kuyumu kazıyor olabilirler mi? Bilemiyorum Altan bilemiyorum göreceğiz hep beraber.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)