1 Mayıs 2020 Cuma

Mayıs 2020: Hakkımızda Hayırlısı Aylardan Bir Diğeri



Hakikaten yani bir yanlış başka bir yanlışla doğrulanamaz lakin her yaştan insan çarşıda pazarda hiçbir yasağı sallamadan dip dibe takılırken ve insanlar doğru düzgün tedbir alınmamış seyahatler edip korunaksız bir şekilde iş yerlerinde çalışmaya zorlanırken standart bir çelenk bırakma ritüelini 3. Dünya Savaşı'na çeviren zihniyet siz hastasınız kardeşim, hem mental hem her çeşit.

https://eksisozluk.com/1-mayis-2020-cuneyt-arkinin-1-mayis-mesaji--6499785

Diğer çoğunluk gibi yavşak birer azılı yalaka yahut sinik bir çıkarcı olarak anılmamayı garanti etmiş ülkemizin devleşmiş sanatçılarından. İlaveten şahsen yüz yüze gelme şansım oldu gerçekten insaniyetli ve alçakgönüllü. Bir de hala Alain Delon kadar yakışıklı :)

https://tr.sputniknews.com/asya/202005021041952844-kim-jong-un-uzun-bir-aradan-sonra-ilk-kez-kamuoyunun-onune-cikti/?fbclid=IwAR3TQ12QsKqDlSc2KmiyJ2ymnDfnYEtE5cwnPEKR5AxT545Qne6qYP1x-K8

1 Mayıs sürprizi yapacakmış meğer :)


:)

https://eksisozluk.com/entry/106354593?fbclid=IwAR3oZBX48PDlMCVSzpYsuvJ1LWmlHLQ9afEwwMuTrKI9XdjG2LroKNMwz2A

Fatih Tezcan için iç savaş çıkarmaya niyetlenecek gerizekalı da vardır elbet bu ülkede zira malum gerizekalı çeşidimiz bol :)




Çokomel krişi kırılmış. Bugün 72 vefat açıklarlar :/

https://eksisozluk.com/813-yurtseverin-sehit-edilmesi--5690272

Basiretsiz İlker Başbuğ'un hiç suçu yok mu yani? Yemin etmiş ve bir sürü sorumluluğu yüklenmiş ama bir nane becerememiş zavallılığına hiçbir şey demeyelim mi? Beceremeyeceğin yükün altına girmek de vatana ihanettir. Beceremeyeceksen becereceklerin yolunu kesmeyeceksin.



Sığdıramazlar zira kafalar sığdırma peşinde değil :/




Hale bak güler misin ağlar mısın :/

https://eksisozluk.com/90-gundur-arabada-annesiyle-yasayan-adam--6503527

Yani hakikaten 90 gündür nasıl görmüyor bir zabıtadır bir polistir bir bekçidir bir kişi bile bu insanların halini? Elbette bir sürü insan daha bile beter durumdadır kim bilir ama İstanbul'un göbeğinde de şu kadar milyon insan bu kadar vergi veriyor bir belediye bir konuk evidir oğluna bir iştir bir şey ayarlayamıyor mu? Elbette bu sadece belediyenin görevi değil ama birincil sorumlu sensin kardeşim gözünün önünde dibinde bu insanlar ve geçici de olsa çözüm üremek zorundasın. Kaymakamlığa da gidebilirlerdi ama annesini yalnız bırakamamış yanında da götürememiş belli ki. Ve şimdi duyuruldu diye bir şeyler yapılacak elbet ama ya sesini duyurmaya imkanı olmayanlar?




He yeni ortaya çıktı. La uluslararası tahkim garantisi ile sözleşme imzaladılar diye yırtındı ya insanlar o kadar? Bu inşaat şirketleri da paravan muhtemelen yerli sermaye filan yalan dolan işler. Zaten bunlar da dövizle kredi alıp yaptılar bu işleri ödemeleri var vs. AKP'nin de bu parayı ödemem gibibir derdi hiç olmadı zaten dertleri Türkiye değil malum amaçları Türkiye'yi bitirmek. ABV AKP deyip duruyoruz da daha hala vermedi şşşt Allah alooo?!?

https://eksisozluk.com/zeugma-muzesinde-302-eserin-kaybolmasi--6503393

Yağmalandık ey halkım :/




Süreci yine fevkaladenin fevkinde yönetmişler. Yersen.

https://eksisozluk.com/ekrem-imamoglunun-askida-fatura-projesi--6503813

https://twitter.com/ekrem_imamoglu/status/1257258923117117441?s=21

Ne güzel düşünülmüş. Doğrudan yardım işte mis gibi. Yardım mı ediyorum yoksa onun bunun mersosunun faturasını mı ödüyorum şüphesi derdi yok mis gibi. Kötülük o kadar da güçlü değil yeter ki nasıl iyilik yapacağını bulasın. Her zaman derim kötüler aptaldır ve yeterince akıllıysanız asla sizin yolunuzu kesemezler.




LGBT bahane dertleri İstanbul Sözleşmesi ki sanki sallayan var onu. Kadın düşmanı ruh hastası aptal manyak cahil sapık sürüsü sizi.

https://eksisozluk.com/ahmet-sikin-hdpden-istifa-etmesi--6504097

Demokratik teamül filan diyor teallam yea niye bu kadar kafasızsınız siz ya?

https://eksisozluk.com/entry/106571741?fbclid=IwAR1PZy-h2-4yOBi7hsFV13IvfaFDtbRyo4zo9xNxR0oSTn2-coV9_qm4QIE

Cnm yea hayaller hayaller. Yalnız bunlar yine bir tiyatro çevirecek herhalde günlerdir yolunu yapıyorlar valla bu sefer inansalar da sallamazlar onu diyeyim de ona göre tezgah kurun.

https://eksisozluk.com/entry/106583531?fbclid=IwAR22fKsECbo0hs-NEaJ7nqUMR_t6lrgyiGLOhJANgyECsygOdCFb0fPu5Io

Millet aç aç hala hakaretler gazlar fitnecilikler tiyatroculuklar ama aç ayı oynamaz işte be cnm gelir seni yer :/




Asdfgh kimi kime şikayet ediyorlar asdfgh... Evet seçimlerde de AKP kazanıyormuş zaten her şey ortada?



Ülkenin ahlaksız gerizekalı dolu olduğunu anladıklarında işleri çok kolay oldu tabi :/

https://eksisozluk.com/entry/106625677?fbclid=IwAR1IMjURWZ6OxIfD14h-IsJeKNfFu1Oao8IdHKshuXD4LMuCW46k1g5JOUA

Yahu bunların seçtiği tiplerin nesinden ümitleniyorsunuz ben de bunu anlamıyorum. Bunlar kendilerine benzemeyen kendilerine biat etmeyecek tipi bir yere getirir mi? En basitinden benim özel okullarım var etik olmaz deyip teklifi geri çevirmeyecek çiğlikte işte daha ne?

İspata muhtaç olduğundan şirket isimleri vermiyorum ama evden çalışanlara 15 günlük yemek kartı doldurmak yahut teslimatçıların evden çıkma yasağı olan günlerdeki yevmiyelerini kesmek gibi işler yapılıyormuş. Bir ihtimal bunlar mesnetsiz iddialar olabilir ama olmadığından o kadar eminim ki çünkü çok standart vakalar bunlar. Öküz gibi karlı iş yaparken emekçinin üç kuruşuna göz dikmek psikolojik bir hastalık yahu. Vahşi kapitalistlerin alayında var bu. Gözleri hep emekçinin lokmasında. Mal ötesi gerizekalı iblisler. Ne oldu şimdi? Ne kazandın bu iblislikten? Hayır boykot etsen bu sefer istihdamları düşecek olan yine emekçiye olacak iş arayacak elbet pazar payı başkasına kayar işçi de muhtemelen orada bulur iş lakin sermaye sahibi çoktan cukkalamış paraları ona bir nane de olmaz üste pazarın kaydığı diğer işletme de aynı nane bu nasıl bir çözümsüz döngüdür? Bela okuyalım o zaman dünyanın en güzel mekanizması O_o




Hulusi'yi harcayacaklar matmazel. Sahi kel noldu ya nerede o? Finito di mi? :)

http://www.cumhuriyet.com.tr/haber/yandas-tezcan-mahkemede-boyle-cark-etti-mustafa-kemale-hakaret-davaya-ihanettir-1737216

Ülke tımarhane diyoruz yooo her şey harika her evde buzdolabı var filan diyorlar O_o

https://eksisozluk.com/finansal-kuruluslarin-turk-lirasina-saldirisi--6507557

Asdfdfghjk.... Yahu o kadar maske tıbbi malzeme de yolladılar İngiltere'ye niye Londra sermayesi elinde olmayan TL ile Dolar alıyor yahu asdfghjk...

https://eksisozluk.com/muhalefetin-dolar-konusunda-olu-taklidi-yapmasi--6507581

Hangi ciddi konuda ölü taklidi yapmadılar ki? Anca cahil eğlencesi kör dövüşüne figüranlar işte :/





Hakikaten bu teşhir ne yahu? Bu görüntülerin sızmasından sorumlu olanlarla ilgili bir şey yapılacak mı acep? Ülke rezil leş şerefsiz tip ve suç örgütü kaynıyor bunlar tutuklanmıyor eskaza tutuklansalar salınıyorlar gelmişler sigara şapmış da bilmem ne. Yuh be devletin düşürüldüğü hale bak.

https://eksisozluk.com/7-mayis-2020-halk-tv-cezasi--6508656

Asdfgh kafayı kırdılar hepten du bakali...

https://eksisozluk.com/entry/106745237?fbclid=IwAR3qiew7vI1WGkjsBTBM01VJM8jOpcksuJ8LGK7Nh4_KWCTF1KghJeNDCXk

Düşmeye başladı derken? Ondan sonra yabancı yatırımcı gelsin diye kapılarda yatarlar gelen en fazla kumarbazdır ama dünyanın şu halinde de hiçbir büyük sermaye kumar oynamaz bebişim :/

https://eksisozluk.com/savciligin-ask-101-karari--6508637

Aaaa normal savcı.

https://eksisozluk.com/entry/103393908?fbclid=IwAR1IuDc8iRFNHgh8nxKZuhEzku2qJaGH6DAuVNOjDARkdfH9ySx38KGRmEA

Bu nasıl bir manyaklıktır ya bir sürü enfeksiyon yaralanma debelenme ömür boyu hasar kalması ihtimali o bu? İşkenceci mi bunlar? Sosyal hizmetlerin bu iş için bir hizmet vermesi gerek. Bakamadığınız çocuklar için şu numarayı arayın gelip alalım gizlilik şartı var merak etmeyin bilmem ne gibi. Bu ekonomik krizde bu tecavüzler sultanlığında böyle şeyler bol bol olur ama cami avlusu geleneğine noldu da çöpe atar oldu bu manyaklar acaba? Kamere görüntüsü alınıyor diye tırsıyor olabilirler yakalanmamak için ama çöp ne çöp. Toplum topyekün kafayı sıyırmış. Bir de paso yok evlilik dışıdır zevkinedir diyedir bilmem ne deyip duruyorlar la daha dün herifin biri küçük oğlumu sevemedim boğdum dedi. Evlilik içi de pek şey değil sanki ha yobazım malım?

https://eksisozluk.com/korona-gorevini-reddeden-ogretmene-kinama-cezasi--6508667

Assdfg geçen biri isterseniz öğretmenler evlerinize cam silmeye de gelsin dediydi haggaten öyle otogarda kimlik sorma işi ne la? Hani pandemi ile ilgili evrak işi olur büro işi olur neyse de bak geçen biri dediydi devletin dağıttığı kredi işlerini az sayıda kişi bakıyoruz her şeyi kontrol çok zor oluyor yetişmiyor yani madem insan kaynağın eksik öğretmen böyle şeylere bakabilir fakat otogarda kimlik sorma ne allan manyakları?

https://www.gozlemgazetesi.com/HaberDetay/25/1119621/suleyman-soyluya-kolluk-personeli-basina-dusen-kisi-sayisi-sorusu.html

Bakınız Türkiye'de 2019 itibariyle 211 kişiye bir kolluk kuvveti düşüyor bu sayı şimdi daha da düşüktür bu hesabın içinde askeri kolluk yok muhtemelen. Öğretmene kimlik şettirmek de bilemiyorum kelcim  

https://eksisozluk.com/entry/106744931?fbclid=IwAR0CvL2QWiFPpVZ5afNPYYWtwIE5-RwxVAZn3ThCG66sV2vn-CFll-eOUZs


Kafa çalışınca oluyor mantıklı hizmeler tabi...




Her gece cenazemizi kaldırıyorlar arzu eden olursa gelip pamuk da tıkalarlar daha ne yabsınlar nankörsünüz nankööör...

https://eksisozluk.com/cumhurbaskanligi-sistemi-memnuniyet-anketi--6508950

TBMM'nin etkinliği daha da arttı diyen %12,4 ya troll ya da iq'ları 40 filan :/

https://eksisozluk.com/6-mayis-2020-fedin-turkiye-ile-takas-aciklamasi--6509188

Dünya finans piyasası Kasımpaşa'nın kenar mahalle raconlarını yemez, kağıt üstü üçkağıtlara da keser cezayı işte. O güya beğenmediğiniz monşerlerin ne kadar lazım kişiler olması da böyle böyle şeyler :/

https://eksisozluk.com/entry/106736969?fbclid=IwAR3Z4Eum7XTT6-pcGue-Tg4ltSU4o8pgu06tuVLKTC5MxAlW7dzJQDC4feE

Şu an Türkiye'de maske bulamıyorsun güzel kardeşim ne devlet veriyor ne bir yerlerde satılıyor ha bulan buluyordur alan alıyordur el altından bilemeyiz ama markette eczanede orada burada yok o yüzden Rusya'dan Türkiye'yi izleyip troll hükümete kanıp da Türkiye çoh sosyal devlet hele hele demeyin köylü köylü :/ O değil asıl kaç ay oldu hamur mayası bulunmuyor niye piyasada hamur mayası yok güzel kardeşim niye? Maskeyi dikerim ben bana Dr. Oetker Instant mayamı verin!

https://eksisozluk.com/tartistigi-vatandasi-vuran-bekcinin-goruntuleri--6509899

Önce havaya ateş edecektin karşındakini etkisiz hale getirebileceğin ortamda küt diye ayağından vurmak da biraz şey ama keşke bizde de silah olsa da böyle suç makinesi mal tiplerle rastlaşıp da dalaştığımızda sıkıversek ayağına yanisi bekçi çoğu insanın hayalini gerçekleştirme fırsatı yakalamış lakin insan yaralamaktan yer cezayı oturur aşağı :/

https://eksisozluk.com/8-mayis-2020-akilli-telefon-vergisi--6509934

Deli Dumrul vergilerinde bugün.

https://eksisozluk.com/olimposu-yok-etme-imar-planinin-onaylanmasi--6509740

Neron gibi ülkeyi yak kurtul bence böyle tek tek uğraşmak sana da zor oluyordur?

https://eksisozluk.com/entry/106791678?fbclid=IwAR0NCIv4wa4Fj6DGokhiLviR5bnRl1uo-iky6GlCq1Isd3_b7ZPrTmbIZhE

Asdfgh gerizekalı sanki konunun Alevilikle bir alakası varmış gibi. Açık bir propaganda var ki DHKP-C'nin ne nane olduğunu ve neye hizmet ettiğini çözememişler gibi yok Aleviler bu örgütü onaylıyorlarmış da ya da korkuyorlarmış da la siz IŞİD güzellemesi yapanlara naptınız pek makbül sünniler o zaman? Demek ki din, ideoloji, milliyetçilik o bu çıkar gruplarının oyuncağı olmuş. Birbirinizi suçlayacağınıza ulan bunlar nasıl oldu da birilerinin oyuncağı oldu biz aşırı malız diye mi acaba deyip düşünün bir.

https://eksisozluk.com/cerkes-cengizin-akil-dolu-tehdit-videosu--6510040

https://www.instagram.com/p/B_FfbTOlTdI/

AKP MHP ortaklığı ile ortalığa saldıkları tiplere bakınız. İbretlik. Bunları yakalayıp içeri tıkanlar şu an ne halde acaba. Siz üzerinize düşeni yaptınız gerekirse istifa edin tüyün zira ABV bunların.

https://eksisozluk.com/avmserbest-camiyasak--6510019

Aynen. Açsanıza la camileri bre zındıklar!

Ne zaman gidici olsalar kaos şenliklerini başlatıyorlar malum o yüzden hakkımızda hayırlısı :/

https://eksisozluk.com/entry/106799184?fbclid=IwAR0-GDcJQItKIA2GNa9tfXGuwKP6AYdkvtvI-UiVUbUxdQzZKIXtd4ZolAo

He yavrum devlet adabıymış bilmem ne. En sevdiğim lafı tekrar anasım geldi. Medeniyet için en az iki adet medeni insan gerekir. Eğer ki karşınızda medeni insan yoksa medeniyeti tesis etmek için o insanımsının ağzını burnunu dağıtınız efenim.

https://eksisozluk.com/ogretmenlerin-kolonya-dagitmakla-gorevlendirilmesi--6510296

Taktılar kafayı öğretmenlere O_o Tabi kapı kapı gezdirin sonra okulları da açın sonra o çocuklara geçirsinler onlar da evlere dağıtsın virüsü bir güzel 82 milyon + x enfekte olmadan rahat edemeyeceksiniz siz belli :/

https://eksisozluk.com/acun-ilicali-gonenc-gurkaynak-tweetlesmesi--6510303

O dediğini neden maliye müfettişleri yapmıyor da bu adam yapacakmış? Bir de diyorlar ki Acun'un şirket çok kar payı dağıtmıyordur kurumlar vergisi haricinde kişisel ödediği vergidir. Yahu şirketleri çok kazanmıyorsa az kar dağıtıyorsa bu adam nasıl alacak Avrupa'dan futbol kulübü? Keriz misiniz keriz mi silkelemeye kasıyorsunuz?

https://tr.sputniknews.com/turkiye/202005081041998260-esini-bicaklayip-cezaevine-giren-kisi-tahliye-olunca-oglunu-oldurdu/

Ekonomik krizde kalifiye insanlar iş bulamazken saldılar canileri bunlar ne yiyecek ne içecek gidip sağa sola sardıracak insan katledecek yine içeri girecek tabi olan arada kurbanlık koyun gibi katledilenlere olacak :/

https://eksisozluk.com/turizm-bakanin-rusvete-goz-yumdugu-iddiasi--6510517

Serik belediye başkanı AKP'liyim ama o kadar da değil demiş :)

https://twitter.com/Who98408150/status/1258816860281135105?s=19

Kafalar pırıl pırıl :)

https://eksisozluk.com/entry/106820619?fbclid=IwAR1Orq90n85i4UMbpCPAgEQI7dWLV3KlwZmh9PggBPSc8XHLyjEifQcUtv4

O profesyonel kişiler en son bu soyu sopu belirsiz mal sürülerini fişteklediğinde bunların ataları sıra sıra darağacında sallandıydı sonra yine ağlarlar yüz yıl :/

https://eksisozluk.com/9-mayis-2020-telefon-fiyatlarinin-ucmasi--6511358

İtibarınızdan tasarruf edeceksiniz artık :/


https://eksisozluk.com/9-mayis-yilmaz-ozdil-badem-united-yazisi--6511288

https://www.sozcu.com.tr/2020/yazarlar/yilmaz-ozdil/koronavirus-ligi-yeniden-basliyor-5803057/

Arşivlik :)

https://eksisozluk.com/avrupa-birligine-tam-uyelige-ulasmakta-kararliyiz--6511507

Ümmet yine yetişemedi hızına :)

https://eksisozluk.com/esra-albayrakin-s-noyanin-kizi-icin-attigi-mail--6511142

Bir varmış bir yolmuş bir gün bir ülkede ayaklar baş olmuş :/

https://eksisozluk.com/entry/106869988?fbclid=IwAR2U1TIK-rz6MYdWvD0qXd40A1NzB0vERJNY8lvSlTESVT7HxD1OaQvKTig

https://www.hurriyet.com.tr/gundem/son-dakika-haberler-corona-virusten-hayatini-kaybeden-avukat-sayisi-aciklandi-41510925



https://eksisozluk.com/cb-erdogan-ile-isciler-arasindaki-sosyal-mesafe--6512794
Asdfghj işte yine yıllarca geyiği dönecek pozlar vermişsindir :)



İnsan kendini sallamazsa kimse onu sallamaz. Zaten de böyle böyle tepelerine çöktürüyorlar :/



Asla maske de takmıyor. Mısır'da kafalarına tuhaf şeyler takarlardı ben tanrının oğluyum bilmem ne sonra Avrupa'da ve daha pek çok kültürde dinciler ve monarşikler farklı giyinirdi. Vatikan malum yahut misal kraliçe Elizabeth(1. olan) daima bulunduğu ortamdaki en süslü elbiseyi giyer diğerleri illa ki ondan sönük giyinirdi. Böyle böyle ben sizden farklıyım üstünüm mesajları verilmeye kasılırdı. Neden böyle bir mesaj vermek zorundaydılar? Çünkü gerçekte aleladeydiler :/

https://twitter.com/NoContextSag/status/1259423433907200002

Sen subay adamsın bu türü sınıflandırılamamış biyolojik varlığa laf anlatma girişimin nasıl bir hayalperestliktir yahu? :) https://twitter.com/NoContextSag/status/1259423433907200002

https://eksisozluk.com/mehmet-acetin-ogretmenlere-hakaret-etmesi--6513235

Yavşaklıktan yalakalıktan kazandığı "helal parayla" öğretmene giydiriyor sülük. Kirasını sen mi ödeyeceksin evine ekmeği sen mi götüreceksin pehey ucube?

https://eksisozluk.com/10-mayis-2020-tff-aciklamasi--6513139

Biri karar onların diyor diğeri yok biz onlara tabiyiz diyor la batsın sizin üçüncü dünya eğlenceniz de ahlaksız ve korkak tıynetiniz de. Ben d efutbol izleyen takım tutan biriyim de şu mallığı da 5 yaşında çocuk yapmaz. Umreye yolla derbi yaptır bilmem ne olmuş resmi vaka sayısı 137bin bunu bile başarı diye itele müstehak bu halka. Futbolcular da kazandınız kazandığınızı başlarım sizin yapacağınız işe deyin bir protesto yapın grev yapın bi bişi yapın la bu kadar mı şahsiyetsizsiniz?

https://eksisozluk.com/50-1in-kaldirilmasi--6513443

Asdfg hocam gidiş yolundan da not verecek misiniz dercesine asdfgasdfgh...

https://eksisozluk.com/yillarca-rum-taklidi-yapan-yazarin-ifsa-edilmesi--6513354

ABD'de de bir kadın vardı zenci olmadığı halde zenci gibi takılıp üste zenci hakları sözcüsü bi bişi olmuştu da bunu da ifşa ettilerdi şutlandı her yerlerden. O da ben kendimi zenci gibi hissediyorum ama demişti bu da Bizanslı gibi hisediyorum demiş asdfgh...Bu insanlar hasta tipler ve bu hastaların peşine takılan sürülerce koyun var maalesef :/

https://eksisozluk.com/entry/106975665?fbclid=IwAR2yrfXkwNFj9x49D1oLIGp9gYzoYylEz1qE2ycqWd4g1vySaK_1dv8CVoA

:) En son Bülent Arınç'a suikast yapılacak geyiğine ki Bülent Arınç kim allasen bütün devlet sırlarını herkesle paylaştılardı şimdi neyimizi kamuya açacaklar acaba?

https://eksisozluk.com/11-mayis-2020-tuik-issizlik-oranlari--6514250

Asdfg iş aramıyormuş halkımız efenim o yüzden işsiz değillermiş :)




Tımarhane kelimesi bile yetersiz kaldı artık :/




Deli meli deyip geçiştiriyorsunuz da o delinin başına hiçbir iş gelmediğinden peşine taktığı ve provoke ettiği diğer had bilmez sınır tanımaz kör cahil aptal caniler ne olacak güzel kardeşim? Bu herifi almaya gittiklerinde adresinde orada burada bulamayan sonra bulan polisler hapiste görünüyor diye bildirmiş ve fakat görüldüğü üzre değil. Bunu böyle ortalığa salanlar ne olacak? Bu herif bir hukuk devletinde sorundur, bu herif hukuk devleti olmayan bir devlette de sorundur binaenaleyh bu herif sizin kendinizi bize ağza alınmayacak şeyler söylüyor ama nasılsa deli canım deyip kendiniz rahatlatıp görmezden geleceğiniz bir vaka değil çözülmesi gereken bir sorundur.

https://eksisozluk.com/entry/107035880?fbclid=IwAR3VfrGCxy80v96XeQpruegNXb-18n3NrFzguWSOVChg5XiyiUfQOWVRL5I

Muhalefet halka inecem diye üçkağıtçı ahlaksız ruh hastası cahil mi olsun kardeşim? Bence lüzum yok yeterince şerefsiz var ülkede. Ha muhalefet ahım şahım demiyorum onların da ne mal olduğu ortada ama başlatmayın halka inmenize de. Halka ine ine cehenneme dibine indik amk.

https://eksisozluk.com/karantinada-partileyen-emniyet-mudur-yardimcisi--6515844

Şimdi birileri diyecek ki ve diyorlar da, eskiden de emniyet müdürleri yapıyordu böyle şeyler ve fakat güzel kardeşim bunu canlı yayında yayınlayacak kadar yüzsüzleşebilirler miydi bu bir ki yaşıyorsun bu hayatı başkan diye yorum filan yapılmış. Bir ikincisi tamam anladık ezelden beri ahlaksız bir toplumuz ve her türlü sistemimiz de yozlaşmış e bundan sonra da böyle mi devam edelim kodumunun malları?

https://eksisozluk.com/turizm-bakanliginin-galata-kulesine-el-koymasi--6516122

El koyan kurumun başında da ETS tur var. Fıkra gibi ülke yemin ederim. Üç kuruş beş kuruş demeyelim bütün gelir kapılarını ele geçirelim kafası.

https://eksisozluk.com/turkiyenin-cds-puaninda-dunya-3-su-olmasi--6515717

http://www.worldgovernmentbonds.com/sovereign-cds/

Arjantin ve Venezuela'yı geçememişiz tüh! Her türlü en rezil durumda kim sıralamasında bir türlü dünya lideri olamıyoruz ama bize söz verdi yapacak asdfgh...

https://eksisozluk.com/13-mayis-2020-sigara-vergi-zammi--6517482

Sigaraya böyle zam yapmaya devam ederlerse çakmak çakmak gözlerimle bir güneş gibi doğacağım bu ülkenin üzerine o olacak :/

https://eksisozluk.com/entry/107097595?fbclid=IwAR33iuuc6V8YNoQDkJb-xnRdDCwnVEGGXXyMk77qEYmLAryxj49fRSQ12Fs

Bu yavşak artisti de adam sanıp peşine takılan ve üste kendini entel dantel aydın sanan bir kitlemiz var malum. Memleket gerizekalı toplanma merkezi gibi amk. Tişikkirler korkundan Türklere düşman olup topraklarımızı beş para etmez gerizekalı beslemelerle dolduran Osmanlının beş para etmez insan mirası.

https://eksisozluk.com/ankaratekyurek-com--6517798

Yazık ya bu adamcağız da iblislerle savaşmaktan ermiş filan olacak az kaldı :)

https://eksisozluk.com/entry/107110464?fbclid=IwAR3JB5QH6xe4oR1ct2CjxrKVz9y3qMmyRVlKV5mE8Sr5cCDG_MTgoY3Mc5Q

Dolandıcılarda bir numara yok dolandırılanlar işlerinde çok mahir :/




Sürprizli son :) Tekel 2000 Kırmızı uzun alabilir miyim merci.




Bu ısrarlı taleplerin kabul edilip edilmediğini nereden öğreniyorlarmış e posta mı geliyormuş? Ahiret günü filan hep yalan onlar hikayenin aslı bu yani? :)

https://eksisozluk.com/entry/107153196?fbclid=IwAR1c5RGZNhXp2Mp9E3D5MaLZcah2UrswXRZzoiXE20OvudOIFIJXjicm7M8

Asdfghjk daha hala Türkiye'nin oraya zaten görevli gittiğini kavrayamamış garibim :/




:/https://eksisozluk.com/darbe-yaparlarsa-nevsin-feyza-ve-berna-benim--6519043


Bu ülkeye arınma gecesi şart oldu artık.

Bir de güya günlerdir konuşulan o rezil laflar FETÖ'cülere idi bilmem neydi hani onları da evinde basıp öldürecek ve tecavüz edecek bir durumunuz yok sizin siz kimsiniz daha düne kadar FETÖ'nün kapısında yatıp kalkan vahşi davarlar da Nevşin Mengü, Berna Laçin, Feyza Altun gibi isimleri zikrederek ve bir sürü destek ve fav alarak bunların bu mal şerefsiz adi paçavra aptal cahil yaratıklarını aslında gayet doğru düzgün anladığımız da oraya çıktı. Biliyorum ki amaçları kışkırtmak ve tekrar kaos ortamından nemalanmak. Nemalanmamalarını sağlayacağız o zaman. Bunları mı çekecez üç günlük ömrümüzde amk?

https://twitter.com/atmiolsam/status/1260940047907524608

Yerli ve milli sapık sürüsünün podyum geçişi.




Menderes zamanında ABD'den aldığı yetki ve emirle iki cephe taktiğini uygulamıştı. Kendi cephesine vatan cephesi demiş ve bu cepheye katılanların isimlerini her gece radyoda okutmuştu böylelikle hem kaç kişiyiz hesabı yapmış hem de başkalarını kendilerine katılmaya teşvik etmiş böyle bir tercihin bir ayrıcalık verdiğini sandıran bir hayal alemi yaratmış arada derede ya da nötr olanların da katılımını zorunluluk haline getirmiştir. Muhalefete de ehl-i salib cephesi yani haçlılar cephesi diyordu. Ne kadar tanıdık di mi? Ve fakat tarih tekerrürden ibarettir aksi gelişmelere ümit bağlayanlar elbet bunu hesaba katamayacak kadar aymazdır o yüzden tekerrüre buyrunuz.

https://eksisozluk.com/rtukun-ulke-tvye-ceza-vermemesi--6519170

Hala ne bekliyordunuz diyorlar?! Napak normalleşsin mi bu da? Öğrenilmiş çaresizlik moduna mı girek tıpkı istedikleri gibi? Yasal haklar kullanılıyor elbet yasal hakların sınırı bundan ibaret değil.

https://eksisozluk.com/entry/107151932?fbclid=IwAR22MpqEsTveZwlurU4hHuKUbUiLVbcH_4hK5EyOlAp3nyPNW2uWngLhvHI


PKK saldırı yapınca görüldüğü üzre kendileri ile halay çeken, kırmızı bültenle aranan teröristi oy için TRT'ye çıkaran AKP'ye değil CHP'ye ve seçmenlerine küfrediliyor. Bu örnekte de propaganda maşası bunu açıkça dile getirmiş zaten. PKK'nın kime ve neye hizmet ettiğine ayıkmayın siz daha.







AKP tipi bir kısım basitlikler.



Öyle deme inanırım sonra Atam :/
https://eksisozluk.com/sanliurfada-1-5-milyon-kisinin-yardim-almasi--6519475

4,5 milyar fidan diktik geyiği vol. 2




Kapak takıldığında utanma emaresi olarak yüzünde minnak bile olsa bir allaşma oldu mu Külünk? Olmadı değild mi? Olmaz :/



https://eksisozluk.com/entry/107167861?fbclid=IwAR0pw-9_JReHGU9Q8tEpuT8lsiJFlT_Shb0zi-PBNOsFXKsvPVrW-WA1Q-M

Yetmez ama Evetçileri lütfen unutmayalım onlara da bol bol bela okuyalım who knows? Çok güzel bir özet geçmiş arkadaş. O günlerde tehlikenin farkında mısınız diyenlerle dalga geçen şerefsizler bugünlerde imkanları varsa oraya buraya kaçıştı yoksa da sinirden kendini bilmem napıyor kim bilir nerede. Bu ülkenin beyinsizi ve ahlaksızı bi bitmiyor kardeşim.

https://eksisozluk.com/afganistandaki-dogumhane-katliami--6519608

IŞİD bugün insanlığın seviyesini yine arzın merkezine kadar düşürmüş. Hayalperest kötülük kadar rezil bir motivasyon yok bu dünyada. He cennete gidecen şerefsiz sürüsü alçak iblisler.

https://eksisozluk.com/entry/107181023?fbclid=IwAR0DgWdKN3nKYFJZv3L-m0oWjTvut7A7Qt4Ls6PEWR5hmFH8HQPxZzykTSk

Herifler Çin'e saldırmaya bahane arıyor bizimkiler helal olsun Trump oley başbuğumuz filan. Acınacak ölçüde komiksiniz :/

https://eksisozluk.com/entry/107203895?fbclid=IwAR1FuSTbnI0ZtvkPKDe5TBGjvWui82YOfFanZcr7nsckg1K5mdx6ffYvz5o

Bunlar çakal filan değil bunlar bildiğin düz aklen eksik cahil kötüler :/


Ve savcı kovuşturmaya yer olmadığına karar vermiş? Darp yok burada yea mı dedin, görevi kötüye kullanma da mı yok hiç mi yok? Burada ne var biliyor musunuz bu bir işkence suçudur güzel kardeşim. Bunları anlatmadılar mı size diploma vermede önce? Anlattılar tabi ama kim sallar hakkı hukuku tabi.

https://eksisozluk.com/entry/107201889?fbclid=IwAR0IBRdw971MSFCgIJPDa1onCmihqvnvoS4wvQGgoEVOQVf1AGdusViP-RI

TCK:
İşkence
Madde 94- (1) Bir kişiye karşı insan onuruyla bağdaşmayan ve bedensel veya ruhsal yönden acı çekmesine, algılama
veya irade yeteneğinin etkilenmesine, aşağılanmasına yol açacak davranışları gerçekleştiren kamu görevlisi hakkında üç
yıldan oniki yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.

https://eksisozluk.com/rtuk-baskani-ebubekir-sahinin-sevda-noyan-yorumu--6520543

https://twitter.com/bbcturkce/status/1261263689065299970?s=21

Yani diyor ki ey yandaşlarımız gaz verin gaza gelin let the chaos begin :)

https://eksisozluk.com/rtuk-baskaninin-ismail-saymaz-tweeti--6520646

https://twitter.com/ebekirsahin/status/1261250194911498241

Türkçesi muhteşem RTÜK başkanı! Bakınız ne pozisyonlarda kimleri oturtuyorlar. Bu denetleme yapacakmış bah bah bah asdfgh... İbretlik paylaşımı ---> "yalan söylemeye uyanmıyormusun, birde gazeteciyim diye ortalıkta dolaşıyorsun. gittiğin her yerden kovulman boşa değilmiş, yalancının tekisin. nerden biliyorsun rapor aldığımı. az biraz o çok savunduğun değerlere saygılı ol ve onurun varsa bu ahlaksız yalan için özür dile !"

https://twitter.com/banuguven/status/1261080261757984770

Bunlar bu gafletleri kendilerine aşırı güvenmeye başladıklarından değil bildiğin köylülükten yapıyor zira etraflarında bunlara en azından aman abi saçmalama diyecek kalibrede bile tip kalmadı.

https://eksisozluk.com/12-17-yas-cocuk-dogurmak-icin-ideal-yastir--6520846

Sapıklıkta prof. olmuşlar.

https://www.instagram.com/p/CANpgVYnhAn/?igshid=1pztegprg7rqd

Öküzün altında buzağ arayan zavallı röntçülerin marifetleri.

https://twitter.com/ankahabera/status/1261320374865756160?s=21

Tipe bak ya asdfgh yazık Türküyem yazık çok yazık :/

https://eksisozluk.com/entry/107254853?fbclid=IwAR0KbzlToKxNTWIfdYpSu8r7Sgg2BCVZuGjj_sr3Wt_dOm04LBRRpA8FHik

Valla ben hastane maceramda şöyle bir olayla da karşılaştım bir tane polis geldi adli sağlık raporu istedi görevli dedi ki hayırdır siz göçmenler için gelmiyordunuz hastaneye polis de hastaneye gidin diye talimat geldi dedi bu arada olay da şu sığınmacı biri adli olaya karışmış sağlık raporu alınacak peki adli olaya karışan orada mıydı? Değildi. Peki yüz yüze muayene yapılmadan sağlık raporu düzenlenir mi? Düzenlenmez. Yani avukat da dövülür nöbetçi savcı darp edilen avukata kardeşim beni niye rahatsız ediyorsun da der her şey olur çünkü bu ülkede temel insan hakları ne hukuk ne umurlarında değil çünkü insan gibi insan olmakla alakalı bir gaileleri yok bunların. Bir de polisi savcıyı da dinleyelim diyorlar. Dinleyelim güzel kardeşim dinleyelim, polis sokak ortasında durduk yere reşit olmayan sığınmacıyı vuruyor dinleyelim bakalım neymiş olayı diyorsun koşuyordum da ayağım takıldı da düştüm de o sırada silah ateş almış da nasıl olduysa tam da çocuğun yüzü bana dönükmüş de vuruluvermiş de anlatıyor olağanüstü tesadüfler filmi pek yakında. Savcı sevgilisinin öğrenci yurdunu basıyor, gardiyanın teki gözaltındaki gazeteciyi darp ediyor dosya önüne gelen savcı kamera kayıtları olduğu halde takipsizlik veriyor... Hepsini dinleyelim kardeşim hatta çocukluklarından başlasınlar anlatmaya bakalım dertleri neymiş.

https://eksisozluk.com/pozitif-cikan-takimlari-ayiklayarak-devam-edecegiz--6521737

Ruh hastası bunlar.




https://eksisozluk.com/entry/107217148?fbclid=IwAR0Lzdxo82QbvlhKxZFYP-ZjmgA_l8StQYdruL43Yn7PMctPZB2jVghdLeA

Anketlerde Meral Akşener'in popüleritesi artmış olmalı ki bu aralar epey bir sarıyorlar buna da. Valla ben de kefil olmam dedikleri gibi üç gün sonra ne yapar belli olmaz bu tayfa da ne yapsın insanlar? Solcu görünümlü troll öyle dedi diye HDP'ye mi TKP'ye mi versin? Sağcı görünümlü troll öyle dedi diye AKP'ye mi versin doğrudan ya da MHP'ye mi dönsün? CHP belli ki buna verme bana ver demiyor napsın bu insanlar onu deyin hele bi? Bahçeli'nin satışa getirdiği buna verdi bu satışa getirirse ya oy kullanmaz ya da küçük bir kısmı CHP'ye verir yanisi AKP'yi iktidara getirmek için bir oyun da bu oynasa o oyun nereye kadar sürecek acaba? AKP vadesinin dolmasını bekleyen siyasi bir oluşum ilk seçimde olmasa bir sonrakinde gidici tabi süre uzadıkça ülke daha beter iflas ediyor ama bu da Orta Doğu coğrafyasında domokrasi denemelerinin doğal bir sonucu zaten.

https://eksisozluk.com/hdpnin-44-belediyesinin-akpye-gecmesi--6521455

Güneydoğu'da OHAL mi var kardeşim bu saçmalık ne?

https://eksisozluk.com/entry/107256456?fbclid=IwAR0JmdCQbd1gg9mRWf9ShHQFkrwwWZiv-c9fxvH85r1wi3Cx6aTlnBLQJPQ

Hala kriptolar diyor ordudalar diyor... La alayı alenen her yerde sarayda, kabinede, mecliste, yargıda her yerdeler her yerde...




https://eksisozluk.com/alman-dergisinin-ataturklu-kapagi--6522258

https://t24.com.tr/haber/alman-dergiden-ataturklu-en-buyuk-devrimciler-kapagi,878883

Devrimi yaptığı coğrafya, devrimin yapıldığı zaman ve o zamandaki dünyanın koşulları da düşünülünce Atatürk'ten daha büyük bir devrimci gelmiyor aklıma. Adam devrim yapmak için doğmuş bize gelişi devrimci. Keşke bizim gibi kısır bir coğrafyada değil de tüm dünyayı etkileyebilecek başka bir coğrafyada dünyaya gelseymiş. Dünya tarihteki en büyük şanslarından birini bu büyük devrimcinin beş para etmez mirasçıları için kaçırmış :/

https://eksisozluk.com/entry/107266210?fbclid=IwAR0XeKpQMrHoGfmnjzuizh59MaFpu8hkYYp__j03LvXsYZEleUyx6bSDt8s


Tayyip demiş. Dadaizmi de ona soracağız.

https://eksisozluk.com/entry/107274138?fbclid=IwAR1ByZxckG1gIvpek5K1Wrw3IZeXWNMrRpy7_-FOqqFNR9_DoIacPNcm1mE

Tek derdimiz AKP idi evet bro çünkü AKP çok mühim onun için Orta Doğulu mal bir terörist gibi kendimizi patletçez teröristiz ya? Böyle şeylere cidden yürekten inanacak kadar aptallar mı deliler mi ne ayaklar o da belli değil.

https://odatv4.com/tumamiral-cihat-yayci-istifa-etti-18052047.html

Bir iş de beceremeyeceksen bunların pis işlerine alet olmanın bir anlamı yok zaten.




Hırmfh...

Yalan diyorlar da çıksın yalan desin kurtarsın onurunu. Şimdi de bu zatı yere göğe sığdıramıyorlar. İstifa etmiş de onuruna sahip çıkmış da işte kimse yapmıyormuş da. Daha önce de YAŞ kararları öncesi akıbetlerini anlayanlar istifa etti. https://www.yenicaggazetesi.com.tr/yas-kararina-tepki-gosteren-generallerden-istifa-karari-246658h.htm Bana göre TSK'yı kurda kuşa kaptıran hiç kimse boşa tatava yapmasın sakın ama sakın ortalarda ben kahramanım diye gezmesin ona öyle yakıştırma yapanı da susturmayı bilsin. Benim gözümde ya FETÖ'cü ya NATO'cu(bu ikisi aynı şey zaten yani NATO ile işbirliği yapmak stratejik olarak doğru olabilir ama emri doğrudan onlardan almak salt onların çıkarına çalışmak başka bir şey elbet) kalanlar da(varsa tabi) kifayetsiz. Çok biliyorsan sen kurmay olaydın da kaptırmayaydın demen serbest elbet ve fakat nerden bileydim bu kadar işgal edilmiş ve bu kadar beceriksiz olduğumuzu. Kim görevi üstüne aldıysa ve yemin ettiyse ya ihanet etti ya beceremedi hiçbir şeyi bana göre netice aynı olduktan sonra nedenler çok da önemli değil.

Bu şahsın bilhassa beni Erdoğan getirdi bu konuma siz kim deyip durduğu kısımlarda benim de tüylerim ürperdi bi. Burdan da anlaşılacağı üzre ölene kadar Erdoğan'a sağdığım lafını gerçekten etmiş olabileceği düşünülebilinir herhal. Kullanılıp atılacaklarına ihtimal vermiyorlar maalesef. Gereğinden fazla özgüven de böyle sorunlarla karşılaşmalarına sebep oluyor.

Efendim çok başarılı bir akademik geçmişi varmış da, meziyet azimle elde edilebilen bir şey fakat hiçbir azim insana zeka ve karakter takviyesi yapmaz. Herkes rengini belli ettikten sonra yani şu saatten sonra bu devletin temel ilkelerine sadık kimse gereken terfiyi alamaz. Çocuk gibi ağlanacaklarına strateji yapacaklardı. Askerlik strateji sanatıdır bunlar askerliği memurluk sanmış anlaşılan ve demek ona göre seçimler yapılmış ki bu kişiler asker olabilmiş.

Kimi görüş de diyor ki millet askerine sahip çıkmamış, millet orduya sahip çıkmaz ordu millete sahip çıkar. Bu bakış açısının 15 Temmuz'da halkı sokağa davet etmekten farkı yok. Devletin onca kolluk görevlisi var neden güvenliği sağlamak halka kalsın? işler duygularla şovlarla yürümez belli bir görev dağılımı var. Görevini yerine getiremeyenler de ama ben ona güvendimdi buna güvendimdi deyip arabeske bağlamasın bu sadece ne kadar kifayetsiz olduklarını gösterir. Türk Milleti ordusu böylesine kifayetsiz olmamalıydı. Biz bundan çok daha iyi olduğumuzu tarih boyunca defalarca gösterdik. Kurumlar bir bir devrilirken elbet halk da sorumlu fakat burada görevler ve sorumluluklar hiyerarşisi var ve kimse bir alttakine sen neden beceremedin diyemez. Asıl sorumlu daima en tepedekidir ve sorumluluk aşağıya doğru pay edilmiştir. Ben ordumuza baktığımda maalesef büyük bir zavallılık görüyorum. Bütün devlet sırlarını ajanların eline bizzat takdim eden bir ordu. Halkın hali ayrı mesele ama halkın hiçbir hali bu lekeyi temizlemez.

Benim gördüğüm NATO'nun tornasından çıkmış bir Yaycı. Ergenekon'da Balyoz'da onda bunda hakkında soruşturma açılmamış. Eniştesi FETÖ'cü ben ona acımadım diyor ama belki de o sana acımış zamanında yahut NATO'nun dokunulmaz ilan ettiği komutansın. Döneminde Ege'de olanlar malum Libya'da ileri sürülen hiçbir politika yerli filan değil direkt NATO'nun planı zaten sonunda da NATO genel sekreteri Trablus hükümetine destek vermeye hazırız dedi. Sanırsın Türkiye bastırdı da oldu yok öyle bir şey. Ruslar Hafter'i destekliyor bunlar da Trablus'u. İkisi de şeriatçı bilmem neci tipler, proje tipler. FETÖ ile mücadele ediyormuş e günün görünürde modası bu etmeseymiş bir de? Yok dikkat çekiyormuş da ondan olmuş da FETÖ ile mücadele etti diyeymiş de. İşlerin arkasında kim bilir ne pazarlıklar dönüyor ne restler çekiliyor. Bu yorgan kavgasındaki hiçbir tarafın Türkiye'nin menfaatini kendine dert edindiğini hiç sanmıyorum ama gerçekte olan biteni tam olarak bilemeyiz de tabi. Ali Türkşen de konuyla ilgili youtube videosu hazırlamış. Bu şahıs da eski bir subaydan çok şovmene benziyor maalesef. Karşısına koymuş bir tipi komutanım dedirtiyor kendine. Sen sivilsin daha dün siyasete atıldın onda da kandırıldım dedin bastın istifayı ne komutanı? Zaten bir bitmiyor kandırılmaları onları bunları. İşte böyle böyle TSK de Türkiye de avucumuzdan kaydı gitti...





https://twitter.com/ebekirsahin/status/1262303396826091521?s=08

AKP ve dansözlük sanatı konulu bir başka çalışma.

https://eksisozluk.com/turkculuk-haramdir--6524709

Tengri öyle demiyor :)

https://eksisozluk.com/polisin-taylan-kulacoglunu-firlatmasi--6524105

Kimse kusura kalmasın da karşındaki her kim olursa olsun bu ülkenin vatandaşı yani bu devletin üstüne zimmetli ha istemediğin beğenmediğin çocuğun olmaz mı olur ama şu kenar mahalle asabisi polis profiline bi bişiy yapın valla seneler geçiyor bunlarda hiçbir evrim belirtisi yok :( Evet ne seni ne senin o arkana aldığın tehditkar otoriteni sallamıyorum demiş vay efendim sen benden nasıl olur da korkmazsın. Neden korksun? Senin işin korkutmak mı? Bu kışkırtmalar da kasıtlı yapılıyor bu çocuk çok takipçili provokasyona da meyilli bir solcu ha belki bu da işin içinde bilemiyorsun işte o küçük beyinlerde neler dönüyor :/

https://eksisozluk.com/rtukun-yaninda-bira-iyi-gider-cezasi--6525716

Ne cezası bu? Cipsle değil de mısır patlağı ile mi iyi gidermiş bira? Arada kabloludan film izliyorum bardak buzluyorlar özenilmesin diye mi şimdi bu? Buzlayınca özenilmiyor mu yoksa eşeğin aklına karpuz kabuğu mu düşürülüyor? Estetik olarak görüntü berbat oluyormuş filme konstantrasyonun içine ediliyormuş filan mühim değil yeter ki Arapçılar evine kadar girip senin canını sıkabilsin işte bu kadar tacizkar işte bu kadar evlat olsa sevilmez tipler bunlar. İki dakika o rahatsız edici varlıklarını unutmayın diye sürekli nanik yaparak ordan burdan fırtlıyorlar. Kökleri kuruyasıca. Kuruyacak da.




Madem Atatürk'ü gönüllerden silemiyoruz o zaman onu kafamıza göre yeni baştan uyduralım taktiği. Bu taktik Orta Doğu menşeli yalan dolan dünya mimarlarının bilindik bir taktiğidir. İnsanın düşmanının aptal cahillerden ibaret olması ne kadar aşağılayıcı bir hal. Bu vatan zeki ve donanımlı tek bir vatan hainini dahi hak etmiyor mu ya? Yazık :/

https://www.gercekgundem.com/siyaset/182445/burhan-kuzu-19-mayis-mesajinda-ataturk-yerine-sultan-vahdettini-andi

Türlü çeşitli kasmalar. Ucuz vodvil oyuncuları sizi.

https://eksisozluk.com/entry/107356516?fbclid=IwAR3UVSvA1pVMbbKCSU2TlBup30qzLofpHOIMmXtJ8MiW7VFOSFn8MEWUV64

Vahdettin yamamaya kasıyorlar utanmadan. Size mi inanalım yoksa olan biten her şeyi zaten bir bir anlatan atamıza mı yalancı çoban bile olamayacak ölçüde yalancı şarlatanlar?

https://eksisozluk.com/entry/107436653?fbclid=IwAR0hMK5x5bCLqph3MlG4nUDTFXguIypjFEGYorjEMovyRcHZVsBbBI1zuTM

Bunlar da böyle modeller her şeyi film her şeyi roman sanıyorlar. Ortada capcanlı bir dram var gelmiş film tavsiye ediyor kodumunun malı.



Memleket gerizekalı dolu ama böylesi aptalca çakallık denemelerini yiyecek kadar malını evrende bulamazsın herhalde?

https://eksisozluk.com/entry/107459857?fbclid=IwAR3yvpSWspH40IqVKPphJ_XF8IR43lUWouSpIsx1klwRb4pf4OlP1gCi4dQ

TRT 29 Ekim sanıyor bu 23 Nisan sanıyor sanırım üç kuruşluk akıllarına bakmadan bizimle dalga geçiyor bu pezotalar?




Gitmiş elaleme Atatürk'ü kötülüyor haspam. Medipol üniv.'de prof.muş. Medipol kimin? "Sempatik" tarikatçı Sağlık Bakanı'nın. Bu da liboş kılığında geziyormuş. Bunlarda kostüm çeşit çeşit. https://eksisozluk.com/atilla-yaylanin-skandal-ataturk-twiti--6527563

https://eksisozluk.com/entry/107459061?fbclid=IwAR1yV9eBrpalLSVl1gCwr9_azPkFwddyY-ZVJASXkL8HhY7WIpSzngJ0wXY

Balkan Harbi benzetmesi yerinde sonrası da malum ve fakat bu nasıl bir otorite kuramamaktır ki ilgili kişinin özelinden genele yayılarak TSK böyle kolayca pespaye itibar saldırılarına maruz kalmaktadır ve ordu düşmanlığı hala ve hala kolayca kışkırtılabilmektedir. Görüyoruz ki geçti o günler paşaaa diyerek hala kuyruk acısı kovalıyorlar. Paşa diyen dillerinizi de tavşanlar kovalasın, Türk ordusunda böyle bir ünvan yok. İlaveten Suriye'de aslen kime ve neye hizmet verilmektedir onu da atlamayalım. En son Suriye'deki pek çok asker corona pozitif çıkmıştı sonra ne oldu o iş? Getirileceklerdi de karantinaya alınacaklardı da bişiler? Kimsenin umurunda değil di mi? Olmaz :/

https://eksisozluk.com/ortadogu-demokratik-ulkeler-siralamasi--6528345

Ilımlı otokrasi asdfghk... Ne günlere kaldık Türküyem :/

https://eksisozluk.com/entry/107495657?fbclid=IwAR0XZSWod7c_ZD9Cxvr87Wxwt_u7gd0jnTgaoQtjnWg3CoFtoLzcd5AEtZA

ABD bakış açılı derken? Değerlendirmeyi yapan Alman Vakfı Bertelsmann ve fakat Almanya'yı da dıj güçler ele geçirdi diyorsan olabilir tabi. İran'ın da acınası hali ortada. Perslerin ve Türklerin mirasçısı bir halka sahip ve hallerine bakınız ki biz de çok aşırı farklı değiliz ha. Biri de kime göre neye göre kaynağı belli olmayan site demiş. Bir vakıf var Think Tank şeysi yani Düşünce Kuruluşu bu vakıf Alman menşeili ve bu vakıf 1977 yılında kurulmuş yıllardır da bu listeyi hazırlıyor. Google diye bir şey var bu kadar cahil kalmamanız mümkünlü yani. Yerinde bir sınıflandırma tam olarak durumumuz bu. Tabi ılımlı otokrasi her zaman kötü netice vermez lakin leş ötesi ucuzlar ucuzu cahil ve hastalıklı bir oligarşik yapılanma söz konusu olduğunda hal da bu oluyor.




Zübük yıllardır TV'lerde yayınlanmıyor diyorlar? Mümkünlü. Yalnız o bıyık o ceket asdfghjk :)

https://eksisozluk.com/vahdettinin-turkleri-asagilamasi--6526514

Bunlar ve bunların takipçisi olduğunu iddia eden maşalar alenen Türk düşmanı zaten sebebi de düzenli şekilde akıllarını almamız zira hizaya girmeye niyetleri yok :/

https://eksisozluk.com/entry/107505869?fbclid=IwAR122OSOnAr6ehZJ-3YU52GCzxSdG9epTmNFq3mjia9jSrzbFLEfHDLnpXM

Devlet yönetmeyi filtre kahve yudumlarken pencereden yağmur izlemeyi sananlarla düğün alışverişinde müstakbel kayınlarla kavga etmek sananlara rağmen hala bir devletimiz varsa bu sayıyla verilmiş Türkler sayesinde. Evet bizi size sayıyla verdiler zira Türk dediğin fare gibi üremez.

https://eksisozluk.com/entry/107507400?fbclid=IwAR34-riaZSPS0FrHN36NhXRT2hFFm78ZHZ4lcwh1s-045h-X8Q66c1eFhyA

Sağcısı solcusu alayı troll bir millet :) Bu aralar bir solcu tiyatrosudur gidiyor seçim sevdasına bir yerleri patlatmasalar bari :/

https://eksisozluk.com/entry/107506235?fbclid=IwAR0sm1qGEyE84ilKokv8p4-5aXnZ-edSYkGE_h-VbcdfVxl77SDlPGfzZXs

"birileri bir dönem ülkemizi ithalat cenneti yapmaya çalıştı. " ? Astınız zehirlediniz yedirmeyiz cümlelerindeki kasettiklerinden hangisine sallıyor acaba? Hepsine de sallıyor olabilir.





:)

Kolay Gelsin diye bir kargo şirketi varmış ama kargo şirketi deyince Türkiye şartlarında hakaret etmiş gibi oluyor bu şirkete. Salı gecesi n11'den aktar ürünleri sipariş ettim zira modern tıptan ümidimi kestim kendimi tamamen otacılığa vakfettim. Gecenin bir vakti sipariş verdim sabah satıcı(MSC_SHOP) yememiş içmemiş hemen kargolamış siparişi bugün öğlen getirdiler kargomu. Her ne kadar İstanbul içi kargo olsa da bu dönemde pek ümidim yoktu üste bayramdır odur budur haftaya gelir herhalde diyordum. Kolay Gelsin'in bir de web sitesi ve akıllı telefon uygulaması var, alıcı istediği zaman teslimat adresini hatta kişisini(komşum oyum buyum) ve teslim saatini değiştirebiliyor hatta siparişten yarım saat önce tekrar bir sms atıp bak emin misin adresinde olduğundan istersen başka yere de getirebilirim başkasına da teslim edebilirim diyorlar. Sitelerindeki haritadan da paketin yüklü olduğu araç nerelerde geziniyor takip edebiliyorsun(Böyle bir kargo şirketi olduğunu bilmediğimden baktımdı aga bu ne diye 19 Mayıs'ta haritada görünen araçlarının üzerine Atatürk'lü Türk Bayrağı görseli eklemişler <3 class="_47e3 _5mfr" span="" style="font-family: inherit; line-height: 0; margin: 0px 1px; vertical-align: middle;" title="heart ifade simgesi"> Tabi ülkede herkes her an takiyeci çıkabildiğinden çok da heyecan yapmayalım böyle şeylere :(). Bunlar üşüyünce gelir üstümüzü de örter orada yatma kalk yatağına yat da der :) Böyle de paralı viralci gibi oldum ama memlekette güzel şeyler de oluyor enseyi o kadar da karartmayalım dedim :)
Aslında böyle böyle delirtmek lazım bu malları hemen kahve falı bakar gibi aptalca çıkarımlar yapıp vay alçaklar diye döşenmişler :)

https://eksisozluk.com/ibbnin-15-temmuz-mesajli-billboardi--6529965

Aslında böyle böyle delirtmek lazım bu malları hemen kahve falı bakar gibi aptalca çıkarımlar yapıp vay alçaklar diye döşenmişler :)


https://eksisozluk.com/21-mayis-2020-japonya-ile-swap-ihtimali--6529981

İşte bunlar hep spekülasyon yanisi piyasa dolandırıcılığı ve cezası da var ama kim sallar kanunu filan burası Türkiye.




:) Ekstradan faizler de bize kaçıyor. Hay sizin koltuk sevdanıza.


https://eksisozluk.com/eren-yildirima-silah-cekilmesinin-goruntuleri--6529936

Çok kaşınıyorlar hayırlısı kısfmet...




:)

https://eksisozluk.com/asi-yaptirmayin-cip-takacaklar-diyen-doktor--6531301


Normalde netice meslekten men, lisans iptali ve sıkı bir tedavi olmalı ama görüldüğü üzre bu ülkede böylelerin kafasına bir taç takmadıkları kalıyor :/




Netice gerçek mağduriyet olacak zira ne demişler bir şeyi kırk defa söylersen olur :/

https://eksisozluk.com/bahceliden-camideki-muzik-yayini-aciklamasi--6531837

Eski bir beddua vardır pek severim. Çenen tutulsun.

https://eksisozluk.com/cocuklarinin-omrunu-erdogana-devreden-anne--6532348

Erdoğan bile oha çüş olmuş :)

https://eksisozluk.com/suleyman-soylunun-cezalandirma-anlayisi--6532847

Yıllardır diyorum bunların alayı BDSM'ci. Hani marjinal bizdik kel?

https://eksisozluk.com/cumhurbaskanligi-sarayindaki-hali--6534832

O değil de bu zevksizliği eğitimle edinemezsiniz öyle bir kendine has zevksizlik :(

https://eksisozluk.com/corluda-cok-sayida-polisin-vatandasi-darp-etmesi--6535770

Öncesini arkasını izlesen ne olacak be gerizekalı polisin işkence ederek gözaltına alma yetkisi mi var Allan cezaları sizin gibiler ve bunlar yüzünden ülke maymunlar cehennemi oluyor işte. Öyle her hayvanlığınıza napıyorsun amk diyen herkese terörist diye diye nereye kadar borunuzu öttüreceğinizi sanıyorsunuz acaba? Aldığınız maaşlarla yediğiniz lokmalar boğazınızda kalsın şu hale bak reziller...

https://eksisozluk.com/entry/107786413?fbclid=IwAR34z6TY4zGdzUQIf4rY4qtSP_bYtD6ng4hMOLrsWj5lf7I58kQz7TinjC4

Bir başka polis mafyacılığı. Vatandaşlar aşırı sabırlı olmasalar böyle şeyler hiç olmaz, olamaz.

https://eksisozluk.com/entry/107785920?fbclid=IwAR3fPTqvX2PRTPafHknEIw8eDV4ZqzdszQ3hrhiY4t3kuUWcoePyK-mUtZw

Doğru polis şiddeti son günlerde artmadı hep var istikrarlı bir şekilde. Görüntüleri isterse PKK yayınlasın izlediğimiz içerik değişiyor mu? Değişmiyor. O yüzden önünüze gelene terörist demeye devam edin siz bakalım neticeleri ne olacak. Polisin biri dün kafasına kürek yemiş de ha bugün hepimizi yatırsınlar şapsınlar o zaman? Üstelik ilgili kişi zihinsel sorunları olan biri çıkmış. Ne cahil ne kirli ne aptal yaratıklarsınız siz ya. Kendin gibilerden başka kimi kandıracaksın?

https://eksisozluk.com/sincanda-polise-mudahale-eden-c-b-ligi-calisani--6536401

O değil de ben Cumhurbaşkanlığı'nda çalışıyorum ayağına ne dolandırıcılıklar dönüyordur ülkede. Malum bu ülkede hak hukuk kanun yok Cumhurbaşkanının talimatı var e cumhurbaşkanlığının yanında yöresinde çalışan çaycı bile kendi halinde küçük bir ilahçık olarak yedirebilir kendini?

https://eksisozluk.com/29-mayista-camileri-fethedecegiz--6539670

Kafayı yediler hepten daha da dönüş olmaz bu noktadan sonra kiriş kırıldı ki ne kırıldı :/

https://eksisozluk.com/27-mayis-2020-ali-erbasin-teklemesi--6539827

Bunlarda kafi sayıda nöron olsa bu işlere bulaşmazlardı zaten :/

https://twitter.com/EgemenGurcun/status/1265629902654582784

Polisin suçunu örtbas etmek için kamera kayıtlarını yok etme girişiminin de kamera ile kayıt altına alınması. Polis devleti böyle böyle şeyler işte. AKP ne ki kelinden polisinden nolacak paso yakalanırlar işte böyle ama nasılsa memleket Dingo'nun ahırı no problem :/

https://eksisozluk.com/entry/107936893?fbclid=IwAR0YHbxUSqcV9DIYTqBWLiXeQXGpkYSClndo7GmseGSAaENl9iW7UoqeS8g

Geçen de asteroit geçtiydi yakınımızdan bunla da alakalı olabiliyor. Yalnız aaa ne tatliş görüntü çekeyim demek biraz riskli illa düşmesi gerekmiyor Rusya görüntülerinde olduğu gibi camlar patlayabilir çatı kafanıza yıkılabilir falan filan. Bununla da dalga geçip espri kasıyorlar bu aslında bir çeşit felaket olasılığı, kafamıza taş yağacak hadisesi :/ Dünyaya her an asteroit çarpabilir, gökyüzünü gözlemlerken göremediğimiz kör noktalar var ve bu haberimiz olmadan gerçekleşebilir her an. Karanlık bir ortamda bir topun üstünde dönendiğimiz bu saçma evrende tabi ki olabilir böyle şeyler :/ Füze filan da yemiş olabiliriz tabi. Soran olursa göktaşı o yea demişlerdir belki kim bilecek :p

https://eksisozluk.com/ingilterede-basortulu-bir-kadinin-hakim-olmasi--6541064

Evet İngilizler sırf bu saçmalıklardan kurtulabilmek için Avrupa Birliği'nden çıkma yönünde oy verdiler ama görüldüğü üzre kurtulamıyorlar zira sağı da solu da ortayı da parsellemiş bazı şerefsizler yani kime oy verirsen ver çuval aynı :/

https://eksisozluk.com/28-mayis-2020-ali-erbas-aciklamasi--6541270

Bunların resmen gözleri görmüyor kalpleri de mühürlü ya la :)

https://eksisozluk.com/en-onur-duydugum-sey-rtenin-damadi-olmak--6541303

Karısı ne düşünüyor acaba bu beyanat hakkında zira adam kendini RTE ile evlendi sanıyor gibi?

https://eksisozluk.com/devletin-otlatma-parasi-almasi--6539105

O kadar bacağına sıktık tarım ve hayvancılığın olmadı kafasına mı sıksak acaba dedilerse demek :/ Hele ki gıda krizinin kapıda olduğu bir dönemde senin balkondaki saksıya nane ekene teşvik vermen gerektiği bu zamanda sineğin yağını kovalaman... Sonunuzu hiç iyi görmüyorum canımcımlar :/

https://eksisozluk.com/entry/107885414?fbclid=IwAR1OhBuju2fxUXOFCCcgx7RL6awLbEzYCJhxRjWzigNHZwtlRXQnp9B1VZA

Neyse en beğenilenlere girmiş gerçi internet profili de belli yiyen yine yiyor bu numaraları tabi :/

https://eksisozluk.com/28-mayis-2020-avrasya-anket-sonuclari--6541578

Her ne kadar iyimser bir anket olsa da netice değişmiyor. İttifakla ve ittifaka dışarıdan da verilecek güven oyuyla onla bunla hükümet değişir zaten kuduruklanmaları da ondan lakin demokrasiyle yenilgiyi kabullenerek gitmezler. Bizi savaşa sokarlar yine gitmezler. Bakınız Libya'da neden olduğumuzu yakında görürsünüz dedi. NATO planları dahilinde sıcak çatışmada kukla olmak üzere hazırlanıyoruz. Ben bu gidişattan başka da bir şey anlamıyorum.

https://eksisozluk.com/dogum-yapan-kadini-aractan-atan-taksici--6541015

Artık insanlıktan nasıl çıkacaklarını da şaşırdılar hepten :( Gerçi bu halleri yeni de değil. Ben de yıllar evvvel İstanbul'ın göbeği Mecidiyeköy'de rahatsızlığım nedeniyle fenalaştıydım da ortada kan o bu olmadığı halde arkadaşım bir türlü taksicileri ikna edemediydi beni alıp hastaneye götürsünler diye ambülans çağırın deyip duruyorlardı. Araçlarında ölecez kalacaz diye mi yoksa kısa mesafe diye mi almıyorlar o da meçhul artık :/ Benim de askerlik anıları gibi hastalık anılarım hiç bitmez :)

https://eksisozluk.com/askerine-polisine-dr-ogrt-dusman-olan-millet--6541958

Ohooo daha taksicisi var avukatı var imamı var ve tabi ki siyasetçileri de unutmayalım daha da bunlar saymakla bitmez. Sebebi dünyanın en yoz toplumu olma konusundaki aşırı azmimiz olabilir mi acaba ya? Yani kaç kişi yaşadığı tecrübelere istinaden bu meslek gruplarındaki genel meyilleri tespit ederek değil de sırf gıcıklığına oturduğu yerden bu meslek gruplarının mensuplarına bileniyor acaba? İstisnalar her daim olacaktır ama ülkemizdeki istisna oranları da ortada sanırım :/ Başlığa da AHAPECİ troller gelmiş bu meslek gruplarına gıcık olanlara vatan haini terörist demiş gitmiş. Aferin ne güzel de propaganda yapıyorsunuz herkes AHAPE sevdalısı olacak işte böyle böyle :)

https://eksisozluk.com/enkaz-kaldirma-fotograflarina-415-bin-lira-odemek--6542065

https://twitter.com/BirGun_Gazetesi/status/1266217702823063554?s=19

https://www.birgun.net/haber/enkaz-fotografi-cekiminin-faturasi-415-bin-tl-302576

Nasıl çalacaklarını şaşırmışlar hepten :/

https://eksisozluk.com/entry/108032146?fbclid=IwAR0-8xRNWb1SKHO2XpbwQUViC8msquQJaWihyg3kbBz5kVoJN2F51dUvVaY

Bunlar da çok bilmişlerimiz maalesef la görüntüyü çeken vermiş numarayı zaten bölgedeki evlerden birinden kaçmış olabilir demiş. Gerizekalı sonradan görme bir zengin dangalak yasa dışı yollardan ülkeye getirip sonra da elinden kaçırmıştır velhasıl sizin o hayvanların coğrafi yaşam bilgilerinizle alakalı bir durum olduğunu hiç sanmıyorum. Beykoz'da varoşta otururken demirciye ördekler için yuva yaptırıyordum demirci anlatmıştı Acarkent'te oturan bir gerizekalı evinde devasa timsah besliyormuş kafes yaptırmış bu demirciye. Velhasıl gerizekalı ezik sadistlerimiz bol ve çeşitli. Bu da anlatıyor Güney Amerika'da yaşar bilmem ne he yavrum biz de bunların anayurdu Yozgat dedik sanki asdfgh...

https://eksisozluk.com/29-mayis-2020-incenin-canli-yayini-terk-etmesi--6543163

Asdfgh iyi yapmış valla 30 saat dert anlatsa kimse sallamazdı en azından yüzlerine ne olduklarını haykırmış kalmışlar öyle yayın akışları da saçmalamış bir güzel. Böyle süs bitkisi gibi ekranlarda yalandan göstermelik demokrasi oyuncağı olacağına hadi ordan la manyak sürüsü sizi demek daha mantıklı :)

https://eksisozluk.com/entry/108042669?fbclid=IwAR3fFw8Vk0qrcz8ikhhMbr_pUkeUb9Ex3cBTdztMZIQYmUh8jcEs5DGnvso

Saraylar maraylar girmiş devreye Ekrem'in hızını kesecekler sanıyorlar. Kesilmez anacım ondaki göz göz değil hepinizi yer o. Dinsizin hakkından imansız gelecek :/

https://eksisozluk.com/29-mayis-2020-fahrettin-altun-aciklamalari--6543281

Valla Fahrettin'cim ben de Mansur Başgan'ı istiyorum ama Ekrem rakibiniz kabullenin bunu artık :/

https://twitter.com/mansuryavas06/status/1266462378566340611

Bu adam dünya başkanı olacak adam <3 3="" span="">



https://eksisozluk.com/entry/108051769?fbclid=IwAR1Y4FuXdEOCNmJ3OBF3kdKmC_iY4hDBBzjxgt4GQXdLZ_7rfCZVv_mtLDc

Olur öyle şeyler malum çağ atladık ama hiç bilinmeyen bir türlü de anlamlandırılamayan bir çağ çeşidine :/

https://eksisozluk.com/amerikada-protestocularin-lvyi-yagmalamasi--6543895

https://eksisozluk.com/entry/108066069?fbclid=IwAR1HArVp_L8YOWWCc0qpNpPeBTCTKbECucdcj2S0yi1yXLvXifp-4ygbmxs

Asdfghj fırsatçı gerizekalı sürüsü de zaten manifesto yazmak için yaptı şu rezilliği tabi tabi. Hay sizin gerizekalılıklarınıza. Çeşit çeşit gerizekalı yemin ederim soyları da kurumak bilmiyor amk.

https://eksisozluk.com/entry/107991449

Hakikaten yanlış giden şeylerin düzeltilmesine çalışan insanların motivasyonunu kırmak için şöyle de hayatta kalabilirsin taktikleri verenlere de o güzel kafam girmesin tabi ama bişiler de olsun yani.

https://eksisozluk.com/entry/108025026?fbclid=IwAR3wNozHUbr6ZeF0jDDmHGpav0rHdVEH5aXbYwoI4zqVw99fXM67aMnf8Ms

Baya bir yüzsüzler haggaten ya hatta bu durum artık yüzsüzlük kavramını da aştı bambaşka bir şey oldu. Kaçak yapı yaptıysa neyse cezası infaz edilsin de lakin sen kim allan aktrollü, hangi yüzle ne adaletinden bahsediyorsun alooo?

https://eksisozluk.com/ispanya-ordusunun-gayimsi-gecit-toreni--6544555

Biz gay'imsine de razıyız ama askeri geçit töreni yapılmıyor bizde işte yassah kardaşım korkuyorlar sonra üç buçuk atıyorlar olmuyor sıkıntı yani...

https://www.sozcu.com.tr/2020/gundem/diyarbakirda-hain-saldiri-bir-polis-memuru-yaralandi-5845696/

Haberlerin bir kısmında kontrol noktasında ekiple 3 şüphelinin kimlik kontrolünü yaparken bir şüpheli tarafından vuruldu diyor bir kısmında 3 çocuğu vardı deniyor bir kısmında ise 3 yaşında kızı vardı deniyor. Öncelikle ben sizin yapacağınız haberin özensiz sürüsü sizi sonralıkla o minicik kızı babasız bırakan kim bilir hangi suçlardan aranan ya da ne arazı olan artık mafya özentisi midir yahut terörist mi ya da düz öküz yavrusu adi şerefsiz mi neyse ben onun ecdadını seveyim ve fakat kardeşim eğer ekipseniz şüpheli kontrolü yapıyorsanız ve bilhassa da Diyarbakır gibi bir şehirdeyseniz az dikkat gözünüzü seveyim. Pis bir pusu olsa neyse ama göz göre göre. Bir kısım insan da şüpheliyi vursaydı ilgi çekerdi şimdi bakan yok polisin elini kolunu bağlıyorsunuz o bu demiş sosyal medyada. Elin kolun bağlandığı yok tetikte olacaksın tehdit varsa havaya sıkacaksın başka çaren kalmadıysa belden aşağı sıkacaksın öyle yüzü sana dönük elinde silah olmayan çocuğu kalbinden vurursan polisim diye de gezme seni polis de sahiplenmemeli normalde zaten. Sürekli elmaları armutları karıştırıp bir takım sözde ayrıcalıklar elde edeceğim sevdasına çirkeflikle hep ilkel kalalım isteyenler var. Kalmayacağız güzel kardeşim. Sen mağara modunda yaşa biz yaşamayacağız güzel kardeşim.

https://eksisozluk.com/entry/108116736?fbclid=IwAR2yeWPnobNFmjP5824uil5vkZTGKkWkm8A-w3hcE46qJiWyMtRbRp3nsZ8

O işler öyle olmuyor gözüm zaten bu da ilk ayaklanma değil. Benim gördüğüm bir sürü potansiyel covid-19 hastası üstelik çoğu da obez ve ne yaşlılar ne kronik hastalıkları olanlar asıl obezler birincil risk grubu :/




Yalnız şey bebişim dünyayı karıştıranlarla şu an ABD'yi karıştıranlar aynı odaklar hani küreselciler diye yalandan küfrediyorsunuz ya sabah akşam hah onlar işte :/




AKP'ye alışabilen bir halk her şeye alışabilir bence :/

https://eksisozluk.com/36-ay-vade-ile-10-000-tllik-tatil-kredisi--6546821

Bitmiş ekonomimiz ile ilgili muhteşem planları. İbretlik :/

https://eksisozluk.com/erdogan-iktidardan-duserse-turkiye-yikilir--6547117

Napak kardeş adam için ölümsüzlüğü mü bulak? Yarın kendi eceliyle hakkın rahmetine kavuşsa dükkan mı kapanacak yani? ABV sizin gibi yalakaların devleti de rezil edersiniz insanlığı da siz işte böyle. Hain sürüsü sizi...

https://eksisozluk.com/entry/108180385?fbclid=IwAR1lLaIfT20ChruGmdUg5jy_xPrkx2xUNpWftsHid2pyrbPSIBBMYq02rkQ

Asdfgh hala analiz diyorlar hala bunları küçümserseniz tabi oy alamazsınız diyorlar. Güzel kardeşim bak karşına al bir duvar konuş sabaha kadar hah işte bunlarla da ulaşabileceğin tek muhabbet çeşidi ancak böyle bir şey olabilir. Bu işin hiçbir çözümü yok bunları bu saatten sonra ne eğitebilirsin ne geliştirebilirsin bu böyle ölene kadar bu modda otomatik pilotta yaşayacak olan hem kendine hem bize olacak.

https://eksisozluk.com/entry/108189432?fbclid=IwAR2P0SqEm7ZP1-d9NT3dazNwlQxAJ37jgJYbkgmRTtnKEFQOGsjiOI7Qjoc

Zamanında kadın hakları ile ilgili yürüyüş ve protestolarda da APO bayrakları açılıp durduğu için insanlar katılmamaya başlamıştı. Gittikleri yeri de yahut bir hak savunulmasını da sözde davalarına alet etmek için kirlettikçe kirletiyorlar ve burada belirtildiği gibi normal standart sağduyu sahibi insanlar haksızlıkları dile getirdiği vakit küt diye yok sen teröristsin yok sen ışid'çisin yok sen batının köpeğisin saçma sapan etiketlerle karşılaşıyorlar ve böyle aptalca bir şekilde susturulmaya çalışılırlarken asıl konu da gargara oluyor haliyle. A be gerizekalılar taraf tutmadan objektif olarak haklıyı haksızı ayırt etmek ve buna göre tavır almak bu kadar mı zor? Vicdan denen mevhum gram gelişmedi mi bünyenizde? Bakınız aynı başlıkta ne kadar doğru bir yaklaşım yapılmış ve denmiş ki orası zaten itin köpeğin mesken tuttuğu her gün birbirinden leş olayların yaşandığı bir yer eğer polis nizam sağlasa böyle olaylar da olmaz. Burada sorgulanması gereken asıl bu işte. Kürt Türk bir genç boş yere ölüyor ama umurlarında değil bütün dünyaya şikayet malzemesi yakalamış sanrısıyla yalandan ırkçılık ağlaklığı kasıyorlar. Güzel kardeşim bu ülkede her 3 kişiye bir kolluk kuvveti düşerken neden rezil mafya dizileriyle gaza gelinip daha da coşulan böyle rezil çukurlar var bu şehirlerde? Önceki gece burada da sokakta kavga vardı, sokağa çıkma yasağı var eli silahlı ergen tipler dalaşıyor ki burası öyle rezil bir mahalle değil ama parka mı geliyorlar niyeyse. Polis de gündüz parkın etrafında sürekli gezip üç beş kendi halinde spor kasan ya da ağaç altına çömmüş banka oturmuş tipe alanı boşaltın diye hönkürür ama gece ne bekçi gelir ne polis kavgalar silahlar onlar bunlar. Neyse arayınca bazen lütfedip geliyorlar aradım geldiler. Ülkede her kurum her kesim herkes ve her şey çürümüş kardeşim. Çürüğüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)