10 Ağustos 2018 Cuma

EKONOMİ BÖYLE NASIL?


Berat Albayrak ne anlatıyor ekonomistler özet geçsin demişler. Efenim kayınbabası ne anlatıyorsa onu. Masal. Masal dinleyip uyumak işinize gelir sandınız. Şimdi kabus zamanı :)



Güler Sabancı bakana güvenmiyor tabi ki onun güvendiği hazine garantisiyle dağıttığı kredileri öyle veya böyle vatandaşın sırtından çıkartırım ben rahatlığı. Yani güvendiği bizim ebemizin öyle veya böyle züküleceği garantisi. Bakalım o garantiler sadece vatandaşa mı patlayacak :)



Tefeciden borçları alıp alıp eşe dosta dağıtırken rabbim verdikçe veriyor deyin sonra alacağı tahsile geldiklerinde dış güçlerin manipülasyonu, operasyonu, konsomasyonu. Ha bir de kıskeniyooaaaarlar var. La götü boklu çomar, seni kim niye kıskansın? Az bir düşün lan? (DÜŞÜNEMEZ).


Resmi olmayan kişi sayısının 24 milyona ulaştığı iddia ediliyor. Bunlar nasıl ki tefeciler sonsuza dek bunlara borç verecek sandıysa, siz de bu paraları sonsuza dek alacaksınız sandınız ve bu hale düştük.



Sizi pezevenklerin elinden Putin bile alamaz dahası almaz zaten. sınırdan ezkaza girerse yine uçağını düşürürüz, büyükelçiniz öldürüldüyse biz de kandırıldıktı bize ne filan. Diğerlerinin işi bittiğinde hala bi bitmediyseniz onlar da sizin pezemenkliğinizi yapacak zaten.

Son olarak burası çok eğlenceli. Daha hala içeri başka dışarı başka konuşurum bişicik olmaz kafasında ısrarın neticeleri anlık.



Sarı fırtınamın milyonlarca insanına onlar Allahsız filan derseniz o da bir paça sinirlenebilir haliyle 

Her gün masal dinlyorsunuz. Biraz da gerçekleri dinleyeyim derseniz,



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)