14 Ağustos 2021 Cumartesi

WELCOME TO KIYAMET; BOĞULUYORUZ EFENİM



Aklı, bilimi ve vicdanı rehber etmeyenlerin başına gelenlerde bugün. Fotoğraftaki Bozkurt Mahallesi'nde yapılan son seçimde çıkan cumhur ittifakı oyu %94 idi. Yani kader diye bir şey yok yanlış tercihler var ve tabi bazen şanssızlıklar da ama bu şanssızlık da değil bile bile göre göre yapılan bir tercih. Kimse de felakette siyaset yapılmaz üç kağıdı çevirmesin bu tamamen oy tercihinin neticesi bir felaket elbet siyasi.

felaket anında o bölgenin oy oranını araştıran tip - #126864494 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İblislik farklı bir görüş değildir bu yüzden din tüccarı dolandırıcı hırsız katil iblisler ve onların sahibi küreselci vahşi kapitalist liboşlar bu savunmayı yaparak kendilerini sadece komik duruma düşüyorlar üstelik her iki grup da kendi düşüncelerinden başka düşünceye sahip kimseye açıkça saygı duymuyor ve bunu dile getiriyor da zira iblisler narsist eziklerdir zaten.

Vaziyet on Twitter: "Arzu Yücel: "Bize arabaları çıkartın diyorlar. Canlarınızı kurtarın, evlatlarınızı kurtarın demediler. Beş dakika içinde ben onların hepsini çıkartır alırdım. Dere taşmış onu bile demiyorlar. HES patlamış onu bile söylemiyorlar. İleriden gelenler biliyor." https://t.co/WnOXjU2qT0" / Twitter

Doğayı aptalca boz, dere yatağına yüksek katlı binayı yap sat, sel gelsin insanları doğru düzgün uyarma, kurtarmaya gelme aynı aileden ikisi 12 yaşında ikiz çocuk olmak üzere 5 kişi kaybolsun. Tebrikler AKP ve onun beyinsiz ahlaksız seçmenleri o çocuklar bunların elinde heder oldu gitti.

11 ağustos 2021 kastamonu sel felaketi - #126830807 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Düşünüyorlardır şimdi bu şerefsizliklerini de dış güçlere ya da danışıklı dövüş yaptıkları PKK''ya da Allah'a iteleyebilirler mi diye. İklim değişimi doğanın yapısı dere yatağına binalaşma olmaz o bu her konuda uyarıldılar ama HES apartman ne varsa yediler her naneyi fakat yine suçsuzlar yine mağdurlardır şimdi. Bakınız Allah'ın bela filan verdiği yok insanlar kendi kendilerinin belası. Bunlara oy verip de selde kaybolanlara da selam olsun müstahakınızı buldunuz.

13 ağustos 2021 rte'nin kastamonu'ya gitmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kargo yola çıkmış. Çay içerler bişicikleri kalmaz Emine anamız rüyasında görmüş ne de olsa. Kodumunun keriz avcısı kerizlerinde masal da bitmiyor.

13 ağustos 2021 sel felaketi iban kararı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Çünkü başka ülkelerden yangın uçağı talep etmek bizi kötü gösteriyor ama onca vergi itelenen halktan para dilenmekte sorun yok.

n9FSAtIPhqaPhI6X (streamable.com)

Buralarda bi kupon arazi bakan olacaktı nerde la bu ha götümün dibindeymiş ya la...

bize düşen cenabı hakkın takdirine rıza göstermek - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi canım işte bunlar heb Allah'ın zalimliği yoksa AKP'nin açgözlü, cahil, aptal, ezik ve şerefsizlikte sınır tanımayan iblislerden müteşekkil bir çete olmasının konuyla alakası yok.

kıyılara insan cesedi vururken alkış tutmak - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kolunu şehit tabutuna dayayıp propaganda çığırdığında da alkışlamışlardı zira bunlar böyle kahpe böyle cibiliyetsiz tipler. Yanacaklar ama öyle hayal aleminde yaşayanların sandığı gibi öte dünyada filan değil burada hem de cayır cayır çığlık çığlığa.

A.Can🇹🇷 on Twitter: "“İstanbul ve Ankara Büyükşehir belediyelerinden gelen ekipler’size ihtiyacımız yok’ denilerek şehre sokulmamış.” Bu ülkenin başına gelmiş en büyük felaket AKape’dir. #bozkurtyokoldu #HEStirOlunGidin https://t.co/ZtnMAzFCGb" / Twitter

Ya bırakın göndermeyin yardım mardım onlar bayılıyor cellatlarına olan masumcacık hayvanlara oluyor bir.

Hasan Baltacı on Twitter: "Bozkurt’ta insanlar kurtarılmayı beklerken Erdoğan’ın programı gerekçe gösterilerek İstanbul’dan gelen ekipler yolda bekletiliyor, AFAD İl Müdürlüğü önünde bekleyen gönüllüler evlerine gönderiliyor. #bozkurtyokoldu https://t.co/QJud3bFaH4" / Twitter

Bazı seçimlerin bir takım neticeleri :/

Yazar_Kedisever on Twitter: "HES yüzünden onlarca insan kaybettik. koca ilçe #bozkurtyokoldu Bakan bey : HES'leri mağdur ilan etti. arsızlığın nirvanasını yaşıyorlar #HEStirOlunGidin https://t.co/N7c2a52oIm" / Twitter

Bu yüzsüzlüğün insanlık tarihinde eşi benzeri yok. Bir IBAN da HES sahipleri için paylaşın da tam olsun.

süleyman soylu ceset sayısı söylenmeyecek dedi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Halka yalan söylemeyi infial olmasın diye yahut başka gerekçelerle normalize etmeye çalışan tarihteki tüm yönetimlerin ortak özelliği beceriksiz ahlaksız beyinsiz olup saçma sapan bir dikta ile iş becereceğini sanma aptallığıdır. Bu tip yönetimler belki Afrika, Orta Doğu ya da Uzak Asya'da kafa ve ruhen çağlar öncesinde yaşayan halklarda bir başka vahşi grup tarafından yıkılana kadar hüküm sürebilir fakat biz hem çağı yakalayan hem de barbarlığını kaybetmeyen Türklerin ülkesinde bakalım sonunuz nasıl olacak heyecanla bekliyorum tabi bu halkın bir süre daha belasını bulması şart çünkü bir Türk her şeyden çok adaletin tecelli etmesini sever. 

13 ağustos 2021 osman yalçın'ın yeni açıklamaları - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sen bir baba değilsin sen bir korkaksın sadece. Genel olarak insanların çocuk sahibi olması akıl dışı zaten ama bilhassa korkaklar asla çocuk sahibi olmamalı.

Berkay Bigeç on Twitter: "Suriyelilerin öldürdüğü Emirhan Yalçın’ın babası Osman Yalçın ile konuştuk. “Suriyeliler oğlumun kalbinden bıçakladı. Erdoğan, Soylu benim oğlumu geri verebilir mi bana?” https://t.co/0NF9wWI9BQ" / Twitter

O evladından daha önemli tuttutuğu şeyler uğruna lafından döndü ama nihayetinde elbet vefat eden evladına sahip çıkan babalar da ortaya çıkacak. Sanmayın ki Türkiye sadece size kurbanlık koyun gibi çoluğunu çocuğunu karısını anasını feda eden kansızlardan ibaret.

bozkurtlu kübra çelik'in susturulması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ne ile tehdit ettilerse artık insanlar da tehdit edilen insanlara sahip çıkmıyor bir gönüllü avukat ya da baro maddi durumu iyi bir vatandaş çünkü maddiyatla tehdit de olabilir bilhassa bir muhalefet lideri bir bir şey çıkıp da diyor mu derdin ne sana arka çıkalım bilmem ne. Yargısı kolluğu muhalefeti barosu iş insanı o bu hepsi satılık hepsi.

Medyascope on Twitter: "Selde yakınını kaybeden bir vatandaş, bölgede bulunan AKP'li İstanbul-Esenler Belediye Başkanı Tevfik Göksu'ya "Suçlusunuz. Her şeyi görmezden, duymazdan gelin" dedi Göksu, tepkinin ardından alandan ayrıldı 📹: @firatfstk @SedatElbasan https://t.co/XYcXXS19Y8 https://t.co/DYFubHkL2z" / Twitter

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)