3 Ağustos 2021 Salı

WELCOME TO HELL; YANIYORUZ EFENİM DURDURAMIYORUZ DA



Cehennem zebanilerinin eseri. Bu eserleri gerçekleştirirken çok yoruldukları için şu an yazlık saraylarında dinleniyorlar biz de öyle izliyoruz. Aferin bize de, demek cehennem seviyoruz.

29 temmuz 2021 insanların hala çıldırmamış olması - #126271037 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yok öyle bir şey. Hiçbir şey umurlarında değil, kafayı gömdüler deve kuşu gibi kendi minnak hayatlarındaki saçma sapan oyalamaçlara dalıp aptalca bir yanılsama inşa etmiş durumdalar ve ne kadar savunma mekanizmalarına uyup inkar içinde olsalar da gerçekler açıkta kalan yerlerine bir bir saplanıyor, saplanmaya da devam edecek.

manavgat yangınını rusya'nın söndürmeye çalışması - #126269446 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Zavallılık resmen. İtibarları batasıca gerçi battı batacağı kadar daha ne kadar batacak o da meçhul. Yangın uçağı alamadılar bir türlü olanları da çürüttü reziller.

Bakan Çavuşoğlu: Valiliğimiz yardım hesabı açtı, milletimiz cömerttir - Son dakika haberler (milligazete.com.tr)

Yine IBAN vermişler zaten bu gibi durumlarda hükümetten beklenen icraat böyle böyle şeylerdir. Şarlatanlar çıkmış biri tekbirle yangın söner diyor biri Avrupa'nın en iyi yangın söndürme filosu bizde diyor beriki TOKİ vasıtası ile yöresel mimariye uygun imar yapacağız diyor. Bakınız bu felaketler bu ülke için yetersiz elbet ben ormanlara ormanalrdaki canlılara üzülüyorum, olan her zaman olduğu gibi masuma iyiye oluyor fakat bu ülkenin kafasına nükleer inmesi şart. Bundan azı ile olmaz bu iş. Ya nükleer ya meteor şöyle çapı uçsuz bucaksız bir meteor.

kızılay'ın ateşi birlikte söndürelim mesajı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunlar hakkında dolandırıcılıktan suç duyurusunda bulunmak lazım aslında.

türk hava kurumu - #126259077 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

He yavrum hava trafiğine kafana göre çıkabiliryorsun da THK çalışanları eriniyor. Kayyum ayrı ama içi sızlayan eski çalışanlar varsa yazık onlara ve hayır bol sabır dilemeyeceğim sabır sabır bu lağım çukurunda boğuluyoruz nihayetinde.

BPT on Twitter: "Marmaris ilçesinde çıkan orman yangınını söndürme çalışmalarına katılan Şahin Akdemir’in bugün hayatını kaybetmeden önce yangında çektiği son görüntüler ortaya çıktı Şahin'in yangın söndürme çalışmalarına katılan personele su taşıdığını söylediği görüntüler herkesi duygulandırdı https://t.co/49E1GSZswm" / Twitter

Ülkede işsizlik had safhada ne kadar yandaş varsa memur yapılıyor sayılar yüzbinler mesela her üç kişiye bir kolluk kuvveti düşüyor ama hala vatandaş gönüllü bir şeyler yapmaya kasıyor kardeşim diyeceksin burası güvenli değil giriş çıkış yasak ama çocuğa içme suyu taşıtıyorlar. Bak demin Altun demiş 4000 personel yangın söndürüyormuş bu çocuk niye öldü şimdi? Devletin üstlenmesi gereken konularda kılınızı kıpırdatmayın ne bağış ne yardım. Köpek sürüsü kadarlar devletin kanını emdiler emdiler doyamadılar.



Buyrunuz güya kardeşimiz olan bir Paki'nin ülkemizde yaşanan yangınlara tepkisi. Allah azap vermiş bize tövbe edecekmişiz. Olayı yine göte memeye bağlanmış maymunun kafasında belli. Başımıza gelen felaketlerin kaynağı bizzat halkın gerizekalılığı ve ahlaksızlığı bebeğim sen o küçük beynini hayali arkadaşın tanrının sözde kudreti ile özdeşleştirip boş beleş aptalca yargı dağıtma istersen çünkü yemin ederim ülkemdeki malların soyunu kuruttuktan sonra tüm dünyaya yayılıp işlemlerime devam etmek istiyorum. Cengiz Han o kadar haklıydı k

🎙Muhbir on Twitter: "#SonDakika 💥 Dışişleri Bakanı Çavuşoğlu yangın bölgesinde vatandaşın tepkisiyle karşılaştı, yuhalandı. https://t.co/fjhsB2UfG4" / Twitter

Dışişleri Bakanı'nın konuyla alakası ne la? Uçak ihalelerini Ruslara takdim eden budur ondan kafası karışmıştır bunların yine kesin.

nikahta olmamla makamımda olmam arasında fark yok - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Alenen ben dünyanın en gereksiz insanıyım itirafı yapmış pes.

erdoğan'ın konvoyunun itfaiyenin yolunu kapatması - #126375787 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sarayında yanasıca.

rte korumasının oyuncağı fırlatışı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gerçekten numunelik bir dönemden geçiyoruz öyle böyle değil.

31 temmuz 2021 bodrum yangını - #126347733 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yangın daha küçücükken haber verilmiş ama saatlerce gelen giden olmayınca yayıldıkça yayılmış. ABV sizin de sizin yapacağınız işin de.

erdoğan'ın marmaris'te de çay atması - #126380032 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

La olm nasıl yavaşlasın araç kendi kuyruğundan korkuyor.

5 milyon ağaç dikmiş bir iktidarız - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Milyarlarca fidan diktilerdi noldu o iş? Tutmamışsa demek. La bir yandan betonla bir yandan ateşle saldırdınız ne zeytinlik kaldı ne doğal bitki örtüsü ne tarım arazisi kurutunuz ülkeyi olmazı oldurup ot bitmez bir çöle çevireceksiniz. Daha da bitirdiğiniz göller öldürdüğünüz nadir kuşlar. Siz Allah'ın belası bile olamazsınız zira Allah bile böyle bir belayı tasarlayamaz öyle cenabet öyle rezil öyle basiretsiz öyle şerefsizsiniz.

30 temmuz 2021 sedat peker tweet'leri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gündem Afgan istilası iken hop PKK kartı arada da otellik arazi açma hani Türkiye'de 12 tane PKK'lı kaldıydı kel şimdi hop tüm Türkiye'de peşi sıra organize yangın yok efendim patlayıcı bulduk o bu? Sırf kendi çıkarları için ülkede ot bırakmayacaklar ve hala izliyoruz manda gibi pes.

tema'nın bağışları ogm'ye verecek olması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yeni model mersolarda gözleri kaldıysa demek makam araçlarını yükseltirler.

en doğrusu yanan alanları ağaçlandırmamak - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

TEMA'nın bile şirazesini kaydırdılar zaten ülkede bitirmedikleri kurum kuruluş kalmadı. Ayaklara fikirlerini sorarsan ayaklar baş olsun derler buyrun netice.

28 temmuz 2021 turizm teşvik kanunu değişikliği - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Her iblisliğin altından bunlar çıkmayacak da kim çıkacak diğer iblislerle fırsat mı kalıyor onlar da ancak taşeronluk yapsın bunlara.

31 temmuz 2021 bodrum yangını - #126378710 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Mala anlatır gibi tane tane anlatmış önce PKK dediler sonra millet hani 12 kişi kaldıydı yıktıydınız PKK'yı deyince bu sefer geri vites yapıp hava çok sıcağa getirdiler konuyu. Ormanlarımız yakıyorlar molotofla onla bunla ama PKK ama Taliban ama x neticede çatır çatır yakıyorlar ve ahlaksız AKP her sene orman yangını olan ülkede önlem almadığı gibi diğer ülkelerin yardım tekliflerini reddetip dalga geçer gibi milletin kafasına çay ve oyuncak fırlatıyor üste IBAN veriyor ve biz bunları hala saraylarda yaşatıp mal gibi olan biteni izliyoruz. Sadece ormanlarımız da yanmayacak bu gidişle şehre de iner bunlar yakında ben şahsen dün akşam hem sahilde araba yarışı yapanları ihbar etmek hem de la burda park var bir sürü ağaç onları da yakmasınlar devriye geziyorlar herhalde dedim onlar da var devriye dedi bir kaç saat sonra polis bizim sokakta yoldan geçenlere şüpheli şahıs soruyordu yani alakasız da olabilir ama bu olayı gören ne kadar manyak varsa sırf keyfi de yapar bu işleri bu saatten sonra çünkü ülke açık hava tımarhanesi.

melek söğüt on Twitter: "#KöyceğizYanıyor #memleketyaniyor #türkiyeyanıyor Mucize❤️ https://t.co/t3vpVhYDpI" / Twitter

La hep iyi insanların başına geliyor bu felaketler amk iblis imparatorluğu bu dünya resmen.

türkiye yanarken instagram'dan fotoğraf paylaşmak - #126323291 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Valla benim de hiç umrumda değil parkta yürüyorum kedi seviyorum telefonda oyun oynuyorum bu saatten sonra bu ülkenin bütün doğal güzelliklerini kaybetmesinden daha doğal bir şey yok çünkü ülkede sadece AKP kanseri yok ülke komple bir kanser hücresi.

31 temmuz 2021 erdoğan'ın suçu thk'ya atması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ben işemedim Miki işediye kadar gittiler sonunda deli numarası yapmaya da başlamış olabilirler cezadan yırmak için. Bunların o kafalarının içindeki küçük dünyaları son derece basit bir o kadar saçma. Korku filmlerindeki sayko çocuklar gibiler.

#wedontneedhelp - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu saray itlerini ne yapıp edip çöllere sürmek şart sadece ülkemizin değil dünyanın esenliği için şart.

muğla'da yakalanan afgan mülteciler - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülke yangınlarla boğuşurken bunlarla ilgilenen zaten yoktu hiç kalmadı resmen kedinin fareyle oynadığı gibi oynuyorlar ülkeyle şimdi düşünüyorum iblise bağlamışım kaçak köçek iş yapacam dikkati başka yere çekmek için orman da yakarım hele bir de iktidarın işine geliyor diye kasten göz yumuyorsa buna sere sere yakarım. Hem de üç kuruşluk beyinleriyle yapıyorlar bu Ali Cengiz oyunlarını ve yediriyorlar da bir şekilde demek onlardan da gerizekalıyız.

yangını elimle söndürecek halim yok - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu hala konuşuyor ya la i-na-nıl-maz.

2 ağustos 2021 alanya'da yağmur duası edilmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Edin edin kafanıza taş yağacak az kaldı hala daha talepler dualar bilmem neler hepten delirtin tanrınızı iyice bir.

dünyanın en büyük terör örgütü - #126420888 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşi görülsün diye üye olanların da halini göreceğiz gelecekte.

ben kayyumum sorumluluk bende değil - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asgfdgh ya köyünüze dönün ulan artık bi...

1 ağustos 2021 açi'nin yangınları üstlenmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülke yol geçen hanı terörist üssü ve ruh hastası manyak üretim merkezi olmuş bu hale kimin getirdiği de bunlara karşılık vermeyen de ortada daha hala tartışadurun oydu buydu amk hadi bu ülkenin insanları zaten her türlü belayı hak etti ama öyle bir boka batmış vaziyetteyiz ki kurunun yanında yaşın da yanması iökenin ağacından çiçeğine kurdundan kuşuna kadar sıçradı üstelik mecazen de değil doğrudan.

#helpturkey - #126417622 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yavşağa bak ya hala parti başkanımız bakanımız teyakkuz halinde bunlar heb provakasyon diyor ya bunlar. Yaptıkları ne çay fırlatmak acılo aileyi ayağına çağırmak ha bir de yol kesip itfaiye bekletmek daha da uçağımız yok uçağımız hurda belediye bakaydı gak guk laflar ABV sizin gibi iblislerin. Ülke her anlamda yandı bitti kül oldu hala biz süperiz tımam mı goy goyu çeviriyor şerefsiz mallar.

1 ağustos 2021 türkiye'nin ab'den yardım talebi - #126407221 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülke yandı bitti nihayet tüy dikmeden hemen önce insafa geldi ezikler. Kuyruğu dik tutmak için orduyu bile devreye sokmamış kuyruğuna tükürdüklerimin. Korkuyorsunuz di mi korkun zaten.

rte'nin şehit ailesini ayağına getirtmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yazlık sarayına geçerken milletin kafasına çay fırlatıp evlat acısı çeken aileyi ayağına çağırtmak da ancak bir RTE eylemi olabilir zaten. Bu dünyada gelmiş geçmiş insanlardan bir benzeri davranış görülmemiştir görülmeyecektir. Ayağa giden ailenin de cibiliyetini seviyim.

1 ağustos 2021 ibrahim karagül'ün attığı tweet - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yavşakların oy ve iç savaş için yedikleri nanelere bak sen üç kuruş için vatanı satanın geleceği ne kadar parlak olabilir acaba göreceğiz.

Brez Kantonyan on Twitter: "😔 https://t.co/eq9zara2CK" / Twitter

Normal her vatandaşın yapması gerekeni tek başına yapan bir vatandaş.

2 ağustos 2021 halkın trt muhabirlerini dövmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülkede her şeye rağmen güzel şeyler de oluyor.

Erdoğan'ın Marmaris'te kimlere çay attığı ortaya çıktı (cumhuriyet.com.tr)

Yangın nöbetindeki personeli zorla çay atma tiyatrosuna figüran olarak götürmüşler. Bakın sadece bunların değil bunları yarınlar yokmuşçasına tam gaz yalayanların da değil bunlara oy verenlerin de yatacak yeri yok bunu da asla unutmayacağız.

Van'da sel: 900 hayvan öldü, 32 ev kullanılamaz halde (gazeteduvar.com.tr)

Bir kaç yıl önce bir öğretmen çıkıp Allah bana gemi yap dedi ben de Nuh gibi bir peygamberim filan dediydi adamı deli diye meslekten attılar ama böyle giderse haklı çıkacak ve evet belki dünyanın sonu gelmedi ama böyle giderse Türkiye'nin sonu yakındır.

yangınla mücadelede dünyaya ders veriyoruz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Anlaşılan hepsi cezalardan yırtmak için deli raporu almaya kasacak da mömkünlü değil tabi.

5 tonun altındaki uçaklar kalabalık yaratabiliyor - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ne sallayacaklarını şaşırdılar hepten susmuyorlar da milleti hepten kışkırtmaktan başka ne amaçları olabilir böyle bir durumda.

MedyaPlayer ▶️ on Twitter: "Muhittin Böcek "Yangın şehre indi, bütün yetkililere sesleniyorum, yanıyor insanlar" https://t.co/VTQzVhjndz" / Twitter

Umurlarında değil Muhittin'cim hatta keyif alıyor bile olabilirler zira ruhunu şeytana satan gerizekalılar var karşımızda.

çay yerine kafanıza rakı atılsaydı severdiniz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu gerizekalıca lafların seri şekilde görüyorum, trollere yazıp gönderiyorlar sonra sosyal medyadaki çomarlar da papağan gibi ezberliyor sanırım çünkü sürekli aynı mantıkla kurulmuş ve paso içkiye kafanın takıldığı o kadar çok ileri seviye malca cümle var ki. Asla verecek cevapları olmadığından safsatadan da asla vazgeçemiyorlar mecburen. Evet konu buydu kodumunun primatı. Alnı secdeye değsin ağzına içki koymasın gerekirse çocuğunun ölümüne sebep olsun çünkü bunlar sana bana faydalı çok önemli özellikler. La keşke kumarbaz bir keş olaydı da ülkeyi bitme noktasına getirmeseydi amk.

özel yat ile yangın uçağını tehlikeye atmak - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir memlekette okumuşu okumamışı zengini fakiri herkes mi cahil gerizekalı olur? Oluyorlar işte maalesef :/

2 ağustos 2021 halkın trt muhabirlerini dövmesi - #126440145 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bakın yine aynı safsata mantığı. Çay değil alkol atsa beğenirsiniz, trt'ye saldıracağınıza terörist kanala saldırın. Hepsi de sizin derdiniz yangın x y z değil hükümet diye bitiyor. Maalesef bu gerizekalıca propagandaları ezber ettirdikleri milyonlarca gerizekalı var.

keşke bizim de evimiz yansaydı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunlardaki görgüsüz hayvanlığın çok ötesinde bir rezillik.

İlay Aksoy on Twitter: "Yer Datça Değirmenbükü! Günlerdir kaçak Afganlar sınırlarımızdan geçip ülkemizin dört bir yanına dağılıyor. Yetkililer çare bulmayınca sivil vatandaşlar devreye girdi! Esas soru Datça-Marmaris yolu yangından dolayı kapalı olduğundan bu insanları buraya kim ve neden getirdi? https://t.co/Q4wgnfvUWl" / Twitter

Vatandaş yangın söndürsün vatandaş kaçak göçmen yakalasın vatandaşın verdiği vergilerle iblisler zengin olsun la ne ala memleket amk.

tsk'nın yangınları izlemesi - #126446491 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

La en kötü askerlere sorsun gönüllü yardım yapacak olanlar izinli çıksın sivil kıyafetle yapsın yardımını bu kadar mı aciz bu kodumunun subay tayfası. FETÖ'ye orduyu kaptırdınız Ergenekon'da götü kaptırdınız kozmik odamıza kadar açtırdınız sizden bir Atatürk çıksın beklemiyoruz ama normal insan bile çıkmadınız amk sözde savaşçı olarak yetiştirilmiş bomboş basiretsiz tipler hala ekmek yiyorsunuz bu meslekten haram zıkkım olsun boğazınızda kalsın sizin yediğiniz ekmekler de. Savunanlar da vay efendim hükümet izin vermiyormuş aksi şekilde davranırlarsa Fetöcü diye iftira atarlarmış onlara napsınlarmış diye savunuyor. He yavrum cibiliyetsizlik yapsınlar ülkenin içine edilmesine su taşısınlar sonra da kıyak subay emeklisi maaşı alsınlar hiçbir iş yapmadan bir tek sorumluluklarını bile yerine getirmeden böylesi en mantıklısı en ahlaklısı. ABV sizin bu savunmaları yapanlar da bak AKP o kadar güçlü ki ordu mordu vız gelir tırıs gider propagandası kasıyor aslında. Bu ülke yarım yüzyıldan fazladır bırak askeri onu bunu insan yetiştirememiş insan.

nükleer santral kazasından sonra olası beyanatlar - #126455796 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ve koyunlar hala Rabbim mabbim bir şeyler gevelemekle kalacak yine.

cumhurbaşkanımıza çay fırlattırıldı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Askfkg yani kumpasla çay fırlattırılabilen biri bu ülkeyi sadece kendi imzasıyla yönetiyor öyle mi? La yalıyor musunuz gömüyor musunuz belli değil amk.

tayyip erdoğan'ın başarısızlığının sırrı - #126444491 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Başarı tanımlarına bak sen, dolandırıcılık başarılı bir iş bunlara kalsa? Hay ben sizin fındık kadar beyninizle hayattan anladıklarınızın cibiliyetsizliğinin içine edeyim. En az onlar kadar ahlaksızsınız farkında bile değilsiniz.

hava yardımlarını kırmamak için kabul ediyoruz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ya bunlar sabah akşam ne desek ne yapsak da kendimizi rezil etsek diye kafayı yoruyorlar herhalde ABV sizin ezik sürüsü köyünüze dönün.

Mehmet Ardıç 🇹🇷 on Twitter: "Vatandaş: İstanbulu 4 ağaç için ayağa kaldıran şerefsizler nerede? #SeninleyizREİS https://t.co/2o0zeG6IIp" / Twitter

Hah işte bunlar yansın bitsin kül olsun işte mis gibi hak etmiş cehennem ateşini alenen ibraz ediyor.

rtük'ün televizyon yöneticilerini tehdit etmesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu da hesap vermede VIP bileti kazanan AKP'lilerden. Bravo yarışın böyle vatan hainliğinde madalyalarınız hazır sadece takması kaldı.

Türk Polis Teşkilatı on Twitter: "TOMA'larımız yangınlara müdahale için görev başında... https://t.co/CWdQVhmFNe" / Twitter

Safi zararız bi işe mi yarasak acaba demişler 6 gün sonra.

orman genel müd.'nün 60 milyon tl'lik makam aracı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hala bu iblisleri savunanlar var hadi paralı köpeklerin haysiyetsizliğini anladık da bedavadan yapan beyinsizlerle ne yapacağız meçhul.

yangın bölgelerindeki silahlı yol kontrolleri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Orta Doğu ve Güney Amerika zavallılığını da geçtik merhaba Afrika seviyesi merhaba yamyamlık.

yangının milas termik santraline yaklaşması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Termik santrali hiç etmek de bu iktidara nasip olacaktı elbet.

yangının milas termik santraline yaklaşması - #126482571 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Belediye başkanı üç gündür uyarıp yardım talep etmiş ama nafile, olan imkanları kullanmadıkları gibi olmayan itibarları için yardım bile istemediler. Ülkeyi bitirme gayretlerinin bir başka yansıması olsa gerek zira bu kadar gerizekalı olan insanlar kendi başlarına donlarını bile giyemiyor olmalılar. Gerçi bu durumda da olabilirler o kadar da özellerini bilemiyoruz.

3 ağustos 2021 bozdoğan yangını - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sansür getiriyorlar da ne oluyor her yerin yandığını bilmiyor muyuz kodumunun iblisleri kendi boklarında boğulasıcalar.

thk yangın söndürme uçakları hakkındaki yalanlar - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sürekli yalan söylüyorlar yalama olmuşçasına.

s.soylu'nun yangın mağdurlarına dondurma dağıtması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

O dondurmaları gülümseyerek alanlar umarım AKP figürasyon ekibidir yoksa felaketin doğru adreslendiği teşhisini koyabiliriz.

fransa'da yangına müdahale eden 9 canadair uçağı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Devlet var kabile var bizimki kabile bile değil.

Oguz Erginer on Twitter: "@bariserturk_ @BulendEcevit bak video'ya bro, muhtemelen ayni helikopter ve sepet..Adamlar show peşinde.. https://t.co/KxpNptIY45" / Twitter

Öve öve bitiremedikleri helikopterlerin marifetleri. Damacana kadar su atan çakma sepetler yangını söndürmek yerine fön gibi harlayan uçuş performansları. Saraylarınız köşkleriniz de yetmez yatacak yeriniz yok zaten ama mezarlarınız da yansın ahlaksızlar.

skandal yangın söndürme görüntüleri - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

AKP'nin kiraladığı uçağın über anlamsız yangın müdahelesi. ABV sizin de yapacağınız işin de.

Elif Sude on Twitter: "Muhittin Böcek konuşuyor, AKPli meclis üyesi gülüyor. Vicdansız bunlar. https://t.co/QJicf2LPOw" / Twitter

AKP'li oç gülüyor neden çünkü alayı moron psikopat ve bunlar bu ülkede hala nefes alabiliyor.

4 ağustos 2021 kemerköy termik santrali yangını - #126528024 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yangını kontrol altına almakta da dünya lideri olan AKP'nin Türkiyesi.

yangının milas termik santraline yaklaşması - #126521820 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Termik santral yandı yanacak memlekette götüne takan yetkili yok. Saraylarınızda yanasınız mersolarınızla takla rekortmeni olasınız vasıfsız iblisler.

Erdoğan: Yerleşim bölgelerindeki yangın, büyükşehir belediyelerinin sorumluluğundadır (t24.com.tr)

Asskfl milli felaket yaşanıyor sıçmış batırmışlar hiç üstlerine alınmıyorlar üste hala oy kovalama derdindeler amk. Sana oy verenlerin olduğu ülkede her gün yeni bir belaya uyanırız elbet.

Vaziyet on Twitter: "Kemerköy Termik Santrali'ndeki tahliye işlemlerinde büyük bir kaos yaşanıyor. https://t.co/Ry8kbRsAnF" / Twitter

Hiçbir koordinasyon yok geç kalınmış müdahele doğru düzgün yapılmamış tahliye bunlar bu ülkeyi bitirmeye geldi dedik 20 yıl önce 20 yıldır da bundan başka bir icraatleri yok. Bu beceriksizler liyakatsizler denilip geçilecek bir şey değil bu dümdüz vatan hainliği. Milletin anasını bilmem ne yapacağız diyenler bunlar açıkça. Türkiye düşmanı satılık şerefsiz sığıntılar.

4 ağustos 2021 kemerköy termik santrali yangını - #126543610 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Aa jandarma nihayet sahaya inmiş ve hükümetin sansür işlerini kovalıyormuş aferin jandarma sizin de ABV.

pakdemirli'nin sakladığı skandal - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İddialar gerçekse bildiğimiz ve bilmediğimiz vehametler gittikçe sayısızlaşıyor.

bütün canlıların ödemelerini yapacağız - #126535118 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunun hayatının hangi döneminde kalbi vardı acaba la bi tane çocukluk resmi vardı orada bile hepinizin anasını dikecem dercesine bakıyordu organize iblislik sayesinde dikti de.

5 ağustos 2021 süleyman soylu helikopter müjdesi - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yaw bırah sepetmiş bilmem neymiş tecrübesi var mı o pilotların böyle konularda? Yangın söndürme uçağı lazım tecrübeli kişilerin kullandığı düzgün uçaklar. Bambaşka felaketlere yol verecekler her zaman olduğu gibi çünkü saçsızlıktan daha büyük kafa problemleri var bunlarda.

vatandaşın itfaiye arabası yapmaya başlaması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Devletsizlikten düşülen haller.

muğla ilinin kontrollü yakılması - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

O kadar mümkünlü ki çünkü bunlar dümdüz iblis.

muğla ilinin kontrollü yakılması - #126540359 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ulan oç başımıza ne geliyorsa AKP yüzünden geliyor hala felaket varken siyset yapmayın goygoyu çeviriyor yavşak diri diri yanasıca itler.

6 uçağın kalkması için gereken 4 milyon dolar - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Daha yeni Somali'ye milyonlarca Dolar hibe eden -ki o para da aslında kimlerin cebine gidiyor meçhul- 4 milyon Dolar için yine halka dilencilik yapıyor. Ya siz cinsini sevdiminin iblisleri ne çeşit yüzsüzlersiniz la?

uçaklar geliyor ama siz göremiyorsunuz - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Aadklgkfk hepten şizoya bağlatmaya çalışıyor bizi la bunlar. Kodumunun köylerinin delisi kepazeler sizi.

'Help Turkey' etiketiyle yapılan paylaşımlara soruşturma (gazeteduvar.com.tr)

Hepten kafayı kırdı bunlar. Kaç milyon kişiyi içeri atmayı planlıyorsunuz peki?

T24 on Twitter: "Yangın bölgesindeki bir kişi, Cumhurbaşkanı ve belediye başkanına hakaretten tutuklandı https://t.co/hYbDFeOiST" / Twitter

Başka kime küfür edecekti acaba? Her Bay Kılıştara tabi yangın uçaklarını söktürüp hep sattı sattı yidi paralarını pökököcü ya hırkız ya he mi? Ben sizin kendinizi devlet sanıp yaptığınız yapacağınız adli işlemlerin de amk.

Mahkeme, THK’yı yöneten AKP’li Kayyum’a dur dedi – Sözcü Gazetesi (sozcu.com.tr)

Şimdilik kurtardık da ortalık bir durulsun ilk işleri bu işi halletmek olur çünkü 7/24 vatan hainliği kovalamak bunların tek hobisi

ekşi sözlük - kutsal bilgi kaynağı (eksisozluk.com)

Yangınların maden ve inşaat alanı için çıkartıldığından o kadar eminim ki ekstra delile ihtiyaç yok AKP'ye bakıyorsun yangına bakıyorsun olayı direkt anlıyorsun arada da hayin PKK AKP'yi çekemiyor propagandası da ekstrası. PKK da sizle aynı tasmaya sahip aynı sahiplere hizmet ediyor ayyuka çıkan iş birlikleriniz babanızın çiftliğine döndürdüğünüz devletin kanalında bile tesillendi kodumunun şerefsizleri ve tabi bunlara oy veren şerefsizlere de unutmayalım alayının ocağı yansın sürüne sürüne geberesiniz.

64 suç kaydı olan bakan danışmanı - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sonra bunlar çete bunlar mafya deyince bık bık.

Selçuk DOĞAN on Twitter: "Şimdi bu yangın küresel ısınmadan çıkmış öyle mi ? Bu video burada dursunda bakarız bir iki seneye neden çıkmış. https://t.co/2r6TI2bRti" / Twitter

Ne kadar da nizami yanmış tam da turistik tesis yapmalık?!

23 ağustos 2021 kaz dağları yangını - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Es geçilmeyecek bir doğa harkiasıydı tabi ki :/


her gün s.kiliyoruz!!! - YouTube

Dünyanın en güzel konuşması.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)