17 Kasım 2020 Salı

YETMEZ AMA EVET RELOADED: BİR BAŞKADIR

https://eksisozluk.com/entry/115657103

Şu diziyle ilgili yazmaya lüzum görmedim ama şu girdinin Ekşi'de en beğenilen olması da ne bileyim. Provokasyon övmek? Provokasyonu bir tartışma biçimi sanmak? Leş küreselci liboş klişeleri ve propagandaları ile dolu bol bol reklamı yapılmış sığ ve kalitesiz provokasyona sahip bir içerik. 2010'ların yetmez ama evet gerizekalılığını tekrar kurgulayanların kurduğu aptalca bir tuzak saçma sapan bir proje. Ama bunu da yiyecekler çünkü gerizekalılar.

Diziyle hiç ilgilenmedim zira zaten Ekşi'de zamanında bu savları savunan dangalaklarla gereksiz mesai harcamışlığım var ve elbette onlar da benim için aynısını düşünecek olsalar da bunlar kesinlikle eğitilemez. Sabit fikirli ve üzerinde düşünmeye değer şeyler hakkında bile düşünmeyi reddeden yobazlaşmış ve kendilerine dayatılan her türlü dogmayı bir güzel sahiplenmiş beyinsizler. Eğer ki karşı savları biraz olsun kavrayabilseler ben ne çeşit bir mallığın müptelası olmuşum lan deyip silkinir ve çıkarlar bu durumdan çünkü kimse böyle bir mallık içinde yuvarlanıp durmak istemez. Ama kavrayamıyorlar yani gerizekalı olduklarını anlayacak kadar bir zeka yetecek ama o da yok bunlarda. Ve elbette tıpkı AKP'liler gibi liboşlar da yansıtma kullanıp asıl sen öylesin diyecekler bana. Bebeğim bendeki zeka sizin alayınızı donunda sallar acaba asıl ben öyle olabilir miyim?

Her neyse diziyi Avasas namlı arkadaşımın yönlendirmesi ile izledim. O bayılır böyle saçmalıklara çakmaya ondan üzerine konuşmak için verdi gazı bana da. Aldım gazı izledim. Kendisiyle ilk izlenimlerimi paylaşınca sohbetimizi Ekşi'deki dizi başlığına entari olarak da yazmış. O da öyle bir iflah olmaz Ekşici, liboş ve yobaz avcısı.

Netflix propaganda klişeleri(Buradan sonrası dizi ile ilgili ipuçları barındırır izlemeden okumak istemeyebilirsiniz):

Eşcinsellik propagandası:

Ferdi Özbeğen motifi kullanarak bir eşcinselin yüceltilmesine zemin hazırlayıp onun yaşadığı zorluklar üzerinden tartışma açmak. Ferdi Özbeğen yaşı küçük sevgilisini evlat ediniyor böylece hem aynı evde serbestçe yaşıyorlar hem mirası ona kalıyor filan yani devletin eşcinsel evliliği yasağını züküp atıyorlar. Yaşı küçük dediğim de reşit filan yani öyle bir yaş sınırı yokmuş anladığım evlat edinmede. https://t24.com.tr/…-mutluyu-evlat-edinmisti,301909
fakat Ferdi son golü de sevgilisine atıp malını mülkünü Türk Eğitim Vakfı'na bırakıyor. Bence iyi bir sanatçı ve zeki bir adammış. Büyük ihtimal sevgilisi buna bir şey yaptı o da bunu yaptı. Oltaya gelen lapinler uzunca süre buna uyanamadı çünkü belli ki Ferdi Özbeğen'in eşcinsel olduğu bilgisi bunlarda yoktu ondan şarkı söylemesini tavırlarını filan güzellediler uzunca bir süre. Liboşlar bu böyle olmayacak uyanamadı bunlar bir türlü deyip bugün tane tane eşcinsel evliliği ile ilgili sorunlarını gündeme getirmişler ve Ekşi'de en beğenilenlere sokmuşlar bu girdiyi de.  https://eksisozluk.com/entry/115654408 Açık söyleyeyim bu girdilerin beğenilenlere girmesi hatta 1. ve 8. olması günümüz Sözlük koşullarında imkansz. Reklam yapmakla yetinmeyip oylamalarda da reklama devam edip çullanmışlar.

Bana göre eşcinsel evliliği gayet olağan bir evliliktir. Zira evlilik kişiler arasında imzalanan hukuki bir hayat arkadaşlığı sözleşmesidir ve eğer ortada karşılıklı irade varsa kimse kimseye kiminle hayat arkadaşı, ortağı olacağı konusunda karışamaz. Bu sözleşme çoğu zaman gerekli de bir sözleşmedir zira hukuken bir çok bağlayıcılığı paket halinde içerir ve bunlar hayatın akışı içerisinde kimi zaman gereklidir mesela sağlık sorunu yaşandığında eşin bazı önemli kararlar konusunda karar alma yetkisi. Devletin de taraf olduğu bir sözleşme olduğundan kendisini taraf olmaktan çekmesi öyle çok da şaşırtıcı değil bunun da makul açıklaması evlilik birliğinin bir çekirdek aile kurmak üzere tasarlanmış bir ortaklık olması yatıyor yani aslında devletin gözünde asıl amaç minnak yeni vatandaş üretimi. Transseksüellere evlilik izni vermesi tamamen teknik sebeplerden yoksa damızlık olarak kullanılacak birinin verimliliğini öldürüyor diye kısır insanların üretken insanlarla evliliğini bile yasaklar bu kafalar. Yani diğer sosyal dengesizlikler de gözetildiğinde devletin böyle bir hakkı var ama bu etik mi? Bana göre değil, birey toplumun kendi ilkel güdüleri için kolaylıkla harcayabileceği bir varlık değildir bunun önü de açılamaz bu teşvik de edilemez. Yani eşcinsellikle ilgili şahsi hayat görüşümde bu bakış açısından farklı bir şey yok ama bunun bir beyin yıkama bir yıldırıcı propaganda ve hatta provokasyon ile yedirilmeye çalışılmasının faydadan çok zarara sebep olduğunu düşünüyorum. İnsanları aptal yerine koyan her türlü dayatmaya karşıyım zira insanlara o kadar çok aptal muamelesi yapılıyor ki olduklarından da aptal bir hale geldiler hepten. Bu işin çözümü Atatürk'ün kadın haklarını lap diye kanunlaştırması gibi güçlü liderlerin bir gün çıkardım yasayı eşcinsellerin şu bu hakları var diyerek çözebileceği bir şey, başka türlü oluru yok bu işin. O yüzden halkı kandıracağını sanıp ortalığı iyice bok edip milleti eşcinsellerden hepten soğutacağınıza Atatürk gibi açık görüşlü ve devrimci liderlere destek olsanız olay çözülür ama derdiniz bu değil elbet çünkü sizler kandan beslenen gerizekalı küreselci liboşların bu işte çözüm sahibi olan tek adres olduğunu iddia edip onların piyonu olmayı seviyorsunuz. Ruhunuz aptala yatıp iblislik kovalamayı seviyor.

Bir diğer eşcinsellik propagandası elbette hocanın evlatlık kızı ile mahalle apaçisi kız arasındaki ilişki. Aslında hikayeye göre gece kulübünün tuvaletinde aslında bunlar yiyişiyordu muhtemelen çünkü gece kulüplerinde rastlanan bir şey bu benim de işin ortasındaki lezbiyenlerin bulunduğu kabine yanlışlıkla dalmışlığım var ama RTÜK korkusuna çekememişler o sahneyi ve saf insanlar hala ay eşcinsel miydiler değil miydiler ucunu açık bırakmışlar ne kadar sanatsal filan diyor. Bazen bu gerizekalılığı anlamlı bir şekilde sınıflandırmak mümkün olmuyor. Hangi rafa koysanız olmuyor. O kadar çok raf var ki :(

Öncelikle eşcinsellik özendirilebilinecek bir şey evet ama insanların çoğu malum hetero yani sırf özentiden hayat boyu böyle ilişkiler yaşamaz anca özenir dener ı-ıh der. Böyle anlatınca kendi tecrübemi anlatmış gibi göründüm ama övünmek vs. için demiyorum bilgi vermek amacıyla diyorum ki ben fazlasıyla hetero bir kadınım tıpkı kadınların çoğunluğu gibi. Ve ilişki değişiklik o bu deneyenlerin kocaman çılgınlar olduğu hayatı özgürce deneyimlediğini iddia etmeniz de asansörde damacana zükenlere bir övgü bilmem farkında mısınız? Dikkat edin de bir sabah yanınızda bir damacana ile uyanmayın :) Uyanırım sana ne diyenler de çıkacaktır. Yani kendine saygı duyma gereği duymayanlar da olacaktır elbet. Buna saygı duymam tabi ama ne yaparsa yapsınlar ortada taciz tecavüz yoksa kimsenin yatak odası kimseyi ilgilendirmez elbet ama bu ruhi sıkıntılarınızı sonra gelip bize yansıtıyorsunuz sıkıntı oluyor. Ha bu ara lezbiyenler erkeklerden daha yüzsüz tacizciler o konuda deneyimlerim oldu. Sanırım diğer insanların aman eşcinsel kadın ilişkisinden ne olacak ki kafası bunlarda da var hiçbir sinyal almadıkları halde bu kadar cüretkarlık ancak böyle açıklanabilir. Ve gerçekten kadına şiddet konusunda da avantajları yok değil. Mesela ben erkek taciz ettiğinde zıplayarak kafa atan bir tipken ulan bu elimde kalır benim deli kuvvetime dayanamaz deyip daha görece ılımlı tepkiler vermişliğim var. Velhasıl bu eşcinsel ilişkiyi normalize ediyoruz iddianız da yalan dolan baya baya özendiriyorsunuz kendinizce ama insanlar dizilerde eşcinsellik görünce diziyi kapatıyor ve hayır beyinleri yıkanıp da tiksindikleri için değil sizin bu kör göze parmak sokmalarınızdan yıldığı için ve artık eşcinsel ilişkiler dizi kapattıran bir olgudan başka bir şey değil çoğu insan için. Neyi başarmış oldunuz şimdi bize bunu bir anlatsanıza?

Conosever hoca kızı ile ilgili son otum da evlatlık olduğu için ailesinden bambaşka kafayı sahip olması genetik olabilir. Belki de üniversitede okurken hamile kalıp çocuğunu evlatlık veren laik bir aileden geliyordur. Evet bağzı şeyler değil neredeyse her şey genetik :/ Ve evet ırkçıyım ateistim biz dahiler ekseriyetle böyle oluruz şekerim :)

ESRARIN YÜCELTİLMESİ:

3. bölümde alenen esrar övgüsü yapmışlar kadın tuvalette serebral palsiye esrar kulllanımının iyi geldiği ile ilgili bir yazı okuyor. burada da böyle bir yazı var. bu arada tedavi yapılan kişinin epileptik olduğunu yazmışlar. esrar epilepsi nöbetlerini tetikler bu gayet bilinen bir gerçek bende de tetiklemişliği var. ABV bu şerefsizlerin dinle onla bunla değil maddeyle uyuşturulamım milleti kafası bu başka bir şey değil üstelik bağımlılık garantili. https://www.avustralyapostasi.com.au/…-vaat-ediyor/

Cihangir tayfası o bu kendini uyuşturup hayatın gerçeklerinden kaçma keyifleri ellerinden alındı diye bıklanıp duruyorlar ötesini berisini düşünmüyorlar. Esrar diğer uyuşturuculara geçenlerin ilk basamağıdır genellikle. Sadece maddeye değil bu kaçışa da psikolojik olarak bağımlı olursunuz. Verdiği yatıştırıcı etki sonrasında agresyona olur olmaz patlamalara ve hatta davranış bozukluğunun ötesinde kişilik bozulmalarına sebep olur. Sinir sistemindeki hücre yıkımı o bu onlar apayrı konular. Bakınız esrar yasağı elbette sağlıklı olup  kendine zarar vermeyecek ölçüde ayda yılda bir keyif için içenlerin cezalandırılması gibi bir şey ama böyle insanların sayısı o kadar az ki ve bunlar esrar olmadan da hayatlarına devam edebilen tipler. Ya diğerleri? Bağımlılık övülecek tercih edilecek bir şey değil. Tıbbi esrar kullanımı ile yasağı delip tamamen yaygınlaştırma amacınız ortada ki bunu kendi çöplüklerinizde yaptınız ve oradaki alt sosyal sınıftan insanların hayatının içine ettiniz. Burası Orta Doğu çukuru burada varoşlarda yaşayan bir sürü çocuk zaten uyuşturucunun köpeği yapılmış durumda bir de esrarı yasal yapıp daha çok insanı bu batağa çekmeye kasmakla ancak gerçekten inanılmaz düşüncesiz ve bencil olduğunuzu bir kez daha teşhir ediyorsunuz. Siz hayatı beceremediniz diye henüz hayatta yolunu seçme fırsatı yakalayamamış çoluk çocuğu hiç edemezsiniz.

Devleti kuran kesimlerin devamına düşmanlık:

Bunu ABD'de de yapıyorlar. İngilizlere karşı savaşıp bağımsızlığı alan ve devleti kuran kişiler belli bunları aşağlayıp İngiliz yalakalığında çığır açıyorlar görüldüğü üzere. The Crown övmelere doyamamaları bir örnek mesela. Daha dün Kanada Başbakanı İngiliz valisinin önünde eğilmiş bu insanlık onuruna aykırı ilkel monarşi anlayışını savunmak için bin dereden su getirmişler. Aynısını yine İngilizlere karşı savaşıp bu ülkeyi bağımsız bir cumhuriyet haline getiren Atatürk'e yapıyorlar. Ve kadınları ayrı bir sınıf olarak işaretleyen sembolleri savunuyorlar ona karşı? Bunu da güya özgürlük adına yapıyorlar? Bu konulara daha detaylı değinmiştim daha önce. http://mariadebonne.blogspot.com/2020/11/biden-sevincleri-ile-bir-kez-daha.html

Türban karşıtı beyaz Türk diye yaftaladıkları Atatürkçü bir kadını nasıl aşağlayacaklarını şaşırmışlar. Kadın neden türbandan ve türbanlıdan nefret ettiğini bilmiyormuş da ailesi kafasını yıkamış da aslında kendi de böyle olmak istemiyormuş da la olm kadınların özgürlüğü tehlkede bu biatçı mallar yüzünden neyi bilmiyoruz? Aydın geçinen kesimin de sürekli sikiş kovalayan sapık sürüsü mal mal vakit geçiren tipler olduğu falan filan. Gerçekten hofff... AKP çomarından zerre farkınız yok bebişlerim ya :/ Hele o dinciler cahiller ama bak ne kadar iyi insanlar propagandası yapılması?   1 hafta varoş mahallesinde yaşatacaksın bunları görsünler bakalım iyi olmayı otu boku. Bu arada tesettürlüye köpek saldırası sahnesini birebir yaşadım gerçi sürü saldırmıştı kızı ve vileda sopasını kaptığım gibi kovaladım köpekleri kızı da ısıramadılar ve kız bir teşekkür bile etmedi. yürüdü gitti. hadi dedim şoktandır belki ama sanmam. Ve evet Müge Anlı izler içte içe dalga geçerler bu çürümüş kesimle sonra benim masum varoşum ağlaklığı yaparlar :/ 

AYRILIKÇI GRUPLARI DESTEKLEYİP YÜCELTMEK:

Elbette ayrılıkçı Kürt propagandası yapmaktan da geri durmamışlar. Kaostan beslenen tipler için bu tip çatışmaları kendi elleriyle yaratmak(NATO) ve bu çatışmaları diri tutmak daimi iştir. Sanki bu çatışmadan uzak duranlar sadece AKP seçmeni Kürtler gibi göstermek de ayrı bir propaganda. Hayır gayet CHP seçmeni ya da oy bile kullanmayan ya da bu konularla ilglnmeyip sadece ekmeğini kovalayan Kürtler de var bu ülkede. Hele ki bu ABD'deki sokak olaylarında zencilerin dükkanları yakıp yıkması insanlara saldırmasını haklılar çünkü öfkeliler diye savunmanız bu ülkedeki PKK terörünü desteklemenizin aynısı değil mi? Ha bu neye bnziyro bir de? Ahmet Davutoğlu'nun IŞİD için onlar bir kaç öfkeli genç demesine. Neden her türlü iğrençlikte bu kadar çok benziyorsunuz birbirinize acaba?

Velhasıl aman sen de mi dış güçler diyorsun diyeceksiniz yine. Evet birilerinin gerizekalı politik oyuncakları olduğunuzu kabul edemiyorsunuz çünkü o birileri en paçavra insanların ağzına bu acı gerçeği dolayıp itibarsızlaştırıyor bu iddiaları içini boşaltmaya kasıyor ama tabi siz bunu da göremiyorsunuz. Acınacak halde olduğunuzu göremediğiniz gibi.

Elbette kimse böyle bir dizi çekemez böyle girdilerle propaganda reklam vs. kasamaz diye bir şey yok. Fakat ortamda adil bir tartışmaz zemini yok. Mesela ben ve benim gibi insanların arkasında küresel sermaye olmadığından ki tabi olmasın da, liboş gerizekalılıklarından çıkarılacak bir sürü gereksiz ama oldukça komik senaryo yazılmıyor çekilmiyor. Halkımız bu komedi furyasından nasiplenemiyor. Fakat inanır mısınız sizin diğer yobazlarla birlikte bu halka ettiklerinizi oldukça adil buluyorum. Bu halk belayı hak eden bir halk. O yüzden kolay gelsin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)