7 Kasım 2020 Cumartesi

ÇEŞİTLİ İBLİSLİK ÖRNEKLERİ: Osmanlı ve AKP yalakaları, liboşlar, paraya tapanlar...




https://eksisozluk.com/entry/115282687?fbclid=IwAR2IT-W99nCW2jqxXkQcPkBRDxTvAkiHQqGMrBGc9UyVYE6OSKYl8JCHFWE

Şunu savunuyorlar ya, aileyi fakir bırak sonra çocuğunu satın al çocuk ailesini kendisini sattığını bilsin bu acıyla yaşasın hayat boyu ve hiçbir zaman özgür olmasın malı olsun bir zümrenin bunu savunuyorlar. Daha da sırf güzel diye kaçırılan hareme tıkılan kadınlar konuşulmamış bile. O kadınlar için iyi koşullarda yaşamışlar bazıları sultan bile olmuş diyen kadınlara dahi rastlıyoruz. Belli ki herkesi kendileri gibi fahişe ruhlu sanıyorlar. Zorla değilmiş efenim? Bunun o zamanın şartlarıyla da ilgisi yok tüm bunlar o zaman da iğrençlikti şimdi de öyle. O zaman da vicdanları yanlış yapıyorsun diyordu ve dinlemiyorlardı onu şimdi de ortam müsait olsa dinlemez yine yaparlar. Daha dün IŞİD pazarlarda kadın satıyordu. Şeytan çok haklıymış ya insandan bir nane olmaz iblislerden daha iblis bunlar. Savunduğu şeye bak. Aynı başlıkta biri 500 yıl iyi biz Türkler 600 yıldır köleydik demiş. Doğru, Atatürk gelene kadar öyleydik o gitti yine aldık babayı.




https://eksisozluk.com/entry/115283262?fbclid=IwAR2Eokf8n6igccoIdlq0b7wS3lVC4eoEx5xuYNkR9Q8CSlVgNLt1nc0Cgw4

He öv bu durumu da öv. Ülkenin bitişine sevin paçavra olmamızı kutla tıpkı peşine takıldığın şerefsizler gibi. Kodumunun aşağılık vatan hainleri.



https://eksisozluk.com/entry/115281633?fbclid=IwAR2sBqEuqVHmsZsXDol09xOnvgwc4tZvAR6X9w6HrSy73Nvce94ctZhH7mg

Şu başlıkta şu rezaleti savunanların en rezili de bu işte herhalde. İstese söylemeyebilirmiş de. Bak sen ya ahlaksızlığın bu kadar normalleştiği bir dönem olmamıştır herhalde. Hükümet pozitiflileri çalıştırıyorsa da diyeceksin ki ben katil olamam aç kalırım olamam ne nane yerseniz yiyin bizi bu hale getiren sizsiniz zaten ha biz de suç ortağı olmadık değil. O kadar da büyük bir fedakarlık değil bakınız evine ekmek götüremeyen yokmuş köpeği olduğunuz kişi öyle diyor.



AKP sittin senedir iktidarda hala her şeyi AKP'den biliyorsunuz diye savunma kasıyor kodumunun şahsiyetsiz ucuz satılık vatan haini yalağı. ABV sizin çünkü bizden bir nane olamadı işimiz Allah'a kaldı. Zeus da olur bana farkmaz kim napacaksa yapsın artık yıldım.

https://eksisozluk.com/entry/115708468?fbclid=IwAR2zpsvKeUc34HsqtXydQ7CmnvOYfJsc4TQAXXnAI6MKg29EokbAKs2Rogc

Uzatmalı OHAL döneminde elinde bıçakla polis kontrolünden kaçıp(bıçak uydurma olabilir ona bir şey demiyorum ama bunun önemi de yok ki bölge şartları düşünüldüğünde üzerinde taşıma ihtimali de var elbet) dur ihtarına uymadığı için vurulan bir genç. Bu gençlere bu gazları verip sonra bu yargılama siyasi diye ağlanıyorsunuz. O şartlarda aynısını ben yapıp Nevruz kutlaması alanına koşsam beni de vuracaklardı? Herkesi vuracaklardı ve bunu siz de biliyordunuz zaten amaç da bu genci ağlaklığınıza konu etmek değil miydi? Hiçbir canı umursamıyorsunuz. Gerçekten malın önde gideni bayrak sallayanı vicdansız yığınlarsınız tıpkı diğerleri gibi.

https://eksisozluk.com/entry/116198806?fbclid=IwAR1_egJGT_aK7tPax6PmBQSVM8FQA8S0y4fVqAIGoPRWPYE9vOiwBhpz5a4

Şu gerizekalı şerefsizlerle aynı havayı solumak aynı hayvan türü olmak gitgide daha da zor geliyor. Eğer öyle bir şey olursa muhalefet yaparmış he yavrum iblisin herkesi kendi gibi ibllis sanması yahut iblis olduklarını iddia etmesi diyelim. Hep derler bazı atasözleri ya da deyimler neden tutarsız kimi iyiliği güzelliği överken kimi de şerefsizliği normalleştirir. Çünkü bu atasözlerinin bir kısmını iyi insanlar bir kısmını da bu şerefsizler üretir. Mesela bal tutan parmağını yalar bu iblislerden çıkan bir laf. Onlara sorsan fırsatını buldu mu herkes kendileri gibi şeytanlık kovalar. Herkesin en az kendileri kadar aşağı yaratıklar olduğunu iddia ederler. Uan herkes sizin kadar aşağı olsa insanlığın soyu çoktan kururdu ki keşke kurusaydı ya neyse kodumunun şerefsiz gerizekalıları.

https://eksisozluk.com/entry/116200986?fbclid=IwAR06cuxu3z2Vbgwa0---MsT1gQ5UAWETzDd_xfwjkbqaD2ztTZvILPCETeE

Bu gerizekalı ezik ötesi AKP seçmeni başta kendilerinden olduklarını düşündükleri ezikleri şatafatın içinde görünce onları kendileriyle özdeşleştirip mal ötesi bir tatmin yaşıyordu fakat o tatmine doyalı ve mal ötesi olduklarını anlamaları nihayet gerçekleşti şimdiyse aptallıkları ve şerefsizlikleri ile yüzleşip bunu kabullenemiyorlar. O da olacak ve olanlar olacak.

Hesabı bir tek Allah'a verirlermiş yasa düzen devlet tanımayız diyor kodumunun mağara kaçkınları. Hesabı önce Türklere vereceksiniz sonra Allah'ınızla ne yaparsanız yaparsınız.

https://eksisozluk.com/entry/116725845?fbclid=IwAR1wwSmZDIklCXg7nnNM2TMpiAlaGBmfwGWJG4uF6BiF-DLo0sXQHZlkB-0

İşte bu gerizekalılardan sanat çıkmaz elbet. Yalana bak yıllarca batı müziği ile beynimiz yıkanmış da millet türküyü bile Kurtlar Vadisi'nde duymuş ilk kez de?!? TRT Türk Halk müziği konserleri bilmem neler neydi la rüyamda mı görmüştüm ben onları? La Müslüm Gürses bile yetenekli diye resmi tedrisattan geçmediği halde TRT halk sanatçısı olmuş bu ülkede ondan sonra para tatlı gelmiş de pavyonlara kırmış direksiyonu. Aşağılık cahil gerizekalı vasıfsız yeteneksiz yalancılar.



Kendisi eski yavşaklardandır. Engin Ardıç bunun yanında daha omurgalıdır zira en azından her daim sağ iktidar şakşakçısı olarak görevini ifa eder bu ise artık talimatı nereden alıyorsa ya da ne yapmak nereye varmak istiyorsa yıllar içinde ak dediğine kara der. Elbet insan sabit fikirli olmamalı, zaman içeirisinde görüşleri değişebilir gelişebilir farklı deneyimler doğrultusunda ama Suriye Türkiye'nin eyaleti olsundan Suriyeliler işgal etti ülkemizi kafasına gelmek pek gelişmek kafası değil belli ki. İnsan aşırı gerizekalılıktan maküllüğe böyle zıplamaz hele ki aşırı gerizekalı değilse zaten en baştan.


Kafayı Orta Doğu masalları ile bozup dünyanın en güzel coğrafyalarından birinde oturup onun doğasına da tarihine de ihanet etmek işte Osmanlı artığı primatlarının yaşam tarzı bu. Bunun bir benzeri de Mısır'ın içine eden primatlardır. Tarihin en büyük medeniyetlerinden birini kur Nil'de sonra gelsin Yunanlar gerçi Yunan mı değil mi tartışmalı bir topluluk ondan sonra gelsin Araplar arada Türkler de gelmiş de bizimkilerin geldiği gittiği pek anlaşılmaz çünkü biz avamla çok muhatap olan bir millet değiliz aslında neysecime ya yemin ediyorum bu ülkenin gerçekten bu malların elinde olmasına üzülüyorum keşke Orta Asya'da kalaydık da bu primatlara gün doğmasaydı her daim sömürülen köle köle yaşayıp gitmek bunların müstahakıymış çok gereksiz özgürlüklere vesile olduk :(


Kadınlara pozitif ayrımcılık kadını aşağılayan bir yöntem bunun savunucularına bakınca da anlayabiliyoruz. Şey olsun o zaman o dönem Emine Erdoğan olsun cumhurbaşkanı ama sembolik tabi yeter ki sizin gibi beyinsizlerin göynü olsun. Zayıf olanı kayırarak zayıflığını beslersin ancak sadece savaşanların kendini geliştirebildiği bir cehennemde yaşıyoruz maalesef. Atatürk de verdi hakları bedavadan hazır hazır bak ne oldu kodumunun zillileri kimlerin fahişesi oluyor bir de ahkam kesmeye ahlak dersi vermeye üsten bakmaya kasıyor cariye ruhlu mal cahil sürüsü.


Liboş troll sayısı da arttı yetmez ama evet şarlatanlığının devamı çekilecek belli zira sponsorları ABD'de tekrar iktidara geldi aldılar gazı yakında cebimiz Dolar diye. Bir tane liboş yayında İngiliz edebiyatı deyip devamında Türkçe edebiyat dendiğini de gördük zamanında. Böyle gerizekalı vatan haini o.ç. bunlar da.


Orta doğu dinleri üzerine masterlar doktoralarla dolu bir hayat ne lazım bilgiler. Bu "müthiş birikim" sonrasında da ola AKP kuyruğu olmuş haliyle. Ezikliği bitmez bu ayak takımının. Nesillerdir ayak takımı olmaları tamamen genetik sıkıntılardan, okusalar etseler de geçmiyor o beyinsizlik arsızlık ahlaksızlık. AKP'ye yanlayan ne kadar entel dantel olduğunu iddia eden varsa hepsini toplasan bir Goebbels etmez ama o bile kurtaramadı ne kendini ne Hitler'i /


Almanlar katil ya da hırsız ya da sübyancı bir Türk uyrukluya haddini bildirdiğinde ama bu Türk bu müslüman diye arka çıkmayacağımız gibi bunların yancılarına da destek atacak değiliz elbet zira iblisliği iş edinmişler sağa sola sen iblissin dese de vız geliyor tırıs gidiyor haliyle. Bir de yazmış da yazmış Arap kafası ile gerizekalı.Bu arada bu aile ile ilgili Alman Devleti'ni dolandırmaya çalışmaları ile ilgili pek çok suçtan dolayı sınırdışı edildikleri iddiası var. Alman işi kitabına uymadan yapmaz zaten.


Bu da Osmanlıcılık satan iktidar yancısı Kırım Tatarı çetesinin en yüzsüzü en yavşağı.


Twitter'da hala Kuran Türkçe mi okunur Arapça mı birbirine giriyor insanlar. Arapçılık ne çeşit bir mental hastalık olmuşsa bu ülkede artık zinhar tedavisi yok uzunca bir süre belli.

Kuran kendisi lokal bir mesaj olduğunu iddia ederken defalarca anlayasınız diye Arapça indirdik diyor yani Türkler de anlasın diye Türkçeye çevrilmesine bir şey demiyor zaten konunun Türklerle bir alakası da olmuyor zira bizim kavim fazla sorun çıkarmamış ki peygamberleri kitaplı meşhur peygamberler olmamış :p

Bunlara ne desen boş zaten Allah'çım sıkıntı imalatta, olmamış yapamamışsın bence ıskartaya çıkart alayını bir daha dene gerçi bu işlere bir daha bulaşmasan daha hayırlı daha cafcaflı daha janti olur ama nefis senin nefsin köreltemiyorsan canın sağolsun artık :/

“Anlayabilesiniz diye biz onu Arapça bir Kuran olarak indirdik.”
Yusuf suresi 2. ayet
“Aydınlatan kitaba yemin olsun ki,”
“Anlayıp düşünesiniz diye onu Arapça Kuran yaptık.”
Zuhruf suresi 2. ve 3. ayetler


Şu başlığın altında Arapçılık kovalayan dinciler bunlar şaman bunlar dinsiz uyduruyorlar bunları diye yırtınmış Kürtçüler liboşlar yok öyle bir şey siz Türkler bunları hep atıyorsunuz diye saldırmış ah be bebişlerim ah be yavşak sürülerim istediğiniz kadar Türk düşmanı olun Türklüğü bastırmaya Türklüğü yok saymaya çalışın, bunları başaramayınca kendi Türk versiyonlarınızı uydurun. Bizler doğanın çetin koşullarında birbirimize tutunarak evrile evrile Türk olduk sizin gibi laboratuvarda üretilmiş beş para etmez karaktersiz ucuz gerizekalı suni davar sürüleri değiliz. Ondan sonra elimizde kalıyorsunuz öyle oldu böyle oldu diye ağlanıyorsunuz. E nolacağdı?


Yolcu garantili havaalanını sokarsınız bir tarafınıza artık şu saatten sonra yıldızlarıyla birlikte.


Kuru ekmekle de yaşar bu hırtlar denilmiş bunlar daha hala fakirleştirdiklerine hayatta kalma kursu veriyorlar :/


Yavşağa bak sen ya Serkan denen herif resmen insanlıktan çıkmış, tayı zincirle esir alıp dövdüğü görüntüleri izleyemedim kapattım bu yavşak da linç kültürü çok fena hem o sanatçı tımam mı haddinizi bilin diye destan yazmış. Okumadım tabi şöyle bir göz gezdirdim zira nasıl ki o görüntüleri izleyemediysem bu zavallılıklara, bu şerefsizliklere de artık hiç tahammülüm kalmadı.


Bu kadar aşağı varlıklar olarak bu kadar kibirli olmaları da ileri seviye eziklik kaynaklı.


Arapçılıkta iyi para var deyip Araplığı nasıl yalayacağını şaşırmış andavallar. La kim biliyor Arapça da Arapça vaaz versin Mehmet Akif?


Bakınız verecek savunması yok sanki siz çok İstanbullusunuz diyerek üste çıkmaya kasıyor. Bugünlerde bu ülkede pek moda böyle mesnetsiz argümansız mantık dışı atıp tutmak malum. Çarpık kentleşme plansız nüfus transferi neticesinde İstanbul koca bir dağ köyü oldu. Oysa her şey daha planlı ilerlese insanlar büyük şehre yani medeniyete adapte olurlardı ama olmadılar üste bu olmama hali özünü koruma olarak yüceltiliyor bir de. Bravo odun geldiniz odun öleceksiniz büyük başarı. 


Kendi ülkemizde kendi havalimanımızda Malezyalılardan mobbing yemek de ne bileyim. Kim bilir kimin paravan şirketidir. Her şeyi üstlerine geçirdiler tatavası yüzünden takmışlardır Malezya bandırasını karı yurtdışına kaçırmak da kolaylaştı tabi. Zaten öncesinde Limak'daymış işletme çok şaşırdık.


 
Sebep sonuç ilişkisi kurmakta beyinsizlik seviyesinin nadide örneklerinden. Görüldüğü üzere ekonomi bedevicilik satarak zenginleşen organize dolandırıcılar tarafından hortumlanmak suretiyle çökertilmiş bunun gözü it gibi çalışıp karnını zor doyuran insanların ekmeğinde. Ne çeşit yavşaklarsınız ve bundan nasıl oluyor da hiç utanmıyorsunuz insan gerçekten hayret ediyor.



Kendini geliştirerek o ağır işleri yapmaktan kurtulmuş oldun daha da ne istiyorsun hanlar hamamlar sahibi olmak mı? Çok aşırı vasıflıysan zaten tüyersin yurtdışına böyle bir seçeneğin de var. Burası insanların aç uyuduğu bir ülke, bu iki okul okudu diye kendinizi bir nane sanmanız da ne bileyim. Ha asgari ücret artışı demek bu çakal yuvası ülkede kayıt dışı işçi çalıştırmak demek oluyor o kayıt dışı işçiler de katar katar ülkeye ithal edilmiş ucuz iş gücü Orta Doğulular yani bir şeye derman olacak değil zira yapısal bozukluk yapıları bozuk şerefsizlerin ülkede at koşturmasından lakin sizdeki irinlik de pek farklı değil o kadar.




Şöyle bir kadının vahşice katledilmesinde dahi kadını suçlu gösterip vahşi katili aklamaya yönelik açıklama yapan herkes ama herkes o vahşetin bin katı ile yüzleşir umarım. Siz insan gibi yaşamayı hak etmeyen canavarlarsınız. En az o psikopat katil kadar karanlık ve leş ruhlarınız var. Sürüm sürüm sürünerek yaşayıp ölesiniz.


Evrim geçirmeyi ısrarla reddeden primatlar bunları öğrendiniz öğrendiniz yoksa valla soyunuzu kurutacaz billa tek bir DNA'nız bile kalmayacak yeryüzünde. https://eksisozluk.com/erdogan-kadina-cok-deger-veren-bir-lider--6781202 Bu lafı söyleyen Leyla Alaton. Ucuzluk basitlik ne bileyim ne desek boş ne desek karşılamıyor. La bir ülkede hiç mi zihnen elit tabaka olmaz. Yok işte nasıl bir ahırsa artık :/ https://eksisozluk.com/entry/117619206?fbclid=IwAR1pd3jEHnQ_AJmbUr_iqwsHPRUpxNPVga2bojVU6t_kcalW1A42g1jca8Q Azılı bir havai fişek düşmanıyımdır zaten en takıntılı olduğum şey kuşlara verilen zarar, onların resmen dangalakça bir eğlence anlayışı uğruna katledilmesi ama yazılanları okuyunca dedim yani bu kadar iblislik de nedir kardeşim. Adamın Arap olmasından başlamışlar kulübün zarara uğramasına girmişler aptallığından çıkmışlar bir kısım da down sendromlu çocuğu var onu eğlendirmek için yapmış deyip arabesk moduna girmiş sanki adamın sizin tarafından acındırılmaya ihtiyacı var sanki o çocuğun o sendroma sahip olması sizlerin merhametinize muhtaç olduğu anlamına geliyor bir dilencilik modudur gidiyor. Korkunç bir kaza olmuş gencecik bir sporcunun hayatının kötü yönde dönüm noktası olabilir ve insan bu olaya üzülürken bir anda insanlık için dehşete düşüyor bu nasıl iştir. Gözünüzü seveyim yorum yapmayın ya yorum yapmayın da daha fazla tanışmayalım  kafanızda doğurup yetiştirdiğiniz binlerce çeşit şeytanı yeter artık. https://eksisozluk.com/mitin-eleman-ilani--6791692 İlanında milliyetçilikten bahsederken 15 Temmuz'a gözü yaşarsın dedikleri, geçmişine bağlı derken Osmanlıcılıktan bahseden bir kurum parlak zekalara değil çomarlara ulaşır ancak. Ülkeyi her türlü batırmaya ant içmişler. https://eksisozluk.com/entry/117936694?fbclid=IwAR1BA9rbZ39qN5KBB5xwbDEf_ua9h2KCKKFbHoiGT2UmZMijf5parx5ExiQ

Nasıl ki kişisel çıkarları için islamı değil de siyasal islamı yani çıkar için kafaya göre kurgulanmış uydurma dini iteleyen yahut tarikat lideri yahut din alimi kisvesiyle dolandırıcılık yapanlara ve onların kuyruklarına müslüman değil de din tüccarı deniyorsa liberalizm ayağına faşist düzenler kurup yağma yapan dolandırıcılara ve onların kuyruklarına da liboş denir. Güya solcu olan bir kısım yavşak da ekseriyetle Rus ya da Çin hegemonyasını ithal etmeye aracı olurlar bkz. Doğu Perinçek yahut insan hakları ayağına liboşlarla birlikte Kürtçülük işlerine alet olurlar daha pek çok şerefsizlik kovalayan türleri de mevcuttur. Velhasıl ideolojik, dini, felsefi görüşler sadece görüştür ve insanlar farklı şeyler üzerinde saçma olsun olmasın düşünüp fikir üretip öneri getirme hakkına sahip olabilmelidir fakat asıl sorun bu fikirleri bırakın hazmedip içselleştirmeyi aslında anlamamış bile, sadece onlara çıkarları için kullanılmaya müsait araçlar gözüyle bakanlara ağzımıza geleni saydıracağız elbet. Liboş deriz yumoş deriz aslında yavşak, şerefsiz, gerizekalı, cahil aşağı yaratıklarsınız işte ama her seferinde bu özelliklerinizi saymak vakit alıyor ondan bazen liboş deyip geçiyoruz. https://eksisozluk.com/umitcan-uygunun-tiktokta-uyusturucu-kullanmasi--6793190 İddialara göre yetiştirme yurdundan kızları siyasilere pazarladıkları için şantaj montaj malzemesi varmış ellerinde. İçişleri Bakanı ile babasının fotosu çıkmış ortalara. Bir de kadın düşmanları yine vay efendim kızlar ne salak ne işi var orada demiş yine. Bu kadınlar muhtemelen pazarlanan kadınlar ve uyuşturucuya alıştırılmışlar da tecavüz cinayet o bu sıradanlaşmıştır hayatlarında çoktan :( Yani ev kızı Fadime olup da bir anda bu saykonun tipi parası cakası için beş dakika önce oraya gelmiş tipler değiller olaylar önceden gelişmiş. Ha bir de içtiği meth deniyor bilemiyorum o kadarını ve evet saftirik üniversite öğrencisi pankart açtı diye şafak operasyonu yer bunlar canlı yayında sübyancılık yapsa bir şey olmaz. Ülke bu halde. Düşünün halkın kalitesi ne ki böyle bir yönetim istediği gibi at koşturuyor.

Bunlar bir ara Kızılay'a bağış yapmayanı da vatan haini ilan ediyordu. Ülkede kerizlenmeyi kabul etmeyen kim varsa vatan haini ilan ediliyor. Mahalle baskısı ile keriz yapacaklar sanki bizi. Gerizekalılar. https://eksisozluk.com/entry/118042795?fbclid=IwAR1qmhbjn9xroi0JoZ4EJN_yaObwPGd3Z2Zpeo8pxjSqGxQHqx2Qd1rAgGs Kadın düşmanı gerizekalılara bin kere anlatsan da zinhar anlamazlar. Kadın diyor ki kocam olacak ruh hastası şerefsiz bana kendisini şikayet edersem  karakola gidip ifade veririm sonra gelir seni çocukları aileni öldürürüm diyordu sık sık bu diyor ki komşu neden haber vermemiş kendi neden tasarlamış cinayeti bilmem ne. Komşu da biliyor o herifin karakola gidip aynen çıkıp hem komşuyu hem kadını hem çocukları hem kadının ailesini öldüreceğini. Burada insanların bu belalara bulaşmamayı tercih etmesi ülkenin kolluk ve yargı güçlerine güvenmemesinden. Sonuçta o komşunun da çoluğu çocuğu var. Bu vakada kadın çok büyük ceza indirimleri alacak muhtemelen hatta hiç ceza almayabilir bile. Neticede tasarlayarak öldürdüm şeklinde ifade de vermemiş savunma yapmaya çalışırken yanlışlıkla oldu demiş. Ortada hem kendinin hem çocuklarının can güvenliğini korumaya yönelik eylem var hem bütün gece dayak, tecavüz, işkence ne varsa hepsine maruz kalmış bir kadın var kimse ondan düzgün düşünmesini bekleyemez. Çocukların da ifadeleri bu yönlerde olursa ki psikolog eşliğinde alırlar ifade muhtemelen netice az çok belli. Çok iyi yapmış hem kendini hem çocuklarını hem de dünyayı bir pislikten kurtarmış. Elbet tasarlayarak cinayet suçu övülemez ama bu vakada böyle bir suç yok. Eğer ki adam boşanmak istedi diye öldürülmüşse de o tahkikat sonucu ortaya çıkar muhtemelen fakat olayın aynen bu şekilde gerçekleşmiş olması durumunda ideal olmasa da mutlu bir son diye düşünüyorum. https://eksisozluk.com/entry/118148255?fbclid=IwAR2ndSpaxTQaQIY8V94j9yvP8T7-YGFRAWLX__daF7DIakqZbSPnZu2cZmc
Gerçekten komedi. Orta Doğu'yu kana bulayan arada bizim ülkemizi de kukla eden küreselci çetesini aşırı hümanist ilan edip kanı durduran ticaretle ülkesini geliştirmeye çalışan bu şekilde işsizliği azaltıp Dolar'ı güçlendiren Trump'ı şeytan ilan ettiler ya la. Herif Kuzey ve Güney Kore'nin arasını bile yaptı. Gerçi Güney Kore de küreselcilerin maymunu bir iş çıkmaz zaten oradan ama ABV sizin gibi gerizekalı liboş görünümlü iblisçiklerin.
 

https://eksisozluk.com/entry/118825222?fbclid=IwAR1UpzfiDpIclDvJtwbpLaAHfhZaY59z8a5wf6YfHsGtP6Yswpf0blvrNi4

Soru liboşların anlamsız gevşekliği ve kullanılan berbat İngilizce ile tam bir garabet lakin AKP'li öğrenciler alınır savunması bir ne amk? Ekonomi bilimi öğrenecek kişi elbette hükümet politikalarını kritize etme konusunda kendini geliştirecektir zira ekonomide en önemli etken hükümet politikalarıdır. Kodumunun gerizekalıları dönün dağ köylerinize artık yeter cehaletinizden de sizden de çektiğimiz. 

https://eksisozluk.com/entry/119250965?fbclid=IwAR2wECj9ZzRQKvUMUt6wqvkVMnLoDaRKUUUQ-3lcNY7Rp7KFxzMJW6W2wl8

İnş bu tehditlerinizin arkasında durursunuz da o bahaneyle yedi sülalenizin soyunu kuruturuz :)

Bu liboşların kendini bir nane sanan eziklik sınırlarını zorlayan gerizekalılıklarıyla mücadele de epey zor. La herifler Vikingleri bile zenci yaptılar ben zenci olsam la siz bizle daşşak mı geçiyonuz bu neyin dayatması primi diye atlarım ebelerine bu gebeş de gayet mantıklı tespitler yüzünden sinire kesmiş ırkçısınız salaksınız sallıyo bişiler. Sorunlu yobaz mal sürüsü. İlaveten Türkiyeli ne la kodumunun Türk düşmanı davarı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)