11 Kasım 2020 Çarşamba

BIDEN SEVİNÇLERİ İLE BİR KEZ DAHA MALLIKLARINI TESCİLLEYEN LİBOŞLAR

https://twitter.com/bahattinyucel/status/1326464609956585472?fbclid=IwAR3TaoAsgwTJvnRCzEdD4BGhyk-DEYdrTirA4nP_t0szHLgaPeZcMYzIqls

Askerin bahsettiği dönemde Biden demokratlar senatoya sahip olduğu için dış işlerin başında ve komisyon toplayıp imza verip hükümeti Irak ve Afganistan'a dalmaya ikna eden tip. Sonrasında raporlara güvendim kandırıldım deyip kıvırmaya kasmış bir cani ve bu aptalca savunmaya inandığını iddia eden ve bunu savunan da liboşlar. Ne kadar tanıdık bir hikaye di mi? Obama dönemindeki Orta Doğu katliamlarının dizaynında da kolu bacağı olduğu zaten ortada. Ulan liboşlar sizin kadar malın önde gideni bayrak sallayanı yok. Keşke tanrılar konseyi toplanıp imza verse de cehennemin en tatliş katında AKP'lilerle birlikte ağırlansanız.

https://eksisozluk.com/turk-ekonomisini-cokertmeyecegiz--6730743

Ne isterlerse verecek bir iktidar var karşılarında hangi iktidar bunların güçten düşmesini ister? Daha Biden seçilir seçilmez Halkbank davasında kahraman ilan edip Borsa İstanbul'un başkanlığını ödül olarak takdim ettiği Hakan Atilla'yı şutladı. Merkez Bankası başkanı da Halkbank eski ikinci müdürü idi onu da şutladı zaten. Kendi çıkarı için satmayacağı insan yok.

https://eksisozluk.com/entry/115441063?fbclid=IwAR0abk5jSKwTiCFoWSUjNrBS8W3t4feE2mWqkckD4cgKMAvRB1w-_FF_hW8

Gerçekten bu solcu ve liboş mallığı yobaz mallığı ile yarışıyor. Yahu o çok sevdiğiniz Obama zamanında NSA'in sadece kendi vatandaşlarını değil tüm dünyadaki insanların bütün teknolojik haberleşmelerini takip ettiği çıkmadı mı ortaya? Solcuyum liboşum diyen mal her türlü faşizmin yılmaz savunucusu olmuş tamamen ırkçılık üzerine kurulu terör örgütlerine de hayranlar malum. Kadınları farklı bir sınıfa sokup onu aşağlayan simgeleri savunuyorlar güya özgürlük adına. Git köleyim ben deyip boynuna halka geçirenleri de savun mesela ama o kadar hıyarı yok nasılsa di mi biraz kalabalıklaşsalar onu da savunursun çünkü sana bunu empoze ediyorlar ve bir yobazdan daha sorgulamaktan aciz daha biatçı bir malsın sen. Liberal dediğinin her türlü özgürlük düşmanı fikir, kurum ve sembole savaş açması gerek güya ama çarşaf savunuyor Twitter sansürünü kutluyorlar, dünyayı kana bulayan ve şüpheli bile olmayan insanların özel hayatına zerre saygı duymayan küreselcilerin götüne takılıyor. Bu ne çeşit bir mal dünyası benim burada ne işim var hiç ben anlamadım ki?

https://eksisozluk.com/erdogani-iktidarda-tutan-guc--6733843

Küreselci sermaye. Bu organizasyon bir gorili de Türkiye gibi bir ülkede 20 sene iktidarda tutabilir çünkü bu ülkenin insanları paranın köpeği olmuş ahlaksız yığınlardan müteşekkil. Biden geldi Tayyip iktidardan inecek sanan gerizekalı liboş kardeşim onu bu iktidara çıkaran ve senelerce bu noktada tutanlar zaten bunlar ve şimdi yine güçlendiler. Sen bu konuyu bir kere daha düşün istersen. Türkiye savaşa sokulmadan ve parçalanmadan yani Tayyip'i asıl amaçları için kullanmadan o tahttan indirmeyecekler sonrasında sonu benzeşi piyonlar gibi olacak. Cehennemi yaşatmadan işini bitirmeyecekler çünkü bu da kendisini bu noktaya getirenleri unutup kendim oldum sandı diğerleri gibi ve ara ara diklendi. Oysa sadık olmayan köpeklerden hiç hoşlanmaz bu sapık ve manyak tayfa ve bunun zaten olacağını bilip tüm senaryoları buna göre yazarlar. Şu an tekrar güçlendiler çünkü karşılarında duranlar doğru yerdeler fakat oldukça aptallar ve yine yalandan demokrasi gak guk çözüm süreci senaryoları devreye girdi. Oyunun yine değiştiğini görenlerden biraz aklı olanlar bir bir tüyüyor çünkü başlarına gelecekleri görebilecek kadar tecrübe edindiler bu ülkede ve fakat halkımız her şeyi hala ilk defa görüyormuş gibi izliyor. İzleyin bakalım.

Trump gibi barışsever herifi arayın da bulun daha da. Irak işgali ve katliamının mimarı herifi getirmişler başa bu daha hala Trump diye sayıklıyor. İşte bir kısım mal tarafından tatliş bir liboş sanılan bu herif ve ekibi de ABD'nin vatan haini küreselciler. Bunlar sadece yaşadıkları ülkelere değil insanlık onuruna dair ne varsa alayına ihanet ediyor elbet. Böl savaştır yönet kanla beslen bunların yolu bu şekil.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)