11 Ocak 2022 Salı

TOPLUMDAKİ KADIN DÜŞMANLIĞININ İYİCE ÇIĞIRINDAN ÇIKMASI

eski nişanlısı tarafından öldürülen kadın avukat - #132178900 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

 Ulan ne adi yavşaklarsınız avukat olduğu için zaten güvenlik amaçlı silah taşıma ruhsatları var kadın pek çok yere başvurmuş bakmış bu ülkede kadın katilleri için yapılan bir şey yok devlet oturup cinayeti izliyor hatta polisin gözü önünde cinayet işleniyor görüldüğü üzere caydırmak için tehdit etmiş. Ha ben de mesela elim tetikte gezerdim şansımı denerdim beni tehdit edecek adi yavşağın kafasına sıkmak için ama işte o iş her zaman öyle olmuyor kahpe tuzaklar bu adilerin işi. Başlıkta defalarca ikisi de maganda ödürülmesi doğal hatta iyi ki öldürülmüş diyen bile var. Ulan kendini dünya medenisi asilzade sanan ayak takımı sizi, umarım ülkeye sokulan vahşi maymunlar kellenizi kıtır kıtır keser kodumunun malları. Ha bir de bin kere anlatıldıldı bu saykolar kendilerini bambaşka biri gibi tanıtıp insanların hayatına giriyor bu piç de uzman çavuşum demiş kim bilir sana aşığım bilmem ne diye ne diller de dökmüş ne kibarlıklar yapmıştır ama elbet bir noktada falso verecek. Herif pezevenk çıkmış la evet bildiğin düz pezevenk benzetme değil. Velhasıl bir avukatı bile kandırabilir bir avukatın bile canını kurtarmasına fırsat vermeyebilirler. Avukat diyorum özellikle de çünkü bu insanların işi şüphe zaten. Kadınlar tarafından hezimete uğratılmış ne kadar ezik erkek varsa ve kadınlarla rekabeti sürekli kaybeden ne kadar ezik kadın varsa gelip bu vahşi suçların kurbanlarına laf sayıp döküyor. Bu apır sapır ahkam kesme cüreti gösterdiğiniz halden daha beter hallere düşesiniz rezil yaratıklar.

bursa sur yapı'da öldürülen çift - #133659099 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Cinayeti işleyen bir polis evet bunları polis yapıyorlar bu ülkede eline de silah veriyorlar yasal yasal emniyetin bütün imkanlarını da kullanıyorlar kim nerde kiminle ne yapıyor normalde bu bilgilere ulaşamaması lazım ama bu ülke Dingo'nun ahırı, zaten emniyetin dibinde olmuş olay orası polis doluymuş herif işini bitirince gelmişler gösterdikleri şefkat de ortada. Sonra vay efendim kadın aldatıyormuş bilmem ne, söylenceye göre boşanma aşamasındaymış okul müdiresi kadın ve başkası ile birlikteymiş e yani bu vahşi hayvandan boşanacak tabi kadın, bu ülkede taraflardan biri istemezse boşanmak yıllar sürdüğünden oturup beklesin de denecek bir durum da yok.

nafaka kanunu 2022 düzenlemesi - #133456020 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ailesi ve kocası tarafından başka hiçbir vasfı olmadan bir seks kölesi, temizlikçi, aşçı ve damızlık olarak yetştirilen kadınlara git bu süre içinde kendine başka koca bul diyorlar yani artık kimin bilmem kaçıncı karısı ya da cariyesi kapatması osu busu olacaksa çünkü bir de evlenilecek kadında bakire şartı var malum bu ilkel ülkede. İslam denen Arap mitolojisi erkek egemenliğini sürdürmeye and içmiş bir safsatadır diyoruz ama apaçık görünen şeyi aptallar ve deliler ısrarla reddediyor. Bazı mallar da bu ülkenin şartlarını her yerde Cihangir'deki gibi sanıp kadın erkek eşitliği bık bık destek atıyor bu rezilliklere zaten bu malların mallıkları sınırsız malum. Önce ülkedeki sosyal düzeni değiştirip geliştireceksin sonra bu mal mal laflar edebilirsin sabahlara kadar.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)