11 Ocak 2022 Salı

ÇOCUĞUNUN HAYATINI HİÇ ETTİRİP YİNE DE KAFANI RAHAT HİSSETİREN DİN

hayatına son veren tıp öğrencisinin son videosu - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Türkiye Cumhuriyeti pırıl pırıl gençlerini cennet hayali kuran şizo vahşi maymun ailelerinin elinde harcatmayacak şekilde kuruldu ama görüyorsunuz bunun böyle olması gerektiğini düşünen ama hala Atatürk'e laf etme cüretinde olan aptallar da dahil bu kadar aptallığa hiçbir temel dayanmaz. Çöktük efenim. Bu gence de gerçekten içten bir şekilde üzüldüm. Hayatı bir grup ruh hastası vicdansız izansız ahlaksız manyağın elinde hiç olmuş. Nihayetinde gencecik yaşta dayanma gücü kalmamış tükenmiş. Peki kızkardeşlerini bu manyakların elinden kurtarabilecek miyiz? O da yok. Ben böyle insanlığın ailesine de dinine de gelmişine de geçmişine de...

enes kara'nın babasının açıklamaları - #132183853 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Zerre kendini suçlama yok neden çünkü bunlara sorsan hayali arkadaşlarının sevgili kulları ve dinen her türlü obsesif ritüeli yerine getirdikleri için her türlü acıya sebep olsalar da içleri rahat. Hiç unutmam yıllar önce yine bir çocuğa tecavüz etmişti de bir sapık çocuğa Ramazan'da gel sana üst baş alayım yedireyim içireyim seni demişti puşt. İşte din insanı adam etmez adam olanın zaten doğuştan karakteri böyledir o olmuş da gelmiştir ama her türlü puştun saçma salak adetlerle kendini iyi hissetmesini sağlar. Durumunu daha iyi anladık dediği kafayı yemiş filan diyor yani, asıl kafayı yiyen kendisi ama bunu idrak edecek tek bir nöron bırakmamış organize dolandırıcılık çetesi bunda. Hala şu tarikatlara cemaat diyenin de ilaveten götüne... Ne güzel de ezberlettiriyorlar kendi istedikleri gibi her şeyi mal insanlara...

Ekçe:

4 yaşında çocuğa rakı içiren seküler aile - #132190212 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Çocuk en azından yaşama sevinci olan ailede büyüyor belli, kafayı Arabın Tanrısı ile bozmuş zombilerle dolu bir ortam değil bulunduğu ortam. İki gıdım rakıdan bir şey olmaz bize de içirdiler küçükken oturup bir büyük devirmedik tadına baktık çocuk aklımızla böğğ dedik millet güldü geldi geçti. Mesele sağlık olsa o yedirdiğiniz şerbetli tatlılara ucuz market çikolatalarına bakın asıl, karaciğer yağlanması 12 yaşa kadar düşmüş. Günah ama derseniz zaten size bir şey demeye tenezzül edecek değilim cahil aptallarla muhabbeti keseli çok oldu. Biri daha yorumlarda söylemiş, dün tarikat eziyetine dayanamayıp intihar eden çocuğun mevzusu kapansın diye laiklerin üstüne salayım milleti demiş iblis, bazıları da atlamış hemen yobaz olmadığı halde yok çocuk eğitimi yok çocuğa böyle mi bakılır gak guk. Çocuğu her şeyden önce sevgiye doyurun sevgiye gerisi boş ama bunu yaparken de hayatın bir sürü gerizekalı şerefsiz malla dolu olduğunu ve bu sevgiyi her zaman bulamayacağını da söyleyin sonra gerçek hayatla yüzleşince mala bağlıyor onlar da :/

11 ocak 2022 mansur yavaş tweet'i - #132195032 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kılıştar'ın yavşaklıkta çığır açıp şu an susmak durumundayım açıklamasının üstüne kendisini aday yapmayı düşünmediği Mansur göte göt demiş. Bu ülkenin alçak şerefsizlerinin gönlünü yapmaya çalışanlarla varacağı nokta belli ki vardık bile zaten, hak edene hak ettiği muameleyi yapacak olan dürüst, namuslu ve cesur insanlara ihtiyacımız var.

enes kara olayıyla ezanları susturmak istiyorlar - #132226720 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hay ezanızının susmasına da ilaveten ahlak yobazı ne la ahlaka ne kadar düşman olduğunuzu da açıkça söylemeye mi başladınız?

12 ocak 2022 akit'in enes kara haberi - #132227207 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tek dertlerinin siyasi rant olduğu o kadar ortadaki yoksa yasa boğan ölüm filan demezler netekim dinde intihar yassah kardeşim normalde ağızlarına geleni sayarlardı intihar eden kişiye bu yobazlıkla ama sempati toplayıp saldırıya geçme bilmem ne. Size bir dininize iki...

tarikatlara karşı yürütülen sistematik düşmanlık - #132283528 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sorarsan Atatürk'ten nefret etme özgürlükleri var ama biz örgütlü ruh hastası sömürü yuvası, sapıkların biricik ortamı , dolandırıcı şahları yetişen tarikatlardan tiksinemiyoruz. Daha hala yok bale hocası taciz etmiş bilmem ne anlatıyor mallar sanırsın balenin örgütleri var bunlar insanları bize tabi olmazsanız cehennemde yanarsınız bilmem ne deyip kekliyorlar. La sizin bırak modern çağı herhangi bir çağda varolmanız insanlık onuruna hakaret beyinsiz cahil deli avcısı rezil utanmaz dolandırıcılar. Eskaza iktidara gekirsem bu tarikatlardan geçimini sağlayanları nitelikli dolandırıcılıktan içeri atacağım daha da halkı kin ve düşmanlığa bık bık halkın bir kesimini aşağlama o bu bir sürü suç isnat edeceğim mensuplarını da tımarhaneye kapatacağım mensuplarının çocuklarını da devlet korumasına alacağım evet ülkemizin bol bol tımarhaneye ihtiyacı var stadlar dolusu deli ile yaşıyoruz.

evladımı ölüme cemaat değil ateizm sürükledi - #132305928 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi böyle zavallı eziklere göre hep kendilerinden başka herkes ve her şey suçlu olabilir ama kendi cehaletlerinde, deliliklerinde ve şerefsizliklerinde asla bir sorun yoktur. Artık kim öğrettiyse bu lafı ilk gün beyan verirken hiç aklına gelmemişti hala tarikat harika bişiy yea filan diyordu. Yiyorsa dindar ve ateist intihar oranlarına bakın bakalım kimlerden olanlarda ezici çoğunluk var madem her şey siz biz konusu.

evladımı ölüme cemaat değil ateizm sürükledi - #132314694 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bunların dininde evladı Allah için kıtır kıtır doğramak gayet doğal sonra Allah acıyor da bunlara koç indiriyor bilmem ne oysa herif gayet mutlu cennet için evladını doğramaktan filan Allah'larına göre de bu gayet normal bir şey aslında. Masalları bile korkunç psikopat sadist çıkarcı şizofrenilikten ibaret. Toplumdan onay alacaksınız, işiniz rast gidecek, öldükten sonra huriyle nuriyle takılacaksınız diye onayladığınız şeyler bunlar işte. Kendi sosyal çevrenizde hiçbir sorun yaşamayabilirsiniz lakin bir sürü çoluk çocuk bu delilerin elinde oyuncak oluyor bundan bile ar duymuyor insanlar, gerçek islam bu değil deyip avutuyor kendini geçiyor. Gerçek islam tam olarak bu. Kadınlar ve çocuklar mal bunlar için hatta kölelik de gayet doğal. İslam zengin erkeklerin işine gelen dindir uydurucusu da öyle zaten.

bir velet öldü diye cemaatleri mi kapatacağız - #132244255 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Medeniyet için idam şart.

ali babacan'ın tarikatlar kapatılmasın demesi - #132236565 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kodumunun fonlu yobazına daha hala mikrofon uzatanların da...

misvak caps'in anlamsız tarkan bu ne paylaşımı - #132266617 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tarkan'ın söylediği tek bir cümleye bile cevap veremeyip cono gibi anlamsız anlamsız saldırmış yine ahlaksız şerefsizler.

türkler ve kürtler deizm ve ateizm'e sürükleniyor - #132313927 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Nerde o günler. Anasının beğenmediği kızla evlenemeyen erkeklerle, kazık kadar yaşa geldiği halde arkadaşlarıyla tatile gidemeyen kadınlarla yani çocuk akıllı ve karakterli tiplerle dolu bu ülkede daha uzuuun yıllar yersiniz dinin ekmeğini merak etmeyin ama her dolandırıcılık hikayesinin bir sonu vardır elbet.

sol örgütlerin taksim'deki enes kara provokasyonu - #132333715 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sikeyim sizin muhafazakar camianızı da beş kuruşluk dahi onuru olmayan satılık kapıkulları sizi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)