19 Ocak 2022 Çarşamba

AKP'YE RAĞMEN HAYATTA KALABİLMEK

g.antep bld. kültür daire başkanının kar tweeti - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yüzsüzlükte çığır açmak.

nurdağı'nda araçta mahsur kalan vatandaşlar - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

AKP'li yöneticinin fırça çekme cüreti gösterdiği insanların hali. Hepten iblise bağladılar. Kötülük böyledir zamanla delirtir hepten.

Mehmet Mucahit Ceylan on Twitter: "Gaziantep Nur Dağı’nda mahsur kalan sürücünün yardım çığlığı: Yiyeceğimiz yok, su yok, benzin bitti. Çocuklar var, biran önce yardım gönderin. #Gaziantep #nurdagi https://t.co/U8bwYMcUPN" / Twitter

Hala orada mahsurlar ve hava açık olduğu halde yiyecek içecek bile sağlanmıyor helikopterle. Hani nerde devlet denilecek günler. Devlet yok AKP yedi bitirdi. Teşekkürler yobazından liboşuna bütün gerizekalı çomarlara. Bu insanlık suçu hepinizin.

nurdağı'nda araçta mahsur kalan vatandaşlar - #132529445 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sezen Aksu gak demiş İmamoğlu guk demiş diye ortalığı yıkanlar çocuklar dahil kimseyi umursamıyor dahası önlem almayan önlem almadığı için aç susuz soğukta kalanlara yardım ulaştıramayan tüm bunları beceremeyecekse de yolu en başta kapatmayan yetkilileri değil yolda kalanları suçluyorlar. Bu safi kötülük, bunun cehaletle aptalıkla alakası yok bunlar şeytan masalları anlatan gerçek şeytanlar.

19 ocak 2021 kızılay'ın sansürlü bilgi tweeti - #132527473 - ekşi sözlük (eksisozluk.com) 

Duraklayan? Sizi insan yerine koyan koyacak olan herkesin ben amk.

nurdağı'nda araçta mahsur kalan vatandaşlar - #132537179 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülkeyi mafya yönetse böyle bu kadar soymaz yani bunlara mafya deyince mafyalar bile deliriyor işte. Bir de haber bile yapılmamış aman oy moy kaybederler sonra bizim kanalımızı götümüze sokarlar filan diye. O kanallar o gazeteler götünüze sokulacak bir bir kaçış yok bundan.

nurdağı'nda araçta mahsur kalan vatandaşlar - #132543237 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Anlaşılan baya baya insanlar ölecek orada?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)