17 Temmuz 2020 Cuma

BENİM BEDENİMDEN SİZE NE PİS SAPIKLAR?






Fotoğraf zamanında İşkodra'da çekilmiş. 

Balkanların her bölgesi böyle değildi muhtemelen mesela benim Bulgaristan Şumnu'da çekilmiş büyük büyük dedem ve babannemin çocukları ile fotoğrafı var üzerinde elbise var başı da açık dedemin annesinin. Ailemin Yunanistan Kavala'dan gelen tarafında da kadınlar o döneme göre yine oldukça rahat görünüyor. Belki de aile içindeki rahatlıktan ya da yaşadıkları bölgeden kaynaklı bu durum, yorumlarda da biri yazmış taşlanmamak için giyiyorlardı diye. Taşlanmak, hor görülmek, bir takım obsesyonların çocukluktan itibaren beyin yıkama yöntemiyle beyne sokulması, erkeklerin silahlı, bencil, ahmak ve kaba olması o bu sebepler çok. O zaman itiraz etmek öyle kolay değildi belki ama bugün imkanı varken kendisine eşit vatandaşlık sunan Atatürk'e bilenecek kadar yoldan çıkmışlara diyecek bir şey yok. Bizi de kendileri gibi olmaya zorlayacak düzene destek verdikleri için onlara zerre bahane bulacak değilim çünkü bu cehalet ya da gücünün yetmemesi değil bu bildiğin kadının kadına hatta insana düşmanlığı. Kimsenin beni cinsiyetimle fişleyip cinsiyetimden ötürü istediği kalıba sokmaya hakkı yok. Bedenim utanacağım bir şey değil utanması gerekenler ahlaksız beyinlere sahip ruh hastaları.





https://eksisozluk.com/entry/110363430

La Hristiyanlar da Yahudiler de dinlerinde reform yapalı asırlar olmuş üç beş ruh hastası azınlığı gösterip onlarda da var diyor mal asdgh... İslam'da ise reformu sadece Türkler yaptı onlara da islamı kötülemek için -ki bence sere sere kötüleyin hiçbir mahsuru yok- tatlısu müslümanı diyorsunuz. Araplar zaten Türkleri müslümandan saymıyor olan reform da zaten böyle giderse yalan olacak. Bir de en beğenilen seçilmiş bu giri. Evet kadını kadınlığı ile fişleyip ona şekilci bir üniformayı dayatanlara onurlu bir şekilde ya siz kimsiniz demeyi beceremeyip diğer kadınları da zor duruma düşüren-çünkü bunların kuzu gibi kabullenişinden güç alıp gelip bizlere de sarıyorlar üstelik bunlara da türban yetmez burka giyeceksin diye sarıyorlar yani şu hal külliyen kifayetsizlik külliyen hemcinslerine ihanet- bu kadın mıdır kız mıdır bilemediğim şahsa hiçbir şey demeyeceğim hatta sanat sepet yea bravo deyip çılgınca alkışlayacağım onu. Böyle keriz millete böyle itelemeler müstahak. Ve hayır bu kadınların hayata karışmasını desteklemekle reform/devrim filan olmuyor bakınız İran örneği orada da öyleydi ne oldu? Bir gecede nasıl da kadını hayvandan aşağı konumlandırdılar ve sandığınız kadar da gelişmiş bir çağda değiliz. Elinizdeki cep telefonlarına bakıp aldanmayın onu az sayıda insan tasarlıyor ve üretimini sağlıyor asıl etrafınızdaki ilkel yaratıklara bakın bilhasssa sizin coğrafyanızda burnuzun dibinde yaşayan vahşilere. Gerizekalısınız.







Bu leşlikle çan eğrisine inansalar sevinmeleri lazım benim sevap pointlerim daha yüksek oh olsun ben daha makbül oldum kesin ekstra cariyeler kaparım diye ve fakat bunların aslında içlerinde bulunduğu hal insanlık düşmanı çiğ nefret topu yaratıklar olmaları ve kendilerini de minyatür birer Allah sanıyorlar. Bu ruh hastası gerizekalıca düşüncelerinden aldıkları yetkiye dayanarak insanlara yaşadıkları hayatı zindan etmeye çalışmak da biricik gayeleri oluyor çünkü kendi iç dünyaları öyle bir cehenneme dönmüş ki hepsi birer zebani olmuş.




https://eksisozluk.com/nizamulmulkun-kadinlar-hakkindaki-sozu--6617735

Efenim bazıları der ki Osmanlı belli bir dönemden sonra bozulmaya başladı Türklük o vakit gitmeye başladı elden bık bık. Bozulma Osmanlı'dan önce de vardı Selçuklu'da da vardı hatta ondan önce de vardı ve sadece Arap kültürü ile işgal edilmedik daha en başlarda Çin kültürü ile de işgal edildik mesela. Bizzat bizden olan ve sonradan içimize giren türlü ilkel yaratık türlü maşalıklar yaptı. Kadının tek fonksiyonu neslin devamını sağlamak diyen ve erkeğin malı olduğunu iddia eden primatlar tıpkı bununki gibi tarihe not bile düşebildiler. Dün de bunlarla uğraşıyorduk bugün de uğraşıyoruz yarına bakçez bakalım belki bir ara soylarını kurutmayı başarırız.


Bir de bunlar saygı filan bekliyor. La kendine saygısı olmayan insana hiç kimse saygı duymaz buna o sana aferin kızım deyip gaz verenler de dahil ama sen yine Arapçılık oyna tabi tutan yok ve fakat gün gelir sen ve senin gibilerden yüz bulup benim de kapıma gelir sen ikinci sınıf insansın derlerse önce sizi yolayacağım na bunu da buraya yazıyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)