4 Temmuz 2020 Cumartesi

ARAPÇILARIN BALKAN TÜRKLERİNİ AŞAĞILAMA KASTIRMASI

Bu dolandırıcı hainlerin Türklerle derdi zaten malum da oraya buraya propaganda kasıyorlar en son Feys'te Balkan göçmenlerinin kapalı grubunda yine rastladım e yeter amk kimin çiftliğinde propaganda kasıp horozlanıyorsun? Yine Bulgaristan'dan gelen Türkleri gömmeye kasmışlar vay efendim onlara her imkan sunulmuş da bu islamın gereğiymiş de ama şimdi gelen ümmet zor durumdaymış da.

Bu insanları sığınmacılarla karıştıran zihniyetlere defalarca tamir gerekiyor. Bulgaristan Göçmeni Türkler bu devletin asli unsurlarıdır Osmanlı bir Balkan devleti olarak işe başlamıştır ve Türkler de o topraklarda yüzyıllardır yaşamaktadır. Balkan Türkleri Bulgarların asimilasyon politikaları yüzünden sırf isimleri değiştirilmeye çalışıldı diye ve başkacana şerefsizliklerden dolayı tüm mallarını mülklerini emeklerini hayatlarını yakıp ana vatanlarına dönmeyi tercih etmişlerdir. Bu imkanı sunan da islami hiçbir unsur değildir. Bizzat kendi de Balkan kökenli olan Kenan Evren vermiştir talimatı. Bir de hala Bosna'da Arap şehit oldu İstanbul'da fetihe Araplar da geldi bilmem ne Arap pazarlamacılığı yapılıyor. Arapların Türkleri nasıl da arkadan bıçakladığı herkesin malumu hiç öyle hayali kahramanlıklarla üstü örtülecek bir gerçek de değil bu. 

Bir de gelenlerin çoğunlukla Türkmen oldukları iddiası kasılmış asdfg neremizle gülsek bilemedim.

Gelenlerin kaç tanesi Türkmen acaba ya? Milyonlarca kim olduğu belli olmayan Afgan Arap o bu çeşit çeşit insan kapıdan içeri sokuldu hatta kapı filan kalmadı kafaya göre gelen geldi. Asıl bilhassa en başlarda kapılarda bekletildi Türkmenler. İşkembeden sallama yok algı operasyonlarına kanmayanlar var olan bu. Bulgaristan'dan gelenlere iş bulmada kolaylık sağlandı dediğiniz de bu insanların çoğu eğitimli insanlardı çölden gelmediler fakat ne emeklilik hakları ne başka diğer sosyal güvenceleri ellerinde kalmıyordu çoğu bu yüzden geri dönmek zorunda kaldı yahut diyelim orada köy hekimliği gibi bir hekimlik var ama burada denkliği yok diploması geçersiz böyle böyle sıkıntılar. Ve tabi ki Orta Doğu ülkesi yobazlıklarına da alışık değiller üste Türk'ten sayılmayıp gavur muamelesi görmeleri var. Neticede dönenler bu ülkenin kaybıdır, bu ülke aydınlık Balkan Türkleri ile belli bir medeniyet seviyesine ulaşmıştır Orta Doğu'dan gelen yabancı unsurlarsa şerden başka bir şey getirmemiştir.

Biz hala buradayız ve gerekirse yine sizleri cehennemin en dibine kadar kovalarız da ve sizin soyunuz çölde bir köşede kururken daha bin yıl daha belki de daha uzunca bir süre biz yine buralarda oluruz. Biz Türküz siz hiçkimsesiniz :)

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)