3 Ağustos 2019 Cumartesi

NETFLIX SANSÜRÜ

Bu yobazların güya özgürlük talebiyle aslında falakalarını geri istemelerine hıyarla koşanlar için çok güzel günlerden geçiyoruz bence :) Dedik bunları hep. Sorsan olsun yine onları savunurum der bu mallar zira aptal ezikler asla hatalarını kabul etmez :/

Bilen biliyor sabah akşam Netflix'e globalist liboşlara onlara bunlara saydırırım lakin onlar bir şeyler söyleyecek yapacak biz onların söylediklerini mantıkla çürüteceğiz o olacak bu olacak insanlık gelişebilirse gelişecek yoksa yine boka batacak her zaman olduğu gibi vs. Böyle bir denklemi yobazlarla asla kuramazsınız. Çünkü onlarla mantık dahilinde bir diyalog kurulması imkansızdır. Dogmacılıkları liboş dogmacılığının çok çok ötesinde, çok daha eski. Sıfır düşünme sıfır mantık böyle devam ediyorlar hayatlarına. Kronik hastalıklı dogmayla diyalog olmaz. Fakat hala böyle bir şey olabileceğini sanan mallar var. Geçen gördü tik tok'ta feno olmuş biri eşi de malım değil eşim diyor hemen ay işte konuşsak kazanırız. Lan gerizeka bunlardan kaç örnek var karşında artı bunlar siyasal islamcı mı ne gibi bir gücü var bunların? Saftirikler.

Elbette toplumun büyük kısmı katı değil geçişken. Geçtiler de bakınız şu an AKP MHP'nin güven oyu sayesinde iktidar yani adı konmamış bir koalisyon var ortada. Oyları %38 civarında vs. Ama ülkenin tüm kurumlarını bitirmişler e siktiminin ne olacak kazansan ülke bitti gitti çoktan. O yüzden o gün yetmez ama evet diyen açılımlara saçılımlara tav olan ve elbette tüm bunlar olurken aman facia olur çok da tepki verip tadımızı kaçırmayalım şeklinde supap rolü üstlenen vs. her kim varsa bunlar iyi günleriniz. Daha savaşı yaşamadınız la ne çabuk ağlıyorsunuz?




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)