3 Temmuz 2019 Çarşamba

HAY BEN SİZİN LUT KAVİMİNİZE

Hala kodumunun çomarları Lut kavimi diyor yarın şeriat gelse zinadan 1500 kırbaç vuracakları sikikler çoğu da.

Bu da ama islam öyle değil çok tatliş bir din aslında diyen dininden habersiz tatlısu müslümanlarına gelsin Nur Suresi 2.


Sene 2019 hayvanları insan vahşetinden kurtarmaya çalışıyor insanlar oysa henüz kendilerini kurtaramamışlar ki insan vahşetinden sıra hayvanlara gelsin?

Ha din böyle bunun bokunu çıkaran da yine çöl primatları. Diyorlar ki burada bahsedilmemiş ama recm de varmış çünkü peygamber uygulamış demek ona vahiy gelmiş denmiş ki sen istediğini yapabilirsin bunu yapmak da sünnetmiş böyle rivayet edilmiş. Eşcinselliğe de özel ceza yok. Bu da olsa olsa varsa zina suçu dahilinde çünkü zina helalin olmayanla seks yapma hadisesi eşcinsel ilişki de hiçbir şekilde helal bir ilişki değil helal sayılan nikahlı kadın erkek ve sağ el evet sağ el asdfghjk yani eşcinsel cinsel ilişki zinadır bu kadar gerisi Allah'ın işleri.

Belli ki dinle getirilen kurallar bu ilkel vahşileri yumuşatma onları yontabileceği kadar yontma gayesi taşıyor lakin Muhammed zamanla baskılara dayanamıyor veya güç zehirlenmesi yaşıyor eski tas eski hamam Arap gelenekleri devam etmeye başlıyor yine olay bundan ibaret.

Araplar diyor ki eşcinsellik çok büyük cinsel günah ama ona özel ceza yok o zaman bunların üstüne duvar yıkalım yok derilerini yüzelim demek Allah bize bırakmış kararı bak sikik mallara bak, zina işte. Hepsi zina. Hepsinin cezası 100 sopa. Sen psikopatlığını ilahileştiremezsin.

Ve maalesef onur günü bahanesiyle pek çok belediye, bakanlık hatta bakanı hekim olan aile bakanlığı toplumun bir parçası olan bu insanları topyekün aşağlayan tehdit eden ve diğer insanları bu insanlara karşı kışkırtan yasadışı paylaşımlar yaptılar, yaptıkları halkın belli bir kesimini aşağılama diğerlerini onlara karşı kışkırtıp kamu güvenliği ve huzurunu tehdit etme suçları yasalarımızda açıkça tanımlı suçlar. Üstelik siz nasıl böyle şeyler yaparsınız hem de hekimsiniz dediğim aile bakanı cevaben beni blokladı. Ne kadar müthiş bir ülke di mi? Bir de konunun uzmanı olduğunu iddia eden AKP yanlısı akademizsye ve tıpçılardan da tuhaf tuhaf açıklamalar duyduk. Yok efendim aile hayatını tehdit ediyormuş LGBTİ+(Bunlar da artık yani neyseh) bireyler, toplumun ahlaki anlayışlarını fazla zorlamamak lazımmış. Bunlardan bir tanesi de Londra'da eğitim almış bir kadın akdemisyen aynı zamanda AKP vekilliği yapan biri. 1950'lerden kalma da bir İngiliz tarafından yazılmış makale yayınlamış delil olarak :) O kişi bile kendi hayatında uygulamamış bu düşüncelerini ve rafa kalkmış fikirler bunlar. Bu mu bilimsel açıklaması yaptığının? Toplumun onları daha kolay gütmek için egemenlerce dayatılmış ahlak anlayışı ile mücadele edilmeseydi hemcinsleri daha hala cadı diye kazığı oturtulup yakılacaktı kendi de Londra'da eğitim almayı ancak rüyasında görecekti. Akıl erdemi geliştirecek böylelikle toplumlar da gelişecek. Böyle mevki için makam için üç kuruş için değer mi bile bile lades

Şimdiye kadar bildiğimiz kadarıyla kamu güvenliği ve huzurundan öncelikli olarak sorumlu olan bu kişilerin haklarında hukuki işlem yapılmaması da apayrı bir garabet. Oysa Suriyeli sığınmacıları ülkemizde istemediğini belirten sıradan insanların evlerini terörist hücresi gibi basıp bu insanları ters kelepçe takıp götürdüler kameraların önlerinde. Oysa daha dün seçim için teröristten medet umup devlet kanalında teröriste seçim propagandası yaptırmışlardı? Utanç verici bir o kadar da güler misin ağlar mısın durumlar bunlar. Böyle şeyleri normalize edemeyiz. Ne aklımızdan ne erdemlerimizden ödün vermeden mücadele edip aklın ve vicdanın kazanmasını sağlayacağız. Onlar çok biz insanız.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)