25 Kasım 2018 Pazar

3. DÜNYA SAVAŞI ÇIKAR MI?

Ne dedikti. 3. Dünya Savaşı Orta Doğu'da çıkarılamaz Avrupa'da çıkar bu iş için de saftirik Rusları kullanırlar :/



Öyle veya böyle bir savaş çıkacak. Bu ekonomik bir zorunluluk. ABD çok uzun süredir son savaşın galibi olarak sadece ticarete değil asıl finansa yön verdi. Şimdi rövanş istiyorlar. Bunu yarattığı canavarı yönetemeyen küreselciler istiyor. AB ordusu talepleri anlamsız savaşlar vs.

Hepsini birden yenemezsiniz. Hele bu saftiriklikle bu aptallıkla bu cahillikle mümkün değil yenemezsiniz. Öncelik anarşiden tekrar yeni dünya düzeni çıkarmaya çalışan vahşi kapitalist küreselciler olmalı. Onları ancak millyetçiler yenebilir. Onlar da aptal ama gelenekleri var.

Hayatta her şey doğal şekilde gelişirse sağlam olur. Yani dil mesela. Organik gelişen bir şeydir. Bayan deme deyip kafa sikerek iki günde programlayamazsın. İki günlük ideolojiden de bir bok olmaz. Bunların hepsi suni müdahele. Ömürleri daha doğmadan belli. Üç gün.

Ama kültürler. İşte onlar canlıdır. Tüm canlılar gibi evrim geçirmiştir. Birilerinin götünden uydurduğu suni projeler değildir bunlar. Ortak bir ruhla asırlarca şekillenmişlerdir. İyi veya kötü durum bu. Türklük de öyle. Kimse gerçek Türkleri programlayamaz. Hele ki beyinsizler.

Bonus:



Yaw Rusya AB'ye yakıt ihracatını Ukrayna üzerinden yapıyor diye arıza çıkarttılar ondan sonra gelsin romantizmler gitsin hikayeler. La Ukrayna ilk iş yetiş ya ABD diye carlıyor ne bağımsızlığı ne özgürlüğü? Bırahın allasen.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)