11 Kasım 2018 Pazar

10 KASIM 2018

Şerefsiz hain işbirlikçileri ile dolu işgal altında bir ülke olmasak minnet ve şükranla devlet kurucumuzu anmamız gereken bir günü nasıl geçirdik tarihe not düşelim.

Ülkenin pek çok yerinde siren sesi duyulmamış yahut sesin desibeli düşükmüş veya saati tutturamamışlar vs. İşte bunlar hep küçüklük. Dur daha bitmedi tabi,
https://eksisozluk.com/entry/83177805?fbclid=IwAR0xJm4z3rgwNwCbCWwLgNxK3mLzRBTUr3FiSGRbgHjTispLwpEIaFy_8yM

Orada sirenler çalarken yürüyüp giden siyasi askeri her kim varsa sizin verecek hesabınız çok.


Diyanet başkanı 10 Kasım'da keşke Yunan galip gelseydi diyen fesli haini ziyaret etti ve basına bu fotoğraf servis edilmiş. Yani diyorlar ki gelin bize hallenin.

Bir yanda keşke Yunan galip gelseydi diyebilecek kadar arsız, siz cahil kalın biz sizin yerinize de düşünürüz diyen hırsız, katil, yüzsüz hainler bir yanda aklını kullan deyip seni onurlu insanlığa davet eden Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK.



3 Cuma'yı kaçırırsan dinden çıkarsın deyip götünden din uyduran yalancı Emevi taklitleri ne derse desin eğer ki bu işe dur demek istiyorsanız buyrun bazı dini bilgiler.

Bkz: Mescid-i Dirar ve Kuran yetmez deyip şirk kovalayan din tüccarlarının ekmeklerini ve de mercedes'lerini kovalamak için küçümseme cüreti gösterdikleri Kuran'dan ayetler.

Tevbe 107, 108, 109: Bir de zararlı faaliyetlerde bulunmak, küfre yardım etmek, mü’minler arasına ayrılık sokmak için ve öteden beri Allah ve Resûlüne karşı savaşanlara üs olsun diye bir mescit yapanlar vardır. Bunlar, “Bizim iyilikten başka hiçbir kasdımız yok” diye de mutlaka yemin ederler. Ama Allah şâhitlik eder ki bunlar mutlaka yalancıdırlar. Onun içinde asla namaz kılma. İlk günden temeli takva (Allah’a karşı gelmekten sakınmak) üzerine kurulan mescit (Kuba mescidi), içinde namaz kılmana elbette daha lâyıktır. Orada temizlenmeyi seven adamlar vardır. Allah da tertemiz olanları sever. Binasını takva (Allah’a karşı gelmekten sakınmak) ve O’nun rızasını kazanmak temeli üzerine kuran kimse mi daha hayırlıdır, yoksa binasını çökmeye yüz tutmuş bir yarın kenarına kurup, onunla birlikte kendisi de cehennem ateşine yuvarlanan kimse mi? Allah, zalimler topluluğunu doğru yola erdirmez.

Al güya şapka takmıyor diye asılanlar. İngilizleri dost edinip Kurtuluş Savaşı'nı kötüleyip, Atatürk'ün katli vaciptir diye fetvalar veren ve mescitleri vatan hainliği propagandası için kullananlar. Bak bakalım bugün değişen ne? Bu ülkeyi kanlarıyla, akıllarıyla yeri gelip aç bilaç yeri gelip günlerce çatışarak kuranların bir tanesine bile bir fatiha okumayan, hutbelerinde, vaazlarında anmayan güya müslüman üstüne güya vatansever iblisler.





Ve elbette şerefsiz ruh hastalarına gün doğan bu rezil zeminde Atatürk'ü anma törenlerinde ona hakaret eden çarşaflı Arap devşirmesi şahsiyetsizler, onun posterini yırtan vatansız Osmanlı bakiyesi beslemeler.

Ülkede ne kadar leş ruh hastası manyak varsa tüm bu rezilliklerini ellerinde Kuran sallayarak kutsallaştırmaya cüret edecekleri zemin hazırlanırken hiçbir şeye dur diyemeyen bizlere de yazıklar olsun. Lakin 10 Kasım 1938 tarihini bir bitiş sanabilirler. Türk kültürünü hiç bilmeyen bu Arap ve Batı devşirmelerine hakkımızda bir gerçeği tekraren hatırlatmalıyız ki ata kültü bizim için her şeydir ve biz ölmekle bitmez aksine zamanla çoğalırız. Atatürk şu an hiç olmadığı kadar sağ.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)