14 Haziran 2018 Perşembe

DÜNYANIN EN YAVŞAK SEÇMEN PROFİLİ ÇIKTIM :/




Dünyanın en yavşak seçmeni olmalıyım yahut algoritmayı HDP genel merkezi yapmış her türlü moderenliği dayamış sazcıya :p Ya da kimse beklentimi karşılayamayınca herkes aynı seviyelerdeyse. Ha bu arada çok büyük bir falso yahut büyük bir hadise gelişmesi vs. olmazsa oyum vekilde İyi Parti Başkanlıkta 1. tur Meral Akşeneri 2. tur RTE hariç her kimse. İdeal bir dünyada İnce ve Akşener kalırdı öyle olsaydı da Akşener.

Sori İnce'cim, komedyen değil devlet idarecisi lazım memlekete. Sori CHP, liboşunla solcunla Kürtçünle tam bir çıfıt çarşısı oldun. Atatürk ve onun ilkeleriyle dahası Türklükle de en ufak alakan kalmadı. Ülkemize dayatılan ABD tipi çift kutuplu başkanlık sistemindeki liboş görevini aldın AKP'ye de muhafazakar kanadı hediye ettin. Eyaleti de getirirsiniz bölersiniz ülkeyi el ele kol kola. Benim ülkem öyle bir ülke değil, öyle bir ülke olmasını da istemiyorum.

Data topluyorlar geyiklerini sallamayın. İstatiksel veri elde ediyorlar sadece yani eğitim, yaş, cinisiyete göre politik beklenti vs. Siz isterseniz yine de DNS tabi :p http://kimeoyversem.com/result/5b21a8fdc7645

2 yorum:

  1. Meral Akşener Millet İttifakı'nın bir üyesidir elbette. Şartlara göre destek esirgenmemeli, lakin, İnce'nin birinci turda seçimi kazanabilme potansiyeli var bunu da gözetin ve İnce'yi daha iyi takip edince göreceksiniz ki ortaya devleti ayağa kaldıracak bir vizyon koyuyor.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnce'nin birinci turda seçimi kazanma ihtimali %0.0000000000000000000000000000563... işte bunlar hep hayatın acı gerçekleri :(

      Sil

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)