15 Ekim 2021 Cuma

İNSAN KÜÇÜKTÜR AMA MİDE BULANDIRIR

 türkiye'den siktir olup gitmek - #129053288 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu ülkeden siktirip gitmeyen zeki, donanımlı ve ahlaklı her insan bu ülkedeki aptal, yoz ve kötü insanların marifetlerinin bedelini öyle veya böyle ödemek zorunda kalır. İsterseniz evde kedimle takılayım kimseyle muhatap olmayayım seçimi yapın yine de olur bu. İki dakka evinizde huzur içinde oturmanız bile mümkün değildir çünkü yine birileri açgözlülük motivasyonu ile aptalca bir şeyler yapmayı kovalıyordur. Yemin ediyorum ülkemden başka ülkede yaşamayı hiçbir zaman düşünmemiş beni bile zamanında iş vesilesi ile yurtdışında yaşama fırsatını tepme konusunda pişman ettiler. Bakınız organize kötüler filan değil derdim onlar aptal ve cahil bile olsalar biri yol gösterir fırsat sunar organize olur kötülük yapar buna karşı direnç göstermeyi tercih edersen bir şekilde sen de organize olur az sayıda kaliteli düzgün insanla bile yaparsın bir şeyler gösterirsin günlerini ama ben sıradan insanların aptallıklarından ve kötülüklerinden bıktım, bunların bir şekilde hayatıma burunlarını sokabilip kendimce kurduğum nispeten huzurlu ve güzel ortamımın götüne koyabilmelerinden yıldım. Bu küçük insanlar gerçekten parazit gibiler, bir türlü kurtulamıyorsun bunlardan.

comfort woman - #132004657 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Japonların savaşta ne kadar iğrençleştiğini zırcahil olmayan hemen herkes biliyor ha bunların çoğu da kara propagandadır o da ayrı mevzu ama bu bebekler ve çocuklar da dahil ve özellikle konuyla alakası olmayan masum hayvanlar da dahil bir sürü sivili mikrodalga fırında pişirme ile bir tutulacak iş değil daha da doğaya verilen kalıcı zararlar da var. La insanların tepesine nükleer bombalar attılar lan hem de defalarca anlayamıyor musunuz bunun ne çeşit bir canilik olduğunu hala? Yıldım şu beyinsiz kıyaslamalardan valla yıldım.

Bu balıkla ilgili fotoğraflara bakarken bu fotoğrafa rastladım. Bu fotoğrafın iğrençliğini algılayamayacak ölçüde iğrenç mahluklarla birlikte yaşıyoruz. Balıkçılığa laf ettiğim yok zaten dedemin de mesleği lakin hayatı boyunca böyle bir fotoğraf çektirdiğini hiç sanmıyorum. Elbette buradaki kadın da muhtemelen foto için seçilmiş bir model ama yansıtılmak istenen zihniyet ortada. O balığın ağzındaki kan o kadındaki zevkten bin köşe oldum porno ifadesi. Sadist sapıklar sizi.

Foto da buradan alıntı spor yapıyorlarmış efenim.

https://www.floridasportsman.com/editorial/spring-dolphin-fishing-tips/398114

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)