4 Ekim 2021 Pazartesi

ARABIN DİNİNDEN GÜÇ ALAN SAPIKLAR VE ONLARI MAL GİBİ İZLEYEN TOPLUM


Yeğenine tecavüz eden imam: O da tahrik ettiği için benim kadar suçlu (birgun.net)

Erkeklerin uçan kuştan tahrik olup ona bile tecavüz etmesini normalleştiren Arabın dininin tüccarlarından beklenebilecek hareketler. Bu ahlaksız toplum da nasılsa Allah belasını verir deyip kendini avutur ve bu sapıkların yaptıkları yanlarına kar kaldığı gibi diğer sapıklar da cesaretlenir. Ondan sonra vay efendim insanlar neden böyle yapıyor. Neden yapmasınlar iblis bunlar işleri bu asıl sen ne yapıyorsun? İzleyip cıkcıklayıp Allah'a havale ediyorsun aferin bravo.

antalya'da kafası kesilen öğrenci - #130893762 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Evet ya şizo deyip geçelim IŞİD de şizo ordusu. Din tüccarlığı yapıp kafayı dinle bozup ekmeğini kelle kesmekle çıkaran tekbirle kelle kesen herkes ama herkes şizo ve bunlar da diğer şizoları etkilemiyor bu şizoların ekseriyetle dinle kafayı bozmuş illa tarikatta orda burada takılması da o ortamların elverişli olmasından değil dininizin düşmanlarının bütün şizoları ve sapıkları özel olarak toplayıp sizin tarikatlarınıza sızdırmasından oluyor. Ya senin dinine de Arap masallarıyla kafayı bozmana da asıl şizo sizsiniz güzel kardeşim bu vahşeti yapan da ona zemin sunup onu yüreklendirdiğiniz sadist bir psikopat umarım böylelerinin eline tez zamanda düşersin ki zor ihtimal değil dünyadaki bütün psikopatları ülkemize itelediler ve hayır bunu bu ülkenin din düşmanları değil alnı secdeye değen Türk düşmanları yaptı. Gerizekalılar hala din avukatlığı tarikat yalaklığı yapıyor, götünü kesecekler götünü kodumunun davarları aptal papağanlar sizi.

türkiye'den siktir olup gitmek - #130938984 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Atatürk bunlardan daha vahşileri yendi elbet yeneceğiz ve ebelerine atlayacağız kim bilir belki bu sefer soylarını da kuruturuz.

kedi köpeği ağzından öpen insan - #130973170 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Senin leş ruhunun gezindiği eve giren melek bana gelmesin zate amk iblis şizoları.

tarikatta anlatılan hurilerin ibretlik tarifi - #131041154 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Allah'larını evrenin en muhteşem kerhanesinin sahibi olarak görmeleri de ne bileyim.

kanada'da başörtülü öğretmenin meslekten atılması - #131093964 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Derde bak kadının ikinci sınıf vatandaş olmasının yasaklanması engeline takılmışlar mağdurlarmış elalemin ülkesinde cihat yapacaklarmış oldurtmuyorlarmış vah vah. Sınır dışı etmeye başlarlar umarım gider Araplara anlatırsınız derdinizi biz sizin masallarınıza inandık bakın başımıza ne geldi diye.

Türkiye'yi Orta Doğu bok çukuruna yuvarlayanların ve onlara destek atan herkesin ama herkesin kafası katır kutur kesilir umarım. Derisi yüzülüp kafası kopartılıp kazığa oturtulasıcalar.

avm'de yılbaşı ağacına tepki gösteren kadın - #131282335 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hep diyorum din delirmenin kurumsallaştırılmış halidir. Şu tip bir meczuptan başka neye benziyor allasen?

dindar seçmen başörtüsü konusunda endişeli - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Türban geyiği ile ülkenin ebesine atlandı hala türbanım da türbanım açlıktan türbanlarını yiyesiceler kodumunun ruh hastası obsesif manyakları. Tedavi olun ne derdiniz kalır ne tasanız o konuda.

kızlar ancak kendi odalarında istediğini giyebilir - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hadi ya oraya da karışıyor bu manyaklar demek. Küçükken izlediğimiz korku filmlerindeki kendi vücuduna bile bakamayıp kıyafetlerle banyo yapan kafayı yemiş rahibelerden farkları yok zaten.

ahlak - #131362860 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Zikir çekerek yüksek ahlaka sahip olabileceğimizi iddia eden bu girdiyi Ekşi Sözlük'te en beğenilenlere sokmuşlar. Hele bir de frekanslar titreşimler bi bilmem nelerle laflarını süsleyip sanki bilimsel bir şey anlatıyormuş havalarına girmeleri yok mu. Gerizekalılarla dolu bir tımarhanede yaşamaya çalışmak zor amk zor olmasa da sıkıcı sıkıcı olmasa da boğucu ezcümle boktan bir iş yani.

ankara üniversitesi'ndeki başörtüsü mobbingi - #131602792 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asdfghj türbanlı birini çekememek diye bir şey tahayyül edemiyorum yea yine ne hayal alemlerine daldınız siz? Ha tamam o zaman AKP tabiykisi ama pardon ya zaten 20 yıldır onlar iktidarda demek onlar mı çözememiş sizin sonsuz incinme sorunlarınızı? Sabah akşam türbanlı olmayana yok poşeti açılmış bilmem ne, soyulmuş meyve, cehennemlik cehennem dediğinde de sonsuza dek yanıyorsun filan yan diyor ki bunlar sonsuza dek yanmaya layık bilmem ne saydırıp duruyorlar amk ama hep incinen kırılan uf olan da bunlar. Eee siz de karınıza kızınıza göz göre göre bu aymaz vahşi maymunlara orospu dedirtirseniz bunlar da böyle azıttıkça azıtır işte. Ülkemiz maalesef meşrebi geniş erkek kaynıyor :/ Böyle bir ezik mallık ne bileyim ya nasıl bir dönem ne çeşit bir cehalet...



Türkçe yazı yazmayı bilmiyorsan bir bilene sor bari diyeceğim ama bunlar bilmediklerini bilemeyecek kadar aptal cahil bir kibire sahip oldukları için ona da yapacak bir şey yok tabi.

başörtülü küçük kızın öğretmenini eleştirmesi - #131864131 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşte bunlar heb çocuk istismarı ama gel de anlat anlatabilirsen bu süzme davarlara.

bize bunları yaptıran allah'tır - #131671504 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ne güzel ya öz kız çocuğuna tecavüz eden baba da böyle der çıkar işin içinden ne güzel dünya amk.

bu millet dinimize saldıranlara hesap soracaktır - #132062183 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kendisi şahsı olarak Allah ya malum.

yozgat'ta uranyum arama çalışmalarının başlaması - #132057996 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Huri muri geyiği çevirenlerin bu dolandırıcılardan farkı yoktu. Asırlarca kerizlenen ve buna doyamayan insanlık hey gidi...

felsefeden uzak durun imanınızı kaybedersiniz - #123422525 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Düşünmeyin salatalık gibi yaşayan mikemmel müslüman olmanın ilk şartı budur diyor yani.

kılıçdaroğlu çık ve havlayanları sustur - #132063170 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Çıkmaktan korktuğun din bu işte asırlar öncenin Tayyipleri de onlardı. En iyi deveye binerlerdi, elalemin karısına kızına savaş ganimeti diye tecavüz ederlerdi yetmezdi çoluk çocuğa hallenirlerdi bir güzel. Kendi çıkarları için insanları birbirine düşürtüp öldürürtür vergilerle iliklerini kemiklerini sömürürlerdi. Bugün nasıl ki ganimeti paylaşırken birbirlerine düştüler diye birbirlerini öldürüp hapse atıyorlarsa dün de peygamberin torunları da dahil bu ganimet savaşında öldürüldü gitti. Toplum baskısı o bu diye sustuğunuz şeyler bunlar. Hayali bir korku imparatorluğu kurulmuş işiniz rast gitmezse diye ona tapınıyorsunuz. Bütün ahlaksızlıkların sonu ilahi sebepten değil insanın insana ettiğinin doğal olarak dönüp dolaşıp sizi bulmasından dolayı haliyle bir bedel olmasıdır. Şimdi aklınıza ve vicdanınıza ses vermek yerine oturun izleyin tüm bu kahpelikleri ve kafasını kuma gömen devekuşu gibi dualarla avunmaya çalışın. Sonunuz her türlü felaket olacak çünkü aklını askıya alan vicdanını duymazdan gelenlerle dolu bir dünyada illa felaket olur o son.

taliban üyesi tarafından dövülerek saçı kesilmek - #131975596 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Din Allah yalllah bişiler zırvalayan vahşi maymunların elinde oyuncak olmak. Aynından bizde de var.

deizm araştırmalarımızda orana bile girmiyor - #131976261 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ahmedinejad da İran'da hiç eşcinsel yok diyordu.

evden kaçan kediyi yakalayıp camdan fırlatan komşu - #132098744 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Cennete gideceğim hayaliyle koyun boğazlayıp kıtır kıtır doğrayanların dininin de yine pek bir hayvansever olağanüstü minnoş bir din olması ve yerli yersiz konu edilmesi. Evet bu aptal saptal propaganda metinleriyle bu canileri adam ediyorsunuz yüzlerce yıldır bravo size. Benim kedi oğluma bunu yapanı yaşatmam onu bir dip not olarak söyleyeyim de.

dedem açlıktan çarıklarını yemiş - #132067732 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Dilenci ruhlu yüzsüz arsız dolandırıcılar sizi.

erdoğan'ın arkasında evliyalar var diyen kadın - #132055577 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ülkenin adı artık Meczuplar Cumhuriyeti olmalı. Kusura bakma Atam ne senin kadar zekiymişiz ne de senin kadar sabırlı. Bu cahil ahlaksız delilere tahammül etmek insan işi değil topunun bokunda boğulması şart.

orta doğuda neden kanser daha düşük - #132091837 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Evet bebeyim ortam cayır cayır yanarken bile vücudu saatlerce susuz bırakmak inanılmaz sağlıklı, o bomboş midenin salgıladığı asitle kendi çeperini zükmesi filan işte bunlar heb Allah'ın hiikmetleri. Kodumunun beyinsiz dolandırıcı avları sizi.

müge anlı'daki beyin yakan anadolu irfanı hikayesi - #132150265 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asdfgh sorsan hepsi alnı secde gören dinli feyizli muhterem insanlardır. İnsan zavallıdır ve bu gerçeği hiçbir masal değiştiremez :/

diyanet sendikası başkanının içerken yakalanması - #132306765 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

İşte bunlar heb dolandırıcılık. Şimdi yine birileri özel hayatı bık bık der çünkü malımız çok malum.

mezar taşlarında karekod döneminin başlaması - #132265298 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tüh ya ağlandıkları boş beleş işlerden biri daha yalan oldu. Zibilyon yıldır yapılabilinecek bir teknoloji bu arada.

cin çıkarma seansında işkence ile öldürülen kadın - #132268875 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kadına hasta diyorlar ama kadından daha hasta ruhlular öldürmüş kadını.

ankara camii imamı'nın hilafet çağrısı yapması - #132459077 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Vahşi maymunlar ülkenin tepesinde tepinirken malak gibi izlersen azdıkça azar kudurdukça kudururlar bittabi.

türkülerdeki turna sevdası - #132579970 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Gerçekten Araplaşmak işte böyle bir şey. Sünniler komple Araplaşırken Aleviler Türklükten Araplığa dönerken ara form olarak kalmışlardır. Turna sevdasının Ali ile hiçbir alakası yok tamamen eski Türk inançları ile alakalı şamanların(aslında kam ama bu sözcüğü bilen Türk kalmadı neredeyse) kuş formuna girip seyahat etmesi vs. ile o yüzden turna haber taşır, müjde verir vs. Bazıları da Tengri ile haberleşmeyi sağlayan kuş demiş o turna değil de neyse. Görüyorsunuz di mi komediyi? Ali turnaya sesini vermiş bilmem ne Ali'ye haber taşırmış turna Ali Tengri yani yok artık asdfgh... Bazı Aleviler Cebrail Ali'yi peygamber yapacakmış da şeytan işin içine girmiş Cebrail'in kafasını karıştırmış Muhammed peygamber olmuş diyecek kadar kafayı Ali ile bozmuş. Ne çorbalar ne çorba :/ Arap olma sevdasının hiçbir formunu olumlayacak değilim. Her halukarda rezil bir komedi, tam bir delilik hali, cehalet ve aptallık, Türklüğün de ebesine atlamış bir mevzu bu mevzu.

camide açız diye bağıran kadın - #132626927 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ben de kesin kadının üstüne çullanmışlardır dedim zira bir vahşi maymundan beklenen budur ekseri ama açlıktan halleri yoktuysa demek.

samsun'daki imamın skandal sedef kabaş paylaşımı - #132692302 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Pornocu imamlar filan nerede sapık varsa hepsi dinden ekmek yiyiyor. Bu sapıklara çocuklarımız, ölülerimiz emanet ediliyor bilmem ne :/

diyanet mülakatlarında torpil iddiası - #133198464 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yahu bunlar Allah'larını satıyorlar seni beni satmazlar mı?

8 şubat 2022 ilim yayma vakfı inşaatı mühürlenmesi - #133471458 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Muhtemelen bir yolunu bulup ahlaksızlığa devam ederler ama birilerinin dur deme şansı oldu bari.

kafire hoşgörü yok kılıcıma boyun eğmeli - #133479417 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Yağmalara doyamadılar daha da yağma istiyorlar, direkt evlerimize girip bizi soyup soğana çevirmek bize tecavüz edip bizi öldürmek istiyorlar ondan sonra vay astınız vay derimizi yüzdünüz vay parça pinçik ettiniz bilmem ne ağlayacaklar bir yüz yıl daha. Ya napacağdık?

9 şubat 2022 diyanet işleri başkanı açıklaması - #133517952 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hay sizin fetvalarınıza da... Haram ne mekruh ne bunu da bunlara biz mi anlatacaz kodumunun dolandırıcı arsız hırsızları.

e. imamoğlu'nun öğrencilere kadın pedi dağıtması - #133546708 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Evet gençlere prezervatif de dağıtılmalı çünkü çok pahallı kodumunun beyinsiz cahil çakma Arapları köyünüze dönün artık.

menzil şeyhinin siyahi yeniçerileri - #133567985 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tımarhanede yaşanması gereken sahneler hayatın gerçeği sanılıyor ve bu kan içici dolandırıcı şarlatanlar gönüllerince sefa sürebiliyor. İ-NA-NIL-MAZ.

menzil şeyhinin siyahi yeniçerileri - #133569630 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Herkesin gerçek islam benimki diyebildiği muğlak bir inancı neye göre savunuyorlar acaba? Şimdi buna sorsan Nakşibendilik bok gibi ama kim bilir hangi tarikat yahut mezhep süper ha dese ki onlar lazım değil Kuran yeter e yetmiyor belli ki sabah akşam yorum yapıp kafalarına göre uyduruyorlar bir şeyler çünkü Kuran muhtemelen çoğu müslümanım diyenin haberi yok ama peygamberin evini çok ziyaret edip onu rahatsız edenlere fırça atan bir kitap şimdi 2022 yılında bu bilgi ne işimize yarayabilir ha miras bölüşümünde matematik hataları var kadın desen zaten yarım insan hatta yerine göre dörtte bir. Bir kere de elalem ne der ya da nolur nolmaz aman başımıza bir iş gelir ya da işimiz rast gitmez deyip de ulan adil olan ne akılcı olan ne diye düşünün. Korkaklık da değil bu bambaşka bir tıynetsizlik. Biliyorum hiç alışık değilsiniz böyle şeyler düşünmeye ve bencillikten de vazgeçemiyorsunuz ama küçücük çocukları bile seks oyuncağı yapıyor bu şerefsizler sizin gibi dilsiz şeytanlar yüzünden. Yani neyi savunuyorsunuz ya da neye susuyorsunuz sizin de en iyicil ihtimalle haberiniz yok zaten cehaletin avantajlarından biri de bu düşünmek zorunda kalmıyorsun mesela ama şu bir gerçek bu din ve diğerleri insanlığa bir gıdım fayda sağlamamış, iyiler düz iyi olmaya devam etmiş kötüler daha da kötü olmuş ve servetlerine servet katmış. Eğer bir cehennem olsaydı ve adil bir yargılama hepinizin olması gereken yer tam olarak orası.

10 bin imama ihtiyaç var - #133592246 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Kanımızı emmeye doyamadı kodumunun vampirleri.

diyanet'in domuz derisi hakkındaki fetvası - #135232652 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ancak ve ancak şizofrenlerin kafa yoracağı şeylerle zihinler meşgul edilip kutsal diye iteleniyor, gerçekten muazzam bir aptallık okyanusunda sıkışıp kalmak böyle bir şey işte.

millet ayasofya'nın parçalarını kutsal sayıp yiyor - #136479163 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Sultanahmet'in önündeki Almanların hediyesi Alman çeşmesinin önünde dua eden tiplerin olduğu bir ülkede bu mallar daş da yer götünü de keser her boku yer. Ya bu nasıl bir mallık seviyesi ben anlamıyorum gerçekten nasıl başarıyorlar elde etmek istediklerini elde edemediklerinde ne çeşit bir açgözlülük bu kadar davar yapıyor bu insanları.

25 nisan 2022 boğaziçi üni'nin mescide çevrilmesi - #136685174 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bu da zamanında türban ağlaklığına çanak tutan yetmez ama evetçi dangalak Boğaziçi kadrosuna girsin. Gerizekalılara gerizekalı olduklarını anlatmak doğal olarak imkansız maalesef.

taliban'dan önceki laik afganistan - #136773269 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Hala nasıl oldu bu iş yea diyorlar üç gün sonra kendi ülkesinde yaşayacak aynı şeyleri ki ülkenin bir kısmında halihazırda yaşanıyor zaten hala anlayamıyomuş. Dinler, ideolojiler ve hatta felsefeler insanlık tarihi boyunca zaten akıl hastası ve gerizekalı olan toplumların sömürülmesi için dolandırıcılar tarafından bir güzel kullanılır neticede dünya da tımarhaneye döner işte böyle.

13 yaşındaki türk kızıyla evlenen pakistanlı - #136962121 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ulan her türlü İlk Çağ ilkel Arap kabilesi rezilliği ortada hala Arapçılık kovalıyor Arap savunuyor. Muhammed 40 yaşında kadınla evlendiğinde peygamber filan değildi zengin bir dul tüccarla evlenen beş parasız okuması yazması olmayan bir tipti bu da gelmiş sübyancı olsa evlenir miydi yaşı geçkin kadınla diye savunma kasıyor. Adama yaş akrabalık bağı o bu fark etmiyor agam yeter ki şartlar olgunlaşsın ve netice işine gelsin. Siz gerçekten ne çeşit ruh hastası gerizekalılarsınız ben anlamıyorum ya nolacak bu adamı ölümüne savundun diye huri mi kapacaksın? Ne çeşit bir tanrın var ki sen benim hoşuma git ben sana karı kız ayarlayayım der? Ergen 31ci tanrısı filan olsa gerek bu durumda kadınlar filan niye tapıyor hepsi muamma? Ülke elden gitmiş vahşi maymunlar cehennemine dönmüş ne onurun kalmış ne gücün sik gibi yaşıyorsun bu saçma salak Orta Doğu masalları yüzünden. Yeter artık! Neye inanıyorsan inan ne ibadeti yapıyorsan yap ama yeter artık kesin sesinizi gerizekalılar bi durun artık. 

ateistlerin mezarlık ziyaretinin amacı - #136954680 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Dangalağa bak Araplarda mezar taşı yok mezarlık ziyareti yok postaladık öteki dünyaya hadi yallah bitti gitti kafasındalar o mezar taşları mezarlık ziyaretleri 7'si 40'ı 52'si hepsi Türk geleneği gelmiş tüm müslümanlar mezarlık ziyaret ediyor gevişi getiriyor. Tabi bizim mal cahil Araplaştırılmış insanımız da sanıyor ki bunlar islam işi. Mezarlığa giden gider gitmeyen gitmez kim ne bok yer kendini bağlar ama bu Arapçıların sürekli sükunu ve huzuru bozacak şekilde insanları kaşımasına gerçekten yetti artık. Direkt Kuzey Kore modeli ile ıslah çalışmalarına başlamalı.

canlı yayın açıp intihar eden 16 yaşındaki çocuk - #137087870 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Din delilerin deliliklerini kaşıyan köpürten bir şey işte maalesef. Ha buna takmasa başka şeye takabilir ama bunun kadar yaygın, kurumsallaşmış, sistematikleşmiş şizofren bir anlayış daha yok.

fakirler cennete gidecek biz kıskanacağız - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Zengin diyanet işleri şeysinden inciler.

7 dünya büyüklüğünde ev 70 tane hurin olacak - #137226312 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Bir ödül maması olarak kadın. Beyinsiz sapık it sürüsü sizi.

tanrının çok adaletsiz olması - #137230091 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Asdfgh yeni moda tanrı iyi olmak zorunda değil geyiği bir üstteki gönderilerde de o kadar güçlü bir varlık sizi memnun etmek için adil olmak zorunda mı demiş. Abi siz göt korkusundan tapınıyorsunuz yani tanrınıza asdfgh? Noldu o güzelliklerle, iyilikler, şefkat, adalet, muhteşem o bu tanrınıza? Sayko bir diktatörmüş yani ve biz yine makama saygıdan asdfgh ayh bi susun bi susun ahlaksız şerefsiz götler sizi daha güçlü olsaydı şeytana tapardık diyorsunuz yani. İlla birilerinin götünü yalayacaklar yalamadan duramıyorlar.

13 mayıs 2022 cuma namazında miting çağrısı - #137390528 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Benim vergimle camide toplaşılıyor akabinde benim vergimle maaşı ödenen kişi tarafından siyasi propaganda yapılıyor sonra siz yeterince ya da hiç müsülüman değilsiniz ki size ne diye çemkiriyor bu yüzsüzler la sizdeki şerefsizlik iblis seviyesinde işte amk.

nijerya'da yakilip taslanarak oldurulen kadin - #137395637 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi tüm suç emperyalizmde yani şeytanda yoksa bu kodumunun vahşi maymunlarının hepsi aslında fizik profesörü olacaktı da ah o şeytan akıllarına girdi ya ondan Allah Büyüktür heyoo deyip bir kadını taşla sopa ile öldürüp yakıyorlar. Bir budist ben bu vahşi cinayeti inancım için işliyorum dese hadi ordan der götünden kan alırlar ama müslümanların küçük bir azınlığı inandığı din aslında ne bilmediğinden gerçek islam bu değil diye yırtınıyor kalanı da bu vahşilikleri oley be yaşasın dinimiz bizden olmayan herkesi geberteceğiz deyip alkışlıyor dahası onlardan olanlara da yapmadıkları eziyet yok. Bu ilkel çağların çok sıkı bir temizlik yapılmadan atlatılmasının imkanı yok.

nijerya'da yakilip taslanarak oldurulen kadin - #137395381 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi canım Araplar filan nerden bilsin bizim sazan Türkler bilir islam neymiş ne değilmiş. Yemin ediyorum Türk diye bir şey mi kaldı la diyorlar ya doğrudur herhalde muhtemelen en son Türk bundan 500 yıl önce filan yaşadı çünkü böylesine bir kerizlikle Türklüğü yanyana koymanın imkanı yok.

nijerya'da yakılıp taşlanarak öldürülen kadın - #137389167 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ne kadar da vahşi maymunlara göre bir din.

nijerya'da yakılıp taşlanarak öldürülen kadın - #137395637 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi tüm suç emperyalizmde yani şeytanda yoksa bu kodumunun vahşi maymunlarının hepsi aslında fizik profesörü olacaktı da ah o şeytan akıllarına girdi ya ondan Allah Büyüktür heyoo deyip bir kadını taşla sopa ile öldürüp yakıyorlar. Bir budist ben bu vahşi cinayeti inancım için işliyorum dese hadi ordan der götünden kan alırlar ama müslümanların küçük bir azınlığı inandığı din aslında ne bilmediğinden gerçek islam bu değil diye yırtınıyor kalanı da bu vahşilikleri oley be yaşasın dinimiz bizden olmayan herkesi geberteceğiz deyip alkışlıyor dahası onlardan olanlara da yapmadıkları eziyet yok. Bu ilkel çağların çok sıkı bir temizlik yapılmadan atlatılmasının imkanı yok.

nijerya'da yakılıp taşlanarak öldürülen kadın - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Tabi canım Araplar filan nerden bilsin bizim sazan Türkler bilir islam neymiş ne değilmiş. Yemin ediyorum Türk diye bir şey mi kaldı la diyorlar ya doğrudur herhalde muhtemelen en son Türk bundan 500 yıl önce filan yaşadı çünkü böylesine bir kerizlikle Türklüğü yanyana koymanın imkanı yok.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)