25 Ekim 2021 Pazartesi

10 Büyükelçi Komedyası

 

https://eksisozluk.com/entry/129382164

Teknik detaylar yukarda link'ini verdiğim yazıda yazıda bir bir açıklanmış velhasıl Kavala ajan da olsa herifler topu kuralı çerçevesinde çeviriyor yani bizzat AKP'nin Anayasa'ya soktuğu şekliyle uluslararası anlaşmalar Anayasa'nın da üstündedir o yüzden AİHM kararlarını uygulamazsan uluslararası arenada saygınlığını yitirirsin uyarısı çakıyorlar tabi ki bunu senin benim için yapmazlar Kavala için yaparlar bu neden böyle elbette ayrı bir soru işareti ve biliyorlar ki bizim eski İETT şöförü buna mukabil uluslararası hukuk ve teamüllerden bihabermişçesine carlayacak. Açıkçası bu yine Türkiye'nin sömürgeleştirilmesi politikasındaki başka bir adım olan danışıklı dövüş gibi görünüyor. Tüm kültürel ve  mal varlığına çökülmüş, ucuz iş gücü cenneti ve tampon bölge haline getirilmiş fiziksel işgal için de ordusunun işi bitirilmiş bir Türkiye. İşte AKP projesi ve ona oy veren vatan hainlerinin marifeti tam olarak bu.

10 büyükelçiliğin ortak tweeti - #129423593 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Buyrunuz komedya devam ediyor attılar yine desteği Tayyip'e. Kavala ve Demirtaş da salınır bir vakit sonra. Çünkü Türkiye'nin işgali için keriz avcısı bu rollerin hepsi lazım bunlara.

recep tayyip erdoğan - #129460808 - ekşi sözlük (eksisozluk.com)

Ohoo bundan kahramanlık öyküsü bile çıkardılar. Diplomatik bir orta yolcu açıklama yapıldı büyükelçiler tarafından aslen anlamı yoo biz bir naneyi ihlal etmedik de olabilecek bir cümle. Gönderilen büyükelçi sıfır AKP çomarlarındaki sevinç feza. Kuklaları iktidardan vazgeçmeyen küresel güçler memnun bir bize hep saplar kökler amk zira AKP çomarı ne kendinin ne çoluğunun çocuğunun sermayenin kölesi olmasından gocunmaz çünkü karaktersiz doğmuşlar bize gelişleri bu ama kuru ekmeğe muhtaç olacak şekilde aç kaldıklarında keyfimiz biraz yerine gelir diye düşümlüyorum.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)