2 Şubat 2021 Salı

AKP & KÜRESELCİ TİYATRO SEZONU AÇILIŞI

https://eksisozluk.com/entry/119018952?fbclid=IwAR0msuq9mXuaasfCID5aytPaEtA3QkWA8XF63TPFUJwy6mF6zJyov7kEYi0 Valla Biden yani küreselciler çok hızlı başladı. Malum Gezi'den sonra istibdat yönetimi geldi şimdi de şeriat iç savaş dış savaş Kürdistan o bu yola devam. Neyse ki bu film çok klişe malum sonda şah görünümlü piyon fedası kaçınılmaz. Herkes hak ettiğini yaşıyor çünkü kendi elleriyle kazıyorlar çukurlarını. Ben sen o hepimiz bu mallıklara maruz kalmayı hak ediyoruz hatta bu mallıkların küçük ya da büyük bir parçasıyız da zaten. Masum çocukların suçu ne derseniz de yeterince zaman verin onlar da aynı hataları yapar. İnsanın mayası boktan. https://twitter.com/mmertgumus/status/1356628371455807497 Ashsh gerizekalılar belki de sallamıştır kimlik sordukları da yok. Yaa mallarım benim ortalığı karıştırmak isteyen iktidar küreselci işbirliğindeki tiyatroda üç kuruş için böyle itlik edersen düşersin bu hallere. Ne kolay la ülkeyi karıştırmak zorla intihalci gerizekalı bir malı rektör ata protesto etsin lapinler, küreselci tayfası protestoda bile isteye yobaz takımının damarına bassın sonra sal mal saray fedaisi polisleri sahaya önüne gelene kuduz köpek gibi saldırsınlar olsun infiale gerekçe. Arada da ne çok yan fayda sağla mesela görüyorum Mansur Yavaş niye konuyla ilgili twit atmıyormuş? Mal mı la o sizin gibi? AKP'den kurtulmak için elimizdeki en önemli kozlardan birini böyle bir tiyatroda harcayalım oldu gerizekalılar başka? Açıkçası hiçbir devrim halkın kendisi tarafından yapılmaz zira halk gerçekten koyun sürüsü ve sanıldığı kadar çok çoban da yok baktın mı farklı tarafta sanırsın ama hepsinin tasması aynı ellerde bir sürü çobancık ve milyonlarca gerizekalı koyun. Hani suya sabuna siyasete bulaşmayan zibilyon tane tip var ya ha korkaklıktan ha bilinçli aslında en mantıklı işi onlar yapıyorlar çünkü tarafsızlar ve böyle tiyatrolara ancak ve ancak tarafsızsan kanmazsın ve hayrettir ki çoğunluk onlarda. İnsanoğlu şaşırtır işte böyle. https://eksisozluk.com/entry/119074363?fbclid=IwAR1H3YjM5dphkvpc_9RArL0ooYC3kPi-5BxUNEqFOxtXvjqzlLn-UB5bscA Bak bak adam en akıllıca hamleyi yapmış saray kuklasını istifaya davet etmiş hala kuyusunu kazmaya kasıyorlar. Bu ahlaksız malların gazına gelende mercimek kadar beyin yok. https://eksisozluk.com/bunlar-basi-ezilmesi-gereken-zehirli-yilanlardir--6818868 Baktılar ne yapsalar yeterince kaos oluşmuyor hepten mahalle karısı hallerinin dozlarınız arttırdılar. Seni kim sallıyor da köpükler saça saça harlıyorsun ajan provokatör dinozor? https://eksisozluk.com/erkan-basin-mecliste-lgbt-bayragi-acmasi--6818907 Çözüm üretirken öncelik sıralamasını ve zamanlamayı doğru düzgün yapmayı asla beceremeyen süzme gerizekalı solcu ve liboşların alkışladığı bir mal ve marifeti hk. Siz böyle gerizekalı olmaya devam ettikçe üç kuruşluk akıllarıyla böyle hüküm sürmeye devam ederler sonra biz gelir asarız

https://eksisozluk.com/bogazicililerin-durusma-salonu-onundeki-pozu--6819634 Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük düşmanları tarafından Türkiye Cumhuriyeti'nin en büyük düşmanları gibi gösterilmeye çalışılan çoluk çocuk. Bir sonraki hedef şaşırtmak için hedef göstermeleri sokak kedileri filan olacak herhalde? https://eksisozluk.com/4-subat-2021-suleyman-soylunun-attigi-tweet--6820180 Bu mevzuyu ısrarla Trump'ın engellenmesi ile kıyaslayıp Twitter ülkemizde siyasete şekil vermeye çalışıyor LGBT'ye rahat rahat küfredemeyişimiz ondan  algısı kasıyorlar. Trump'ın twitleri seçim sonuçlarının güvenilmez olduğunun protesto edilmesi çağrısıydı ve öyle silahlı bir protestodan da bahsetmedi bu gayet doğal bir çağrı neticede vatandaşların silahsız  bir şekilde protesto hakkı var zaten yani engellenmesi küreselcilerin malca faşistliklerinin bir neticesi idi. Aynı şekilde demokratlar George Floyd protestolarına teşvik ederken Twitter'dan hiçbir engelleme yapılmamıştı ki olayların gelişimi gayet ortalığı karıştırdı ve şiddet olayları yaşandı ama o da manipülasyon neticesinde olsun olmasın doğal bir protesto hakkının kullanılması idi bu hakkın kullanılmasını varsayımlarla yahut niyet okumayla engelleyemezsiniz. Fakat Süleyman Soylu'nun LGBT'yi hedef alıp açıkça hakaret etmesi Twitter kurallarını açıkça ihlal. Kullanıcı sözleşmesinde de olan bir şartı ihlal ediyor ısrarla, muhtemelen Twitter'ı kapatmanın yolunu yapmak da yan amaçlar arasında. Halkın herhangi bir kesimini aşağılamak ve hedef göstermek sadece Twitter kurallarının ihlali değil bizim Anayasa'mıza göre de suç. Elbet ülkedeki bazı STK'lar dış güçler muhabbetinin suyunun çıkartılmasından dolayı çok dalga geçildiğinden artık içi boşaltılmış olan ama aslında gerçekten yabancı siyasi yahut sermaye otoritelerinin kuklası halinde lakin bu kuklalarla mücadelenin mantıklı yolu bu olmadığı gibi yasal yolu da bu değil. Bu ülkede Kürt olsun alevi olsun sünni olsun eşcinsel olsun kadın olsun şişman olsun gözlüklü olsun herkes ama herkes eşit vatandaştır. Bu insanlara korunmaya muhtaç azınlık yaftası yapıştırıp onları koruduğunu iddia edenler bu insanlara saldıranlar kadar ayrımcıdır. Hangi görüşten olurlarsa olsunlar silahlı eylemlere katılmadıkları sürece teröristlikle suçlanamazlar ha katılsalar dahi vatandaşlık haklarını kaybetmezler hesabını verir vatandaşlığa devam ederler. Devlet yönetimini mahalle kavgasına çeviren çapsızlara ne desek boş tabi.  https://eksisozluk.com/4-subat-2021-fahrettin-altunun-ulusa-seslenisi--6820056 Bu çapsız zibidinin de kendini Goebbels sanması filan. Orta Doğu pişmanlıktır :/ https://eksisozluk.com/entry/119252118?fbclid=IwAR0flf2tNYJwX7xOujvZckQNKvcR2CoH_gGytJY7TUrkJUIPsOJLa1oAUFo Ah be yavrumcum yeterli kaos verimi alamadıklarından insanları kışkırtmak için tahrik amacıyla özellikle bakınız üstelik ne kadar da gerizekalı öyle böyle değil tiyatrosu oynuyorlar :/ https://eksisozluk.com/entry/119263507?fbclid=IwAR3wZI-Tjvx4G_f1avFiOQIQjwq4jlNzWUhCvOXgFJRajPl6nOHiLi74MpQ
Bir çene ishalimiz daha eksikti tam oldu :/ İnş bunlar nükleer silah üretiyor deyip ülkemize domokrasi getirir ABD o sırada Rusya da bizim yine uçağımızı düşürdü bunlar der Çin de terörist Uygur Türklerini saklıyorlar der falan filan demek 7 düvel boşa saldırmıyormuş bize noktasına geldim aferin şahsım ve tayfası çok güzel ortamlar yaratıyorsunuz tebriks. 



Emniyetimizin emanet edildiği kuruma bak sen. Bir de yalan atıp iftira kasarken emoji filan kullanmışlar. Bir devletin tüm kurumlarını alçalta alçalta getirdikleri kabile düzeni bu işte. Sarayla itibar olmaz zaten de tut ki öyle bir şey olsun sizin itibarınızı 10bin milyon saray kurtaramazdı.


Bu ne çeşit bir mal yorumdur insanın aklı almıyor. Sen bu öğrencileri parlatacaksın diye benim üniversitem de dahil diğer üniversiteleri niye  gömüyorsun sanki o üniversitelerin eğitim programlarından ondan bundan haberin varmış gibi? Adım gibi eminim yok.  Herkes tiksinsin burada verilmek istenen mesajdan diye olsa gerek. Bir iktidarın çoluk çocukla uğraşması zaten zavallılık bir iktidarın ders programı uluslararası akademik şartları karşılayan ve içinde her türlü görüşten öğrenciye serbesti tanıyan bir eğitim kurumunu hedef tahtasına koyması zaten medeniyetsizlik lakin kimse kusura kalmasın ama Boğaziçi Üniversitesi öğrencileri yurtdışına tüyünce bir şey kaybetmiyoruz zira kaldıklarında da bir boka yaramış olmadılar çünkü ülkenin hali ortada. Elbet avamın elite düşmanlığı eziklikten olur ama elit diye önümüze konan tiplere de bir bakın. Misal Nagehan Alçı da Boğaziçi mezunu buyur burdan yak 😕 Bir eğitim kurumu belli bir siyasi görüşü kurumsal olarak temsil ediyor ve bunu empoze etmek için elindeki imkanları kullanıyorsa senin yapacağın şey güçlü antitezlerle karşısına çıkmak zira liboş küreselci uşağı bir kukla yapmak için kimsenin kafasına silah dayamıyorlar. Düşen keriz böyle ölçüsüz böyle zavallı böyle cahiller yüzünden ve bunların bu faşist tutumları yüzünden düşüyorlar bu tuzaklara. Ben zaten bu baskıları bu gençler ve bazı kesimler bilensinler ve işi daha ileriye götürsünler.diye kasten yaptıklarını düşünüyürum zira gerizekalılıkları bu kadar da sınırsız olmasa gerek. Çıkar çatışması ve kaos için bölmeli böylelikle de yönetebilmelisin. Bana sorarsanız LGBT de AKP de aynı güç odaklarının kuklası olan bizim gibi napıypr bu kodumunun delileri deyip olayları izlemek zorunda kalan ve bedellerini de ödeyen alakasız tiplere oluyor. Hedef biziz yani. Mala bağlayıp radikalleşmemiş geniş insan yığınları. https://eksisozluk.com/yetmez-ama-evet-dedim-dersimi-aldim--6827288 Siz gerizekalılar yaşayarak öğreneceksiniz diye bedeli de bize pay ettiniz. Hala özeleştri adı altında kendi egolarını okşuyorlar ortalığın götüne koymaya su taşıdık kusura kalmayın şeklinde bir bir özür bile yok hala. ABV iblis yancısı mal sürüleri.
https://eksisozluk.com/bidenin-abye-turkiye-icin-baski-yapmasi--6859007 Yahu Biden dediğin leş küreselci Tayyip'in Türkiye'nin başına musallat edilmesi projesinin mimarlarından daha hala Alla Alla eniştem ben niye öptü diyorlar. Adeta kerizlenmek için dünyaya gelmişler.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)