4 Ekim 2020 Pazar

ÜLKEDEKİ ÜLKÜCÜLÜK KAMBURU

Ülkedeki ülkücü kamburu bizi nerelere getirdi sonunda rejim bile değişti bunlar yüzünden. Malum bunları başımıza suratına bakınca hiç araştırmaya bile lüzum olmadan ben Ermeniyim diye bağıran fenotipli darbe bildirisi okuyucu NATO maşası sardı. Yükselen Türkçülüğü görüp sadece ona engel olmadılar ona istedikleri şekli de verdiler. Bunun için önce gerçek Türkçüleri tasfiye ettiler ki bunlar da öyle çok süper tiplerdi diyemem neyse sonra Türklükle en ufak bir alakası olmayan Arapçılık soslu mafyacılığın kıroluğun yüceltildiği cahil aptal ve vicdansız bir aygıt elde ettiler. Bu aygıtı da yıllardır sosyal ve siyasal yapıya şekil vermek için tepe tepe kullandılar. Günümüz Türkiyesinin bu pespaye halindeki katkıları inanılmaz boyutlarda. Tabi halkımızı aşırı gerizekalı olmasından ötürü bir mazeret de yok ortada. Düşman düşmanlık yapar yeri gelir bel altı da saldırır. Ben düşmana düşman olduğu için değil ucuz yollarla işini görmeye çalışan beş para etmez haysiyetsiz şerefsiz olduğu için saygı duymam. Yoksa yeri gelir insanlar arasında olduğu gibi milletle arasında da çıkar çatışması olur, ekmek aslanın ağzında olur ama insan ister ki karşısında da mert bir düşman olsun. Olmuyor. Fakat bunların peşine takılan dangalaklara diyecek laf bulamıyorum gerçekten. Bir çeşit engellilik hali desen bildiğin iblislik kovalıyorlar ne engelliliği? Arapçılık satanlar bir bu Arapçı yancıları iki. Ülkenin ebesine atladılar mal halk sayesinde. Ha solcusu liboşu onlar da ayrı reziller ama etkileri sınırlı.

https://twitter.com/secimhaberpor/status/1312369967833153539?s=21&fbclid=IwAR1q89Fo9B0XrQ-_kkEjKzJBuxPfQlRbsBPIKl107GBTPDy7jGBLBBT2Tjw

Bu tip şerefsizlerle bir dakikanı bile harcamayacaksın bunları doğrudan itlaf edeceksin geçeceksin.

https://eksisozluk.com/erkan-haberalin-skandal-aciklamasi--6690378

Akp'lilerde şöyle bir şey var, ne rezil tipler olduklarını biliyorlar ve üste çıkmak için kuyruğu dik tutalım şerefsizliğe de devam edelim zaten bizden başka bir nane olamaz diyorlar fakat bunlar bu bilinçten bile yoksun bir şekilde şerefsizliğe devamke diyorlar. Şimdi bunu ıslak hortumla dövsen mesela içinin yağları erimez mi dürüst olalım kardşm erir hem de ne biçim.

https://eksisozluk.com/entry/113835420?fbclid=IwAR3Ljz95ZfHxyTWXgJWJzlI8Q4rPTeuePktTU8o8_nw2rL_ZGQRlHlXvTP0

MHP'yi gömerken bile MHP övmek. Dokuz ışıkmış. Götünüzdeki ampül ışıl ışıl hala ışık diyorlar. Birazcık da la biz ne gerizekalıymışız ya bari bundan sonra kafamız bassına odaklanın ama işte o kafa yok sizde asla olamaz da zira öyle bir potansiyeliniz olsa zaten böyle çukurlar hiçbir zaman düşmezsiniz.

https://eksisozluk.com/e-alan-k-eken-m-agar-ve-cakici-bulusmasi--6704264

Susurluk kazası bugün olsaydı skandal değil sıradan bir olay olurdu. Öyle rezil bir dönemden geçiyoruz.

https://eksisozluk.com/entry/114506067?fbclid=IwAR3yT5oxoHYN1WdPWP4ky7hNBSk_lOvwFnY9p1ycDrjDTw2ccyMikz_Do4k

Programı izlemedim ama anlatılanlara bakılırsa bu da Bahçeli 2 çıkmış. Bir de Avrasyacı filan diyorlardı bunun için la hiç mi okumadınız Türk İslam sentezi güzellemeleri ile alakalı yazdıklarını. Ha İYİ Parti Abdullah Gül yahut Ali Babacan aday çıksın derlerse Kılıçtaroğlu ile birlikte muhalefet zaten ölüydü nihayet helvasını dağıtırız. İlaveten muhalefetin Kürt sempatisi kazanma çabasının önünü kesme çabaları normal zira kendileri bel altına bayılır. Kendi oy için yani para ve mevki için teröristle halay çeker kırmızı bültenle aranan teröristi devlet kanalına çıkartır ama muhalefet Kürtlere selam verse vay efendim terörik bunlar. Bu eskiden beri kullanılan muhalefeti bastırmak için anarşik bunlar kalıbının kullanılmasının devamı lakin kimse hiçbir konuda AKP kadar bokunu çıkaramaz bir şeyin elbet çünkü yüzsüzlükte asla sınır tanımıyorlar. Bir şeyler kazandım sanrısı ile ne kadar aşağı ve paçavra bir hale büründüklerinin farkında bile olamıyorlar. Yine de tüm bu sakat politikalar ülkenin bölünmesine giden yolda başarı sağlayabilir. Bu bölünme şu an bu ülkede yaşayan kimsenin hayrına olmaz. O yüzden umarım Kürt kökenli vatandaşlar küreselcilerin kuklası moderen görünmeye kasan aslında feodal zihniyetin uzantısı tiplerin peşine takılmak yerine dürüst namuslu politikacıları tercih ederler tabi bulabilirlerse çünkü bulmak neredeyse imkansız. Ya hemen elemine ediliyorlar ya da kitleleri kandırmada kullanılıyorlar. O yüzden bir de çok zeki olmaları gerekiyor. E zeki insanın aktif politikayla ne işi olur :/ Ancak Atatürk gibi inadım inat ben sizi alaşağı edecem diye kafaya takacak da bilmem ne yoksa zeki insan kendi yaşam koşullarını öyle veya böyle iyileştirir ve maymunları kendi haline bırakır genelde :/

https://eksisozluk.com/21-ekim-2020-m-aksenerin-nefis-golu--6708917

Aşağılık işler kovalarken rezil olup mal gibi ortada kalmanın canlı olarak yayınlanması :)

https://www.ntv.com.tr/ekonomi/son-dakika-haberi-bugday-arpa-ve-misirda-gumruk-vergisi-sifirlandi,FQcXsq8p00KmbA06WQA1CQ

Çiftçinin sorunlarını ne dinlesinler be ya. AKP'liler yerli üretimi öldürür ithal eder bize iteler istediği fiyata kırar oradan parayı hatta Türkiye de yetmez hibe adı altında ithal ettiklerini bir de oraya buraya dağıtırlar parasını yine bizim vergilerden çıkarırlar ondan sonra gelsin saraylar gitsin uçaklar. ABV sizin. Sizin gibi iblislere değil saray değil ahır mağara bile çok.

https://eksisozluk.com/mansur-yavasin-hakkari-koyune-internet-goturmesi--6708243

Böyleleri de var elbet. Bu adamın yaptığı şeyler artık gözlerimi yaşartıyor. Sen de bizi satmazsın inş Mansur başgan.

https://eksisozluk.com/ankara-buyuksehir-belediyesinden-kral-hareket--6709893

Yemin ederim bu adam insan değil. Yaşlıları düşünmesi de yaygın olan ama hiç konuşulmayan korkunç yaş ayrımı manyaklığına da tokat olmuş <3

İtin kuyruğu olacağına onurunun şerefinin efendisi olacaksın yoksa ekmek parası cart curt ayağına böyle ucuz bir kuklaya dönersin ve namuslu bir insanın attığı fırçaya vereceğin tek bir cevabın dahi olmaz işte.


https://eksisozluk.com/entry/114745709?fbclid=IwAR0jeodWKIVeTKvOAPHBUVgd4j9HfEANJfORpQWvCs3Y2z1I7wl5XjVEOdE

Buyrun kahraman komutanmış bilmem neymiş. Orduyu mal gibi FETÖ'ye kaptırmışlar savunmaları da o kadar ağlaklandık kimse bişi yabmadı kimse yardım etmedi la bişi yapması gereken sen, biri bişi yapacaksa ona yardım etmesi gereken sen bu işler senin işi neyin ağlaklığı? Senin işin çocuk gibi şikayet edip ağlaklanmak mıydı? Askerliği bomboş kayalığa bayrak dikmekten ibaret sanıyorlar ya da teknolojiyi kullanıp düşman öldürmek, kafaları anca bu kadar basıyor. Askerlik o kadar kolay olsa sokaktan topla rastgele insan yap asker. Bakınız şimdiki askerler mesela onlar da asker güya. Ve şimdi de AKP'nin ucuz itleri tarafından alkışlanıyor. İşte bunlar kendilerini kahraman filan sanıyor. Kendisini onaylayan bir sürü gerizekalı da bulabiliyor.


Aslında kafa dersi yüzmek filan bunlar doğanın korunumu adına faydalı işler. Mesela bu varoluşun yaşamasının faydasını görmedik zararını çok gördük bari ne bileyim kemerde olur ayakkabıda olur bir işe yarar da onca oksijen israfının küçük bir tesellisi olur.


Türkiye Cumhuriyeti Devleti kenar mahalle kabadayısı mafyacılık oynayan paçavralara görev vermez. Bu devleti Atatürk kurdu, böyle zavallı hallere düşmeler böyle leşlikler bu devletin kitabında yazmaz. Siyasiler suç ortaklığı yaptıkları leş tiplerle basılınca aslında onlar kahraman deyip keriz avlarlar. Fakat hal öyle bir noktaya geldi ki eskiden basılınca panik yapan kendilerince durumu izah etmeye kasıp bir kılıf uydurmaya çalışanlar artık açıkça bu benim ortağım biz bununla birlikte suç örgütüyüz deme yüzsüzlüğüne vardırdı bu işi. Bu da hesap verme gereği duymamanın en uç noktası zira hesap sorulmaya sorulmaya haliyle azıttılar.


O kerizler bu teresin davaya ihanet ettiğini filan sanıyor daha hala peşinde oldukları "dava"nın Türkçülüğü paçavraya çevirmekten ibaret olduğunu kavrayabilmiş değiller, kavrayacakları da yok. Bu geberir ondan sonra aynı tas aynı hamam yahut İYİ Parti gibi başka çatı altında yine aynen devam ederler yollarına çünkü kerizliklere doymayan bir halkımız var. Hepsinin başına bir çoban konmuş çeşit çeşit güdülmeye hazır sürüler halinde yaşayıp gidiyorlar :/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Yorumlar spam değilse küfür vs. içerse dahi yayınlanır ama biraz vakit alır :)